28 thoughts on “Päivän kuva: Nato iskee!

 1. Kohta alokkaiden valatilaisuuksissa siniristilippu korvataan sateenkaarilipulla ja samaten laulun sanat.

  ”Sinun puolestas elää ja kuolla, on halumme korkehin”…

 2. Pellenenä Haavistolle kun pilas Suomea. Stubb vois jo juosta vittuun täältä, vaikka malmöhön.

 3. Ja suvakit hokee: ”nato on puolustusliitto!!

  Jos nato on puolustusliitto, niin miksi se ei puolusta tärkeätä jäsenvaltiotansa, eli Turkkia? Kurdiongelma on todellinen ja siihen tarvitaan lopullinen ratkaisu!

 4. ekaisin, jumalauta noi on sekasin. Ei ihme että se puolalainen kaveri teki sen ostarivideon.

  Miksi kansa luulee että USA on sivistysvaltio? Eihän sielä ole edes julkista terveydenhoitoa, koulutus maksaa eikä naisten oikeudet ole samat kuin miesten. Ja silti toiset pitävät sitä unelmamaana.

  Mietin että joko nyt rikollisten jälkeläisten huono pedigree alkaa vaikutta näin rajusti älykkyyteen?

  1. Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan osanneet yhtään mitään, mutta he ovat hyviä kehumaan itseään ja liioittelemaan, sekä he eivät häpeä yhtään mitään, vaan tarkoitus pyhittää aina keinot. Pedofilia, huumekauppa, terrori, varastelu jne. ovat heille aivan pikkujuttuja. Kaikki on pelkkää showta, joka tehoaa varsinkin älykkäämpiin, mutta heikon itsetunnon omaaviin suomalaisiin.

   1. Hyvä pointti. Suomalaisiin todellakin uppoaa ihan täysin, jos joku emävalehtelee moralistisella tyylillä massiivisella itsevarmuudella ja itsetunnolla.

    Pienissä metsästäjä-keräilijäyhteisöissä kukaan ei voinut olla supervalehtelija, koska siitä jäi pian kiinni. Niinpä suomalaisilta puuttuu tutka emävalehtelijoiden tunnistamiseen.

  1. Niin putin vain menettää asemiaan. Nyt Intian pääministeri kieltäytyy tapaamasta häntä ja Intia ottaa etäisyyttä Venäjään samoin kuin Kiina. Enää pian putinin tukijoita ei olekaan kuin Iran, pohjois-korea ja hetkinen. Jos azov-pataljoona ovat valenatseja (siis eivät ole natseja) ja muutkin Ukrainalaiset, niin mihin enää tarvitaan denatsifikaatiota

   1. Syyria ja sen komea ja rohkea presidentti al-Assad on myös liittoutunut Venäjän kanssa!

    Valenatsit ovat valenatseja, koska he eivät ymmärrä, että oikea ja laadukas toiminta loppui 1945. Valenatseilla on vielä johtajana esinahaton natsipresidentti. Hitler kääntyy taas haudassaan!!!

 5. Mitenköhän me suomalaiset tulemme taas kärsimään näistä EU:n uusista pakotteista Venäjälle?

  EU ehdottaa yhdeksättä pakettia pakotteita Venäjää vastaan

  Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ehdotti yhdeksättä pakotepakettia Venäjää vastaan.

  Sen myötä EU:n pakotelistalle lisättäisiin lähes 200 uutta henkilöä ja yhteisöä, mukaan lukien Venäjän armeijan jäsenet sekä yksityiset ja julkiset puolustustyöntekijät.

  EU pyrkii myös asettamaan sanktioita kolmelle muulle venäläiselle pankille sekä määräämään uusia vientivalvontatoimia maasta peräisin oleville tavaroille, kuten kemikaaleille ja elektroniikalle.

  1. Täystuhohallituksen päätuote on tuottaa maksimaalista henkistä ja taloudellista tuskaa suomalaisille orjille. Siksi Marin käy vain kuittaamassa laskut. Ei osaa ja ennen kaikkea EI OSAA EIKÄ HALUA NEUVOTELLA.

   Paskapuolue demarit ovat paniikissa, jos Marinia EI SAADA SUOSTUTELTUA presidenttiehdokkaaksi. Siitä kuulemma tulee uusi Naton pääsihteeri, JOS ei pääse persidentiksi. Kovin vastus olisi Hivistölle ja jakaisi hyvin sekopääpunavihersuvakkien äänet kahtaalle. Hyvällä tuurilla kumpikaan EI OLISI finaalikaksikossa. Siinä mielessä Marinin ehdokkuus olis loistojuttu.

   1. Tositarina nyky Suosta…3 NAISkassaa..2 20 kymppistä..1 50 kymppinen..Eivät edes pystyneet hahmottamaan/laskemaan mitä on 40% hinnasta…2.29..

    Päätyivät aina hintaan 1.37

    Vasta sitten kun alkoi selittämään sitä Lasten tasolla…Aukes

  1. Väyrynen huijaa ihmisiä yhä uudestaan ja uudestaan. Marcokin uskoi Väyrysen valeita. Hän asettelee aina vastauksensa, kantansa niin epäselvästi, että voi aina näyttää vaihtavan kantaansa ja mielipidettään jne. Minä ajattelin olla tätä mieltä. Minä ajattelin äänestää näin. Mutta äänestinkin ja päätinkin näin. Huomaatko Marco miten Väyrynen huijaa sinuakin yhä uudestaan ja uudestaan? Eikä Väyrynen ole mitenkään taitava huijari ja valehtelija, vaan ihmiset vain ovat todella hölmöjä ja typeriä.

   1. Heh, hyvä pointti. Tosiaankin 2018 selitti minulle ja Marille haastattelussamme, että ajattelen äänestää poliisivaltiolakipakettia vastaan, mutta sitten päättikin päinvastoin eli äänesti puolesta! No, Väyrynenkin on vain poliitikko ja varmasti ollut erittäin kovan painostuksen kohteena tyyliin muuten et ikinä pääse keskustan vaaliehdokkaaksi mihinkäään. On hän kuitenkin tuhat kertaa parempi kuin satanistisesti natottavat poliitikot.

 6. Sana: ”HAMESNKARI” on saanut uuden merkityksen. Ja siitä on huolehtinut NATO, joka HUKKUU jumalattomuuteensa siinä missä Suomikin. Toisin kuin Talvisodassa v. 1939, jolloin Moskovaan kutsutut J.K Paasikivi ja Väinö Tanner ”keskustelemaan konkreettisista Suomea koskevista asioista” lonksuttelivat junalla. Katkesib heidän matkansa jokaisella juna-asemalla, jossa oli laumoittain suomalaisia laulamassa virttä ”Jumala onpi Linnamme”. Lopulta jo tuskastunut Paasikivi sanoi, ”että, jos Suomen tilanne asia on virren veisuusta kiinni. Sitten meillä EI ole mitään hätää!” Eikäpä liioin ollut, vaikka Suomen pelastus EI ollut tuskattoman ja kärsimyksiä vailla olevan työn takana, mutta suomalaiset säästyivät jo Sieriaan varatuilta ”residensseiltä”. Josta vain HARVA olisi KOSKAAN palannut syntysijoilleen. Ja hekin kiduttavien kärsimyksten takia raunioina olevan fyysisen ja psyykkisen terveyden kanssa nähdäkseen vielä poisolon aikana täysin muuttuneen raiskatun Suomen.

 7. Tositarina nyky Suosta…3 NAISkassaa..2 20 kymppistä..1 50 kymppinen..Eivät edes pystyneet hahmottamaan/laskemaan mitä on 40% hinnasta…2.29..

  Päätyivät aina hintaan 1.37

  Vasta sitten kun alkoi selittämään sitä Lasten tasolla…Aukes

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*