5 thoughts on “Päivän video: Eka neekeri

  1. Yle vähän jäljessä, nykyään on päinvastoin ja pahemmin. Tervetuloa yle nykyaikaan tai huku paskaan kun väriä vääristellen väristelette niin sydämellä kuin virtahepo hännällänsä.

  2. Minulle koulussa opetettiin että noi on neekereitä. Sitten oli niiden ja valkoisten jälkeliset, mulatit. Ja intiaanien ja valkoisten jälkeläiset olivat mestitsit, eikä mitään keltaisen lehdistön ”fintiaaneja”.

  3. Olevinaan ”huumoria”, jossa PILKATAAN suomalaisia!!! Ja miksi näin? Siksi, että TYHMÄT suomalaiset ALENTAVAT itsensä MUIDEN edessä ja KÄRSIVÄT tyhmyydestään IÄTI. Ymmärtämättä sitä TOSIASIAA, että sillä EI arvostusta ja KUNNIOITUSTA ansaita muiden kansojen keskuudessa. VAIN ja ainoastaan sisäänpäin kääntyvää HALVEKSIVAA hymyä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*