21 thoughts on “Päivän kuva

 1. Olevinaan sotamies kun ollut joku käskyttäjä armeijassa ja pahan roolissa idiooteissa. Hyllyt täynnä sotakirjoja. Oikeasti nössö mamujen hyysääjä, neito antti joonas. Subin Äijät-sarjassa, onnea. Kirjoittanut unikirjan Unta julkuista, onnea. Tykkää baletista, kuten ratio rokin mainoksessa ja seurustelee luisen balleriinan kanssa jolla karsea naama eli ovat samiksia. Tuntomerkit: rumimmat kuteet ja pisin nenä ratio rokkareista. On raiskannut Panteran biisin hänen 2007 harrastelija bändin voimalla.
  Ranneliike nimesi Nikulan homofobian vastaisen työn hyvän tahdon lähettilääksi vuonna 2007.

  Kesäkuussa 2009 Jone Nikula syyllistyi rattijuoppouteen ajettuaan autoa Seinäjoella humalassa. Yhteensä Jone Nikula joutui maksamaan 1 100 euroa sakkoa. Rattijuopumuksensa vuoksi hän menetti mainossopimuksen viinien maahantuojan kanssa.

  Toukokuussa 2015 Julkisen sanan neuvosto antoi kaikkien aikojen ensimmäisen vakavan huomautuksensa Radio Rockille Jone Nikulan syytöksistä hänen kommentoidessaan hinkuyskään kuolleen vauvan uutistapausta. Neuvoston mukaan radioasema rikkoi vaatimusta lapsiuhrin ja tämän vanhempien hienotunteisesta kohtelusta sekä tietojen tarkistamisesta.
  Isä vihreä, yllätys. Veli Helsingin kulttuuri rahastaja. Äiti tutkii taloja ja taidetta. Toinen veli ei varmaan kehtaa olla julkisuudessa, musta lammas.
  Ainoa hyvä asia: Kissakaveria ei jätetä -kampanjan kummi.

 2. Inhosi Trumppia, tykkää kun on nostettu ylös USA nyky pressan avulla.
  ”Jone Nikula & Jussi Ridanpää – Et sä noin voi sanoo! – podcast. Onneksi olkoon! Löysit juuri ehkä suomen kyseenalaisimman viikottaisen viihdeohjelman, joka aiheuttaa myötähäpeää, ankaraa ärsyyntymistä.”
  ”Mies Jone Nikulan Yrityksellä on nimittäin maksuhäiriömerkintöjä liki 70 000 euron edestä. Jonen firmalta on jäänyt tilittämättä kolme eri suuruista veroa valtiolle.”

 3. Hihaan voisikin ottaa piikkiin. Tuo äijä on hävinnyt julkisuudesta. Noiden kiihkoilijoiden kannanottoja on kiva lueskella, eivät ne verkosta häviä. Todistusaineistoa kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan. Tekisitkö sinä töitä yhdessä rasisti-fasistin kanssa?

 4. Mutta eihän Nikula välitä lampaiden hengestä ja terveydestä. Yärkeintä on auktoriteettien nöyrä kunnioittaminen.

  1. ”Välillä toivon että tämä tauti olisi tappavampi”
   Mutta kun ei ollut! Oli tavallisen kausi-infulenssan tasoa tappavuus ja on sitä edelleen täysin rokottamattomille. Eli Nikulakin ymmärsi jollakin tasolla että koko homman ydin oli se koronapiikkien ottaminen, hän kannattaa totalitarismia.

 5. Kukas olikaan siimatukan isä? Ettei vaan pitkän linjan viherkommunisti Paavo Nikula?!! Yääkh!!!

  Miksi siimatukka ei lähde Donbassiin taistelemaan esinahattomien ylivallan puolesta? Ei se riitä, että hokee radiossa ”slava ukraina”!

  Miksi siimatukka ei mene parturiin?!!

 6. Vuoden turhake… Suomen turhimpia paskoja… Nikula sanoi neekerin raiskaamalle suomalais naiselle, että pelot pitää kohdata, kyllä sanoi! En muista mikä paneelikeskustelu ohjelma se oli

  1. Sanatarkasti:

   ”Pelolle ei saa antaa valtaa!”

   Iljettävän alhainen henkilö. Toivoisin neiti nikulan kohdalle osuvaksi vaikealaatuista, mutta ei kuolettavaa rokotehaittaa. Hänen kuuluisi kärsiä pahoista teoistaan.

 7. Jonessa kulminoituu se totuus että koulutus kannattaa aina. Pelkkä narsistinen ja despoottinn luonne yhdessä huonon suomenkielen kanssa ei pitkälle kanna. Niinkuin on havaittu.

  Minä taas toivon että se rokote olisi tappavampi.

 8. Rokki-J ajatteli vain meidän parasta.
  3 piikin jälkeen sairastit ehkä 3 kertaa
  ,ehkä oli 40 astetta kuumetta, 6 päivän ajan, joka kerta,
  mutta se oli Saatanan lievä 40 astetta.

 9. Miksi englanti on Euroopan unionin ja nyttemmin myös Ukrainan, virallinen kieli?

  Kuinka monessa EU-maassa englanti on virallinen kieli?
  –    Ei yhdessäkään.

  1. Viihdesaastaa työnnetään Hulluwuudista 24/7. Löytyykö siitä selitys.

   En vaan jaksa kuunnella, katsoa, seurata yhtään mitään mikä tuotetaan englannin kielellä.

   Kyllä Suomessa pitää tulla kuulluksi ja ymmärretyksi pelkästään suomenkielellä.

 10. Joni Nikula on täys vesipää, puusilmä, luukorva ja narunaama. Sen suonissa (ja varmaan suolissakin) virtaa kulttuurimarxilainen punavihreä kura.

  1. Vituttaa nähdä sen naamaa. Kapeat posket, pitkä luisu nenä, hampaat vittumaiset majavan lattahampaat, ja äärimmäisen mulkun näköinen. Ääni suoraan helvetistä.

   Silti joku senkin mulkunpätkää lutkuttaa. Kuinka joku nainen voi alentua niin alas?

   1. Eikös Nikula ole ihan lehdissä asti tunnustanut että naisensa vaihtaa mulkkua useammin kuin itse sukkiaan. Runkkumiehiä siis.

 11. Jos on itse ottanut kaikki trendikkäät hihaansa, niin ei silti tarvitse muita yhtä tyhmänä pitää kuin itse on.

 12. Yleensä jostain KUMMAN? syystä TUOLLAISET ovat ”äkkiarvaamatta” DELANNEET I T S E ! ! !
  Totellinen humanisti, kuten KAIKKI ”silmät nurinpäin päässä” olevat KOMMUNISTIT, mikä vm. vielä jollain IHMEEN kaupalla sopii NARSISMIN pehmentämään päähän. Eli ”KELTAISEN NESTEEN” lähteillä ollaan, joka AINOANA elementtinä sotii PAINOVOIMALAKIA vastaan!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*