Marco de Wit 7 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pyrkinyt evoluutiopsykologian avulla tutkimaan suomalaisen kansanluonteen ja varsinkin suomalaisten miesten ominaisuuksia. Tämä on melko helppoa, koska suomalaisissa on yksi todella erikoinen puoli: Päinvastoin kuin lähes kaikki muut valkoiset, niin suomalaiset eivät ole geneettiseltä taustaltaan indoeurooppalaista (arjalaista) valloittajakansaa, vaan suomalais-ugrilaista metsästäjä-keräilijäkansaa.

 

Suomalaiset eivät ole valloittajakansaa, vaan vetäytyjäkansaa, joka tuhansien vuosien ajan vähitellen vetäytyi nykyisen Venäjän alueelta yhä pohjoisemmaksi indoeurooppalaisten balttien ja venäläisten tieltä.

 

 

 

 

Itse asiassa, äärimmäistä etelää ja itää lukuunottamatta KOKO nykyinen Venäjä oli alunperin suomalaisten aluetta, koska venäläisten slaavien alkuperäinen kotimaa oli nykyisessä Ukrainassa ja Valko-Venäjällä. Mietipä kuinka mahtava kansa Suomi olisi, jos se olisi uskaltanut kunnolla pistää vastaan slaaveille.

 

Toisaalta se oli mahdotonta, koska indoeurooppalaiset eli arjalaiset ovat maailmanhistorian jalokivi, joka kehitti ylivoimaisen propertaristisen paimentolais- ja maanviljelyskulttuurin. Toisaalta se, että arjalaisilta balteilta ja venäläisiltä kesti pari tuhatta vuotta ajaa suomalaiset niinkin pohjoiseen kuin Viroon ja Suomeen kertoo suomalaisten voimasta ja älykkyydestä. Kerta kaikkiaan itsepäinen kansa. Ei hyökkää, mutta toisaalta vetäytyy kovin hitaasti.

 

Tämä suomalaisten suhteellisesti voimakkaampi metsästäjä-keräilijätausta selittää KAIKKI suomalaisen luonteen erikoispiirteet rehellisyydestä ja älykkyydestä hitauteen, kateellisuuteen ja alkoholismiin.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XII. Tuomas Malinen tykittää taas vihafaktaa: Perusongelma suomalaisissa miehissä!

 

 

Evoluutiopsykologia osoittaakin siis suomalaisista kaksi kiistämätöntä positiivista faktaa:

 

1. Rehellisyys

Suomalainen ja varsinkaan suomalainen mies ei pidä valehtelemisesta. Oikeastaan ainoa keino miten suomalainen mies voi menettää maineensa on tulla tunnetuksi sarjavalehtelijana.

 

2. Korkea keskimääräinen älykkyys

Kaikista valkoisista kansoista suomalaisilla on korkein keskimääräinen älykkyys eli jopa noin 103 pistettä, kun muilla valkoisilla kansoilla se on jotain 95 – 102 välillä.

 

 

Huonot puolet

Toisaalta nämä kaksi positiivista puolta tuovat mukanaan kolme huonoa uutista:

 

1. Naivius

Suomalaisten rehellisyys on niin vaistomaista, ettei monellekaan tule mieleen varoa huijareita. Suomalaiset ihan tosissaan luulevat voivansa luottaa sekä suomalaiseen eliittiin (poliitikot, viranomaiset, pankkiirit, EU) että myös muiden kansojen puheisiin. Ääriesimerkkinä se miten suomalaiset naiset luottavat kongolaisten ja suomalaiset miehet juutalaisten (Erkko, Zabludowich) ja germaanien (ruotsinkieliset, USA, NATO) puheisiin.

 

2. Nerojen ja sankarien puute

Suomalaisten älykkyydessä ei ole paljon hajontaa, vaan kaikki ovat mongolidien tavoin lähellä keskiarvoa. Lisäksi suomalaisten älykkyys ei ole juutalaisten tavoin verbaalista, vaan ns. käden älykkyyttä, jolla pystyy hyvin metsästämään, keräilemään, rakentamaan ja korjaamaan.

Suomalaisten keskimääräinen älykkyys on korkea, koska pohjoisissa olosuhteissa luonnonvalinta eliminoi idiootit. Toisaalta pohjoiset olosuhteet eivät kannusta nerojen syntymiseen. Päinvastoin. Pohjoinen metsästäjä-keräilijä kulttuuri kannustaa suhteellisen kommunistiseen yhteisöön, joka kannustaa kateuden tunteiden kehittymiseen ja siten tasapäiseen yhteisöön.

Suomalaisilla ei ole sen enempää suurta ihailuja erikoisia neroja kohtaan kuin yksinäistä seriffiäkään kohtaan. Päinvastoin. Pahintahan on, jos joku vielä ylpistyisi.

 

3. Alistuvuus

Naivius, keskinkertaisuus, kateus ja muut metsästäjä-keräilijöiden luonteenpiirteet ovat tehneet suomalaisista hyvin alistuvan kansan, joka ei koskaan suostu kapinoimaan vallanpitäjiä eli herroja vastaan. Tämän alistuvuuden takia suomalaisilla on myös valtava valtiouskovaisuus, jota voimistaa entisestää se metsästäjä-keräilijöiden harha, että resursseja tulee tyhjästä luontoädiltä.

 

Tämän vuoksi varsinkin keräilyyn geneettisesti ohjelmoidut suomalaiset naiset ovat vielä miehiäkin punavihreämpiä valtion palvojia, jotka ihan oikeasti luulevat rahaa tulevan tyhjästä. Naisethan vain toteuttavat geneettistä ohjelmointiaan, kun lähtevät shoppailemaan eli käräilemään kaikenlaisia hyödykkeitä. Jos marjoja, sieniä, jne. voi metsästäkin kerätä ilmaiseksi, niin miksei valtio voi rahoittaa kaikkien kauppaostoksetkin?

 

Laittoman Lehden lukija kirjoittaa:

 

Aimo mies:

Se, että suomalaiset miehet ovat nössöjä johtuu tietysti kasvatuksesta kehdosta hautaan sekä demarien hyvinvointivaltioajattelusta, ettei kenenkään tarvitse pitää huolta omista asioista, vaan anna kaikki huolesi valtion ja kuntien hoidettavaksi. Epäitsenäisyyteen kannustava yhteiskunta.

 

Valtion ja sen herrojen palvominen selittää myös miksi Suomi oli tuhat vuotta sekä ruotsalaisten että venäläisten vallan alla. Sitten kun Suomi vahingossa I maailmansodan myrskyssä tuli itsenäiseksi, niin se pian halusikin liittoutua eli huorata joka suuntaan.

 

Aimo mies:

Suomi-neito on aina mennyt pahisten jalkavaimoksi. Natsi-Saksa, Neuvostoliitto, USA. Jännä piirre on se, että ne ovat tuhoutuneet, paitsi USA ei vielä. USA on sillä tiellä ja vauhti kiihtyy.

 

 

Onneksi Suomi jälleen tuurilla selvisi läpi II maailmansodan ja Paasikiven ohjaamana päästiin puolueettomaksi. Juutalaisoligarkeille tämä ei kuitenkaan käynyt, vaan kymmenien vuosien ajan he loivat suomalaisia frontteja, kuten petturikolmikko Niinistön, Lipposen ja Putkosen. Nämä ovat sitten juutalaisoligarkkien käskystä vieneet Suomen myös EU:iin, euroon ja nyt Natoon suurvaltojen lypsylehmäksi ja taistelutantereeksi.

 

Onko Suomen rikkaimmalla miehellä Poju Zabludowiczillä yhteyksiä Mossadin Epsteiniin ja Ghislainiin?

 

 

Ei siis ole ihme, että juutalaismiljonääreillä on Suomessa niin suuri valta. Juutalaiseliittihinä on viimeisen 3000 vuoden aikana erikoistunut valtiokaappauksiin. Tuskin juutalaisoligarkeilla on ollut helpompaa hommaa kuin kaapata Suomen valtio ja saada valtiouskovaiset suomalaiset kuolemaan viimeiseen mieheen sionistien puolesta.

 

Laittoman Lehden lukija tiivistää:

 

Kyseessä on kirjaimellisesti yksi maapallon vaikutusvaltaisimmista Rothschild-fronteista. Suomalaisilla on aina jokin perverssi harha, että valtio ja auktoriteetti on aina oikeassa, valtio ei tarvitse todisteita ja valtio ei koskaan tee mitään väärää, vaan kansalainen häiriköi ja vainoaa valtiota ja auktoriteettia.

Missään muualla sionistien valta ei ole yhtä totaalista kuin Suomessa. Ihan oikeasti. Mossadin juutalaisen Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin pedofiiliringin kohdallakin Suomi oli ainoa maa jossa kaikki tutkinnat estettiin totaalisesti. Totta kai, koska sionistit johtavat niin vahvasti Suomen hallintoa ja suomalaiset ovat niin naiiveja ja auktoriteettisokeita.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 1. Suomalaiset ovat niin helposti manipuloitavissa. Nytkin mtv uutisoi alapalkissa, että
  MTV:n RIKOSTOIMITTAJAT: Miten mielenilmaukset sujuivat?

  Jos asiaa pannaan puimaan rikostoimittajat, annetaan ihmisille mielikuva, että mielenilmaukset ovat itse asiassa rikollista toimintaa.

  Suomalainen pelkää, että joutuu vankilaan, jos osoittaa mieltään, tai että joutuu johonkin rikosrekisteriin. Ei sekään nyt ihan poissuljettua näinä aikoina kai ole?

 2. Kyllä kävin eilen pikkusen hitaalla kun katselin kännissä kateellisena niitä linnan juhlien juutalais- sikoja. Mutta mun valtio uskovaisuus on mennyt aikoja sitten. Nyt alkaa patalappujen metsästys

  1. Jos tällaisia upeita Praxgirlejä, Mareja ja muita olisi enemmänkin, suomalaiset naiset olisivat yleisestikin todella upeita.

 3. Jatkosodan aikana kuitenkin saksalaisten tuella Suomi sentään sai ehkä ensimmäistä kertaa ikinä vallattua itselleen aika suuria alueita.

 4. Meneekö suomalaisten lähes täysin sokea usko (valta)mediaan noiden jutussa mainittujen naiviuden ja alistuvuuden alle vai onko tämä vielä yksi suomalaisten erityispiirre jota pitäisi ihmetellä ja tutkia pidemmälle?

  En nyt muista tarkkaa lukua mutta jossain tutkimuksessa sanottiin että ainakin yli 60% suomalaisista uskoo maansa median sanomisiin kun jopa muissa ”sivistyneen läntisen arvomailman” maissakin vastaavat luvut olivat puolet tuosta eli toisin sanoen missään muualla maailmassa ei ole sokeasti maansa median sanomisiin uskovaa kansaa paitsi ehkä kiinassa ja pohjois-koreassa näiden maiden virallisten tahojen mukaan. Hyvä esimerkki tästä mediauskovuudesta se alkuvuoden naurettavan pieni gallup jossakin jonka perusteella YLE pystyi päättämään että suurin osa suomalaisista on NATO-jäsenyyden kannalla ja tämän YLEn julistuksen jälkeen mistään puolueesta ei ole enää kuulunut ”vääriä” mielipiteitä NATOsta, suuri osa kansasta tuntuu tämän YLEn julistuksen uskovan ja jopa vaihtoehtomedioiden kommenttikentissä ”kansallismieliset” ovat metsästämässä ihmisiä jotka puhuvat puolueettomuuden puolesta putinisteina tai ryssinä. Niin ja mistäs ne käskyt rokottamattomien pilkkaamiseen ja syrjimiseen tulivatkaan vuosi sitten? Tässä lammasmaassa YLE ja muut ”luotettavat mediat” kirjaimellisesti päättävät mitä ihmiset, myös poliitikot, ajattelevat ja näitä ”luotettavia lähteitä” näyttää kyseenalaistavan käsittämättömän pieni osa kansasta KAIKKIEN MUIDEN MAIDEN kansalaisiin verrattuna. Mistä tämä johtuu?

 5. Ei Suomessa noin pitkään eletty keräilijä-metsästyksestä kuin tuo kartta esittää. Suomalais-ugrilaisen alueen ja Itä-aasian välillä oli tiivis yhteys kivi ja pronssikaudella. Toki viljely oli pitkään sivuelinkeino.
  ’Ensimmäisiä merkkejä kasvien viljelystä Suomessa on 5300 eea., mikä oli samoihin aikoihin kuin muualla Keski-Euroopassa. Ensimmäinen viljelykasvi on oletettavasti ollut tattari ja noin 500 vuotta myöhemmin Suomessa alettiin viljelemään myös hamppua. Viljelykasvit ovat todennäköisesti levinneet Suomeen Kiinasta. Aluksi maanviljely on ollut pienimuotoista toimintaa, koska ravinnon saanti tapahtui pääosin metsästämällä, kalastamalla ja keräilemällä.

  Ensimmäinen viljakasvi oli ohra, jonka viljely Suomessa aloitettiin 4300 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Varhaisimmat merkit viljelystä ovat löytyneet Itä-Suomesta. Siitepölyanalyysin avulla on voitu selvittää maanviljelyn historiaa Suomessa. Aluksi kaikki viljely on ollut polttoviljelyä. Polttoviljelyn muotoja ovat kaski- ja kytöviljely.’
  -Maanviljelyksen historia Suomessa-

  1. Suomessa alettiin viljelemään erittäin myöhään ja hitaasti. Tuolloinkin maanviljely ei ollut päätoimista, vaan siinä sivussa metsästettiin ja kalastettiin. Lisäksi suomalaiset alkoivat omaksumaan kehittyneempiä viljelymuotoja erittäin myöhään.

   Vielä sotien jälkeen ostettiin ja myytiin nahkoja jne.

   1. Jahas, siis kaikki siitepölyanalyysit ym. Tieteelliset todisteet Suomen maanviljelyksen historiasta ovat valetta, koska tämä on omaa, luutunutta käsitystä vastaan. Suomi ja Karjala olivat maanviljelyksen kanssa samalla aikajanalla nykyisen Tanskan kanssa. Kyseessä oli kaskiviljelys. Peltoviljelyyn siirryttiin tietysti myöhemmin. Karjanpito tuli Suomeen vasarakirveskansan mukana n. 5000 vuotta sitten. Tietysti villieläinten nahkoja on myyty Suomessa. Mitä sitten? Luuleeko joku oikeasti että Suomessa on harjoitettu maataloutta vain reilut 100v.???!!!
    Suomessa on aina asunut kaksi kansaa jotka ovat varsin kaukaista sukua toisilleen. Vielä kaukaisempaa sukua muille kansoille.

  2. Jatulintarhat olivat maanviljelijän kalentereita. Kun aurinko nousi kivien osoittaman linjan suunnasta, oli aika kylvää pelto. Liian aikaiseen kylvetyn viljan vei keväthalla ja liian myöhään kylvetyn syyshalla.

   Jos ei ole [digitaalista] kalenteria, niin mistä sitten voi tietää vuoden hetken, ellei auringosta.

 6. Ehkä listaan voisi lisätä keskioluen vapauttamisen ruokakauppoihin 1968. Sillä viestittiin auktoriteettiuskovaisille suomalaisille, että alkoholin käyttö on normaalia. Alkoholin kulutus on kasvanut rajusti samalla, kun kansa on rappeutunut ja veltostunut. Alkoholi lisää naisilla testosteronin tuotantoa, mutta heikentää sitä miehillä ja testosteroni nimenomaan on yhteydessä kykyyn puolustautua. Naisista on tullut matalaäänisiä ja miesmäisiä ja miehistä isorintaisia ja – vatsaisia. Samalla hedelmällisyys on laskenut, sillä alkoholi vaurioittaa kivesten toimintaa ja vähentää sperman määrää.

  Viikinkiesi-isät joivat kyllä, mutta yleensä taistelun ja metsästyksen jälkeen juhliakseen voittoa. Samalla pyrittiin laukaisemaan nopean, kiivaan ja jännittävän tuokion nostama elimistön stressitila ja laskemaan koholla olevat hormonitasot. Ensin siis taisteltiin tai metsästettiin, sitten juotiin. Janoon taas juotiin kirkasvetisen lähteen tai joen/järven vettä, jota tuvan nurkassa oli saavi.

  https://www.seksuaaliterveysklinikka.fi/sivustoinfo/uutisia_seksuaaliterveydesta/nautintoaineiden_vaikutus_testosteroniin_ja_hedelmallisyyteen.926.news

  1. Tässä alkoholinkäytön historiassa Suomessa on sellainen piirre että ennen itsenäisyyttä ja kieltolakia Suomessa alkoholia käytettiin erittäin maltillisesti eli normaalisti. Juotiin vain juhlina. Kieltolaki tehtiin koska punikit olivat riehuneet (myös valkoiset) humalassa. Myös muualla Maailmassa oli muotia kieltolaki, mm. USA:ssa. Tämä laki ja hysteerinen alkoholin kyttääminen myöhemminkin tuhosi suomalaisten normaalin suhtautumisen alkoholiin. Vasta nyt se on normalisoitumassa.

 7. ”Surkea ohjelmisto”
  Mekaanisen epäluotettavuuden lisäksi ongelmia on F-35 -koneiden ohjelmistoissa. Koneissa käytetään Block 3F -ohjelmistoa, jonka on suunnitellut Lockheed Martin.

  ”Tämän ohjelmiston kanssa en lähtisi Kiinaa tai Venäjää vastaan”, sanoi USA:n ilmavoimien kenraali S. Clinton Hinote Defence News-sivustolle.

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suuri-virhe-nain-rajusti-australiassa-suomitaan-f-35-havittajien-hankintaa/06f1563b-5b17-404b-831d-aab84be198fc

  1. Tässä hankinnassa munaamisesta ei voi kuitenkaan syyttää täysin Suomen, koska useat ihmiset ovat varoitelleet kyseisen mallin ongelmista jo vuosia ennen hävittäjähankinta päätöstä. Useat järkisyyt puolsivat päätymistä riskittömämpään vaihtoehtoon. Koska valinnassa ei siis ollut kyse laaduulisista tai toiminnallisista kriteereistä, olivat hankinnat syyt toisia. Sellaisiksi voi arvailla poliittista ohjausta ja kiristystä ja lahjontaa.

 8. Kuten oli odotettua…Tuossa ei mainittu SANALLAKAAN…Eliitin käyttämiä..Salakavalia Sterlilöintiaineita…kuten BPA..ta ja RoundUp..pia…

  Vaan vieritetään Syyt…Ihmisten Omien valintojen päälle…

 9. Ilmeisesti suomalaisten esi-isät näkivät myös kuinka paskoja feministinarttuja melkein kaikki suomalaiset lehmät olivat ja muilla kansoilla oli myös kaikin puolin paremmat ja kauniimmat naiset. Sama tilanne on nykyisinkin.

 10. Varsinkin suomalaiset huorat vihaavat ja halveksivat ylpeitä miehiä. Pitää hävetä itseään. Ylpeä mieshän on nimittäin naisille vaarallinen, voi vielä uhata matriarkaattia! Suomalaisille huorille on tärkeää pehmentää ja alistaa miehet lapsesta saakka, etteivät ala ”nousemaan naisia vastaan”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*