Marco de Wit 7 joulukuun, 2022

 

Tämä kuva tiivistää sen mitä Laiton Lehti on AINOANA mediana maailmassa sanonut koko ajan. Sionistit toteuttavat ikivanhaa strategiaansa: Viholliseni vihollinen on ystäväni. Niinpä sionistit ovat pystyneet Ukrainan sodan aikana luomaan uskomattoman koalition pridettäjistä islamisteihin ja natseihin.

 

Tämä on niin päivänselvää, että herää kysymys miksi vain Laiton Lehti puhuu siitä. Kyse ei voi olla pelkästä sensuurista, vaan toisaalta tavallisten ihmisten tietämättömyydestä ja toisaalta Mossadin voimasta, jolla se pystyy hiljentämään valkoisen älymystön ja poliitikot.

 

Onneksi Ron Unz on nyt luvannut julkaista vaihtoehtomedian päämajassa Unz.comissa Laittoman Lehden jutun World War Jew, jossa kaikki nämä vihafaktat tiivistetään.

8 thoughts on “Päivän sarjakuva: Sionistiyllätys

  1. Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni unz.com-sivulla. Mistä se Marcon juttu löytyy? Ei kyllä hakutoiminnolla löytynyt otsikolla eikä kirjoittajan nimellä.

    1. Vähän noloa. Kyllä se sieltä löytyy, mutta Unz heitti sen suoraan syvälle arkistoihin. Tosin lupasi harkita ehkä julkaisevansa sen myös etusivulla. Kirjoitan asiasta tänään jutun, joka julkaistaan huomenna.

    1. Onneksi laitonlehti ainoana maailmassa kertoo, miten asioiden laita ei todellisuudessa ole vaan miten de wit toivoisi niiden olevan. 10/90 kaava sopii hyvin laittomaanlehteen, 10% voi olla totta, 90% täyttä potaskaa ja todistamattomia väitteitä. Sama pätee kommentteihin.

  2. Eivät valkoiset ”älykkäät” ole minkään ”oman” puolella. He ovat kaikki vihollisiamme, mädättäjiä ja kansanpettureita. Naiivia Marcoa viedään tässä kuin metrin mittaa.

  3. Nyt on selkeä kuva: Venäjä(?) vetää köyttä, kavereinaan hämmästyksekseen hällä on harmaa kirves ja menora? Toisella puolella narua kiskovat homo-Saudi-Arabia, 30-luvun Saksa ja Ukraina/Israel. Joo-o. Vielä Pornaisten naisvoimistelijat ja Itä-Timor voisivat olla tuossa jossakin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*