5 thoughts on “Päivän video: Alfa

 1. Emme voi ostaa aitoa onnea, rakkautta ja kiintymystä rahan ja mahdin voimalla.

  Olkaamme kiitollisia ihmisille, jotka tekevät meidät onnelliseksi tänään.

  Kiitos hyvä ja välittävä ihminen. Viehätysvoimasi, karismasi, kaunis säteilysi, huumorisi, viisautesi, kestävyytesi, rohkeutesi, uskollisuutesi ja inhimillisyytesi tekevät elämästämme huomattavasti avoimempaa, turvallisempaa, onnellisempaa, suloisempaa ja intohimoisempaa.

  Emme kulje toisen yläpuolella tai toisen alapuolella. Kuljemme siis yhdessä samalla tasolla.

  Annamme positiivisen, uskoa ja hyvyyttä täynnä olevan sisäisen valomme loistaa niin kirkaasti että se valaisee vihan ja mahdin sokaiseman tiemme pois pimeydestä, sillä vain henkisesti todella vahva ihminen, näyttää myös heikkoutensa.

 2. Suomalaiset naiset ovat lähes kaikki kuin latinonaisten kaikki huonot puolet ilman mitään hyviä puolia.

 3. Näemmä TV-sarjoissa tapahtuu sellaista, jota elävässä elämässä ei tapaa. Ainoaa ”kuumaa” on kuin huidellaan mattopiiskalla, joka tokikaan EI ole eläinsuojelurikos vaan ”ryppyjä” parisuhteessa. EI siis PARITTELUSUHTEESSA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*