18 thoughts on “Päivän video: USA:n armeija

 1. Tämä on se monikulttuurinen, hyvin yhtenäinen, hyvin älykäs, hyvin moraalinen ja hyvä Nato, jossa on paljon jengiläisiä, huumerikollisia, terroristeja, pedofiilejä jne.

 2. Ordah! Ordah! Amerikkalaiset ja britit eivät oikeasti ole edes älykkäitä tai hyviä sotimaan. Kyse on hyvin pitkälti äärimmäisestä narsistisuudesta, teeskentelystä ja valehtelusta. Amerikkalaisten ja brittien huumekauppaa, pedofiliaa ja terroriakin katsotaan läpi sormien.

 3. Ei mene kovin hyvin suurvaltojen armeijoilla. Sitä se on kun pohjasakkaa haalitaan riveihin. No, äly onkin teurastajille haitaksi. Eihän sitä muut voi siviileitä tappaa ja teurastaa.

  Tämä koskee siis Natoa, USA:ta ja Venäjää.

  1. Joo, tässäkin taas kerran ********** paloi pinna. Ja jos oikeasti tuollaisten kanssa joutuisi rintamalle niin todennäköisesti saisi luodista. Noiden älykkyys tai ymmärrys ei riitä siihen että ”itse olisi väärässä”. Ei, neekerithä ovat aina oikeassa koska juutalaiset toi niden isovanhemmat uudelle mantereelle, ne jotka somalit niille myi.

   1. Niin, tuli tyyppi saisi luodin suomalaisesta aseesta. Suoraan selän takaa yön pimeydessä. Koska Nato tuo kurjuutta ja VIERAITA JOUKKOJA EI SALLITA. Suomalaisista sen verran löytyy ryhtiä, että tuollaiset zmmutaan taistelutilanteessa.

    Englantia mussuttavat ovat vaarassa. Englannin kieli symboloi sotaa, alistamista ja riistoa. Vaikka oma henki menisi, niin vieraan vallan soltun tappaminen on sen arvoista.

  2. Amerikkalaiset ja britit ovat aina haalineet kaiken pohjasakan sotavoimiinsa, usein jengiläisiä, huumekauppiaita, varkaita, murhaajia, raiskaajia jne. He eivät oikeasti häpeä millään tavalla, vaan ovat vain avoimen ylpeitä ihmisten kiduttamisesta, huumekaupasta, terrorista, varastelusta jne.

   Helpossa ympäristössä kanien tavoin lisääntynyt brittiläinen ja amerikkalainen saasta oli kylmä vesisuihku ihmisten kehitykselle, joka tuhosi lähellä olleen upean ja kauniin aikakauden. Tuhosivat myös Saksan hienon kansan.

 4. Tässä oli sitä suvakkien ylistämää ”nato-standardien” mukaan koulutettua armeijaa!

  Naton sotilaat=homoja ja matuja!

  1. Kun Suomessakin kohta aletaan kouluttaa Nato-standardin mukaan kaikki varusmiehet, niin taso notkahtaa kuten on käynyt koulusivistyksen kanssa. Johan nyt peruskoulu tuottaa luku- ja kirjoitustaidotonta poikaa ja tyttöä, ja VAUHTI KIIHTYY.

   TSAARIN aikaan suomalaiset tekivät kutsuntalakon. Entä nyt? 120 vuodessa on suomalaisten älykkyys ja terve järki tuhoutunut, kiihtymisen alkaen v. 1944, kun kommarit alkoivat nujertaa sisältä päin kansallisen itsetunnon jatkuen peruskoulun ja yliopistojen tyhmentävällä ”koulutuksella” ts. ylikansallisella aivopesulla ja sitä täydentäen amerikkalaisella viihdesaastalla vapaa-ajalla.

 5. Kuin­ka ko­ti­maa­han jä­tet­ty dro­ne­oh­jaa­ja voi ol­la var­ma, et­tä hä­nen ho­mo­ra­kas­tet­tun­sa siel­lä tais­te­lu­rin­ta­mal­la ei veh­taa mui­den mies­ten kans­sa?

 6. Mikä voisi mennä pieleen, kun palvelukseen otetaan suoraan neekerislummista ShaNiqua, QliNiqué, LaKeefa ja BaraKeisha? Ehanaa värinää! Nami-nami ja lantiot liikkuu.

 7. Ei päässyt taistelemaan puuvillapelloille vaan Lvivin kuralätäkköjä näyteltiin kartalta, No hei kyllä se nyt tunteisiin menee akalla kuin akalla. Kumivenehuuli.

 8. Tuemme täysillä brittiläisen ja amerikkalaisen saastan ja roskaväen sekoittumista erittäin älykkääseen neekerivereen. Sinne ei pidä jäädä yhtäkään josta ei löydy erittäin älykästä neekeriverta.

 9. EN viitsinyt katsoa edes LOPPUUN, sillä meno on aivan SAMANLAISTA kuin WOKETUKSEN lävistämässä nk. YLIOPISTOMAAILMASSA etenkin USA:ssa sekä LÄNNESSÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*