Marco de Wit 9 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti julkaisi eilen videon, jossa nuoret pojat osoittivat suunnatonta rohkeuttaan polttamalla Venäjän lipun. Laiton Lehti kuitenkin epäili, etteivät pojat uskalla polttaa lippuja ilman valtamedian ja yleensäkin suvakkien tukea.

 

Päivän video: Lipun poltto

 

 

Mutta uskaltaisitko sinä polttaa jonkun lipun? Jos, niin minkä? Tässä ehdotuksia:

 

1. Pride

 • päämädättäjien lippu. Symboloi myös lasten satanistista kidnappausta (erovieroitus, sossuämmät), aivopesua (koulut ja valtamedia), leikkelyä (ympärileikkaus ja sukupuolen”vaihto) ja teurastamista (abortti).

 

2. EU

 • tuhoaa Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten vapaudet sekä satanistisella lasten tuhoamisella että moninkertaisella taloudellisella ja geneettisellä kansanmurhalla

 

3. NATO

 • tuhoaa Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden tekemällä Suomesta amerikkalaisten ja juutalaisten sijaistaistelijan. Tekee myös kansanmurhan asettamalla Suomen idän ja lännen taktisten ydinaseiden kohteeksi.

 

4. Israel

 • U$raelin eli pahuuden ydin, joka ei pelkästään massamaahanmuutolla valtasi Palestiinan ja kansanmurhaa palestiinalaiset, vaan on myös kaapannut USA:n ja Nato-maiden ulkopolitiikan käyttäen valkoisia sijaistaistelijoinaan ja kosherteurastajinaan, mm. Syyriassa ja Ukrainassa. Lisäksi manipuloi ja suoraan ohjaa KAIKKIA tässä listassa mainittuja valtioita ja ryhmiä sekä rahakoneellaan (FED) että valtamediallaan.

 

 

Kaksi pahinta Israelin johtamaa liittoa ovat siis EU ja Nato, jotka tuhoavat Suomen kulttuurisesti (pridetys), taloudellisesti (euro, tukipaketit, direktiivit), sotilaallisesti (Nato) ja kansallisesti (massamaahanmuutto ja natotus). Pahuuden kolmikon osatekijöitä ovat tietyst seuraavat tahot:

 

 

5. USA

 • USA on jo lähtökohtaisesti imperialistinen valtio, joka ensin alisti osavaltiot ja nyt kaikki muutkin valtiot sekä taloudellisen (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä ja sitä tukeva petrodollarijärjestelmä) että sotilaallisen imperialismin alle.

 

6. Britannia

 • USA:n tukija varsinkin eliittivaltio Cityn kautta. Myös imperiumi, joka alisti ensin Britannian ja sitten koko maailman. Edelleen hallitsee maailmaa taloudellisesti yhdessä USA:n kanssa.

 

7. Kurdit

 • Israelin ja USA:n frontti, joka tehnyt kaikkensa Syyrian hallituksen tuhoamiseksi. Nyt myös vallannut Syyrian öljyalueet. Lisäksi lännessä kurdien terroristijärjestö PKK liittoutunut Antifa-terroristijärjestön kanssa tuhotakseen kansallismieliset väkivaltaisella terrorilla.

 

8. Somalia

 • Israel ja USA käyttävät fronttinaan useita somalialaisia klaaneja, jotka voivat sitten tehdä sekä terrori-iskuja että järjestää maahanmuuttoa Eurooppaan. Suomessa Vasemmistoliiton somalikansanedustaja Suldaan tunnetaan erittäin fanaattisena Naton kannattajana, vaikka nimenomaan USA aikanaan tuhosi Somalian lähes maan tasalle

 

9. ISIS

 • Israelin liittolainen ja mahdollisesti myös Israelin kokonaan luoma järjestö, jonka tehtävänä on jahdata Israelin perivihollisia shioja sekä ajaa muutenkin Lähi-Itää kaaokseen, jotta Israelia vastustavat maalliset arabivaltiot hajoaisivat useaan palaseen eivätkä olisi enää sotilaallinen uhka Israelille. Lisäksi ISIS terroristit toimivat Euroopassa Israelin laskuun järjestäen tarvittaessa terrori-iskuja sekä taistelevat juutalaisten puolesta esim. Tsetseniassa tai Ukrainassa.

 

10. U$rael

 • sisältää kaikki edelliset, joita siis Israel johtaa. Kertoo kuitenkin todella paljon valkoisten tasosta, ettei kukaan näytä tehneet U$raelin lippua! Tämän takia Laiton Lehti on käyttänyt kolmea pääkalloa.

 

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Todellinen pahuus on siis U$rael. Itse asiassa tämä näkyy nyt myös Ukrainassa, jossa on ikäänkuin satanistien kokoontumisajot. Ukrainaahan tukevat nuo KAIKKI tahot aina pridettäjistä ja sionisteista kurdeihin ja Isikseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Minkä lipun polttaisit? TOP 10 ehdotusta!

 1. Jokainen voi varmasti polttaa ainakin Naton, Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian liput! Priden ja Israelin liput edustavat niin ikään totaalista pahuutta. Britit/amerikkalaiset ovat koko historiansa ajan tiedetty mielisairaina, sadistisia, rikollisina, varkaina ja ryöstäjinä, jotka eivät ole koskaan kyenneet luomaan mitään omaa, aitoa, kaunista ja luonnollista.

  1. Minä lisäisin tähän vielä että YK:n lipun. Se kun ei noudata edes omia sääntöjään vaan pelaa koko ajan rahaa USraelille.

 2. Polttaisin kaikki nuo ja lisäksi Suomen sponsoroidun valtiolipun. Lisäksi kymmeniä suuryritysten ja pankkien lippuja.

  Lipun oikea tapa poistaa käytöstä on polttaminen. Suomen lippua EI SAA laittaa vaatekeräykseen eikä sekajätteisiin.

 3. Noille siis itsenäisyyden muistopäivänä ainoa uhka ja pahuus on ”ryssä” ja sen lippu. Ei sanaakaan EU:sta ja Natosta, vaikka niille se itsenäisyys juuri on myyty.

 4. Ruskeanahkaisen Suldaanin nato-fanitus on jotain ällistyttävää. Jenkit on vielä lisännyt joukkojansa Somaliassa tänä vuonna. Suldaan varmaan kuvittelee jenkkien pelastavan vähä-älyiset somalit vaikka todellisuudessa jenkeillä on kiikarissa kaasukentät joita ei ole vielä hyödynnetty.

  Ei minusta ole lipunpolttajaksi, mutta Turkin lippua minä voisin mennä heiluttamaan kurdien kebabpizzerioiden eteen. Turkki tekee tällä hetkellä hyvää työtä tuhotessaan kurdeja.

 5. Joko kaikki tai ei yhtään. Jos poltetaan, voisi joukkoon lisätä muslimiveljeskunnan lipun.

  https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_the_Muslim_Brotherhood_(2).png

  Yleisesti ottaen panostaisin kuitenkin puokueettomuuteen, jossa kaikkien vaikutusvaltaa lisäämään pyrkivien toimijoiden motiivit, tavoitteet ja toimintatavat tunnistetaan ja heihin osataan vetää selkeät rajat. Yhden lipun polttaminen symboloi lähinnä sitä, että asetutaan yhtä vastaan, jolloin ollaan jonkun muun puolella. Kaikki nuo luetellut tahot Venäjä mukaan lukien käyttävät Suomen kyvyttömyyttä tunnistaa rajansa hyväkseen.

 6. Minä polttaisin venäjän, pohjois-korean, sinimustien liput esimerkiksi, jos nyt yleensä lähtisin lippuja polttelemaan. Minusta se on hyvin typerää toimintaa, eikä edes aikuismaista käyttäytymistä.

 7. Se rättien polttelu mitään auta. Laitetaan vaan se vanha kunon ****** ******** ja juna kyytejä kiireisimmille

 8. Tanska lopettaa eristysvaatimuksen positiivisen testin jälkeen ja luopuu COVIDin erityisasemasta muihin tauteihin, kuten influenssaan, verrattuna.

  mRNA-flunssarokotetta kehitellään, tutkimuksen tekijä Pfizer.
  https://rumble.com/v1xs9v0-new-mrna-flu-vaccine-phone-call-with-research-center-maryam-henein.html
  NEW MRNA Flu Vaccine: Phone Call with Research Center | Maryam Henein

  Genevessä neuvoteltiin tällä viikolla WHOn tulevasta pandemiasopimuksesta.
  https://stm.fi/-/genevessa-neuvotellaan-talla-viikolla-who-n-tulevasta-pandemiasopimuksesta

  Tuolla pyöri video kokouksesta pari päivää sitten. Äkkiseltään mitä kuulin, puhuttiin zero draftista mitä se sitten tarkoittaakaan. Eräs henkilö sanoi, että jäi mielikuva, että WHO runttaa läpi sopimuksen, missä se saa vallan päättää kansallisvaltioiden yli terveysasioista (lockdowns esim.). Kokouksessa oli ollut joitain jäsenvaltioita, jotka olivat esittäneet kritiikkiä, onneksi. Suomi tuskin.

  Yhdessä ilmasto lockdownien kanssa varmaan sitten on tarkoitus vuorotella ainakin vuoteen 2025, koska Saarikko sanoi vuonna 2020, että lockdownit kestää vuoteen 2025 saakka. Mistä se tiesi. Kurvinenkin tiesi jo alkuvuonna sanoa, että Suomessa on ruokapula vuonna 2023. Mistä se tiesi? Eihän Venäjä silloin vielä ollut aloittanut HYÖKKÄYSSOTAANSA Ukrainaan? Tosin sähkö alkoi kuulemma kallistua jo vuoden 2021 lopulla, ennen myös tätä kuuluisaa hyökkäyssotaa.

 9. Kiitos gallupista.

  Jos laitonlehti haluisi suomen suunnan muuttuvan kokonaan, ihan kokonaan, niin kansalaisaloite:

  Kaikista asioista joista eduskunta päättää, on kysyttävä kansan mielipidettä. Softana voisi käyttää kanaalaisalote.fi softaa kyllä/ei.

  Enää ei sitten voisi tavallisella lailla säätää
  -pakkorotuksista
  -lahjoituksista italiaan

  Koska ei kansan enemmistö niitä hyväksy.
  Kansan mielipide vaikuttaa perusruslain tulkintaan ratkaisevasti.

  1. Kansalaisaloitteella ei ole mitään virkaa, se nähdään aloitteessa ”kansanäänestys natosta” n.76000 kannattajaa jätetty eduskuntaan 3.8.2022. Tällä viikolla keskusteltiin siitä, mutta ei aloitteesta. Ilmeisesti se tulee käsittelyyn natoon liittymisen jälkeen, ettei kansanedustajat joudu ilmaisemaan kantaa siihen, niin todetaan, että laki on hyväksytty, ei anna aihetta enää käsitellä.

   1. Pohojanmualla osataan. Ehdotan seuraavaksi presidentiksi Vesa Keskistä. Seiska kertoo. Reilu rehellinen suomalainen mies, pärjäisi ryyppäämään ratkenneen Putininkin kanssa. Ovat samalla aaltopituudella. Noinhan se Kekkonenkin huhujen mukaan edusti Suomen etuja neukkulassa, ja hauskaa oli kaikilla.

 10. Pitäisköhän U$raeliin lisätä punta eli kirjoittaa se U$rae£ ?

  Vaikea valita. Vaikka kaikki liput joutaa polttaa niin käytännön syistä EU lippu kuitenkin ensimmäisenä.

 11. https://bird.kla.tv/_files/video.kla.tv/2020/02/15738/IlmiantajaJohnPerkinsPaljastaa_480p.webm

  Tosi mielenkiintoinen video, miten Usa on suorittanut vallankaappauksia. Hän on itse ollut mukana toiminnassa, hän on yrittänyt ensin korruptiota, jos se ei ole onnistunut, Usa on lähettänyt sakaaleja, ja jos sekään ei onnistu, ovat lähettäneet armeijan. Kuten joutuivat tekemään Irakissa. He järjestävät valeprotesteja, jotka saadaan mediassa näyttämään siltä, kuin mukana olisi valtavasti ihmisiä.

 12. KAIKKI!!! KUOPAN reunalle tässä kuitenkin VIEDÄÄN ellet ota PEDONMERKKIÄ ja HYLKÄÄ omaa uskontoasi. Israelin lipun poltto EI ole VAKAVA juttu, sillä JEESUSKIN teki VÄÄRIN siellä, jossa KIILTOKUVASSA ei ole SÄRÖN SÄRÖÄ!!! Kaiken maailman RIKOLLISJÄRJESTÖIHIN kuuluvien valkoisten ”JOHTOTÄHTIEN” keekoilu ”lätty” päässä PYHÄLLÄ MAALLA on jokseenkin EPÄPYHÄÄ ja MATELEVAA!!!

 13. Nythän se on sitten Venäjän ulkoministeriö kehottanut Suomea laittamaan vastuuseen Venäjän lipun julkisesti polttaneet henkilöt. Ja että vastaavaa ei saisi enää tapahtua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*