20 thoughts on “Päivän kuva: Pedo-pride

 1. LGBT-meemi ”Rakkaus on ikäsokea” kiertää sosiaalisessa mediassa
  7. joulukuuta 2019 Uutisosasto
  LGBT-säätiön väitetysti julkaisema meemi väittää, että rakkaus on sekä sukupuolisokea että ikäsokea.
  Suurin osa tämän twiitin RT:stä on peräisin Kyle McDormanilta, jonka twiitit on nyt suojattu hänen Twitter-sivultaan. Se näyttää olevan kuvakaappaus LGBT-säätiöltä, joka on todellinen organisaatio. LGBT-säätiön Twitter-sivu osoittaa, että se todellakin on radikaali LGBTQ+ -järjestö, joka ajaa kaikenlaisen seksuaalisen poikkeaman ”oikeuksia”.

 2. Ku­vien hah­mot sel­väs­ti ku­vaa­vat nais­ta ja mies­tä. En­tä sit­ten vä­rien käyt­tö, mik­si nai­set ei­vät saa pu­keu­tua si­ni­seen tai mie­het pin­kin­pu­nai­seen.

  Rasistista!

 3. Minulle on joskus opetettu että itsenäisellä valtiolla olisi kolme tunnusmerkkiä:
  1.) Oma hallitus joka ajaisi oman kansansa etua ja edustaisi maatansa poliittisesti maailmalla
  2.) Oma valuutta jonka arvoa voidaan tarvittaessa muuttaa ja näin hallita oman maan taloutta
  3.) Omat puolustusvoimat (joita hallitaan oman maan rajojen SISÄpuolelta) jotka tarvittaessa puolustavat maatan sotilaallisesti

  Mitä suomella on näistä jäljellä? Ei mitään kunhan suomen NATO-jäsenyys hyväksytään ja tuon viimeisenkin osaalueen hallinta menee Washingtoniin asti. Tästä seuraakin ajatus siitä että koska emme enää ole millään lailla itsenäisiä niin voimmeko enää edes teennäisesti juhlia itsenäisyyspäivää vai pitäisikö sen nimi muuttaa vaikka menetetyn itsenäisyyden muistopäiväksi?

  1. Se on Suomen irtautumisen Venäjästä muistopäivä. Aika mahtipontista väittää muista riippuvaisen valtion olevan itsenäinen. USA on ehkä ainoa itsenäinen, mutta silti se käyttää muita hyväkseen.

   1. Usa itsenäinen? Jokaikinen usan vähänkään valtaa käyttävä ihminen on joko juutalainen tai israelin lahjoma/kiristämä/kiduttama/omistama, tai todennäköisemmin kaikkia noita yhtä aikaa.

    Jenkit luultavasti eivät itse, jotain hulluja poikkeuksia lukuunottamatta, edes halua olla maailmaa tuhoava ”poliisivaltio” ja ymmärtävät, että heillä voisi olla hyvä elintaso ja rauha ilmankin dollarin ylivaltaa, jos vain eläisivät sovussa moninapaisessa maailmassa. Ainoa syy, miksi jenkkilän on oltava se kiduttaja, kiusaaja, pommittaja ja väkivaltainen tuhoaja on, että israel ei selviä ilman golemiaan.

 4. Tänään Suomen ”itsenäisyyspäivänä” keisarillinen EU on antanut seuraavan manifestin: lähde YLE teksti-tv: Komissio on laatinut listan eniten metsäkatoa aiheuttavista tuotteista. Niihin kuuluu muiden muassa palmuöljy, karjatuotteet, soija, kahvi , kaakao, puutavara ja kumi.

  Nämä tuotteet kielletään EU-maissa mikäli ne on tuotettu alueilla, joista metsäpeite on poistettu joulukuun 2020 jälkeen

  Suomessa siis tämän keisarillisen asetuksen vuoksi kallistuu puutavara; kahvi; kaakao; polttonesteet; kaikki elintarvikkeet huomattavasti.

  EU-komissiolla on TÄYSI valta yksin päättää mitkä alueet se katsoo olevan tällaisia, mistä polttonesteiden; ja ruuan raaka-aineita ei Eurooppaan saa tuoda .

  Sannan piletyksen aikana meni Suomen mahdollisuus tehdä vastine tähän keisarilliseen asetukseen; jota ei ajoissa eduskunnalle näytetty .

  Suomen kansalaisten on opittava selviämään omillaan; sillä Komissio haluaa Suomen kansalaiset näännyttää ja tappaa nälkään heikoimmat kansalaiset !

  EU:ssa on 32 000 virkamiestä, jonka ylisuuret palkat kansa veroina maksaa; nyt nämä vievät halvimmat ruuat kansan SUUSTA !

  Meidän päättäjät ovat tämän tehneet saamansa LAHJONNAN takia: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä .

  Onko toisten tahallinen näännyttäminen ”lainsäädäntöä” vai RIKOS : päättäkää Te kansalaiset ihan itse !

 5. Kristitty ei koskaan menisi juutalaisen kanssa naimisiin. Jos kerran hekilö olisi rakastettava ja sopiva puolisoehdokas, ei se olisi siinä vaiheessa enää juutalainen. Se olisi kääntynyt jo pois siitä ja hylännyt niiden tavat.

  Parisuhteet eivät muutenkaan toimisi niiden kanssa koska tapana on että kun lapset on tehty niin erotaan ja tehdään uusi perhe. Se on niille ihan normaalia mikä ei kristityille tulisi kuuloonkaan. Samoin syrjähypyt, sekin on niille hyväksyttävää.

 6. Petro-dollarin paluu
  On­nis­tuu­ko öl­jyn hin­ta­kat­to?
  –    Eu­ro­pe’s Le­aders­hip – Pu­re In­sa­ni­ty | Armst­rong Eco­no­mics
  –    https://archive.today/3zNDM

  Öl­jyn hin­ta­ka­tos­sa on ky­se yk­sin­ker­tai­ses­ti yri­tyk­ses­tä pa­laut­taa pet­ro­dol­la­ri maa­il­man­kaup­paan.
  –    On­ko ve­nä­läi­siä yh­tä help­po jy­mäyt­tää kuin hiek­ka-aa­vi­koi­den lap­sia oli vuo­si­kym­me­nien ajan?

  Jos hin­ta­ka­tok­si oli­si eh­do­tet­tu eu­ro­mää­räis­tä hin­taa, USA oli­si eh­dot­to­mas­ti vas­tus­ta­nut si­tä.
  –    Ky­sees­sä on yri­tys «keit­ti­ön kaut­ta» ot­taa hal­tuun Ve­nä­jän ener­gi­ava­ran­not.
  –    Pet­ro­dol­la­rin kaut­ta lä­hi-Idän ener­gi­ava­ran­not oli­vat USA:n hal­lin­nas­sa.

  Toi­saal­ta hin­ta­kat­to on sii­hen osal­lis­tu­vien mai­den, yri­tys si­toa omien va­luut­to­jen­sa kurs­sit kiin­te­äs­ti yh­teen ro­mah­duk­sen «es­tä­mi­sek­si».
  –    Kan­sain­vä­li­sel­lä ta­sol­la ku­kaan ei enää us­ko mah­dol­li­suu­teen, et­tä ro­mah­dus­ta ei tu­li­si.
  –    Ai­noa mi­hin eh­kä voi­daan vai­kut­taa on ro­mah­duk­sen vii­väs­tä­mi­nen, jot­ta jo­kai­nen suu­ri toi­mi­ja eh­ti­si ot­taa it­sel­leen «vie­lä enem­män», en­nen lo­pul­lis­ta ro­mah­dus­ta.

  Tä­män seu­rauk­se­na on syn­ty­nyt pa­niik­ki­ti­lan­ne, jos­sa jo­kai­nen yrit­tää va­ras­taa niin pal­jon kuin mah­dol­lis­ta en­nen ro­mah­dus­ta.
  –    Suu­rin hui­jaus on il­mas­to­so­pi­mus, jon­ka mu­kaan val­ti­ot mak­sa­vat ve­roa maa­il­man­hal­li­tuk­sel­le «il­mas­ton pe­las­ta­mi­sek­si».

  Uk­rai­na ja Puo­la ajoi­vat pää­tös­lau­sel­maa, et­tä öl­jyn hin­ta­kat­to ase­te­taan 30 dol­la­riin.
  –    Mik­si kol­me­kym­men­tä? Pi­tää­kö Ve­nä­jän ta­lout­ta tu­kea sen­kään ver­taa? Ei­kö öl­jyn voi­si ot­taa il­mai­sek­si? Mik­si si­tä ei ote­ta?

  Ei­hän sii­hen tar­vi­ta kuin po­liit­ti­nen pää­tös …
  –    On­gel­ma ovat me­ga­lo­maa­ni­set po­lii­ti­kot, jot­ka us­ko­vat val­ti­on voi­van rat­kais­ta KAIK­KI on­gel­mat,
  –    se­kä ra­han ju­ma­loin­ti, jo­ka saa po­lii­ti­kot ja kan­san ajat­te­le­maan, et­tä KAIK­KI on­gel­mat ovat rat­kais­ta­vis­sa ra­hal­la.
  –    Jos on­gel­ma ei rat­ken­nut ra­hal­la, joh­tui se vaan sii­tä, et­tä ra­haa ei käy­tet­ty riit­tä­väs­ti!

 7. Eikö tämä pikkutyttö saanut kotonaan rajoja ja rakkautta, kun pitää kiertää jatkuvasti kokouksissa ja tapaamisissa sylistä syliin? Ei tuollainen koskettelu ole normaalia.

  Biden halailee ja lääppii pikkutyttöjä ja Marin kiehnää vanhojen äijien tai kenen muun tahansa kuin oman aviomiehen sylissä.

  Itsenäisyyspäivänä! Hävetköön ja opetelkoon normaalit käytöstavat!

  Kuinka alas hän vielä alentaa Suomi-neidon?

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009248398.html

  1. Ukrainalaiset marssimassa natsitunnuksilla? No, mitä enemmän tulee sekalaista seurakuntaa kämmentämään, sen huonommaksi kaikki menee. Ulkomaalainen ei saisi osallistua suomalaisten asioihin. Ei vaan toteudu tuo.

 8. ITSE sanoisin: ”SAIRAUS on SAIRAUTTA!” Ja mitä tuolla kaikella PASKALLA haetaan+ Niin uskomatonta kuin se onkin. MAAILMANRAUHAA, jota EI tule eikä OLE!!! Samaan ”kerhoon” tungetaan myötten MONIKULTTUURISUUTTA, jonka kuvitellaan rodunsekoituksen avulla ”lyövän kintut (jalat) poikki” eripuralta ja kansakuntien välisiltä sodilta. Koska KAIKKI ovat kuin SEKAROTUISIA piskejä!!! Kaunista eikö totta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*