10 thoughts on “Päivän video: Pedo

  1. Nyt on tuokin mulkku virallisesti tutkittu ja alaspäin näytti. Tuo on kyllä rikkonut uutisia paljon, isä mursi luita pikkutytöiltä sadomasokistisena narsisti valtiaana ja sen kahvassa nyt seksuaalisesti ahdistelee tytöistä nuoriin naisiin.

  2. What the fuck is this… amerikkalaisilla ja briteillä ei kyllä muuten ole mitään ongelmaa pedofilian, huumekaupan ja huumeiden, terrorin ja massamurhien kanssa. Heille ne ovat aina olleet aivan ok. Heillä päin menee kaikki.

  3. Ai Bidenit ovat kaikki pedareita? Laittakaa nyt joku tarkka kohta muotoa ”minuutit:sekuntit”, niin katson tuosta videolta todisteet. Jos siinä ei ole todisteita pedofiliasta, älkää vastatko tähän mitään. Eli ei riitä vaikka videolla olisi lapsia, vaan pitää olla jotakin oikeasti laittomaan viittaavaa. Toistan: muutoin älkää vastatko tähän mitään.

    1. Pilkun nussintakin on oman tyylinsä PERFERSIO!!! TYPERYYS on SOKEUTTAKIN pahempaa, koska siinä EI auta edes VALKOINENKEPPI tai OPASKOIRA, jota jo NYTKIN tarvitsisit!

  4. Eivätkä vain Pedareita…Hunter Pojubowitch…Nain vielä Veljensä leskeäkin..Pääsikö Joe ”The Big Guy” Bribe’m myös apajille…On vielä tutkinnan alla

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*