Marco de Wit 9 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Woke factory tarkoittaa suvakkitehdasta. Se on tämän hetken suurin vaara, koska hallitsemalla kouluja ja mediaa suvakit pystyvät aivopesemään lapset ja nuoret suvakeiksi. Tämä näkyy hyvin myös Suomessa, jossa lähes kaikki nuoret ovat punavihreitä.

 

Itse asiassa aivopesu on levinnyt niin pitkälle, että kansallismieliset nuoret pitävät nykyään homoilua ja transuilua ihan normaalina asiana tai ei ainakaan minään suurena ongelmana. Tämän asenteen näkee persuissa ja varsinkin nuoremmissa persuissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Päivän sarjakuva: Suvakkitehdas

  1. Saman ilmiön itsekin havainnut nuorpersuissa esim: puheenjohtajana 2020-2022. (Mustan miehen kanssa pelehtivä) Sebastian Tynkkysen kampanjapäällikkönä vuoden 2019 europarlamenttivaaleissa. Katsokaa Suomen Suunta YT-kanavaa niin myös sieltä löytyy liuta mekkoeinareita. Joku on fluidi, toinen tykkää sutaista vähän kajalia kuontaloon, kolmas vihkiintynyt satanismiin ja hakkerointiin. Kannattaa myös homojen adoptio-oikeutta/ tykkää pukeutua mekkoihin ja poseerata julkkis vinokkaiden kanssa. NATO/Pride hegemointi myös yhteinen tekijä persuilla. Kuka helv…i näitä oikein äänestää?

  2. Koko IHMISKUNNAN maailmanhistorian AIKANA eivät LAPSET ole joutuneet ELÄMÄÄN koskaan näin KAMALAA ja RAAKAA aikakautta kuin NYT. Sillä LAPSILLA eikä NUORILLA ei ole enää MISSÄÄN turvapaikkaa tai SUOJAPAIKKAA, joka suojelisi ja VARJELISI heitä tämän maailman pohjattomalta PAHUUDELTA ja IRSTAUDELTA. Aina uuden ELÄMÄN kohdusta alkaen päättyen YHTEISKUNNAN noudattamiin LAKEIHIN, jotka SUOJELEVAT ihmiselämää sen KAIKISSA elämänvaiheissa!!! MAAILMAAN on tullut H E L V E T T I , eikä sillä ole AIKOMUSTAKAAN lähteä POIS!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*