Marco de Wit 5 joulukuun, 2022

 

Miksi on niin vaikea saada suomalaisia nousemaan vallanpitäjiä vastaan, vaikka Suomesta on tehty muiden kansojen lypsy- ja lopulta teuraslehmä? Koska leipä ja sirkushuvit tepsivät suomalaisiin paremmin kuin mihinkään muuhun kansaan!

 

Tämän takia Laiton Lehti on vastalääkettä etsiessään joutunut sukeltamaan evoluutiopsykologian syviin vesiin. Tänään julkaistaan taas yksi evoluutiopsykologinen juttu ja lisää on tulossa.

 

 

15 thoughts on “Päivän kuva: Leipää ja sirkushuveja

 1. Passiivinen vastarinta on tosi tehokasta. Toosat kiinni ja eletään omaa elämää eikä viihdejulkkisten kautta.

  1. En ole katsellut televisiota kohta kahdeksaan vuoteen. Ja on hienoa huomata miten olen pudonnut totaalisesti ”suomen julkkiksista” ja ”juoruista”. Aina kun joku puhuu jostain niin nimi on minulle täysin outo. Ja niitä nimiä vilisee ihmisten puheessa todella paljon.

   Yhteistä näille ”aikaansa seuraaville” on se että ne ovat poikkeuksetta taloudellisesti tiukilla. Minä, joka en ”seuraa aikaani”, minulla sen sijaan on rahaa.

 2. Hünter Über Alles!
  Biden ryhtyy puolustamaan Hunterin mainetta kansallissosialistien käyttämällä menetelmällä.
  –    David Brock, Clintons agitprop man, zeroes in to rescue the Bidens
  –    https://archive.today/Tw8s0

  … Vanha Clintonin hallinnon kehäkettu palaa töihin mustamaalatakseen jokaisen, joka uskaltaa astua kongressin eteen kertoakseen totuuden Hunter-tutkinnassa.
  –    Hänen toimintamenetelmänsä on sama, jota kansallissosialistit käyttivät tuhotessaan Weimarin tasavallan aukaistessaan tietä fasismille:
  –    hän esittää tekaistuja syytteitä, joita sitten valtamedia toistaa julkisuudessa.

  The Clinton system to discredit Donald Trump

  1. Mites tämä nyt pitää tulkita, arvostat ilmeisesti Weimarin tasavallan korkeallekin?

 3. Yk­si ny­kya­jal­le omi­nai­nen il­miö on, et­tä asi­oi­ta, joi­ta ei ta­pah­du, väi­te­tään ta­pah­tu­van ja asi­oi­den jot­ka ta­pah­tu­vat, väi­te­tään ole­van ta­pah­tu­mat­ta.
  –    Fa­ke and De­fec­ti­ve
  –    https://archive.today/zAVe1

  … elämme käänteisen todellisuuden maassa, jota ympäröi
  –     valheiden valtameri …

 4. https://youtube.com/shorts/-3aLKdj-sj8

  Talouden ja yhteiskunnan romahtaessa yhä useampi nainen, eivät aivan kaikki, mutta melkein kaikki naiset, myös Suomessa, alkavat huoraamaan rahaa, sekä elämään valtiosta. Useimmissa naisissa ei ole mitään arvoa. He ovat pelkkä huoria ja ovat aina olleet. Varsinkin Suomessa nainen on lähes aina pelkästään rahan perään. He eivät yleensä näe miehissä mitään muuta. Vastaavasti suomalaisten miesten pitää nähdä suomalaiset naiset materialistisina ja arvottomina katuhuorina.

 5. Meidän pitää alkaa tekemään geenitestejä ihmisille, että voimme mm. erottaa saastaisen amerikkalaisen ja brittiläisen, sekä muun petollisen perimän oikeasta perimästämme. Jos amerikkalaista ja brittiläistä tai yhden ryhmän perimää löytyy, välittömästi laillisesti ulos maasta.

  Tarvittaessa älykkäille ja heidän lapsilleen voidaan antaa laillisesti todella kätevät ja helpot aivosirut päähän.

 6. Onkohan Suomen lanseeraaminen ”maailman onnellisimpana maana” mennyt jo liian pitkälle kun mm. eräs englantilainen jalkapallofani huudahtaen kysyi vastakysymyksen: ”me ollaan täällä kannustamassa joukkuettamme voittoon, ei siihen ihmisoikeuskysymykset kuulu, joka maassa kai omat ongelmansa, vaan te olette vissiin poikkeus kun olette Suomesta?!” Tämä liittyen siihen kun suomalainen toimittaja kysyi mielipidettä Qatarissa jalkapallon MM-kisoissa ja että onko isäntämaa oikealla asialla.

 7. Entiset tiedusteluviranomaiset, jotka sanoivat Hunter Bidenin kannettavan tietokoneen tarinan olleen venäläinen operaatio, ovat hiljaa Twitter-tiedostojen julkaisemisen jälkeen n. 50 henkilöä.
  Hs kertoi Trump haluaa kumota perustuslain, mutta ei sanallakaan maininnut miksi, koska twitter sai käskyt demokraateilta ennen vaaleja, jotka twiitit pitää poistaa tai estää jakelu.
  https://www.politico.com/f/?id=00000175-4393-d7aa-af77-579f9b330000

  1. Trump, Biden, Hunter Biden, Musk, Ye-whatever-Kanya-West, varastetut vaalit ja kaikenmaailman laptopit on just niitä sirkushuveja joita ”salaliittoteoreetikot” vuodeta toiseen kaluavat kuin kapiset koirat. Ei mitään uutta mikä ei olisi ollut tiedossa jo vuoden-pari, ei tahoa joka näistä ottaisi kopin ja käsitellisi juridisesta näkövinkkelistä mutta ”vapausliike” jauhaa kuin joku jauhelihatehdas tätä paskaa. Samaan aikaan agenda etenee kuin höyryjuna.

 8. Niin MASENTAVAA kuin se onkin. Ihminen EI ole muuttunut MIKSIKÄÄN, sillä tässä välissä ollut HARHAILU sivistyksen parissa on päättynyt ja ”karvaton apina” on palannut ”KOTIINSA”!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*