Marco de Wit 8 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on siinä mielessä ainutlaatuinen julkaisu, että pyrkii aina perustamaan jokaisen juttunsa radikaaliin rationalismiin eli tieteellisiin teorioihin. Toki hyvin poliittisesti epäkorrekteihin teorioihin.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Tämä näkyy myös Laittoman Lehden ulkopolitiikkaa käsittelevissä jutuissa, joissa lähtökohtana on aina toisaalta professori Hoppen praxeologinen libertarismi (valtiot mafiajärjestöjä) että professori Mearsheimerin offensiivinen realismi (valtioiden ikuinen sota).

 

Offensiivinen realismi: Geopolitiikassa vahvin määrää säännöt

 

 

Laiton Lehti fanittaa Mearsheimeria varsinkin siksi, että professorit Mearsheimer ja Walt ovat ainoina akateemikkoina uskaltaneet tieteellisesti tutkia myös Israelin dominoivaa asemaa maailmanpolitiikassa. Tosin julkaistuaan kirjansa Israel Lobby he saivat niin paljon haukkuja ja uhkauksia, että viime aikoina Mearsheimer ei enää uskalla sanoa sanaakaan Israelista ja juutalaisista.

 

Kumma kyllä kukaan ei tätä ole huomannut – tai siis uskaltanut huomata – paitsi Laiton Lehti.

 

Professori Mearsheimer: Ydinsota lähellä Ukrainassa, mutta juutalaisia ei saa kritisoida!

 

 

Niinpä sitten Laiton Lehti on itse joutunut soveltamaan offensiivista realismia nykyhetken maailmanpolitiikkaan. Tuloksena oli tämä artikkeli, jossa selitetään Israelin käyttävän USA/Natoa sijaistaistelijanaan ”antisemiittisten” Syyrian ja Iranin sekä niitä tukevien Venäjän ja Kiinan tuhoamiseksi. Israelin kätyrit sionistit ovat Israelin etujen palvelemiseksi valmiita jopa aloittamaan rajoitetun ydinsodan Itä-Euroopassa ja varsinkin Suomessa.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tällä hetkellä Mearsheimer on maailman tunnetuin Naton laajentumista vastustava akateemikko. Alla olevassa videossa Mearsheimer väittelee Ukrainan sodasta Ruotsin entisen pääministerin ja äärisuvakin natottajan, Carl Bildtin kanssa. Väittely on äärimmäisen paljastava seuraavilla tavoilla:

 

1. Bildt kiistää Naton olevan uhka Venäjälle

2. Bildt pitää Ukrainaa täysin viattomana

3. Bildt ei pelkää ydinsotaa

 

Mearsheimer loistavalla tavalla yrittää selittää Bildtille, ettei suurvaltojen välisissä suhteissa ole hyviksiä ja pahiksia, vaan vallan maksimoimista ja oman aseman turvaamista. Jos suurvalta kokee olevansa saarrettu ja ajettu nurkkaan, niin siitä tulee hyvin aggressiivinen mikä voi johtaa ydinsotaan.

 

Mearsheimer myös loistavasti paljastaa Bildtin ja muiden natottajien lapsellisen kaksoisstandardin: USA ei ikinä hyväksyisi, että sen ympärillä (Kanada, Meksiko, Kuuba) olisi vihamielisiä valtioita, jotka tekisivät sotilasliiton Venäjän ja Kiinan kanssa. Itse asiassa USA:lla onkin viimeiset 200 vuotta ollut Monroe-oppi, joka tämän kieltää. USA jopa uhkasi ydinsodalla, kun 1960-luvulla Neuvostoliitto yritti sijoittaa joukkojaan ja ohjuksiaan Kuubaan.

 

 

Mearsheimer myös muistuttaa, että toinen maailmansota alkoi nimenomaan Saksan ja Japanin nöyryyttämisestä ja nurkkaan ajamisesta eli siis varsinkin sotakorvauksista ja talouspakotteista. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen ympärysvallat nimittäin miehittivät ja paloittelivat Saksaa ja määräsivät sille valtavat sotakorvaukset pitääkseen Saksan alhaalla. Tämä sekä romahdutti Saksan talouden että raivostutti kansallismieliset nostaen lopulta natsit valtaan.

 

Samoin se, että USA ja sen liittolaiset asettivat Japanin mm. öljysaartoon suorastaan pakotti Japanin hyökkäämään Pearl Harboriin laajentaen toista maailmansotaa entisestään.

 

Jos tarpeeksi tökit suurvaltaa silmään, niin seurauksena on sota. Nykyisin se voi myös johtaa rajoitettuun ydinsotaan, jossa taktisia ydinkärkiä käytetään nimenomaan rajavaltioissa. Suurvallat eivät siis ikinä iskisi toistensa maihin ydinaseilla, mutta hyvinkin voisivat tehdä sen rajavaltioissa, kuten Ukrainassa ja Suomessa.

 

 

Alla olevassa väittelyssä hyvin huomaakin, ettei Bildt ollenkaan välitä ydinsodan vaarasta. Päinvastoin. Hän tuntuu ajattelevan, että jos Venäjän saisi provosoitua tekemään pari taktista ydiniskua Ukrainaan tai Suomeen, niin sillä saataisiin koko muu maailma Naton puolelle ja vihdoinkin voitaisiin Venäjä eristää kokonaan maailmankaupasta.

 

Bildtin logiikkana on, että länsi on hyvä ja Venäjä paha, joten on oikeutettua käyttää kaikki keinot Venäjän tuhoamiseksi mukaanlukien ydiniskuihin provosoiminen. Bildt näyttää haaveilevan suomalaisten olevan niin tyhmiä, että asettavat maansa taktisten ydiniskujen kohteeksi.

 

Ai niin. Ei tarvitse haaveilla. Kyllä suomalaiset mielellään uhraavat itsensä ruotsalaisten ja juutalaisten hyväksi!

 

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys. Tarvittaessa puhenopeus on mahdollista lähes tuplata (1,75) ja silti puheesta saa hyvin selvän.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Offensiivinen realismi. Osa IX. Mearsheimer vs. Bildt -väittely ydinsodan vaarasta. (Suomi nuukataan?)

 1. Bildt on oikeasti täysin vammainen idiootti, kuten kaikki valtaeliitissä. Heillä on kuitenkin mm. aseet puolellaan.

 2. Laittomalle Lehdelle on pitkään yritetty kertoa kuinka ”älykkäät” ovat oikeasti täysin vammaisia idiootteja, jotka eivät koskaan tiedä mistään mitään.

 3. Bildt saa ohjeet megatyhmiltä isänniltään.

  Sehän on jo nähty esim Yk:n äänestyksissä, että muu maailma EI LäHDE TUKEMAAN lännen imperialisteja. Länsi saa nauttia pahojen tekojensa hedelmistä. Afrikka, Etelä-ja Keski-Ameikka muslimit ym. eivät lähde tukemaan lännen pyrkimyksiä. Ei niitä liikuta millään tavalla jokin Euroopassa käyty sota.

 4. Bildtin vammaisuuden näkee jo kasvoista…Artikulointi vain vahvistaa sen asian..

 5. ”Laiton Lehti on siinä mielessä ainutlaatuinen julkaisu, että pyrkii aina perustamaan jokaisen juttunsa radikaaliin rationalismiin eli tieteellisiin teorioihin.”

  Siinäpä se tuli LL:n suurin ongelma kiteytettynä ja syy miksi monet jutut onkin puutaheinää. Maailman suurin uskonto tänä päivänä on tiedeuskonto. Tiedemiehet ja asiantuntijat suoltavat aamusta iltaan kaikenlaisia höpöhöpö-teorioita joita puupäille myydään tieteenä ja näihin lausumiin sitten uskotaan koska ”tiedemiehet” sanoivat näin. Enää ei tarvitse edes kertoa kuka sanoi, riittää että jossain joku on todennut näin eikä ole tahoja jotka vaatisivat väitteille todisteita.

  Yhtenä esimerkkinä nyt vaikka virusTEORIA. Tämän valheen varjolla on tapettu ja sairastutettu viimeisen vuosisadan aikana varmasti miljardeja ihmisiä.

  Einsteinin suhteellisuusTEORIA on siis sekin teoria jota ei ole kyetty todistamaan todeksi mutta sitä myydään totena. Tälle pohjalle on rakennettu ei mitään sen enempää kuin maailmankaikkeuden olemus. Se tiedetään että Einstein oli initioitunut salaseurojen jäsen ja valehtelija, hän mm. omi muiden ihmisten keksintöjä omiin nimiinsä. Einstein on edelleen tänä päivänä joku älyllisyyden perikuva. Tunnetuin kuva hänestä lienee se jossa hän näyttää kieltä, joka puolestaan on vapaamuurareiden ”All mocking tongue”, eli suoraa vittuilua hölmöille. Sanoisin jopa että ansaitusti, niin tyhmiä alkaa ihmiset tänä päivänä olemaan eikä se johdu mistään evoluutiosta jota LL jauhaa. Tahallinen tyhmentäminen on ollut agendalla varmasti sen sata vuotta, kiihtyvään tahtiin.

  Tieteellisenä faktana myydään myös esim Erastotheneksen mahtavaa saavutusta mitata maapallon ympärysmitta keppien ja varjojen avulla. Hänen mittaussysteemi perustuu auringonsäteisiin jotka tulevat maahan kaikki samansuuntaisina. ”Pieni” ongelma: kukaan ei ole koskaan nähnyt auringonsäteiden tulevan yhdensuuntaisina maahan, ne leviävät auringosta tasaisesti joka suuntaan 360 astetta. Jopa näin ilmiselvä emävale on edelleen koulukirjoissa, siis asia jonka jokainen pystyy todentamaan katsomalla ikkunasta ulos.

  Eli termin ”tieteellinen teoria” viljeleminen ja sen mainostaminen jonain laaduntakeena LL:n jutuissa on sama kuin ampuisi itseään nilkkaan.

  1. Täällä sitä vain kuitenkin pyöritään! Hae se ”sivistyksesi” LBGTQ+:n, pedofilian ja demokraatti-kommunistien PERSEESTÄ!!! Kannattaa olla ”kuulolla”!!!

  2. Suhteellisuusteorian osoittaa helposti vääräksi se, että gps-satelliittien kellot pysyvät keskenään samassa ajassa huolimatta niiden suhteellisesta liikkeestä.

   Virusteorian osoittavat oikeaksi esimerkiksi vesirokko tai vesikauhu (turha yrittää alkaa lässyttää jostain kehon puhdistusreaktiosta jos vesikauhuinen koira puree – eikä se koira tuota mitään myrkkyä joka tappaisi), joskaan ne eivät tietenkään suoraan näytä mikä virusten rakenne on. Mutta ei ihmisen solukalvonkaan rakennetta tunneta tai ymmärretä.

   ”Offensiivinen realismi” ei ole mikään tieteellinen teoria, vaan typerää mustavalkoista, jenkkityylistä reduktionismia. Maailma on paljon monimutkaisempi.

   Auringonsäteisiin liittyvä ”emävale” oli huonosti selitetty.

   Tahallisesta tyhmentämisestä olen ihan samaa mieltä. En tunne oikeastaan ketään Suomessa, jolle voisi edes alkaa selittää mitään koronasta, ukrainasta, sähköpulasta, ruokapulasta, valuuttaromahduksesta, valeoppositiosta, median korruptiosta. Yritetty on. Samanlaisia harmaanpulleita, laiskoja, pikkuvanhoja, uskomattoman tylsiä ja mukavuudenhaluisia hedonisteja kaikki.

   1. Jotkut puhuvat eksosomeista virusten sijaan, olisiko jotain solujätettä tai jotain? Silloin tietenkin kehon ”puhdistaminen” kuulostaisi loogiselta. Yksi puhdistuskeino tähän uskovien mielestä on water-fasting eli vesipaastoaminen, jonka pitäisi kestää 30-40 päivää. Pitäisikö siis elää vedellä 1,5 kuukautta, eli voiko niin kauaa edes olla syömättä?

    Hedonismin osalta olen huomannut saman, ihmiset sanovat ihan suoraan, että minä haluan nauttia, ja että minä olen sen ansainnut:).

 6. Bildt on esinahattomien isäntiensä ohjauksessa. Bildtin näkökulman mukaan Venäjä pitäisi tuhota, mutta miten? Venäjällä on paljon hyviä aseita ja Ruotsin tuhoaminen tapahtuisi hetkessä.

  Jos Bildt haluaa vihata Venäjää, niin miksi hän ei lähde Donbassiin taistelemaan? Onko sätkynukke-Bildt pelkuri?

  1. Jos hetkinen niin rakastaa venäjää ja kadyrovia, niin miksi hän ei lähde venäjän anastamalle Ukrainan osalle sotimaan iloisten tsetseeniveljien rinnalla. Onko sätkynukke-hetkinen pelkuri?

 7. Kyll on surkuhupaisaa kuunnella itseään täynnä olevaa Carl Bildtin kaltaista Ruotsalaista läskiaivoa..Joka tulee Valtiosta…Joka aina Aina pisti Muu vuotamaan verta..Sen Omissa sodissaan…

  1. Ruotsalaiset, britit ja amerikkalaiset ovat yleensä olleet surkeita ja pelkureita sotimaan he ovat aina pistäneet lähinnä muut sotimaan, koska eivät ole yksin uskaltaneet. Muita kyllä on aina käytetty tykinruokana ja muita on käytetty orjia, sekä on eletty muiden työstä. Säälittävää loisivaa saastaa.

 8. Lähtökohtaisesti tuollainen idioottiasenne ei johda kehittävään keskusteluun. Joku on paha, mutta mun fanittama on hyvä. Jin ja jang. Kun tuollaisen kanssa keskustelet ja hän on jäämässä häviölle tulee oksennus, mutku ne on rassisteja tai mutku Venäjä hyökkäsi.

 9. Mafian ei tarvitse pääsääntöisesti edes sanoa mitään. Jokainen tietää, että henki lähtee jos sinä menet sanomaan jotain mafiasta ja urasi, sekä elämäsi tuhotaan. Ei heidän tarvitse tehdä tätä jokaisen kohdalla erikseen. Riittää, että mafia tekee muutamasta varoittavan esimerkin.

 10. MAA, joka on TÄYNNÄ ”pirujaan ”piripinnassa” ja TÄYSIÄ kusipäitä kiinni toisissaan. ON selvä RIKOS ja HÄPEÄ koko MAAILMANKAIKKEUTTA kohtaan! Jos EDM. kieroutuman sekä KUPPAISEN pahuuden HAUTOMAA valtiota NUUKATA pois tästä MAAILMASTA kuin AATAMI ja EEVA karkotettiin EEDENIN puutarhasta!!! Ellei ole ”PASKAKÄRPÄNEN”. Silloin tämä MAA on SONTATUNKIO, jossa SIVISTYNYT I H M I N E N EI voi eikä HALUA elääkään!!! OIKEATA Suomea EI ole enää OLEMASSA!!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*