Marco de Wit 5 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on uskaltanut syvällisesti analysoida suomalaisten perusongelmaa: Suomalaista kansanluonnetta.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XII. Tuomas Malinen tykittää taas vihafaktaa: Perusongelma suomalaisissa miehissä!

 

 

Mutta hetkinen. Jos suomalaisten perusluonteessa on vakavia ongelmia, niin mikseivät myös unkarilaiset kärsi niistä?? Unkarihan on ihan päinvastainen maa kuin Suomi. Unkari ei suostu sen enempää muiden lypsylehmäksi kuin muiden taistelutantereeksikaan. Se pitää koko ajan puoliaan länsimaista mädätystä vastaan. Unkarilaiset miehet ovat oikeita miehiä, jotka ovat pysäyttäneet sekä feminismin että pridettämisen varjolla tehtävän lasten aivopesun ja leikkelyn.

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä. Pelastavatko nyt Kavonius ja Tiihonen Suomen?

 

 

Unkari ei myöskään suostu lähtemään mukaan demonisoimaan Venäjää puhumattakaan, että tuhoaisi oman taloutensa juutalaisten ja USA:n hyväksi. Unkarilaiset ovat kaikin puolin Laittoman Lehden ihannekansa.

 

Mutta eikös unkarilaisetkin ole suomalais-ugrilainen kansa? Miten sitten suomalaiset ja unkarilaiset voivat olla niin erilaisia? Yksinkertaista: Unkarilaisilla ei ole suomalaisten tavoin SUHTEELLISEN paljon metsästäjä-keräilijägeenejä, vaan sen sijaan paimentolaisgeenejä! Tämä jos mikä todistaa jälleen Laittoman Lehden rationalistisen geneettis-propertaristisen analyysin ylivoiman!

 

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Moni Laittoman Lehden lukija tajusi tämän heti. Tässä pari esimerkkiä kommenteista:

 

Nimetön 1:

Paimentolaiskansoissakin piti usein epäillä ettei naapuri tai muut kansat joko varasta karjaa jne. tai sitten juoniteltiin, että miten saatiin naapurin karja itselle jne. Heilläkin oli jo jonkinlaista propertarianismia.

 

Nimetön 2:

Paimentolaisuus myös palkitsee hankkimaan lisää statusta, eli mitä enemmän karjaa ja laidunmaata sinulla vaikka oli, sitä enemmän statusta sait ja sitä enemmän pystyit hankkimaan jälkeläisiä. Paimentolaisuudessa oli siis kyse laidunmaastakin jne. Miehetkin olivat moniavioisia aina kristittyyn keskiaikaan asti.

Naisetkin yllyttivät miehiä hankkimaan statusta, eli mitä enemmän statusta sait, sitä enemmän sait naisia ympärillesi, jolloin miehet yrittivät sitten hullun kiilto silmissä hankkia mahdollisimman paljon statusta.

Metsästäjä-keräilijäympäristö taas ei rohkaise ja ohjaa tällaiseen ollenkaan, sekä ei sido ihmisiä maahan, jota piti puolustaa jne.

 

 

Itse asiassa kaikki selittyy suomalais-ugrilaisten kansojen historialla ja varsinkin naapureilla! Yli 1000 vuotta sitten Länsi- ja Keski-Venäjällä suomalaisten kansojen naapureina olivat nimenomaan indoeurooppalaiset slaavit, jotka olivat etelämpänä nykyisen Länsi-Ukrainan ja Valko-Venäjän alueilla kehittyneet maanviljelyskansaksi. Näin slaaveilla oli suhteellisesti enemmän yksityisomistusta, joka kannusti investoimaan enemmän sekä yhteisöön että varsinkin maapinnan puolustamiseen ja valtaamiseen. Samalla slaavien kansanluonne myös kehittyi sekä vahvaksi että ovelaksi valloittajakansaksi.

 

 

Slaavien leviäminen. Linkki Wikipediaan.

 

Vähitellen slaavit sitten siirtyivät yhä pohjoisemmaksi valtaamalla suomalaisten maita. Suomalaiset kansat alistuivat sulautuen venäläisiin tai sitten vetäytyivät yhä pohjoisemmaksi jatkamaan suhteellisesti voimakkaampaa metsästäjä-keräilijätalouttaan. Tästä seuraavat kaikki suomalaisen kansanluonteen omituiset piirteet naiviudesta alkoholismiin, kuten Laiton Lehti on yksityiskohtaisesti selittänyt.

 

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

1000 vuotta sitten unkarilaiset asuivat kuitenkin muita suomalais-ugrilaisia kansoja paljon idempänä eli heidän naapureinaan olivat slaavien sijasta paljon raaemmat turkkilaiset ja mongolit! Unkarilaiset eivät olisi ikinä selviytyneet kansana, jos eivät olisi nopeasti omaksuneet kahta asiaa: Paimentolaisuuden ja sotaisuuden.

 

Luonnollisesti nämä kaksi asiaa myös tukevat toisiaan. Paimentolaisuus nimittäin perustuu osittaiselle yksityisomistukselle, jossa tärkeintä on ylläpitää omistusoikeutta sekä eläimiin että laiduntamisreviiriin. Kansan on siis selviytyäkseen investoitava sotilaalliseen tehokkuuteen ja jopa raakalaismaiseen juonikkuuteen. Näin unkarilaisista tuli valloittajakansa, joka pystyi pistämään vastaan muille paimentolaiskansoille eli jopa mongoleille ja turkkilaisille valloittajakansoille.

 

Ei ihme, että unkarilaiset kehittyivät niin voimakkaaksi kansaksi, että pystyivät noin 1000 vuotta sitten yhdistämään seitsemän heimoaan (ks. kansikuva heimojen johtajista) yhtenäiseksi sotilasvoimaksi ja sitten siirtymään Karpaattien vuoriston yli Keski-Eurooppaan valloittamaan sieltä itselleen uuden kotimaan eli Unkarin arot. Seitsemän heimon johtajan, Arpadin johdolla unkarilaiset loivat suuren imperiumin.

 

Yhä tänä päivänä unkarilaiset suorastaan jumaloivat Arpadia.

 

 

Arpad. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Arpadin vaimo sitten tuli perässä tuoden mukanaan koko heimon naisineen, lapsineen ja eläimineen.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Hiukan eri meininki kuin suomalaisilla, jotka piileskelivät kaukana susirajan takana piilopirtissään ryyppäämässä!

 

 

 

Kaiken kukkuraksi unkarilainen paimentolaistausta yhdistyi eurooppalaiseen individualismiin niin optimaalisesti, että unkarilaisista tuli aristokraattista yksilönvapautta palvova maa. Eli juuri sitä Laittoman Lehdenkin ylistämää oikeaa vapautta. Pian unkarilaisista paimentolaisista tulikin hyvin sivistynyt ja rikas eurooppalainen kansa, jota muut eurooppalaiset kunnioittivat ja ihailivat.

 

 

Kuvassa linkki lähteeseen.

 

 

Lisäksi unkarilaisten sijainti keskellä Eurooppaa myös opetti heitä varomaan viittä vaarallista ryhmää eli juutalaisia, mustalaisia, muslimeja, slaaveja ja germaaneja!

 

Jatkuu osassa II.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Evoluutiopsykologia. Osa XIII: Mikseivät suomalaiset ole samanlainen valloittajakansa kuin unkarilaiset?

 1. Kaksi avaintekijää unkarilaisilla: arot ja hevoset. Alkusuomalaisilla ei ilmeisesti ollut kilpailukykyisiä hevosia, ei ainakaan nopeita taisteluun ja liikkumiseen soveltuvia ratsuja, vaan sitkeitä metsä- ja työhevosia. Korvessa ja hangessa ei olisi tehnyt mitään sirorakenteisilla taisteluratsuilla.

  Mongolien valloitukset Venäjän ym aroilla perustuivat taitavaan hevosten käyttöön. Nekään eivät päässeet Suomeen asti luonnonoloista johtuen.

  1. Kun madjaarit laskeutuivat Uralin rinteiltä ja tulivat Unkarin pustalle, ei maa ollut asumaton. Siellä asui sekalaista väkeä, mm. Hunnien jälkeläisiä. Madjaarien SU-kielestä tuli yleiskieli joka yhdisti valtakunnan.
   Suomessa taas pieni väkimäärä asui pienissä kyläkunnissa ympäri soista korpea. On arvioitu että kun ensimmäinen risti.. Anteeksi ryöstöretki tehtiin lännestä n. 1160, oli Suomen alueella vain n. 50 000 asukasta. Saman verran oli Virossa asukkaita. Suomalaiset olivat kuitenkin pronssikaudella ja rautakauden alusa pitkään edellä teknologiassa Skandinavian asukkaita (nämä eivät välttämättä olleet germaaneja kuin Tanskassa ja nykyisessä Etelä-Ruotsissa). Savenvalanta ja kaskimaatalous tulivat myös Suomeen ennen Skandinaviaa. On myös huomattava että nykyisten saamelaisten esi-vanhemmat eivät puhuneet saamenkieliä, vaan kadonneita paleokieliä. Kantasaame tuli heille valloittajien mukana Keski-Suomesta ja Karjalasta. Sittemmin nämä valloittajat sulautuivat itämerensuomalaisiin. Suomalaisten onnettomuus oli että yhtenäinen kalevalainen kansa joka oli, ainakin osittain ortodoksinen aivan Varsinais – Suomea myöten, revittiin kahtia ja toinen puoli joutui Lännen ja toinen idän alaisuuteen v.1160.

 2. 1900-luvun alun jälkeen suomalaiset olivat siirtymässä karja ja maatalouteen, kunnes verivihollisemme britit, amerikkalaiset ja eräs ryhmä levisivät kunnolla Suomeen ja lopettivat suomalaisten yksityisomistamiseen perustuvan maatalouden ja karjankasvattamisen, sekä tekivät suomalaisista jälleen orjia.

  Suomalaisten pitää tukea älykkään neekeriveren sekoittumista amerikkalaisten ja brittien keskuuteen. Tämä on vain hyvä asia saastaisille ja sairaille amerikkalaisille ja brittiläisille saastoille.

 3. Toisin kuin amerikkalainen ja brittiläinen sekakansa, unkarilaiset eivät myöskään ole sukua afrikkalaisille ja yhdelle ryhmälle.

 4. Mikä antoi tälle pienelle nomadi kansalle voimaa laskea lähes koko Eurooppa jalkojensa juureen?

  Ehkä heidän ovela taistelukykynsä ja kentaurimainen liike nopeus.

  Tästä taiteesta kasvoi tyypillinen unkarilainen kevyt ratsuväki, niin sanotut husaarit.

  He olivat paljon turvallisempia satulassa kuin valtaistuimella.

  Vuonna 1063 kuningas Bela I kirjaimellisesti putosi valtaistuimelta – ja menetti henkensä..

  Sellaista rajua huumoria ei edes Shakespeare olisi uskaltanut lausua ääneen.

  Keskiajalla Unkarista tuli kuitenkin Euroopan suurvalta ja tarina jatkuu ….sillä se on aina voittaja joka kirjoittaa historian ensin.

 5. Erittäin ankara ilmasto on vielä pahentanut asiaa. Erittäin ankara ilmasto on tehnyt viimeisistä suomalaisista uskomattomia myötäilijöitä ja alistujia, jolloin suomalais-ugrilaisten valloittaminen on käynyt oikeastaan vain helpommaksi.

  Suomalaiset olivat vihdoin siirtymässä maatalouteen ja karjanpitämiseen 1900-luvun alussa, mutta verivihollisemme amerikkalaiset, britit ja yksi ryhmä tulivat kunnolla Suomeen ja tekivät suomalaisista orjiaan. Amerikkalaisten ja brittien lihava elintaso onkin aina perustunut kolmeen asiaan: Orjakauppaan, muiden hyväksikäyttämiseen ja huumekauppaan. He ovat vain jatkaneet orjakauppaansa, huumekauppaansa ja muista loisimista. Helppo se on elää muista ja myydä muita orjiksi, sekä teettää orjilla töitään.

 6. Ensimmäiseksi oikean suomalaisten kansan pitää laillisin keinoin ottaa länsi ja etelärannikko, sekä sen maat takaisin ruotsalaisilta ja ”älykkäiltä” ryöstäjiltä ja riistäjiä, sekä ottaa laillisin keinoin valta takaisin näiltä rikollisilta. Nyt he kuitenkin pitävät valtaansa asein ja uhkailemalla, sekä samalla elävät Suomen oikeasta kansasta ja riistävät kansaamme. Mitään ruotsalaiset, amerikkalaiset ja britit, ”älykkäät”, sekä yksi ryhmä eivät osaa itse, vaan kaikki on aina pitänyt ottaa meiltä ja muilta elääkseen.

 7. Suomalaiset voivat helposti tukea älykkäiden neekereiden ja älykkäiden pakistanilaisten massamuuttoa Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, sekä neekereiden oikeutta saada korvauksia otjuudestaan amerikkalaisilta ja brittiläisiltä rikollisilta orja -ja huumekauppiailta, mitä he kaikki ovat, sekä ovat heidän jälkeläisiään. Samalla suomalaisten pitää laillisin tavoin ottaa ryöstetty varallisuus kaikilta ruotsalaisilta, kaikilta briteiltä ja kaikilta amerikkalaisilta, koska se on suomalaisten oikeus.

 8. Lisätään huonojen ominaisuuksien listaan PELOKKUUS, ARKUUS SEKÄ YLLYTYSHULLUUS.

  Taipumus alkoholismiin. Eiväthän suomalaiset selvin päin uskaltaneet tehdä mitään repäisevää ilman kunnon känniä. Kai ne olivat pienessä sievässä koko ajan piilopirteissään, joivat, kiroilivat ja hakkasivat naiset ja lapset. Ruotsalaiset lienevät aloittaneet kansan pakkoraitistamisen eikä siinä voi vähätellä kristinuskon vaikutusta. Kai ne pirun pakanasuomalaiset olivat syrjäänvetäytyviä peräkammarien poikia, joita lienee vieläkin kaupunkien lähiöissä. Kiroilevat matuille jne. ja puivat nyrkkiä taskussaan päättäjille ja eliitille.

 9. Sturgeonin laki, jonka mukaan 90 prosenttia mistä tahansa on roskaa. Ja tämä pitää paikkansa laittomanlehden jutuissa. ”Evoluutiopsykologinen” selitys Suomen ja unkarin eroista kuuluu tähän roska osuuteen.
  MyHeritagen 1,8 miljoonasta anonyymistä DNA-testistä – ensimmäinen laatuaan juutalaisväestöstä tehty tutkimus on paljastanut, että maa, jossa Israelin jälkeen on suurin prosentuaalinen osuus Ashkenazi-juutalaisia väestöstä on Unkari, ei Yhdysvallat, kuten aiemmin uskottiin. Israelin jälkeen merkittävimpiä maita Ashkenazi-juutalaisuuden kannalta ovat Unkari ja Venäjä, joita seuraavat Argentiina, Etelä-Afrikka, Ukraina ja sitten Yhdysvallat. Tämä osoittaa, että Unkarissa on huomattava määrä ihmisiä, joilla on juutalainen perimä, jota he eivät tunnusta, eivät ole tietoisia sen olemassa olosta tai joiden esivanhemmat ovat tarkoituksella piilottaneet taustansa.
  Tutkimuksessa mukana olleista 100 maasta suurin Ashkenazi-juutalaisten etninen osuus väestöstä Israelin ulkopuolella, oli Unkarilla; 7,6 % MyHeritage DNA-testin suorittaneista. Unkarissa asuvilla 4 981 testatulla todettiin olevan vähintään 25% Ashkenazi-juutalaisuutta (vastaa vähintään yhtä isovanhempaa, joka on kokonaan Ashkenazi juutalainen). Tämä on huomattavasti korkeampi kuin Yhdysvalloissa asuvilla DNA-testatuilla todettu 3,5% ja Kanadassa 3,0%.
  Unkarin johto kasvaa edelleen Ashkenazi-juutalaisen etnisyyden alemmilla arvoilla. 12,5 prosentilla Unkarin testatuista on vähintään 10% Ashkenazi-juutalaisuutta, Yhdysvalloissa vain 4,7 prosentilla ja Kanadassa 4,0 prosentilla. 4,2 prosentilla Unkarin testatuista on vähintään 50% Ashkenazi-juutalaisuutta (vastaa vähintään yhtä kokonaan juutalaista vanhempaa), kun vastaava luku Yhdysvalloissa oli 2,3%.
  Tämän de wit on lahjakkaasti unohtanut. Johtuneekohan se siitä, että hän näkee juutalaisten olevan kaiken pahan alku ja juuri.

  1. Olen jostain lukenut, että meissä suomalaisissakin olisi ashkenazi-juutalaista perimää.

   Tässä liitteenä olevalla videolla kerrotaan, miten Egyptissä marraskuussa 2022 GOP27 yhteydessä kokoontunut yhteisö nimeltään ”The Interfaith Center for Sustainable Development” eli uskontojen välinen kestävän kehityksen keskus tulee kiipeämään Siinain vuorille ja antamaan 10 ilmastokäskyä. Näillä käskyillä kumotaan Jumalan Moosekselle antamat 10 käskyä. Ja jos et tottele, sinut tapetaan. Nämä käskyt annetaan, jotta sinä voit ”Save the planet”.

   Pahin uskonto tämän narratiivin edistäjänä on tässä nauhalla puhuvan pastorin mukaan protestantit.

   https://www.youtube.com/watch?v=Nb6MgYEqnqU
   11-4-22 The Whore of Babylon Visits Mt. Sinai [Prophecy Update]

   Lähteestä:
   https://nokialainen.blogspot.com/2022/11/dollari-on-kuolemassa-koska-presidentti.html?m=1
   ”Nokialaisen” profeetallisia ajankohtaisuuksia

 10. Hei rauhoitu! Olet lukenut taas liikaa wikipediaa. On meilläkin zyklon-Ben eduskunnassa. Unkarissa on otettu käyttöön erittäin nerokas lastensuojelulaki ja näin homosaatio on asianmukaisesti kriminalisoitu. Milloin Suomessa?

  Tänään on ollut taas kunnon ohjusten ampumista Ukrainassa. Ai jai aika jännää!!!

  1. Niin on ja niistä ohjuksista on suurin osa ammuttu alas. Kerro nyt mikä on lain sisältö, kun se on noin nerokas. Ei ole homous unkarissakaan kriminalisoitu, joten älä valehtele. Ai ai kun on jännää, kun tulee luettua muutakin kuin Wikipediaa tai laitontalehteä, silloin sivistys kohenee. Hetkisenkin kommentit toteuttavat tuota 90/10-kaavaa. 10% melkein asiaa mutta 90% täyttä potaskaa.

 11. Suomalaisissa on ollut ERITYINEN piitrre, jota olen kummaksunut kauan ja lopulta paheksunut, joka EROTTAA sen muista kansoista. Muut kansat ovat suunnanneet valloituksia ja ryöstöretkiä MUITA kansoja vastaan. Mutta suomalaiset ovat KÄHNÄNNEET keskenään hämäläisten käydessä tuhoretkillä karjalassa ja päinvastoin. Tämä ”sisäsiittoisuus” on johtanut perisuomalaiseen KATEELLISUUTEEN ja toiseen helmasyntiin, joka on muitten kansojen edessä MATELU. Sekä lopuksi se, että SUOMESSA osata olla KOTIINPÄIN tavalla, että ENSIN toinen suomalainen ja sitten vasta ULKOMAAN PELLE! Esim. Ruotsista Suomeen palanneelle pariskunnalle, jotka paluumuttivat eläkepäiville kotimaahansa sanottiin KELA:ssa kun he hakivat tukea elämäntilanteesta johtuvista syistä, jotka olivat väliaikaisia. Heille tiuskaistiin kun he ihmettelivat sitä ja jotain siinä mainitsivat Ruotsista ja sen silloisista resursseista tulla vastaan eri elämäntilanteissa -”MENKÄÄ SITTEN SINNE MISTÄ OLETTE TULLEETKIN!!!” Onkohan YHDELLEKÄÄN MATULLE sanottu vastaavaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*