5 thoughts on “Päivän video: Protesti

  1. Saksassa Autobahn on pyhä asia. Sielä ei pelleillä. Jos esim pysähdyt pientareelle k****lle niin sakot tulee. Sitä varten on levähdyspaikat.

  2. Kun istuu KESKELLÄ tietä. Protestista voi tulla PROTEESI! Suomen polpolla olisi jotain opittavaa kuinka pelkkiä HAITAKKEITA tulee käsitellä. Mutta teeppä KUNNIAA Suomen SINIRISTILIPULLE! Silloin ”terroristilla” maisemat vaihtuvat putkan kylmään lattiaan!!! Kun nk. ”esivallan” arvot ovat PERSEESTÄ. Niin KAIKKI se, minkä puolesta on KUOLTU ja HAAVOITUTTU! On se vain sangollijnen TUHKAA! Eikä YKSIKÄÄN idiootti tai kunnon kansalainen (veronmaksaja) EI tätä maata asuttaisi ellei SUOMALAISET M I E H E T olisi lähteneet sinne, RAUTA ja TERÄS täyttivät ilman KUOLEMAN URKUJEN soidessa yötäpäivää. Puna-armeijan RYNNIESSÄ päälle PAHAT mielessään, mutta KAI(KKI kaatuen MIEHISTEN MIESTEN edessä kuin KOHTALON sanelemana KARMANA, joka ei ARMOA anna vääryyden edessä. Vaan ainoana palkkana on KUOLEMA ja HAAVOJEN tuska vain JULMUUDEN täyttämän DIKTAATTORIN vuoksi!!! Kärsimyksillä ja nälällä, jota EI yksikään TOTALITÄRISEN hallinnon politrukki pidä RUUMENIENKAAN arvoisina!!! Ja se oli vielä kylmäävämpää kuin elämän sammuminen ”valkoisen kuoleman” TARKAN silmän ja VAKAIDEN käsien viimeisessä ARMONLAUKSESSA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*