Marco de Wit 5 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti on vuodesta toiseen korostanut, että sivilisaatio tuhoutuu parissa vuosikymmenessä ja tämä johtuu vain yhdestä syystä: Rahakoneesta, joka on kääntänyt näkymättömän käden negatiiviseksi ja suorastaan satanistiseksi.

 

Laiton Lehti on myös korostanut, että tuota rahakonetta johtavat kolme ryhmää: Juutalaista eliittiä ja Israelia johtavat Rothschildit, Britannian WASP-eliittiä johtava Britannian kuningashuone sekä amerikkalaisia johtavat Rockefellerit.

 

Jostain syystä Laiton Lehti ei kuitenkaan ole valittanut Windsoreista niin paljon kuin Rothschildeista ja Rockefellereistä. Siis vaikka nimenomaan Britannian kuningashuone loi alkuperäisen rahakoneen eli Englannin keskuspankin 1694 yhdessä hollantilaisen Orangen suvun (joka pääsi valtaan tappamalla libertaarit de Witin veljekset) ja sitä rahoittavien juutalaisten pankkiirien kanssa.

 

Miksi Laiton Lehti ei ole valittanut niin paljon Windsoreista?

 

1. Varovaisuus

Englannin keskuspankki on aina pyrkinyt toimimaan suhteellisen varovaisesti eli ei ole koskaan lisännyt rahan määrää aivan valtavia määriä. Toki tämäkin silti riitti synnyttämään länsimaita riivanneet sykliset nousu- ja laskukaudet, mutta hyperinflaatiota lähelläkään ei ole oltu. Itse asiassa Englannin keskuspankki on koko ajan tajunnut kuinka vaarallinen voima sillä on hallussaan. Moni brittiläinen pankkiiri on ollut niin reilu herrasmies, että on jopa tämän myöntänyt!

Olikin hyvin lähellä, että britit olisivat 1800-luvulla luopuneet rahakoneestaan. Suurin syy siihen, ettei tätä tapahtunut olivat tyhmät valkoiset intellektuellit, jotka eivät tajunneet tilirahan olevan sama kuin fiat-setelit. Sitten kun älymystö tämän vihdoin tajusi, niin välittömästi alkoivat keksiä kaikenlaisia tekosyitä saadakseen lahjuksia pankkiireilta.

Kukapa luopuisi rahakoneestaan, jos kukaan ei sitä edes osaa tai halua vaatia! (Toki tämä ei silti vapauta brittien eliittiä valtavasta vastuusta.)

 

2. Juutalaiskriittisyys

Englannin kuningashuone on edelleen liitossa juutalaisten kanssa, mutta tästä huolimatta – tai juuri siksi – suuri osa kuninkaallisista on äärimmäisen juutalaiskriittisiä. Esimerkiksi kuningatar Elisabeth ei yli 70-vuotisen valtakautensa aikana suostunut vierailemaan Israelissa, vaikka vieraili lähes kaikissa muissa maailman maissa.

Juutalainen valtamedia on sitten kostanut mustamaalaamalla kuningasperhettä ja varsinkin ”antisemiittistä” prinssi Philipiä kaikilla mahdollisilla tavoilla mm. kutsumalla häntä natsiksi ja Dianan tappajaksi. Ei auttanut, vaikka prinssi Edward yritti sitten parantaa suhteita olemalla MI6 ja Mossadin yhteyshenkilö. Tämän takia hän oli myös yhteistyössä Epsteinin kanssa.

 

3. Konservatiiviset arvot

Windsorit ovat kieltämättä satoja vuosia mädättäneet muuta Eurooppaa hajoita ja hallitse -liberalismilla, mutta tästä huolimatta he ovat samalla pyrkineet säilyttämään länsimaisen sivistyksen perusarvot. Hyvänä esimerkkinä kuningatar Elisabeth ja hänen poliittisesti erittäin epäkorrekti miehensä prinssi Philip, jotka eivät hyväksyneet suvakkimädätystä.

Samanlaisia (suhteellisen) konservatiiveja näyttävät olevan myös prinssi William ja varsinkin hänen puolisonsa Kate. Prinssi Harry puolestaan on ihan äärisuvakki ja menikin naimisiin mielisairaan mulattinäyttelijän Meganin kanssa.

Viime vuosina Megan on sitten syyttänyt koko kuningashuonetta rasismista, yms. Erityisesti Megan kohdistaa syytöksensä Katea kohtaan!

Vaikuttaa siis kissatappelulta!

 

Meghan Marklen sabotaasioperaation motiivi paljastunut

 

Nyt Megan ja tämän talutusnuorassa oleva Harry (tuskin edes Windsori) ovat tehneet TV-sarjan, jossa valittavat kuningashuoneen syrjineen heitä rasistisesti! Kaiken kukkuraksi videossa selvästi demonisoidaan eniten Meganin inhokkia Katea!

 

Nyt TV-sarjasta on paljastettu traileri. Katsoppas tätä kuvaa, jossa selvästi demonisoidaan Katea antaen ymmärtää tämän olevan julma ihminen.

 

 

 

Tässä törkeä traileri:

 

 

 

Onneksi Kate ja William ovat lähteneet vastahyökkäykseen. Heidän hovinsa syyttää Megania ja Harrya reality TV:n kaltaiseksi roskaväeksi eli Kardashianeiksi.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Britannian kuninkaallisessa perheessä kuohuu: Mulattisota jatkuu!

 1. Täysin oikein, että sairaiden, rikollisten ja sadististen, sekä pedofiilien brittikuninkaallisten veri sekoitetaan erittäin älykkääseen neekerivereen. Sama pitää tehdä kaikelle muulle sairaalle ja rikolliselle brittiläiselle ja amerikkalaiselle saastalle. Meillä ei ole mitään sympatiaa, sääliä ja armoa sairaita ja rikollisia amerikkalaisia ja brittiläisiä vihollisiamme kohtaan. Amerikkalaiset ja britit ovat oikeiden ja terveiden valkoisten pahimpia vihollisia.

 2. https://youtu.be/HW9jwDwSOFI

  Kannattaa katsoa ja saada vähän esimakua mitä amerikkalaisilta, briteiltä ja yhdeltä ryhmältä on tulossa meille. He jatkavat samaa pitkää historian jatkumoa, eli he ovat nimenomaan orjien omistajia, loisijoita ja huumekauppiaita. Koko heidän historiansa on pelkkää orjista elämistä, huumekauppaa ja terroria. He eivät ole koskaan osanneet mitään muuta.

 3. Prinssi Philip on yksi kaikkien aikojen parhaista prinsseistä!

  Miksi veljekset William ja Harry ovat niin kovin erinäköisiä? Onko perimässä jotain epäselvyyksiä?!!

  1. Prinssi Phillip tuki Israelia loppuun asti ja hänen äitinsä prinsessa Alice, on haudattu tätinsä suurherttuatar Elizabeth Fjodorovnan viereen, Maria Magdalenan kirkkoon Getsemanen puutarhaan Jerusalemiin.

  2. On. Epäillään, että Dianan entinen RATSASTUKSEN opettaja on ”Dirty”? -Harryn isä. Yhdennäköisyys on silmiinpistävä.

   1. Jep. Tähän viittaa myös se, että Harryn ÄO on selvästi hyvin alhainen. Hän ei mitenkään pärjännyt koulussa, vaikka sai kaiken mahdollisen tuen ja avun.

    1. Tämä on täysin totta. Harry oli totaalisen surkea englanninkielessä, vaikka sai maailman parhaan koulutuksen, kasvoi ikänsä ympäristössä missä puhuttiin erittäin puhdasta englantia ja luonnollisesti Harryn ravitsemustaso ja terveydenhuoltokin on ollut aivan huippuluokkaa. Siitä huolimatta hän ei millään oppinut mm. englantia ja Harry kuulostaakin idiootilta puhuessaan.

     Todellisuudessa Harry on totaalinen idiootti, joka on saanut maailman parhaan koulutuksen, ravinnon ja terveydenhuollon.

    2. Jaahas. Janet lähde esiin, kun kerran tuollaista väität, muuten koko kommentti on täyttä valehtelua.

 4. Katsokaa tätä ylimielistä ja häikäilemätöntä, totaalisen pahaa brittien ja amerikkalaisten, sekä ”älykkäiden” paskasakkia. Lisää älykkäitä neekereitä Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin.

 5. Oi kiitos, kun ovat niin rehellisiä pankkiireja. Kyllä nyt tuli taas hyvä mieli. Naiivia Marcoa viedään taas kuin metrin mittaa.

 6. On tärkeää tukea sairaiden ja rikollisten brittien, sekä amerikkalaisten saastojen sekoittumista erittäin älykkääseen neekerivereen. Amerikkalaiset ja britit ovat meidän ja kaikkien muiden verivihollisia.

 7. Harry sai vedätyspesää pyrkyriltä, Tosin Harry ei edes ole äitinsä näköä kuten veljensä, Mistä tuo punainen hiuspehko on ajautunut hoviin? Onko ratsastustalleilla astuttu aikoinaan vähän minne sattuu? Höhöö

 8. Jotkut jaksavat kahkota yhden äpärän ja mulatin liitosta. Vaikka niitä on maailma täynnä.

  Tämä on valkoinen Suomi.

 9. Prinssi William on yksi ellei suurin yksittäinen maanomistaja Britanniassa, ja ehkä omistaa maata muuallakin maailmassa. Samoin kuin Bill Gates on Usan suurin yksittäinen maanomistaja ja Mark Zuckerberg omistaa valtavasti maata taas Havajillä. Siellähän purkautui juuri se tulivuorikin, sattumaako?

  Gates on maksanut Usassa maanviljelijöille, jotta nämä tuhoavat satonsa. Ja nyt Hollannissa maan hallitus takavarikoi 3000 maatilaa, ilmastopolitiikan varjolla.

  Mitenköhän tuolla briteissä, takavarikoidaanko sielläkin maatiloja jo?

  1. Neuvostoliitossa maatilojen pakkokollektivisointi 1930- luvulla. Lisäksi maatalojen isännät tapettiin valtion toimesta. Ei kai Gates ole stalinistinen kommunisti?

   1. On ja EI. Bill Gates on psykopaatti-sosiopaatti ja myös omalla tavallaan kommunisti mkuin KAIKKI globalistit ovat. Yksityishenkilöiltä ryöstetään henkilökohtainen omaisuus WEF – ”OLet onnellinen kun ET omista mitään”! Ja neuvostoliittolaista valtion virkaa hoitavat ylikansalliset suuret monopoliyritykset kun nyt on koronan tekosyytä käyttäen ajettu ja ajetaan konkurzssiin KAIKKI PKK-yritykzset ym. nyrkkipajat pois suuten MONOPOLIFIRMOJEN tieltä, jotka voivat harjoittaa asiakkaitaan (orjiaan) kohtaan TOTALITÄRISTÄ hallintoa esim. kieltäytymällä myymästä asiakkaille, jotka eivät kannata LGBTQ+, Pedofilia tai ryömi BLM:n edessä väh. kymmentä metriä. SANOMATTAKIN on selvää, ettei ”Putinisteille” myydä ruokaa eikä MITÄÄN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*