Marco de Wit 8 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on julkaissut useita evoluutiopsykologisia juttuja, joissa pyritään selittämään miksi suomalaiset eivät uskalla nousta herroja vastaan. Suomalainen uskaltaa tehdä jotain vain herrojen eli käytännössä valtamedian tuella ja yllyttämänä.

 

Nämä nuoret pojat taatusti päästäisivät housuihinsa, joka joku ehdottaisi heille EU:n, USA:n tai Naton lipun polttamista puhumattakaan Israelin tai Pride-lipun polttamisesta.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Päivän video: Lipun poltto

  1. Sytyttäjä suorittaa oikeaoppisen BLM-polvistumisen ainakin. Vähän pelkään ettei NATO lopeta ennen kuin homotus ja transupedarit on saatu levitettyä jokaiseen maailmaan kolkkaan. NATO:han on täynnä näitä meikattuja miehiä mekoissa ja maat joihin hyökätään tuntuvat olevan arvomaailmoiltaan aivan päinvastaisia.

   1. Ja kansa luulee, että natosotilaat auttavat sotatilanteessa.

    Riesana ne ovat Suomen oloissa. Joutuvat heti pulkassa vedettäväksi.

    VERTAILKAA nykyisiä pridehomoNATOSOTILAITA SAKSAN SOTILAISIIN TOISESSA MAAILMANSODASSA. Mikä on johtopäätöksenne?

  2. Australialaiset kertovat totuuden F35-koneesta, lentävästä kalkkunasta. Paska ostos jälleen aivovammaisilta kapiaisilta.
   Siinä faktoja. Kaikkeen mihin natosotilas tarttuu muuttuu paskaksi. Kiitos jenkit, hyvin saitte naivisteja jymäytettyä. Häpeän taas tunnustaa olevani Suomesta.

   Hornetkin on hidas. Meteli on sen tärkein ominaisuus. Ihan kuin jokin 60-luvun jenkkirohjo moottoritiellä. Helvetin kömpelö, polttaa bensaa, eikä liiku kunnolla.
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aa4c1a07-2715-4fbf-a446-1a6bef55892b

 1. Näin näyttää olevan. Luultavasti mentiin kebabille lipun polton jälkeen, ja tiskintakana oli psykopaattisesti hymyilevä myyjä. Rakkaus suhde myyjään, takaa alennukset. Monikulttuurilisissa partureissa saa siiten tuntea tummien ja tulisten hellän kosketuksen. Siinä tämänpäivän isänmaalliset.

  1. Nämä ’pojat’ ovat varmaan niitä lakkautetun PVL:n natseja. Venäjän lipun poltto osoittaa että he eivät todellakaan ymmärrä Maailmanpolitiikan olevan shakkipeliä, jossa on ajateltava monta siirtoa eteenpäin. He tukevat Zelenskyn nukkehallitusta. Mitä jos Venäjä todella häviäisi sodan ja romahtaisi? Todennäköisesti 20 vuoden kuluttua olisi tuloksena rotumuukalaisten asuttama woke-Venäjä. Tätäkö Suomen uusnatsit haluavat? Jokainen oikea kansallissosialisti tukee nyt Venäjää.

   1. Hyvä kommentti.

    Itse meinasin kommentoida vaan, että ihailtavaa aktivismia Itsenäisyyden juhlapäivänä. Hieno teko. Nuoruuden ja tyhmyyden riemuvoitto.

  2. Niin, ei kelpaa näille pojille suomalaisen naisen kosketus parturissa, ei. Menevät tummien hipelöitäväksi tummien parturiin. Nämä suomipojat tykkäävät enemmän tummista miehistä kuin vaaleista suomineidoista.

   Heillä on myös englanninkieliset sukunimet sekä puhuvat puolienglantia,eikä suvusta löydy rintamaveteraaneja ja iskäkin oli sivari, sen jälkeen kun ensin oli ahdistunut intissä jo ekana aamuna.

  3. Olisko näin, että nämä natsinpoikaset pelkäävät naisen alapäätä? Tuskin ovat nähneet ja tunteneet sellaista syntymänsä jälkeen.

   Taitavat uusnassukkakovikset olla sitä saamatonta pelkurimaista uusavutonta incel-poikajoukkoa, jotka yhdessä öisin huutavat naisen tuskassaan.

 2. Onko tuo poliittinen agitaattori tehnyt ikinä mitään hyödyllistä? Taitaa olla taipumusta yllyttää ja istua nuorison perseellä tuleen. Varsinaista etäjohtaja-ainesta. Nuoriso ei ole niin tyhmää, että ottaa kenet tahansa agitaattorin johtajakseen. Sehän jäätyi Janus Putkosen käsittelyssä. Kaksikymmentä sanaa kahden tunnin väittelyssä on varmasti maailmanennätys.

  Mykkä-Mikki ei pääse Puopolln eikä Kempen haastatteluun. Vaikea tapaus.

  1. Samaa mieltä Mykkä-Mikikstä. 50-kymppinen perheenisä leikkii teinien kanssa jotain ihmeen kansallissosialistia joka twitterissä keskittyy lähinnä fantasioimaan toisen ihmisen kuolemasta(Tämä heppu veti Levelin lähetyksessä mykkää kölin alta kuin laskiämpäriä)koska nöyryytys oli totaalinen. Tämä laskiämpäri ottaa vaikka hinureita lähetykseensä jos jotain mullistavaa löytyisi Putkosesta, mutta lähetykset toisensa perään aiheuttavat lähinnä myötähäpeää. En ihmettelisi jos tämä heppu liittyisi jonain päivänä jihadismin kannattajaksi. Kundilla sen verran tota partaa alkaa olemaan ettei tiedä onko lintu vai kala.

   1. Mielenkiintoista aikaa eletään. Mielenterveydenhäiriöt tulevat monipuolisessa kirjossaan tutuksi somen kautta, molemmissa ääripäissä.

 3. Eikö sellaisen ojan päälle laitettavan
  kaarisillan poltto olisi ajanut paremmin asiansa.
  (saa puutarhaliikkeistä)

 4. No, on se hyvä että tuli tämäkin sitten porukan itsensä todistettua. Eipä tarvitse noita akseleita tai sinimustai tai muita jotka ovat tuohon kytköksissä, enää tukea millään tavalla.

  Kyllä se niin on että joukossa tyhmyyys tiivistyy. Mutta ennenkuin tekee tyhmyyksiä, niin kannattaa kysellä muilta onko ne fiksuja tekoja.

  Minua ei joku lipun polttaminen hetkauta suuntaan tai toiseen. Mutta tuossa rajan takana 30km päässä asuu 5miljoonaa ihmistä, joita se saattaa hetkauttaa. Toivottavasti nämä ”isänmaan toivot” ovat enimmäisenä rintamalla. Minä en nimittäin lähde.

 5. Vähäälyiset…Tunnistaa…jo kaukaa…Eikun NATOON Teurastettavaks…Toverin seuraks

 6. Muistan kuinka tämä mikkihiiri- Miki järjesti Eduskuntatalon eteen NATOa tukevan mielenosoituksen ja striimasi sen.

  Paikalle ei tullut kuin Miki itse ja yksi pöljä kaverinsa.

  1. Eli kansallismieliset saavat monisatakertaisesti väkeä liikkeelle.

   Suomalaisilla on jokin ihme persemagneetti mitä sohva vetää puoleensa.

 7. Nykypäivän Neo-Nazeja verhottuna muka hyvää tarkoittavan ja terveelliset elämän arvot omaavaan toimintaan. Samaa paskaa kuin S.S ja SML. Kundit treenaa vaparia pallihiki toisen naamalla. Onko nämä jotain hinaajia vai Soroksen juoksupoikia?

 8. Liekköhän jotain asova-pataljoonasymboliikkaa Miki Sileoni-youtubekanavan profiilikuvassa, keltamustine sävyineen? Vai onko joku muu merkitys. Tuskin ainakaan ihan läpällä Miki on asialla kun on niin totinen naamakin siinä. Taitaa sinänsä aika moni ns. kansallismielinen/äärioikeistolainen jos ei fanittaa, niin ainakin puoltaa asovalaisia. Liekö valtavirrallekin/”tolkun ihmisillekin” vähän pään raaputtelua aiheuttava aihe?

 9. Terrorioperaatioita, huumekauppaa ja pedofiilirinkejä pyörittävän Naton kannattajat ovat täysin sairaita ihmisiä. Hyi vittu…

 10. Onhan tämä parempi toki kuin se, että kurdit riehuvat Suomessa polttaen tai heilutellen lippujaan tai että afgaanit tai albaanit ovat Suomen kamaralla vastustamassa omien kotimaidensa sotia. Näiden mielenosoituksia Suomessa en ole koskaan ymmärtänyt, eikä heillä pitäisi olla minkäänlaista oikeutta mielestäni riehua tai järjestää minkäänlaisia marsseja SUOMESSA, kuten ei vaikkapa ukrainalaisillakaan. Yksikään tänne ilmaisen taikarahan maahan päässyt somali, afgaani, irakilainen, ukrainalainen tai kukaan muukaan ei koskaan tule täältä kotimaahansa palaamaan — paitsi Kelan maksamille lomille. Siellä kelpaa sitten somalinkin shoppailla: kun Kela antaa lomarahaa 2000 €, niin sen ostovoima on kotimaassa 40 000 €.

  Jos nämä videon pojat olisivat vielä rohkeampia, niin menisivät polttamaan johonkin Venäjä-mielisten/venäläisten tapahtuman yhteyteen lipun. Todella rohkeita olisivat, jos menisivät itä-Helsinkiin polttamaan koraaneja tai Irakin, Turkin, Afganistanin tai Somalian lippuja.

  1. Ihan hyvä, mutta ukrainalaisia pakolaisia ei voi syyttää. Moni on jo lähtenytkin takaisin. Ukrainalaiset ovat jonkinlaisia venäläisiä hekin. Voisi kautta rantain sanoa, joskin aika yksioikoisesti kuin suomenruotsalaiset ovat jonkinlaisia suomalaisia.

   1. No hahhah. Ukrainalaisia tulee koko ajan enemmän lisää kuin lähtee. Suomenruotsalaiset ovat Suomessa oleskelevia ruotsalaisia, eivät suomalaisia. He eivät ole meitä ja meidän kaltaisiamme, eivätkä tule koskaan olemaan.

    1. Hahhah vaan. Totta kai tulee lisää. Siellä on hätä. Osa lähtee pois ja tulevat vielä takaisinkin. Vievät tarvikkeita mukanaan omaisille ties minne hylättyyn kylmään kellariin ja tulevat taas. Siellä on hätä. Ihan jonkinlaisia venäläisiä suurin osa joilla hätä.
     Olen niin paljon eri suunnista mediasta ja ihan elävästä elämästä kuullut esimerkkejä, että sinne halutaan palata ja varsinkin kenellä vielä saattaa olla koti ehjänä. Se on Suomesta kiinni, ettei kotouteta liikaa, vaan palaavat aikanaan.
     Ja jos Lutkusanna saa päättää niin nyt aseiden jälkeen jälleenrakennukseen annetaan paljon, aivan kuten Lipponen kävi Washintonissa aikoinaan 20v sitten lupaamassa demokratiaa ilmasta kylvävälle Liittoumalle Suomen halusta rakentaa demokraattista Irakia, kunhan ensin hyvät ihmiset lännestä panee kaiken maan tasalle.

    2. Tuo oli kai tuollaista suomalaista sarkasmia noista ruotsalaisista, vai? Suomenruotsalaiset ovat suomalaisia, jotka molottavat tuhatvuotista hurrikieltään kotoutumatta lopultakaan.

     Tosin.. en unohda koskaan sitä kuvaa, kun Henriksson eduskunnassa alkoi hekottaa elvytyspaketin äänestyksen jälkeen.
     Minulla ei sinänsä olisi heitä vastaan… lähes mitään, mutta jos Venäjän lippua itsenäisyyspäivänä poltetaan heidän toimestaan hautausmaan muuria vasten, niin silloin olisi toisenkin vuosisataisen riistäjän lippu, eli Ruotsin lippu
     tullut polttaa.

 11. Vaan kylläpä oli nyt poliisi/polpo? tarkkana ettei vaan kurdi- tai PKK-lippuja liehuisi itsenäisyyspäivän kulkueissa, ei esim. Helsinki ilman natseja-kulkueessa, jossa se riski katsottiin olevan. Ettei vai Erdogan-setä katso pahalla silmällä? ..

 12. IDIOOTIT!!! Vaikka noille on kuinka yrittänyt selittää tämän MAAILMAN tähtitieteellisiä MITTASUHTEITA maailmanpolitiikassa. Niin NUO YKSINKERTAISET putkiaivot eivät YMMÄRRÄ siitä sen enempää kuin ”SIKA HOPEALUSIKASTA”!!! Ollaan niin Venäjä vastaistan niin Venäjä vastaista ja poltetaan naapurimaan valtiolippua kuin KESKEN KASVUISET pojan klopit rääpivät ”KIRKKOVENEITÄ” pulpetin kanteen HIHITELLEN ”nais-värkin” valmistusprosessia suut nirvanan virneessä kun tässä nyt ollaan ISOJA POIKIA. Joilta tosin edellisellä ”välkällä” saatiin kunnon lumipesu ja ”hierargiset” räkäset naurut päälle! Jos ”pojat” ovat noin INNOSTA kankeita niin UKRAINAN natsipataljoonassa on vielä paljon tilaa uusille KUNNON ukrainalaisten nostomiesten ja -lasten
  S E L K Ä Ä N A M P U J I L L E, jotta ”tykinruok” saadaan ”REKRYTOITOITUA” Venäjän armeijan TULIMYRSKYYN aivan kuten tekivät V 1939 TALVISODASSA puna-armeijan mielipuoliset petomaiset POLITRUKIT omille ”piippahatatuille”. Noille IHMISPAROILLE, jotka eivät edes TIENNEET sitä, että MIKSI he ovat rahdatut PUOLASTA Suomen RAJOILLE murhaavaan tuleen ja Saatanasta SIINNEIDEN yksilmäisten JULMIEN sieluttomien POLITRUKIOKIEN vihan ja SÄÄLIMÄTTÖMYYDEN orjuuteen!!!

 13. Natottajat vihaavat lapsia, perheitä, Suomen valkoista kansaa ja Jumalaa. Teillä natottajilla ei ole mitään puolusteltavaa. Olette pelkkää saastaa.

 14. Onko nuo lipun polttajat Uudenmaan akselin porukkaa? Heidän sivuillaan on tämä suhteellisen sekoboltsi kirjoitus. Kirjoittaja on joku ukrainalainen Denis Kovaliov joka perustanut Suomen tutkimuskeskuksen Ukrainaan. Denis on tutkija ja kirjoitus kertoo mm Suomen olevan Ukrainan länsinaapuri. Ukraina siis valtaa Venäjän kokonaan?
  https://www.uudenmaanakseli.fi/suomalaisugrilainentaisto

  Saako Suomen tutkimuskeskus ja Kovaliov Suomen valtiolta apua? En tiedä, mutta jos Tappuraiselta kysyttäisiin niin varmaan pitäisi.

 15. Papukaijjat katsoneet liikaa mainstream mediaa ja nyt leikitään jo tulitikuilla. Tulitikut ja sytkärit noilta nutipäiltä pellolle ja heti! Sen turvallisempi on tervejärkisten olla, mitä pikimmin tuohon perseiluun puututtakoon.

 16. Äidin navettatakin taskusta pöllineet tulitikut ja sitten tään jihadisti sileonin siunauksella lippuja polttaan.

 17. Janus Putkonen otti kantaa myös asiaan. Nyt Putkosen pitäisi ymmärtää miltä vaikka minusta tuntuu, kun tämä juhlii avoimesti Voitonpäivää eli juutalaiskommunistisen Neuvostoliiton voittoa Suomesta II maailmansodassa. Missäköhän se Putkonen mahtaa lymyillä? Onkohan se Donbasin alueella? Tämä tarkoittaisi alueiden olevan yhä venäläismiehityksessä. Joidenkin tietojen mukaan Luganskia on onnistuttu valtaamaan takaisin. Mitä mahtaa tehdä, jos NATO ja USA päättävät poistaa venäläismiehityksen sieltä? Vai onko kyseessä niin tärkeä paikka Venäjälle, ettei siitä luovuta mistään hinnasta? Pakomatka Venäjälle/Valko-Venäjälle on ainoa mahdollisuus. Suomeen Putkonen ei voi enää palata. ****** ********* ********** ********** ************ ***********

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*