Marco de Wit 8 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti analysoi maailmaa offensiivisen realismin kautta eli uskaltaa analysoida myös juutalaisten ja varsinkin Israelin roolia sotien aloittamisessa.

 

Laittoman Lehden perusteesinä on, että sionistit johtavat pitkälle USA:n ulkopolitiikkaa käyttäen USA/Natoa nyrkkinään kaikkien Israelin vihollisten, kuten Syrian ja Venäjän tuhoamiseksi. Tämä selittää myös Ukrainan sodan ja Taiwanin kriisin, jotka ovatkin vain Syyrian sodan sivunäyttämöitä.

 

Tämän kaiken pitäisi olla päivänselvää jokaiselle, joka osaa lukea karttaa ja suostuu lukemaan professorien Mearsheimer ja Walt kirjan Israel Lobby. Yllättäen kukaan muu ei kuitenkaan halua tai siis uskalla puhua asiasta. Siis vaikka sionistit yrittävät vetää maailman ydinsotaan! Niinpä Laiton Lehti julkaisi asiasta tiivistelmäjutun ensin Laittomassa Lehdessä ja sitten Holy Crusade News -sivustolla.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Viikko sitten Marco pyysi vaihtoehtomedian päämajaa Unz.comia julkaisemaan jutun samalla tavalla kuin mitä hänen juttujaan (esim. suosittu Epstein-jutut) on aiemminkin julkaistu.

 

Eilen Marcon juttu sitten julkaistiin. Lukija ei juttua kuitenkaan löytänyt, joten hän kysyy:

 

Pepe:

Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni unz.com-sivulla. Mistä se Marcon juttu löytyy? Ei kyllä hakutoiminnolla löytynyt otsikolla eikä kirjoittajan nimellä.

 

 

Vastaus:

On se juttu siellä. Tosin yllättäen Unz julkaisi jutun suoraan arkistoon ja vieläpä takautuvasti kahden viikon taakse päivälle 23.11.2022 eli samalle päivälle mitä se julkaistiin alunperin Holy Crusade News -sivustolla.

 

Juttua ei siis löydy Unz.comin etusivulta lainkaan.

 

Kuvassa linkki Unz.comiin

 

 

 

Juttu kuitenkin löytyy arkistosta samasta kohtaa 2 viikkoa vanhojen juttujen eli 23.12.2022 julkaistujen juttujen kanssa. Eli pitää mennä arkistoon kohtaan Foreign policy/ulkopolitiikka ja skrollata 14 juttua alemmaksi.

 

 

 

 

Tämä suoraan arkistoon julkaiseminen selittää miksi juttua ei ole saanut yhtään ainoaa kommenttia, vaikka normaalisti jutut saavat satoja kommentteja. (Marcon Epstein juttu sai myös lähes 1000 jakoa.) Nyt kommentteja tai jakoja ei ole tullut yhtään, koska juttu laitettiin heti niin syvälle arkistoon.

 

 

 

Marco kirjoitti Ron Unzille ja pyysi julkaisemaan jutun Epstein jutun tavoin eli pääsivulla uutena juttuna, jotta lukijat saisivat tietää jutun julkaistun ja voisivat myös kommentoida sitä. Unz sanoi ymmärtävänsä pyynnön ja kehui Marcon jutun perusteellisuutta. Unz sanoi harkitsevansa, että ehkä julkaisee jutun uutena juttuna noin viikon sisällä.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Vaihtoehtomedian päämaja Unz.com julkaissut Laittoman Lehden WWJ?-jutun arkistoon!

 1. No toivotaan, että nostaa sen etusivulle. Aika outoa tosin alunperinkään panna suoraan arkistoon, mikähän siinä voisi olla takana? Oliko jutussa joku asia, mitä Unz ei halua julkaista?

 2. Nuclear Hoax.

  Ydinaseita ei ole olemassakaan. Yksi metodi muiden joukossa pelolla hallinnassa. Ja tämä puolestaan paljastaa sen että KAIKKI näennäisviholliset ovat samassa juonessa mukana. Aivan kuten ovat olleet Koronan ja viruksien suhteen. Joita ei siis ole olemassakaan.

  NUCLEAR WEAPONS DO NOT EXIST
  https://www.bitchute.com/video/6lLH1OJGU3f9/

  “If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it.” – Joseph Goebbels

 3. Menipä juttu kuinka arkistoon tai ”patterin väliin” tahansa! Edes SINNEKÄÄN eivät useimmat ”paska sivustot” pääse, sillä korken KYLDYYRI VÄEN” ja KULTIVOITUNEIDEN hyveellisten PIKKUSIELUJEN tuotokset eivät edes pääse. Vallankin nykisin vielä hetkisen vain kestävän EU hyvinvoinnin aikoina käytetää Lambia ja Orava -paperia. Suomen PERUSTUSLAKIKIRJAHAN on jo AIKAA sitten LOPPUNUT maanpetturi poliitikkojemme VISVAISISSA käsissä, sillä NUO kunnottomat LIMANULJASKAT paskovat molemmista päistään. Syystä, että KAIKKI ne syödyt SANAT pursuavat ulos jokaisesta IHOHUOKOSESTA ja jo NYT elossa ollessaan MÄRKÄNEMINEN on alkanut vain syuystä, että koko PAHEIDEN, TURMELLUKSEN ja SALAKÄHMÄN takia on heidän SISÄINEN KELLONSA EU ajassa, josta liki koko BRYSSELIN MÖRSKÄN väki kärsii. Eikä sitä voi edes millään MUULLA hoitaa POIS kuin SIPERIALAISELLA ”seuraleikillä” nimeltä NISKALAUKAS!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*