Marco de Wit 4 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on saanut vuosien varrella valtavasti ”vihapostia”. Se ei ole kuitenkaan niinkään tullut suvakeilta kuin suomalaisilta miehiltä!

 

Kyllä. Voitko kuvitella?

 

Suomalaiset miehet ovat erittäin loukkaantuneita siitä, että Laiton Lehti niin usein kritisoi nimenomaan suomalaisia miehiä. (Ja tietysti varsinkin persumiehiä.)

 

Laiton Lehti on sitten yrittänyt muistuttaa, että olemme taloudellisessa, kulttuurisessa ja geneettisessä sodassa. Niinpä on äärimmäisen tärkeää puhua suoraan toisaalta vihollisen pahuudesta ja toisaalta realistisesti omien sekä vahvuuksista että varsinkin heikkouksista. Sotaa ei voiteta vähättelemällä sekä vihollisen pahuutta että omien heikkouksia.

 

Negatiivisen etnosentrismin puute

Tieteellisesti eli evoluutiopsykologisesti ilmaistuna ryhmä voi säilyä ryhmien kilpailussa VAIN, jos sillä on korkealla sekä positiivinen että varsinkin negatiivinen etnosentrismi. Muut on siis nähtävä erittäin epäilyttävinä ja pahoina ryhminä, jotta olisi motivaatiota puolustaa omaa ryhmää ja varsinkin sen maa-alueita ja muita resursseja muiden hyökkäyksiltä tai solutukselta.

 

Suomalaisten ongelmana on kuitenkin, että suomalaisilla on taipumus hävetä itseään ja ihailla muita kansoja. Tämä selittää sen miksi suomalaisilla on taipumus sulautua muihin kansoihin siitä huolimatta, että suomalaisilla on indoeurooppalaisista hyvin poikkeava kieli ja geenirakenne.

 

Mutta hetkinen. Jos suomalaiset ovat geneettisesti taipuvaisia häviämään ikuisessa kansojen taistelussa, niin miksi edelleen on olemassa sekä Suomi että Viro? Kaksi tuurisyytä:

 

1. Luonnolliset rajat

Suomalaisten alhainen negatiivinen etnosentrismi johti alhaiseen itsetuntoon. Päinvastoin kuin indoeurooppalaiset ja turkkilaiset kansat, niin suomalaiset kansat eivät ole valloittajakansaa. Kansojen taistelussa se tarkoittaa tietysti alistumista. Alistut tai sitten pakenet yhä syvemmälle viidakkoon tai arktisille alueille.

 

Osa suomalaisista valitsi alistumisen eli sulautumisen samalla, kun osa suomalaisista valitsi perääntymisen. Suomalaisten ongelma onkin, että he ovat AINA alistuneet tai perääntyneet yhä pohjoisemmaksi. Tämän takia venäläiset pystyivät valtaamaan suomalaisilta kansoilta koko pohjoisen ja keskisen Venäjän aina Moskovaa myöten. (Alkuperäinen suomalainen nimi Moska)

 

Ainoa syy miksi suomalaiset ovat ylipäätään selvinneet on se, että he perääntyivät äärimmäisen pohjoiseen. Siellä pohjoinen luonto ja vesistöt (Itämeri, Laatokka, Peipsi ja Volgan mutka) ovat antaneet sekä mareille, Virolle että varsinkin Suomelle luonnolliset rajat. Suomea auttoi vielä valtavat suoalueet, josta Suomen nimikin tulee. Vihollisten on ollut hyvin vaikea hyökätä pohjoisille vesialueiden suojaamille alueille.

 

2. Germaanit ja tataarit

Suomalaisten tuhannen vuoden perääntyminen jätti jäljelle vain kolme suurempaa luontoäidin suojelemaa suomalaista ryhmää eli marit, virolaiset ja suomalaiset. Keskiajalla talous ja logistiikka kuitenkin kehittyivät niin paljon, että nämä suomalaiset ryhmät joutuivat jälleen muiden kansojen tähtäimeen.

 

Onneksi offensiivinen realismi pelasti suomalaiset: Viholliseni vihollinen on ystäväni. Niinpä Marit pelastivat tataarit, jotka käyttivät mareja puskurina Venäjää vastaan. Virolaiset ja suomalaiset puolestaan pelastivat germaanit, jotka käyttivät Suomea puskurina venäläisiä vastaan.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

 

Alistuvuus 

Mutta hetkinen. Jos luontoäiti on ollut Suomen puolella tarjoamalla erityisen hyvät luonnolliset rajat, niin mikseivät suomalaiset pelanneet suurvaltoja (germaanit, venäläiset) toisiaan vastaan ja näin tulleet itsenäiseksi kansaksi?

 

Totta nimittäin on, että luonnollisten rajojen turvaaman Suomen valloittaminen ja varsinkin hallitseminen olisi ollut erittäin vaikeaa, JOS suomalaiset olisivat kapinoineet. Sitä ruotsalaisten ja venäläisten ei tarvinnut kuitenkaan pelätä. Itse asiassa ruotsalaiset pitivät jopa suomalaisia orjakansana, joka oli helppo aivopestä ja joka ei kuitenkaan koskaan nousisi kapinaan, vaikka verot nostettaisiin kuinka korkealle tahansa.

 

Nuijasodan farssi

 

 

Eliitin lahjottavuus

Venäjän suomalaiset kansatkin olisivat 1000 vuoden ajan voineet helposti taistella venäläisiä vastaan, mutta mieluummin vetäytyivät tai sulautuivat. Tosin hitaasti, koska eivät suomalaiset suinkaan ole pelkureita. Päinvastoin. Venäläiset tajusivat nopeasti, ettei suomalaisten maita voi noin vain valloittaa, koska suomensukuiset kansat ovat kovia tappelemaan, JOS joutuvat selkä seinää vasten. Niinpä venäläiset oppivat valloittamaan suomalaisten alueet vähitellen askel askeleelta käyttämällä sekä keppiä että porkkanaa, kuten esim. lahjomalla suomalaisten kansojen johtajia.

 

Suomen kansa onkin siitä erikoinen, että kansa luottaa johtajiinsa sokeasti, vaikka nämä toistuvasti myyvät itsensä ja kansansa ulkomaalaisille. Tällaista ilmiötä ei ole missään muussa valkoisessa kansassa. Muiden valkoisten kansojen eliitit toki liittoutuvat ulkomaalaisten (mm. eräs ryhmä) kanssa maksimoidakseen omat tulonsa ja valtansa, mutta ainoastaan suomalainen eliitti on 1000 vuoden ajan toistuvasti myynyt koko maan ulkomaalaisille ja vieläpä ilman mitään suurempaa protestia kansan taholta.

 

Germaanit tietysti myös tajusivat kaiken tämän. Ruotsalaiset lahjoivat voimakkaasti suomalaista eliittiä ja näin saivatkin ruotsalaistettua sekä ylä- että keskiluokan. Suomesta olisi luultavasti tullut ruotsinkielinen, jollei Venäjä olisi Napoleonin avulla Suomea valloittanut. Itse asiassa voidaankin sanoa, että Suomen toimiminen pingispallona Ruotsin ja Venäjän välillä pelasti suomalaiset, koska näin kumpikaan indoeurooppalainen valloittajakansa ei ehtinyt lahjomalla täysin ruotsalaistaa tai venäläistää Suomea.

 

Tosin ei ruotsalaisten ole tarvinnutkaan muuttaa Suomea ruotsinkieliseksi. Suomalaiset nimittäin alistuvat germaaneille muutenkin! Näin germaanit ovat tuhannen vuoden aikana saaneet haltuunsa kaikki suomalaisten alueet sekä taloudellisesti (euro, BIS, IMF), kuttuurisesti (valtamedia), poliittisesti (EU) ja sotilaallisesti (Nato). Ei siis suorilla valloituksilla, vaan aivopesulla ja lahjonnalla. Tämän vuoksi Suomi luopui itsenäisyydestään ja on nyt vapaaehtoisesti ryhtynyt sekä Euroopan lypsylehmäksi että taistelutantereeksi.

 

Ovatko suomalaiset feminiinistä orjakansaa?

 

 

Evoluutiopsykologia

Evoluutiopsykologian kannalta suomalaisten alistuvuus on helppo selittää pohjoisilla oloilla ja suhteellisen voimakkaalla keräilijä-metsästäjätaustalla, joka poikkeaa suuresti indoeurooppalaisten valloittajakansojen paimentolais- ja maanviljelijäkulttuurista. Itse asiassa pohjoinen keräilijä-metsästäjätausta selittää KAIKKI suomalaisten erikoiset luonteenpiirteet positiivisista luonteenpiirteistä eli älykkyydestä ja rehellisyydestä vähemmän mairitteleviin luonteenpiirteihin, kuten naiviuteen, pessimismiin, alkoholismiin, mörökölleihin juntteihin ja geneettiseen feminismiin.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Nössöt miehet

Mutta miten tämä kaikki on suomalaisten miesten syy?? Yksinkertaista: Jokaisessa kansassa se on nimenomaan miesten tehtävä pitää kurissa eliitti, naiset, raukat ja roskaväki. Suomalainen mies ei kuitenkaan halua ottaa vastuuta itsestään, perheestään ja kansastaan, vaan ulkoistaa vastuun vaimolle, feministihallitukselle ja germaaneille eli EU/Natolle.

 

Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton. Ensinnäkin suomalaiset ovat itsepäisiä ja hyviä sotijoita, jos joutuvat suoran hyökkäyksen kohteeksi. Toiseksi, suomalaiset ovat ankarista pohjoisista olosuhteista johtuen maailman älykkäin ja rehellisin valkoisin kansa. Toki tämä ei ole verbaalista älykkyyttä, vaan mongolidien tavoin käytännöllistä älykkyyttä, jolla voidaan rakentaa hyvä infrastruktuuri ja seurata sääntöjä luoden tehokkaan yhteiskunnan.

 

Suomalaisilta kuitenkin puuttuu negatiivinen etnosentrismi eli tahto taistella muita kansoja ja niiden kätyreitä vastaan. Tohtori Dutton korostaa, että negatiivista etnosentrismiä voi lisätä vain kaksi asiaa: Uskonto ja stressi. Molemmat ovat historian aikana vaikuttaneet suomalaisiin hyvin voimakkaasti, kuten evankeliset liikkeet ja sodat ovat todistaneet.

 

Ei siis tarvita mitään muuta kuin stressitason nostaminen polarisaatiolla. Suomalaiset miehet on saatava heräämään korostamalla heille kuinka suvakit ovat äärimmäisen pahoja satanisteja, jotka mädättävät, kidnappaavat, leikkelevät ja tappavat heidän lapsiaan samalla, kun tuhoavat koko Suomen kansan taloudellisesti, kulttuurisesti ja fyysisesti.

 

Tosin tämä polarisaatio on äärimmäisen vaikeaa, koska suomalaiset miehet eivät halua koskaan polarisoida asioita hyvän ja pahan välisiksi konflikteiksi. Tämän vuoksi sekä roskaväki että noitamaiset naisetkin ovat aina saaneet olla Suomessa rauhassa geeniallasta myrkyttämässä. Metsästäjä-keräilijöillä on nimittäin liian vähän polarisaatiogeenejä. Toisaalta kyllä niitä silti siellä on. Ne täytyy vain saada aktivoitua vetoamalla lasten ja kansan etuun samalla, kun ravistellaan kritisoimalla suomalaisia miehiä nössöksi. Se nimittäin on suomalaiselle miehelle sellainen loukkaus, että ehkä hän jopa vihdoin heräisi!

 

Tämän näyttää myös tajunneen Tuomas Malinen, joka perisuomalaisena rohkeana miehenä uskaltaa kertoa suomalaisille totuuden.

 

Tuomas Malinen: Suomen ongelmien juurisyynä orjamaiset suomalaismiehet!

 

 

Tiedoksi, että Laiton Lehti ei ole ollut missään yhteydessä Maliseen. Älkää siis syyttäkö Laitonta Lehteä Malisen puheista. Älykkäänä mielenä hän osaa itsekin analysoida kokonaistilannetta ja ottaa kyllä vastuun puheistaan ihan ylpeästi. Tässäkin hän jälleen viittaa perusongelmaan.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Evoluutiopsykologia. Osa XII. Tuomas Malinen tykittää taas vihafaktaa: Perusongelma suomalaisissa miehissä!

 1. Paimentolaiskansoissakin piti usein epäillä ettei naapuri tai muut kansat joko varasta karjaa jne. tai sitten juoniteltiin, että miten saatiin naapurin karja itselle jne. Heilläkin oli jo jonkinlaista propertarianismia.

  1. Erittäin hyvä pointti. Pitääkin ehkä tuosta kirjoittaa varsinkin, kun se selittää miksi unkarilaiset ovat niin paljon realistisempi kansa kuin suomalaiset.

   1. Paimentolaisuus myös palkitsee hankkimaan lisää statusta, eli mitä enemmän karjaa ja laidunmaata sinulla vaikka oli, sitä enemmän statusta sait ja sitä enemmän pystyit hankkimaan jälkeläisiä. Paimentolaisuudessa oli siis kyse laidunmaastakin jne. Miehetkin olivat moniavioisia aina kristittyyn keskiaikaan asti.

    Naisetkin yllyttivät miehiä hankkimaan statusta, eli mitä enemmän statusta sait, sitä enemmän sait naisia ympärillesi, jolloin miehet yrittivät sitten hullun kiilto silmissä hankkia mahdollisimman paljon statusta.

    Metsästäjä-keräilijäympäristö taas ei rohkaise ja ohjaa tällaiseen ollenkaan, sekä ei sido ihmisiä maahan, jota piti puolustaa jne.

     1. Paimentolaisuus mahdollistaa myös suuremman väestön pienellä alueella, mutta jossain vaiheessa maan kantokyky tulee vastaan ja ihmiset alkavat kilpailemaan mm. laidunmaasta. Paimentolaisuus ja varsinkin maanviljely luovat suuremman yhteiskunnan, jolloin alkaa syntyä uusia valtarakenteita ja niistä syntyy yhä enemmän myöskin korruptiota ja kansalaisen riistoa jne. Muualla naiivit ja hölmöt ovat kadonneet evoluutiosta jo aikojen alussa. Jos olit niin hölmö ja naiivi, niin ennen pitkää joku kyllä otti ja huijasi varallisuutesi.

     2. Jopa joo. Mitä eroa on Suomella ja Unkarilla. Minä sanon: Suomi ei alistunut milloinkaan neukkujen vallan alle, unkarilaiset sen sijaan olivat heidän alamaisiaan. Paimentolaiset eivät ole vieneet sivistystä eteenpäin siinä määrin kuin paikallaan pysyneet keräilyvaiheen jälkeen maanviljelystä kehittäneet kansat. Unkari ja orban samoin kuin putin haikailevat menetetyn suuruuden aikoihin ja se ei milloinkaan palaa tai jos sitä olikaan. Unkarilaisilla kestää pitkän aikaa ennenkin he pääsevät irti sosialistisesta ihmiskuvasta. Ei Orbanin aikana, he seuraavat sokeasti auktoriteetteja ja alistuvat fidezin anastettiin valtaan.

     3. Ja metsästäjä-keräilijöillä ei ole usein ollut erityistä kiinteää varallisuutta, kun taas propertarianistisissa kulttuureissa oli, jolloin naiivit ja hölmöt, sekä pelkurit karsiutuivat melko nopeasti. Suomessa ei ollut niin väliä, koska ihmisillä ei kuitenkaan ollut omaisuutta mitä viedä, jolloin ehkä tämänkin takia Suomessa siedetään edelleen roskaväkeä enemmän kuin missään muualla.

    1. Metsästäjäyhteisöt puolustivat metsästysalueitaan, sitä ei voi kiistää. Käyttivät maastoa hyväkseen eikä kannattanut rakentaa pysyviä asutuskeskittymiä, kun germaanit ja venäläiset olisivat kuitenkin ryöstäneet ja tuhonneet ne ja vieneet naiset ja lapset orjiksi.

     Metsäsissikansaa suomalaiset ovat olleet useita vuosituhansia. Hiivitään pimeydessä hiljaa vihollisen kimppuun ja lyödään kirveellä reikä päähän äänettömästi. Toimisi se nykyäänkin.

     1. Olet hieman erehtynyt. Enimmäkseen metsästäjä-keräilijät näyttävät aina yrittävän paeta ja vetäytyä. Kannattaa muistaa kuinka väljää maailma oli aikoinaan. Pystyit alkuaikoina aina vetäytymään syvemmälle metsään.

 2. Suomesta olisi tullut jo 1800- luvun aikana täysin ruotsalaistunut ilman, että Napoleon järjesteli hiukan valtakuntien rajoja uudelleen. Oikeastaan suomenmielisten pitääkin kiittää Napoleonia, joka erotti Suomen virallisesti Ruotsista sekä edistysmielisiä tsaareja, jotka vahvistivat suomalaisuutta.

  Se etteivät suomalaiset pystyneet vaikuttamaan suoraan eri maiden hallitsijoihin, johtui tietysti kielimuurista.

  Se, että suomalaiset miehet ovat nössöjä johtuu tietysti kasvatuksesta kehdosta hautaan sekä demarien hyvinvointivaltioajattelusta, ettei kenenkään tarvitse pitää huolta omista asioista, vaan anna kaikki huolesi valtion ja kuntien hoidettavaksi. Epäitsenäisyyteen kannustava yhteiskunta. Eipä ihme, että ei osata ajatella omista lähtökohdista, vaan yhden virallisen totuuden mukaan, johon ei ole vaihtoehtoja. Sukupolvien ketju kansanviisauteen on katkennut. Nyt palvotaan rahaa ja ”amerikkalaisia arvoja” ja sen imperialismia”

  Suomi-neito on aina mennyt pahisten jalkavaimoksi. Natsi-Saksa, Neuvostoliitto, USA. Jännä piirre on se, että ne ovat tuhoutuneet, paitsi USA ei vielä. USA on sillä tiellä ja vauhti kiihtyy.

  1. ’Suomesta olisi tullut jo 1800- luvun aikana täysin ruotsalaistunut ilman, että Napoleon järjesteli hiukan valtakuntien rajoja uudelleen.’
   Koska ei olen’jos’-historiaa, emme tiedä mitä olisi tapahtunut. Suomen sodassa 1808-1809 on paljon sellaista mitä ei historia meille kerro. Todellisuudessa Suomen ruotsinkielinen (vapaamuurarit) yläluokka juoni sodan kulun niin että maa liitettiin autonomisena alueena Venäjään. He siis pettivät Ruotsin. Tämän yäluokan välit Ruotsiin lämpenivät vasta kun suomenkielinen rahvas kävi vaatimaan kielellisiä oikeuksia 1850-l. Lähtien. Muuten ’suomenruotsalaisista’ suvuista vain n. 20% on lähtöisin Ruotsista, 60% on suomalaista ja loput saksalaisia, baltteja, juutalaisia ym. Tämä ruotsinkielinen vapaamuurarijuntta pitää edelleen valtaa Suomessa. Tästä osoituksena mm. Pakkoruotsi.
   Suomen asemaa voi verrata muihin Euroopan alistettuihin kansoihin, mm. Slovakeihin (1000 vuotta unkarilaisten alaisuudessa) tai tsekkeihin(1000 vuotta saksalaisten alaisuudessa).

  2. Hyvä pointti tuo vastuun ulkoistaminen valtiolle ja yleensäkin julkiselle sektorille. Valtio ja sosialismi taitaa ollakin paljon myrkyllisempää suomalaiselle kansanluonteelle kuin muille valkoisille kansoille.

   1. Laittomalle Lehdellekin on yritetty pitkään kertoa kuinka varsinkin Suomessa kaikki ”älykkäät” ovat huijareita, mädättäjiä, vihollisia ja pettureita. Jos et ole varsinaisesti muuten vihollinen, niin vähintään yrität mädättää oikeaa suomalaista kansaa eri tavoin. Kaikki mätä on koko ajan lähtenyt heistä, jota oikea Suomen kansa on aina vastustanut.

    1. Älykkäät ovat nimenomaan juuri sitä eliittiä. Eliitti on aina pyrkinyt maksimoimaan oman etunsa riistämällä kansaa joko suoraan tai liittoutumalla jonkun ulkomaisen ryhmän, kuten juutalaisten kartellikauppiaiden kanssa. Suomi on kuitenkin siitä erikoinen, että toisaalta eliitti on valmis mädättämään ja myymään koko kansan ulkomaalaisille teurastettavaksi lypsylehmäksi ja toisaalta kansa ei silti nouse eliittiä vastaan.

     1. Olivat sitten mitä ovat, heidät pitää eliminoida yhteiskunnasta laillisin tavoin.

     2. Oletko koskaan kuunnellut minkälaisia vammaisia ja idioottimaisia ajatuksia tällä ”älykkäällä” eliitillä sitten on?

     3. Ehkäpä eliitti harvoin uskoo omiin teorioihinsa ja väitteihinsä, koska niillä on vain tarkoitus hämätä tyhmää kansaa hajoita ja hallitse menetelmällä. Yleensä kaikista suvakeimmat ihmiset ovat käytännössä kaikista konservatiisimpia ihmisiä OMASSA perheessään ja yhteisössään. Katso vaikka juutalaisia ja ruotsinkielisiä sekä varsinkin Ahvenanmaata.

      Ainoastaan Suomessa ihmiset ovat niin naiveja, etteivät tajua tätä kaksoisstandardia, vaan ihan tosissaan luulevat hallitsevan eliitin uskovan omiin puheisiinsa.

     4. Tuo on taas yksi lukemattomista syistä miksi yhteiskuntaan ei pidä päästä muodostumaan mitään omaa ja erillistä eliittiä, vaan heidät pitää eliminoida laillisesti yhteiskunnasta lapsineen. Ei pidä sallia tällaista mitää, joka tuhoaa ja mädättää sisältäpäin, sekä alkaa loisimaan ja riistämään tavallista oikeaa kansaa. He ovat todellisuudessa täysin kyvyttömiä ihmisiä, jotka eivät tule omillaan toimeen, vaan tarvitsevat aina muita elättämään heitä.

     5. Ehkäpä eliitti on aina väistämätön mm. Pareton lain takia, mutta kyse on siitä onko se luonnollinen vai luonnoton. Ehkäpä jälkimmäinen syntyy toisaalta dysgeniikan ja toisaalta rahakoneen takia, jonka pitääkseen eliitti alkaa mädättämään kansaa kulttuurimarxismilla ja muulla hajoita ja hallitse-menetelmällä.

     6. Sitten ei auta muu kuin kitkeä tällainen saasta aina juuriltaan laillisin keinoin, lapset myös, mutta tietysti vain laillisesti. Ainoastaan suomalaisilla tulee ”moraali” vastaan, kun pitää tehdä välttämättömiä asioita tai he eliminoivat ja vainoavat sinut. Ei pidä päästää syntymään mitään eliittiä ja eliitti-ihmisiä tai päästää heitä lisääntymään, mutta tietysti noudattaen aina lakeja. Hyvin yksinkertaista. Aikoinaan kaikki tämä oli täysin selvää. Laiton Lehti on kuitenkin laillisin keinoin tehdystä negatiivisesta eugeniikasta eri mieltä. Tulee joku moraali vastaan, vaikka tämä on ainoa keino ja ainoa tehokas keino.

     7. Oikea tavallinen kansa ei todellisuudessa tarvitse tätä ”älykästä” saastaa. Me voimme elää omillamme ja pitää itsestämme huolta ilman tätä ihmis-saastaa, vaikka he yrittävät naisellisesti aivopestä ihmisiä siihen, että ihmiset tarvitsevat heitä. Tämä kuitenkin on naisellinen vale. Kukaan ei tarvitse näitä pettureita, mädättäjiä ja vihollisia yhteiskunnassa.

 3. Eliitin lahjottavuus. Kekkonen ei ollut lahjottavissa. Ovatko Kekkonen, Mannerheim ja Paasikivi sekä itsenäisyyden alun ajan lähes itsevaltaiset presidentit ainoat lahjomattomat poliittiset johtajat Suomen historiassa?

  Huomattakoon, että itäsuomalainen Jyrki Katainen ei ole ländisuomalaisen Niinistön suosiossa. Katsopas kun geneettisesti ja mielenlaadultaan itäsuomalaiset ovat suuntautuneet enemmän itään eikä länteen. Eihän itäsuomalaiset saa mitenkään mitään konfliktia Venäjän kanssa. Kekkonen oli samaa heimoa. Kekkosen jälkeen itäsuomalaiset on deletoitu pois politiikasta juuri johdon länsisuuntauksen takia. Maan sisäistä etnistä rasismia se on, ehkä tietoisesti tai vaistomaisesti.

  Kirja: Kekkonen ei taipunut. Britit ja amerikkalaiset yrittivät painostaa ja uhkailla kesällä 1962.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/baf0321b-0cac-4511-a609-d7a6887ae1a9

  Iltalehdessä uskalletaan VANHOJA ASIOITA käsitellä ikään kuin rivien välistä vihjaillen nykypäivään.

  1. Tuota… Jyrki Katainen on ollut aivan samaan tapaan osa samaa mafiaa kuin Niinistökin. Ei hän ole millään tavalla ”itään päin”. Kyseessä on psykopaattinen ja äärimmäisen ahne, sekä itsekäs idiootti.

 4. https://youtube.com/shorts/X4tafGQ3wgU

  Laiton Lehtikään ei uskalla puhua siitä miten perusongelma ei ole, että suomalaiset miehet ovat surkeita ja pelkureita, vaan suomalaiset naiset ovat lähes täysin pelkkää saastaa. Kuka mies tekisi yhtään mitään suomalaisten huorien puolesta? Ei tietysti kukaan. Vaikka kuinka vaihtaisit miehet maailman parhaisiin miehiin, eivät he ikimaailmassa koskisi suomalaisiin lehmiin pitkällä kepilläkään ja näkisi heissä yhtään mitään arvoa. Kukaan ei uskalla puhua siitä kuinka lopulta ongelma on suomalaisissa naisissa ja siinä kuinka heissä ei ole yhtään mitään. Jokainen suomalainen mies tietää tämän.

 5. Tuhannet protestoivat Italian Roomassa sietämättömiä elinkustannuksia vastaan ja polttavat Naton lipun.
  https://odysee.com/@RT:fd/italy-massive-rally:3

  Bulgarian Sofiassa vastustetaan euron ottamista valuutaksi. Huutavat, että ”emme ole orjia”.
  https://odysee.com/@RT:fd/bulgaria-anti-euro-protest:8

  Pro Venäjä protesti Sofian kunnantalolla.
  https://odysee.com/@Ruptly:d8/Pro-Russian-protesters-attempt-to-take-down-Ukrainian-flag-from-municipality-building-in-Sofia:3

 6. Mies, jonka puheita Alexander Mercouriskin siteeraa (häntä taas siteerataa usein mv-lehdessä), pitää Thaimaata ”seuraavana Ukrainana”.

  Hän kertoo Oslo Freedom Forumista, joka toimii yhdessä Usan kanssa. On ilmeisesti ollut mukana 2014 Ukrainassa järjestämässä protesteja, ja monissa muissa maissa, minne on haluttu vaihtaa hallinto. Suomen valtamedian Kiina-uutisoinnissahan väitetään, että protestoivat hallitusta vastaan, mutta ne protestit ovat varmaan myös näiden samojen järjestämiä mielenosoituksia.

  https://www.youtube.com/watch?v=y6S_fHt5ndo&t=433s
  Oslo Freedom Forum: US Proxies Train and Plan for the Next ”Ukraine”

  Olisi hyvä, jos joku kääntäisi tämän videon suomeksi.

  1. Brian Berletic kirjoittaa twitterissään BBC:n myöntäneen kirjaimellisesti, että länsi on suunnitellut tällaisia joukkoja, ulkomaalaisrahoitteisia agitaattoreita, joiden monet johtajista ovat saaneet koulutusta esimerkiksi Oslon vuosittaisen vapausfoorumin kaltaisissa tapahtumissa.

   BBC:n raportissa Oslon vapausfoorumista (jota USA:n ulkoministeriö ja Britannian hallitus rahoittivat) myönnetään, että Hongkongin mellakoitsijoita johtivat/ohjasivat foorumiin osallistuneet…

   https://twitter.com/BrianJBerletic/status/1597767941818183681
   https://twitter.com/BrianJBerletic/status/1597768185586909184

   Yksi tämän vapausfoorumin lahjoittajista on Soroksen Open Society Foundation, äkkiseltään kun videon katsoin.

 7. Mikään EI koskaan KEHITY ellei ”lunta tule tupaan”!!! Lässyn, lässyn ja niin ihminen kuin koko maailmakin taantuu!

 8. https://www.partisaani.com/news/2022/12/04/video-puolalainen-pilkkaa-amerikkalaisia-sotilaita/

  Puolalaissiviili antaa palautetta vieraan vallan joukoille. Amerikkalaissotilaat sanoivat ip-paskan haastattelussa kesällä 2022, että suomalaiset ovat mukavia ja vieraanvaraisia toisin kuin esim. PUOLASSA.

  Luultavasti puolalaiset katsovat kieroon sekä jenkkejä että venäläisiä. Puolan alueethan ovat siirtyneet lähes mittansa verran länteen tai itään imperialistien toimesta vuosisatojen aikana.

 9. Eliminoi miehet ennen kuin he yrittävät vallankaappausta (googlekäännös, vähän ehkä kökkö)

  Titanic- ja Avatar-elokuvien tuottaja James Cameron ei todellakaan hyökännyt testosteronia vastaan äskettäisellä lainauksellaan, mutta hän julisti, että hänelle ”testosteroni oli myrkkyä”. Näitä maskuliinisuutta ja miesten vahvuutta vastaan kohdistuvia pieniä loukkauksia on odotettavissa tänään yksinkertaisesti siksi, että median ja hallituksen viestit ”heimojen” hyväksynnästä ja turvallisuudesta sisältävät usein signaaleja, jotka lähevät siitä, että miehet ovat hyväksyttävämpiä ja turvallisempia, jos he ovat naisellisia. Kehomme on suunniteltu löytämään nämä turvasignaalit ympäristöstä, jossa elämme, ja epäilemättä nykyään medialta ja hallitukselta tulevat valmiiksi valmistetut turvallisuussignaalit on suunniteltu hakkeroimaan miesten alitajuntaa jotta he tuntevat olonsa turvallisemmaksi omaksumaan yhä enemmän ja enemmän naisellisia ominaisuuksia.

  Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun powers-that-should-not-be, ovat manipuloineet yhteiskunnassa toistuvia turvallisuusviestejä, joiden tarkoituksena on saada miehet piiloutumaan häpeään miehenä olemisesta. 1200-luvun puolivälissä kirkon johtajille maksettiin komeasti saman ”cabalin” toimesta, jonka kanssa olemme tekemisissä tänään, jotta maskuliinisuus olisi syntiä, mikä saavutti sen, mitä sen oli tarkoitus saavuttaa. Miehet yksinkertaisesti käpertyivät sikiöasentoon nurkassa ja antoivat pahoille voimille yhä suuremman vallan käyttää häpeäpsykologiaa tietämätöntä yleisöä vastaan. Häpeäpsykologia on äärimmäisen voimakas (”olet syntynyt syntiseksi” on esimerkki häpeäpsykologiasta), koska häpeä mitataan alhaisimpana värähtelynä, joka ihmiseläimestä on koskaan lähtenyt ja joka jatkuu katkeamatta toimettomuuden ja käskyjen noudattamisen ansiosta. ”Word magic” (spelling words, casting spells https://courses.jchristoff.com/blog/slave-code-the-secrets-hidden-in-the-english-language/ ) on emotionaalisen energian käyttöä uhrin voiman poistamiseksi ilman fyysistä voimaa.

  Hyökkäys miestä vastaan ei ole uusi ja se on ollut aina valtaapitävien harhaanjohtajien listalla kärjessä vuosisadasta toiseen, eritoten juuri ennen kuin he aikovat tuhota yhteiskunnan tavalla tai toisella. Aika, jota elämme, ei ole poikkeus. Minulla on alla tietoja miehiä vastaan tehdystä hyökkäyksestä, jota et ehkä ole tietoinen. Käsittelemämme kultin sisällä on hierarkiapisteitä, jotka annetaan kultin jäsenille kultin esityslistan ajamisesta.

  – Jason Christoff

  Lue lisää täältä:
  https://courses.jchristoff.com/blog/running-list-of-past-christoff-reports

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*