13 thoughts on “Sanakirja: Punavihersuomi – suomi

 1. Nuo kaikki kuuluvat suvakki-keskustalaisen Annika Saarikon jokapäiväiseen puhetulvaan tai sanotaanko paremmin korkeaääniseen kiljumiseen.

 2. MTV3 aamu-uutiset.

  Maaseudun Tulevaisuuden mukaan Pekka Haavisto on suosituin presidenttiehdokas. Niin varmaan.

  1. Haavistosta tulee seuraava presidentti. Tuohon tulokseen tuli jo vuosia sitten eräs suomalainen tutkija. Tulette näkemään suuren Haavisto-huuman.

   Valtamedia on jo käynnistänyt lobbauksen. Ettekö ole huomanneet? Jos ette, niin täytyy sanoa, että taitavaa on mielipiteenmuokkaus.

 3. Natsi = paha valkoinen mies (esimerkiksi rokotekriittinen, kansallismielinen, omavarainen ruoan purkittaja, tai naton vastustaja), mutta hyvä jos on juutalainen Vuoden Mies tai hänen kansanmurha-armeijansa

  Jakamaton ihmisoikeus = Australian heimopäälliköt tappopiikille, jenkkien pfizerin työntekijät ja jenkkipoliitikot vapautetaan rokotevelvoitteesta. Rokotetappopartiot vapautetaan rokotevelvoitteesta.

  Sosiaalinen oikeudenmukaisuus = Eurokankaan ”naisten euro on 78 senttiä” -alennus, kun kukaan terve nainen ei halua tehdä työtä, mutta haluaa kyllä miehekseen rikkaan työorjan.

 4. https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1600839743461154816

  Vahvistamaton tieto: OL3 vika on huijaus. Asiasta perillä olevat tahot kertovat, että syöttövesipumpun vaihto kestää kaksi tuntia ja kaikilla isoilla laitoksilla on varapumppuja. Eikä vika ole TVO:n omankaan tiedon mukaan ydinturvallisuuskysymys. Joten miksi OL3 siis seisoo? 1/2

  ”Suurin omistaja OL3:n osalta on Pohjolan Voima, joka omistaa B-sarjan osakkeista 60,2 prosenttia. Pohjolan voiman omistajiin kuuluvat muun muassa UPM Energy , Stora Enso ja Kemira . Lopuista B-sarjan osakkeista 25 prosenttia omistaa Fortum , 8,2 prosenttia Oy Mankala AB”

  ”Ruotsissa ja Ranskassa seisotetaan voimaloita samalla tavalla.”

  ”Oli uutinen että olkiluoto irrotettu verkosta. Yöllä oli melkein ilmasta sähköä tarjolla. Liekö olkiluoto toiminut liian hyvin?”

  ”Ajaessaan Tornio/Kemi välillä henkilö huomasi, että kaikki tuulivoimalat oli pysähdyksissä, vaikka tuulta löytyi kyllä. Ihmetteli miksi ne ei tuota sähköä, juuri sitä tarvitaan nyt.” (29.8.)

  ”Kysyin parilta OL3 työntekijältä Porissa että milloin OL3 saadaan täyteen tuotantoon ?? Sain vastaukseksi röhönaurun.”

  1. Et kysynyt eivätkä päästäneet röhönaurua. Minä sensijaan päästän röhönaurun sinun kirjoituksellesi. Eihän siinä mikään pidä paikkaansa. Olet kuullut asioita vaimon kummin kaiman serkulta.

   1. Et tainnut nyt ymmärtää viestiäni.

    Siteerasin Ossi Tiihosen twitter-kommenttia ja hänen lukijoilta saamiaan vastauksia. Lainausmerkeissä olevat kohdat ovat lukijoiden vastauksia Tiihoselle. Äly hoi.

  2. Ydinvoima on energiasyöppö ja suuri huijaus. Ja että vielä pienvoimaloita pitäisi rakentaa. Timo Soinikin unelmoi niistä. Kyllä järki on jättänyt ydinvoiman kannattajat. Kaikki tekniikka mitä poliitikot edistävät on huijausta. Yllytyshulluja idiootteja sekä poliitikot että niitä äänestävät. Katse peiliin, sieltä löytyy ongelmanratkaisu, eikä rukoilla poliitikoilta mitään. Varkaita, valehtelijoita ja huijareita ne ovat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*