Marco de Wit 6 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jordan Peterson on kanadalainen psykologian professori, joka nousi 2016 maailmanmaineeseen kritisoimalla transumaniaa ja äärisuvakkeja. Petersonissa on kuitenkin yksi omituinen asia: Hän ei suostu koskaan puhumaan mitään kriittistä juutalaisista.

 

Tässä kuuluisa esimerkki, kun rehellinen juutalainen mies kysyy Petersonilta nobelisti Sholtsenitsyn kuuluisasta juutalaisia käsittelevästä kirjasta 200 Vuotta Yhdessä. Peterson kieltäytyi vastaamasta.

 

 

 

 

Moni on tulkinnut Petersonin hiljaisuuden positiivisesti eli, että hän tietää juutalaisten suuresta vallasta, muttei vain uskalla puhua siitä. Eli ainakaan Peterson ei kiellä ongelmaa tai yritä pimittää sitä.

 

Monet innostuivat vielä enemmän tänä syksynä, kun Peterson alkoi voimakkaasti kritisoimaan muslimeita. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tämä oli vain seurausta liitosta juutalaisten kanssa.

 

Peterson on nimittäin mennyt juutalaiseen Apartheid-valtioon Israeliin kehumaan siellä asuvia äärirasistisia sionistijuutalaisia maailman toivona!

 

 

 

 

Mietipä mikä massiivinen kaksoisstandardi. Kovaa kritiikkiä muslimeja kohtaan samalla, kun nuoleskelee juutalaisia!

 

Nyt alkaakin vaikuttamaan yhä vahvemmin siltä, että Peterson on alusta asti ollut pelkkä agentti. Tämä selittäisi miksi hänestä välittömästi tuli valtamedian lemmikki. Ehkäpä hänen tehtävänä on alusta asti ollut estää valkoisten ”radikalisoituminen”. Tätä monet ovat epäilleet jo vuosien ajan:

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Jordan Peterson Apartheid Israelissa: Ylistää juutalaisia ihannekansana!

 1. Timo Soini on päässyt esiin somen podcasteissa lähiaikoina. Vaikuttaa, että Soini fanittaa Petersonia.

  Siivoa ensin huoneesi ennen kuin löhdet ulos, on Petersonin ohje nuorille miehille. Juuri niin, perusasiat ensin kuntoon, mutta onhan se erikoista kun itsestäänselvyyksiä toistamalla saa myytyä miljoonia kirjoja ja valtavasti positiivista julkisuutta ja rahaa.

  Hömppäukko, ssnoisin. Suomen armeija opettaa viimeistään nuokin perusasiat jo alokkaille, ei siihen ketään Petersonia tarvita.

  1. Eikö de wit joskus aikoinaan kehunut kovastikin petersonia mutta petersonillekin kävi niin kuin monelle muullekin de witin hehkuttamalla ihmiselle. Jos he eivät olekaan samaa mieltä kuin hän, niin ei muuta kuin roskakoriin vain. Ja taas nähdään juutalaisia joka paikassa paitsi unkarissa, jossa juutalainen geeniperimä on vahvin Israelin ulkopuolella. Ennustan, että kohta Unkariin joutaa mennä ja varmasti sen jälkeen kun se ratifioi Suomen Natoon liittymisen.

   1. Ukraina on juutalaisten kotimaa. Unkari on kolmas. Itse asiassa joka puolella on juutalaisten kotimaita. Neuvostoliitossa/Venäjällä on ollut vielä juutalainen autonominen aluekin. Sitten on varsinkin New York. Ja Lontoo. Ja Hong Kong. Ei riitä yksi juutalainen alue, vaan on parempi olla monta joka puolella.

   2. Kyllä kehui. Marcollehan Petterssonhan on ollut liki Mearsheimerin veroinen oppi-isä.

    Enää jännitetäänkin vain sitä, kuinka kauan Marcolla kestää herätä unestaan mm. seuraavien nimien suhteen:

    Trump, Bolsonaro, Orban, Farage, LePen, Meloni, Åkesson, Putin, Musk…

  2. Kummallisella huomionkipeällä äänellä puhuva narkkari, jonka tytär ei kuulemma voi syödä mitään muuta kuin lihaa. Paskat geenit, ties vaikka olisi sieltä samalta suunnalta muiden roikkunaamojen kanssa. Hyvä esiintymään ja huijaamaan… oho, sekin täsmää.

 2. Jordan vielä uskoo henkilöiden omaan kehitykseen ja omaantuntoon eikä suostu hyväksymään rodullisen dna:n vaikutusta henkilöiden käytökseen. Mutta kun miettii että 1700 vuotta on naitu sukulaisia ja sitäkautta pedigree on huonontunut aina perinnöllisiin sairauksiin asti, niin kyllä sillä dan:lla on rasitteet myös avotoiminnassa ja sitäkautta käytöksessä.

  Ja niinhän se Mooses ja Nooakin laittoivat lapsiaan ja pojat äiteään sekä siskojaan. Siitä on kerottu ihan raamatussa asti.

 3. Monet ns. kansallismieliset puolueet ja akvistit Suomessakin ovat todella fiksaantuneita Israeliin. Sinimustat taitaa olla puolueista ainoa poikkeus ja mahdollisesti jotkin äärivasemmistolaiset.

  1. Vaikka terminä onkin jo muutaman vuoden ikäinen, niin oma *****tutka värähtää aina, kun kuulee sanan ”ETNONATIONALISMI”.

   Vaikka sana onkin jaettavissa kahteen ymmärrettävään osaan ja kansallismieliselle vieläpä mielyttäviä tunteita herättävään, niin kyllä tuo kuulostaa häiritsevän orwellilaiselta newspeakilta, jolla kenties taas on tarkoituksena ainoastaan kerätä porukka ”jalon aatteen taakse”… Puristelemaan nyrkkejään.

   Ja jos ihan metsään en muista, niin eikös samainen Jordan Petersson ole ollut puhujana Etno-iltamissa yhdessä Kurun kanssa pariinkin kertaan? Sattumaa? Voi varmasti olla sitäkin.

   Hieman historian havinaa vielä:
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kansojenherra/172859-pro-gaza-ja-vasemmiston-antisemitismi/

 4. Dollarikone painaa nyt hallitsemattomasti dollareita, varsinkin kun pankkien jne. lisäksi Nato ja Israel aloittivat Ukrainan sodan, jolloin kaikki asetuet ja ostot tehdään dollareissa ja punnissa.

 5. Tremendous moral responsibility… The faith of the world depends on the decisions of the people of Israel… So you make yourself a shining light on the hill. You show the world what the holy city could look like… Because we need it, we need it. And its up to you to do it. Thank you very much.

  Aika kovaa kamaa… todella kovaa kamaa. :D

 6. Se on sitten antisemitistinen länsi saanut porttikiellon twitteriinkin. Amerikkalainen räppäri Kanye West nimittäin ainakin. Ei taida olla nimestään huolimatta ns. länsimedian suosikki. Eikä siinä ”suojavärikään” auta kun mies esim. kiistää holokaustin tapahtuneeksi yms.

 7. Länsimaalaiset ovat AIVOPESTYT eikä sille voi MITÄÄN muuta kuin omistaa OMAT aivot, joilla on USKALLETTAVA nousta vastavirtaan, sillä: ”Vain kuolleet kalat menevät virran mukana”! Juutalaisten dominoima ylikansallinen pankkijärjestelmä ja LUKUISAT juutalaisjärjestöt pitävät SILLASSA kuin PAINIMOLSKILLA valkoisia KRISTITTYJÄ ja HOLOKAUST hypetyksen ansiosta, joka PURSUAA jo KORVISTA ulos sekä joka ainoasta IHOHUOKOSESTA!!!

  Siionisti-kristityt on KERENTTILÄINEN LAHKO, joka on saanut alkunsa USA:sta, jossa juutalaiset dominoivat kuin HE olivat vallassa WEIMARIN TASAVALLASSA. Siionisti-kristityt ovat luoneet itxselleen EPÄJUMALAN: Juutalaiset tavalla, että Jeesuksen Kristuksen SOVITUSTYÖ on HEITETTY yli laidan ja TILALLE on tullut JUUTALAISTEN PALVONTAUSKONTO ja ”HUORAN PENIKKA” (Jeesus) on vaihdettu BARABBAAKSI!!! nk. ”kristittyjen” kerenttiläisten mitä SYVIMMISSÄ sisimmissä!

  Kaikki perustuu YHTEEN Raamatu8n kohtaan, jossa sanotaan: ”Jumalan SIUNAAMAN niitä,3b jotka !siunaavat ISRAELIN, mutta ne, jotka KIROAVAT Israelin. Jumala KIROAA heidät!” Raamatussa puhutaan ISRAELISTA (pyhä maa, pyhä käsite) EIKÄ juutalaisten KRITIIKITTÖMÄNÄ perskarvojen sukimisena kuin ALEMPIARVOINEN Marakatti, jossain Afrikan viidakon puunoksistoissa! ITSE en tule KOSKAAN kumartamaan SELLAISTA, joka käy KUSELLA ja PASKALLA niin kuin MINÄKIN!!! EN juutal’alaista, mohikaania, romaania, mongolia, kiinalaista, ruotsalaista, venäläistä, suomalaista, lappalaista, mustalaiista, amerikkalaista, etelä-afrikkalaista ANC neekeriä ENKÄ edes SAATANAA!!!

  Kristityt valkoiset HÖLMÖT TYPERYKSET ”parkkeeraavat juutalaisten viereen kuvitellen perilapsellisissa mielissään olevansa ”yhtä” tuon ITSERAKKAAN, JUONIKKAAN, NARSISTISEN, JULMAN, ITSEKKÄÄN, ”YLEMMÄN”, ÄLYKKÄÄMMÄN, OSSAAVAMMAN, PUHDASMIELISEN, SYYTTÖMÄN, ARMOTTOVIMMAN, MINÄ, MINÄ kansan kanssa. Kun ÄÄRIMUSLIMIT ovat vain niitä VIHOLLISIA, jotka TYHMYYDESSÄÄN BRUTAALISUUDESSAAN katkaisevat kaulan, jonka TYPERINKIN valkoinen voi NÄHDÄ. Mutta juutalainen, joka vain HYVÄKSIKÄYTTÄÄ TYPERIÄ kristittyjä, koska ovat…. ITSERAKKAAN, JUONIKKAAN, NARSISTISEN, JULMAN, ITSEKKÄÄN, ”YLEMMÄN”, ÄLYKKÄÄMMÄN, OSSAAVAMMAN, PUHDASMIELISEN, SYYTTÖMÄN, ARMOTTOVIMMAN, MINÄ, MINÄ kansa! Vievät HÖNÖ kristittyjä kuin LITRAN MITTAA kun nämä lapsellista ihailua TÄYNNÄ olevat TODELLISEN kristinuskon HYLKÄÄJÄT FLIRTTAILEVAT äärisionististen farisealaisten Jeesuksen murhaajien kanssa kuin SAIRAAR ruotsalaiset SUVAKIT, jotka MÄRKINÄ fanittavat ÄÄRIMUSLIMEITA ja JOITAIN AFRIKKALAISIA raakalaisia TEURASTIVATPA he kuinka PALJON tahansa
  VALKOISIA I H M I S I Ä äärisionistien LOBBAAMAN ”monikulttuurisuuden” TAKIA, koska nämä HALUAVAT heikentää VALKOISEN RODUN ja ROTUPUHTAAT valkoisia valtioita sekä KANSAT, KULTTUURIN, O I K E A N KRISTINUSKON, TAVAT, YHTEISKUNTARAUHAN, KIELEN, ELINTASON, TURVALLISUUDEN, MORAALIN, KUNNIAMIELISYYDEN, OMANARVONTUNNON VALKOISESTA RODUSTA, MENESTYKSEN, OMAN RAHAJÄRJESTELMÄN, OMAT LUONNONVARAT, RAUHAN, YHTEIWSYMMÄRRYKSEN etc… etc…
  Mitä tulee HOLOKAUSTIIN. Se liittyy KRISTITTYJEN ( o i k e i d e n ) pääsiäiseen, jolloin Jeesus Kristus NAULITTIIN Ristinpuulle Puhtaana Kaikista niistä SYYTTEISTÄ, jotka juutalaiset farisealaiset vehkeilivät Hänen päälleen vain SYYSTÄ, että tuo TÄYDELLINEN JULMA ITSETIETOINEN porukka, jota Jumala ON KURITTANUT läpi Wanhan Testamentin. Yritti ajaa (jälleen) tapansa mukawan koko ceissin roomalaisen Maaherra Pontius Pilatuksen päälle, joka oli kyvytön kaikessa paheellisessa pakanuudessaan näkemään MITÄÄN vikaa miehessä, jomka RAAHATTIIN hänen eteensä. Pontius Pilatus, jonka jopa vaimo vetosi häneen päästämään viattoman miehen vapaaksi.
  Kysyi Pilatus kansanjoukolta ovatko he valmiit ottmaan Jeesuksen ”VEREN PÄÄLLEEN” ja tuo hurjistunut VIATONH, TÄYDELLINEN; ITSETIETOINEN, PUHDAS, EREHTYMÄTÖN ja ÄLYKÄS kansanjoukko huusi: ”Ottavansa HÄNEN verensä päälleen” jopa sukupolvi kaupalla. Tämä oli se VIIMEINEN niitti Jeesuksen alkavalle KÄRSIMYSNÄYTELMÄLLE. Samalla tuo ilmeisen MEISTÄ muista POIKKEAVA väkijoukko huusi sarjarikollisen BARABBAAN vapaaksi, juutAlaisten ilmeisen PÄÄSIÄISEN kunniaksi armonpalaksi roomalaiselta esivallalta! JA ehkäpä niiden kohtalo on ”veren päälle” huudon LUONNOLLINEN jälkiseuraamus, jossa EI pitäisi olla VALITTAMIS&TA, sillä sitä on SAATU MITÄ ON TILATTU!!! Eli on aivan TURHAA mennä KITIDSE¤MÄÅÄN ”Kuningas kuluttaja -ohjelma vainaaseen EPÄKURANTISTA tuotteesta JA P I S T E ! ! !
  Siioniusti-kristityt MARMATTAVAT ja VINKUVAT juutalaisten joka ainoasta ”TIKUSTA SORMESSA” kun MAAILMASSA: MURHATAAN, RAISKATAAN, PALOITELLAAN, KIDUTETAAN, POLTETAAN KIRKKOIHIN, RYÖSTÖMURHATAAN, SUOLESTETAAN, UHKAILLLAAN, SYRJITÄÄN, SOLVATAAN, SYLJETÄÄN PÄÄLLE, HUKUTETAAN, VIEDÄÄN KOTI JA LAPSET RAISKATAAN Satojatuhansia ellei JOPA miljoonia K R I S T I T T Y J Ä ! ! !
  Joka AINOA JUMALAN VUOSI!!! Sitä paitsi JUUTALAISET tuntevat PALJON enemmän ”lukkarinrakkautta” MUSLIMEITA kohtaan, kosksa myös HEIDÄN uskontonsa on Y K S I J U M A L A I N E N uskonto! Eli JEESUS EI ole JUMALAN POIKA vaan muslimeille YKSI PROFEETTA (EI merkittävä): Joillekin juutalaisille ”TAIKURI” ja ”Huoran penikka, jonka paikka on palaa HELVETIN kuumimmassa TULESSA!!! TYPERÄT kristityt hinkkaavat takapuoltaan yhteen juutalaisten kanssa ja SAMALLA tuo ”satuolennon MURHA sälytetään juutalaisten niskaan. Eli juutalaiset ovat VARMASTI otettuja saadusta ”KUNNIASTA” ”Disney hahmon” teilaamisesta! Sitä paitsi kun juutalaiset huusivat Barabbaan VAPAAKSI, tuli HEISTÄ ITSESTÄÄN samalla HAJOITTAJIA! Eräs Raamatun tutkija YouTubessa käsitteli Raamatun käännöksiä ja Luostareissa käsinkirjoitettuja jäljennöksia ja niiden autentisuutta eli todenperäisyyttä kiihkottomamn analyyttisesti. Hänen mielestään Uudessa Testamentissa on ”klappia” ja Yksi sellainen on Jeesuksen sanat Ristillä: ”Ankaa heille anbteeksi, sillä he (juutalaiset) eivät tiedä mitä he tekevät” Tutkijan mielestä vajaan kymmenen kohdan joukossa vm. on Raamattua kirjoittaneen munkin ”omaa käsialaa”, jolla pyrittiin SUITSEMAAN ja VÄHENTÄMÄÄN paljon puhuttua ANTISEMINISMIÄ Euroopassa 1300- luvusta eteenpäin bkristittyjen tuntemana vääryytenä heidän USKONTIOMKUNTANSA perustajaa kohtaan. Eli Tutkijan tutkimusten ja eri lähteicden syynäämisen perusteella Jeesus EI ole KOSKAAN sanonut noita LEGENDAARISIA sanoja! Luonnollisesti alhaisessa adsemassa Luostarin hierargiassa ollut Munkki EI ole voinut ITSE mennä laittamaan omiaan vaan käsky on tullut ylemmältä tasolta. Munkkien tuotokset oikolukivat korkeat apotit ja palautteita on yhä nähtävissä arkistokappaleissa kuten esim. tarkistajan kommentti: Eiköhän tässä keulita vähän liikaa”! ED. OLI MINUN SANOJA, mutta palaute muistutti opettajien kommentteja oppilaiden koepaperien reunassa punakynällä kirjoitettuna!
  On YKSI tyyppi joka on HYVÄ. Se on SHAPIRO, joka EI ole MÄDÄTTÄJÄ vaan KONSERVATIIVI joka EI laita TRUPPIA halvalla ja VIHAA Wokea, LGBTQ+, sukupuolen vaihtoa LAPSILLE, pedofiliaa, Demokraatti- KOMMUNISTEJA, feminismiä, kommunismia, ilmastonmuutosta, WEF:ä, NWO:ta, USA:n koulujen LIKA-SEKSI koulutunteja, transuja ja niitten ”satutunteja” LAPSILLE, Sananvapauden KAHLITSEMISTA, mielipeteenvapauden KAHLITSEMISTA, TOTALITÄRISMIÄ, VAINOA ja BANNAAMISTA sekä erottamista TÖISTÄ. Shapiro ON ainoa JÄRKEVÄ jwa KUNNIALLINEN juutalainen, jonka olen KOSKAAN kohdannut. Myrkkypiikit hän OTTI syystä, että hänen VAIMONSA on LÄÄKÄRI. Eli niin kuin suomalaisetkin vanhemmat, jonka lapsi on lääkäri tai sitten puoliso! SOKEA PISTE!!!
  MUUT kollaasin TYYPIT! En tunne ja NE muut, jotka tiedän : Rahan ahneita P A S K I A I S I A ! ! !

  1. Sama täällä. En kumartele paskantavia ja kusevia hyypiöitä, jotka luulevat itsestään jotain muita suurempaa. Enkä noudata niiden sairaita ideologioita ja keksittyjä uususkontoja enkä kestä seurata niiden kehittämää paskakoulutusta ja aivopesuviihdettä.

   Haistakoot itse sen mitä työntävät ulos peräsuolestaan.

  2. Shapiro? Jospa opettelisit edes suomenkieltä… 🙄
   Shapirothan olivat itse kehittelemässä covid-kuolonpiikkejä, ja omistivat (omistavat varmaankin edelleenkin) mm. Pfizeriä isoilla osuuksilla Fischerien, Schwabien ja Walenskien kanssa.
   Schapirot tunnetaan myös nimellä Satanove, Satanowitch, Demone, Moloch, Eppstein, Meyer, Bauer, Rotschild, Kaganowitch jne.
   Shapirohan ihailee sokeasti mm. insestisukulaistaan Maimonidesta, joka oli eräitä suurimmista antikristityistä kansanmurhaajista ja mm. pedovore vapaamuurarisatanisti Shrinersien esikuvia. Shrinerseillahan on punainen fetsi (ferz)-hattu, koska se heidän mukaansa on ”kastettu valkoisten (suomalaisten) ja kristittyjen ************”.
   Sitä paitsi on antikristillistä ja eksyttäjän puhetta, pyhäinhäpäisevää puhua Jeesuksesta Kristuksesta, Pyhästä Tahrattomasta Mariasta, Isä Jumalasta ja kolmiyhteisyydestä tuohon tapaan kuin sanoit. Maria oli valkoinen ja sinisilmäinen kuten Jeesuskin. Tämä tiedetään mm. Pontius Pilatuksen kirjeistä keisarille, eikä niitä päässyt edes farisealainen infiltroija, valekristitty sokeaksitekijä Paavali vääristelemään.

  3. Kansainmurhaaja-mengele Schapiro Nurenbergin hirteen roikkumaan, narun jatkoksi muiden rabid sinhogien kanssa, pthyi!
   Toimitaakaa tuhkat saippuakauppiaalle joulusaippuoita varten, tai apulannaksi.

 8. Peterson on jo pitkään ilmaissut olevansa ns. vasemman portin vartija samaan tapaan kuin Chomsky tai Ron Paul.
  Antifa-farisealaisia eksyttäjiä.
  Petersonhan mm. on yrittänyt kiistää joidenkin tallmudbergien harjoittaman satanistisen rituaalikidutuksen ja pedovorian eli rituaalikudutuksella ********* ***** ***********.
  Eli moolokinpalvojia hänkin, todennäköisesti lukenut Solzhenitsyniä lähinnä mässäilläkseen insestisukulaistensa kansanmurhateoilla ja oppiakseen esivanhempiensa pahoja tekoja
  ja eksytystä tekemään vieläkin kierommin ja vääryydellisemmin :/
  Kukaan joka kehuu tai tukee tallmudbergien fakesraelin Jumalansolvaajia ei voi olla hyvällä asialla, vaan ovat joko farisealaisia kansainmurhaajia itse tai sitten ns. ”hyödyllisiä idiootteja”.
  Tallmudissa mm. sanotaan: ”Even the best of the Goyim should all be killed.” – Soferim 15

 9. Täällä vaaditaan Putinin päätä vadille…Ja syytetään Sotarikoksista..Toisen Maan aluettein valtaamisesta…

  Samaan aikaan..ISRAHELLI on Syyllistynyt vastaavaan 80 Vuotta…Ilman MITÄÄN seuraamuksia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*