Marco de Wit 7 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on evoluutiopsykologiaa käsittelevässä juttusarjassaan löytänyt kaksi syytä suomalaisten alistuvuuteen varsinkin unkarilaisiin verrattuna:

 

1. Suomalaisten suhteellisesti voimakkaampi metsästäjä-keräilijätausta

 

Evoluutiopsykologia. Osa XII. Tuomas Malinen tykittää taas vihafaktaa: Perusongelma suomalaisissa miehissä!

 

 

2. Unkarilaiset paimentolaiskansa, joka oppinut myös kantapään kautta faktoja juutalaisista.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIV: Miksi suomalaiset ovat alistuvia ja unkarilaiset itsenäisiä?

 

 

Alla olevassa videossa Unkarissa syntynyt juutalainen Soros MYÖNTÄÄ, että hänen Avoin yhteiskunta -säätiönsä on ollut rahoittamassa juutalaisoligarkkien kätyreitä Unkarissa jo vuodesta 1984 ja Ukrainassa vuodesta 1987.

 

Alussa toki tästä oli jotain hyötyä, koska juutalaiset halusivat kaataa ”antisemiittiseksi” muuttuneen Neuvostoliiton imperiumin. Ongelmana vaan, että tämän jälkeen juutalaiset halusivat itse valtaan.

 

Onneksi Soroksen pysäytti Orban Unkarissa ja Putin Venäjällä, mutta Ukrainassa juutalaisoligarkit saivat totaalisen vallan. Niinpä nyt Israel käyttää Ukrainaa sijaissotijanaan ”antisemiittistä” Venäjää vastaan eli ukrainalaiset saavat kuolla viimeiseen mieheen juutalaisten puolesta.

 

Soros puoliksi myöntää tämän kaiken puhuessaan alla olevassa minuutin videossa siitä miten Neuvosto-imperiumi korvautui Soros-imperiumilla.

 

 

 

Alla olevassa videossa on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Juutalaisoligarkki George Soros myöntää: Soros-imperiumi rahoittanut Ukrainaa 25 vuotta!

  1. Siitä minä olen kiitollinen joka aamu että en syntynyt juutalaiseksi. Vaikka naama on mikä se on ja painon kanssa onkin vähän ongelmia. Mutta silti.

 1. Ukrainassa on 35+ miljoonaa kännykkää, missä on kaikki raaka kuvamateriaali invaasiosta?

  Lukijakommentti somessa:

  ”Kuulin, kun radioamatööri Ukrainassa puhui toiselle amatöörille Australiassa, kaikki oli small talkia, ei sanaakaan niin sanotusta sodasta”.

 2. Viro kieltäytyy ottamasta vastaan enempää ukrainalaisia pakolaisia. PM Kallas sanoo, että Viro on auttanut Ukrainaa sen ongelmissa nyt tarpeeksi, ja että kaikella on rajansa.

  Estonia refuses to accept a new wave of refugees from Ukraine, – Prime Minister Kaja Kallas
  “We have been generous up to this point in helping Ukraine in trouble. Naturally, everything has borders … ”she said

 3. Eli esinahaton Soros ja hänen kätyrinsä on aivopessut vähä-älyisiä ukrainalaisia Venäjää vastaan! Nyt elokapinamaiseksi ihmemaaksi muuttuvassa Ukrainassa, jossa ei ole sähköä, keskuslämmitystä, juoksevaa puhdasta vettä ja internettiä voidaan miettiä, että kannattiko alkaa vihaamaan?!!

  Venäläisillä sotilailla on suuri työ siittää tiineeksi kaikki ukrainalaiset lesket, joiden miehet ovat kaatuneet rintamalla. Näin saadaan alulle rakkauden sukupolvi!

  1. Taas pyrskähdin nauruun, josta ei meninannut tulla loppua. Eihän venäläiset sotilaat pysty sitä tekemään muuten kuin väkivaltaisesti raiskaamalla.

 4. Saapas nähdä mutta ne lennokki-iskut Ukrainasta Venäjän puolelle onko niissä Israel jotenkin auttanut. Venäjä on asiasta hiljaa kun tutkii mistä on tekniikka peräisin tai sitten tarkoituksella ei sano vielä enempää.

 5. Mielestäni olisi upeeta, jos Egrogan nimitettäisiin suomen ylijohtajaksi, jos ei ole jo nimetty.

  Vaikuttaa viisaalta mieheltä. Suomen nykyiset päättäjöt vaikuttavat umpityhmiltä. Ajavat suomen talouden täysiällä päin seinää.

  Egrogan voosi olla myös suomen ylituomari. Päättää mm. Luovutus jutuista

  1. Ja sehän tarkoittaa sitä, että venäläisiä sotilaankuvatuksia kuolee entistä enemmän. Sitähän hetkinen juhlii.

 6. Miksi odottaa tunnustusta maanpäälliseltä saatanalta??? SOROS on KAIKKIALLA missä MÄDÄTYS, EPÄJÄRJESTYS, VÄÄRYYS, KUNNIATTOMUUS, VALHE, SAASTA, RIKOS, EPÄJÄRJESTYS, VÄKIVALTA, PAHE, SATANISMI, KEINOTTELU, LAISKUUS, KUNNIATTOMUUS, PERHEVASTAISUUS, VAINO, ALISTAMINEN, SANANVANKEUS, EPÄDEMOKRAATTISUUS, OIKEUDEN VASTAISUUS, LAHJONTA, KIRISTYS, KORRUPTIO, PEDOFILIA, ABORTTI, SÄÄLIMÄTTÖMYYS, MYÖTÄTUNNOTTOMUUS ja KEINOTTELU ovat l ä s n ä ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*