Marco de Wit 10 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti pyrkii tieteellisiä lähteitä käyttämällä ymmärtämään kuka tai ketkä maailmaa hallitsevat ja miten. Vastaus on ollut yksinkertainen: Rahakoneen haltijat eli juutalaisoligarkkeja johtavat Rothschildit ja Wasp-eliittiä johtavat Rockefellerit.

 

 

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Viime aikoina Rothschildien johtama Israel ja sen sionistikätyrit ovat alkaneet pääsemään valtaeliitissä niskan päälle. Rothschildit haluavat kaiken vallan itselleen. Niinpä nyt jopa Rockefellerit ovat hätää kärsimässä, kun monet juutalaiset ovat saaneet Bidenin aikana USA:n sisä- ja ulkopolitiikan lähes kokonaan haltuunsa. Kaiken kukkuraksi sionistit käyttävät valtavaa valtaansa ”rajoitetun” ydinsodan käynnistämiseksi.

 

Pahinta tässä kaikessa on, ettei kukaan uskalla kritisoida tästä sionisteja! Niinpä sitten Laiton Lehti päätti julkaista asiasta jutun, jossa ytimessä oli tämä geopolitiikan tiivistävä kartta. Ideana oli myös korostaa miten Nato ja sionistit yrittävät Suomen ja Ukrainan kautta Pietarin porteille.

 

 

 

 

Jutun alkuun Marco oli lisännyt tiedotteen, jossa kerrottiin Marcon olevan puolen vuoden ehdonalaisessa kolmesta syystä:

 

1. Kiihotusta islamisteja ja Talmudia vastaan

2. Polpon ja varsinkin Helsingin Pride-marssia johtaneiden poliisien kunnian loukkaus

3. Marco on vaaraksi valtion turvallisuudelle

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Niinpä jutun alussa Marco lähetti viestin valtakunnanvainoajalle: Kaikki sionistit eivät ole juutalaisia eivätkä kaikki juutalaiset ole sionisteja, joskin lähes kaikki juutalaisoligarkit ovat.

 

Pari viikkoa sitten Marco lähetti jutun julkaistavaksi vaihtoehtomedian päämajaan Unz.comiin. (Älä kysy miksi vaihtoehtomedian päämajaa johtaa juutalainen miljonääri Ron Unz. No, vastataan: Valkoiset ovat niin saamattomia.)

 

Unz sitten suostui julkaisemaan jutun, mutta suoraan arkistoon, josta sitä ei kukaan huomaa!

 

 

Vaihtoehtomedian päämaja Unz.com julkaissut Laittoman Lehden WWJ?-jutun arkistoon!

 

 

Marco sitten oli hieman tyytymätön ja pyysi Unzia julkaisemaan jutun etusivulla. Eli samalla tavalla kuin mitä Unz oli aiemmin julkaissut Marcon kuuluisan Epstein-jutun. Unz suostui harkitsemaan asiaa.

 

Marco päätteli tästä, ettei juttua tulla ikinä kunnolla julkaisemaan, koska Unz on jättänyt useita muitakin Marcon juttuja julkaisematta. (Esim. yhden Epsteinin, Trumpin ja Melanian suhdetta kritisoivan jutun, yhden juutalaislibertaareja kritisoivan jutun sekä myös yhden AIDS:in ja koronaviruksen olemassaoloa kyseenalaistavan tiedelähteitä sisältävän jutun, joka Unzin mielestä oli liian kovaa kamaa.)

 

Eilen sitten tulikin yllätys. Unz oli kuin olikin julkaissut Marcon World War Jew? -jutun ja vieläpä maksimaalisella julkisuudella. Pian alkoikin kiitoksia ja kommentteja tulvimaan siihen vauhtiin, ettei Marco ole niihin ehtinyt vastata!

 

 

Kuvassa linkki Unz.comiin

 

 

Yllättäen juttua on välillä vaikea lukea, koska Unz.com alkoi reisteilamaan. Tämä on harvinaista, koska Ron Unz on todellinen koodarinero osaten pitää huolen sivuston toiminnasta. Onneksi ongelmat katosivatkin aika pian.

 

 

 

Juttu on siis nyt luettavissa pääsivulla. Suurkiitos Unzille jutun julkaisemisesta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 1. Nato ja Israel hyökkäävät nyt välittömästi myös verkon kautta, jos menet heitä kritisoimaan millään tavalla.

  1. Hyväähän tässä on se että nyt tuo kipeä tosiasia on miljoonie nähtävillä. Ja se aiheuttaa keskustelua. Ja se on hyvästä se.

 2. Alkaa silmät aukeamaan myös muualla maailmassa, kun lukee Laittoman Lehden nerokkaita artikkeleja!

  Oli myös paljon asiallisia kommentteja!

  1. Mitä nerokkuutta tuossa artikkelissa on? Erilaisia perustelemattomia salaliittoteorioita toisensa perään. Tämä artikkeli on kuin hyttysen ininää, eikä de wittiä siitä kukaan oikeuteen vedä. Kaikki, jotka ajattelevat omilla aivoillaan. Ja kommentit, joita juttu on kerännyt, ovat vain samanmielisten keskinäistä jutustelua. En tiedä millainen vainoharhaisuus ajaa kirjoittamaan tuollaista. Jos ei sitten pääsyy ole kylvää eripuraa ja epäluottamusta ihmisten välille. Mitään rakentavaa tuossa artikkelissa ei ole. Punaisena lankana läpi koko artikkelin on demonisoida länsimainen demokratia, jonka puitteissa de witkin voi kirjoittaa näitä juttujaan ja unz voi julkaista niitä. Kontrasti on räikeä, kun venäjällä rikollisen hallinnon kritisointi tuo lähemmäs 10 v vankeutta. Mitä, jos herrat unz ja de wit julkaisisivat Venäjällä samanlaisia artikkeleita arvostellakseen venäjän väärinkäytöksiä? Miten pitkään se heille sallittaisiin rangaistuksetta. De witin saamat tuomiot ovat olleet lainmukaisia ja perusteltuja. Hänen puheensa ovat olleet tunnusmerkistön mukaisia avoimen rasistisia ja kiihotusta kansanryhmää vastaan. Länsimaisen demokratian voima on siinä, että se sallii vallanpitäjien kovankin kritiikin, Venäjällä sitä ei sallita.

   1. Sinun on anettu olla täällä vinkumassa, jotta argumentoisit suvakismin puolesta. Alussa vähän yritit, mutta nyt et ole pitkään aikaan esittänyt mitään argumentteja. Voitko nyt edes vähän yrittää. Eli sanoa mitä virheitä löydät artikkelistani?

    1. Akulla ei taaskaan ole kuin pelkkää roskaa. Pelkkää suvakkimaista herjailua, että sinä olet väärässä ja tämä on roskaa, eikä minun tarvitse todistella yhtään mitään.

    2. Minä en argumentoi suvakismin, mitä se sitten tarkoittaakaan, puolesta tai vastaan vaan haluan, että jutut olisivat muutakin kuin pelkkiä teorioita jostain suuresta juutalaisten ja Israelin salaliitosta maailmanvalloituksen toteuttamiseksi. Minä olen valmistelemassa vastinetta tuohon unz.comissa julkaistuun juttuun. Se ei ole vinkumista, pikemminkin sinun juttusi on vinkumista.

 3. Maailmalla todella tapahtuu: Euroopan parlamentissa työntekijöitä pidättetty korruption takia !

  Ulkoministerimme on ”kauhuissaan” tämän takia; koska osuu omalle kohdalle ?

  Natoa, kun ajetaan Suomeen täysin valtiopetoksellisesti ja Suomen hallitus on ulkomaisten tahojen käskytettävinä; rahalla vai kiristyksellä ?

  Ja EU-kokonaispetos alkaa pikkuhiljaa paljastua myös tyhmemmille ; ihmisten omaisuutta kiihtyvällä tahdilla kerätään muiden taskuihin pitämällä yllä sotaa ja kallista energiaa.

  Myös näkymätöntä laittomuutta tapahtuu; ihmisten asuntovarallisuus on siirretty ”vakauttamaan” EKP:n ”taloutta.”

  Siis jos olet maksanut mökin / talon lainan pois pankit ovat monesti jättäneet Maanmittauslaitoksella olevan sähköisen panttikirjan omiin nimiinsä ja saavat nyt EKP:ltä 7 kertaisesti lainaa tätä ”vapaata panttikirjaa” vastaan.

  Kysymys kuuluukin, KOSKA kupla ( tahalliset alipantin) puhkeaa ja onko kansan jo hakenut panttikirjat omiin nimiinsä.

  Jo pantit eivät ole kansalaisten nimissä EKP tulee vaatimaan omaisuusmassoja; jos kansa on jopa kotisohvilta käsin prosessoinut panttinsa omiin nimiinsä EKP kaatuu rutisten; eikä enää pysty rahoittamaan sotaa Ukrainassa.

  Maailman rahamaailma tulee natisemaan liitoksistaan ja EU senkun AHDISTAA kansalaisiaan lisää: YLE teksti – TV 6.12. 2022 ”EU toimiin estämään metsäkatoa”; lue nostamaan kansalaisten ruuan ja polttoaineen hintaa !

  Komissio on laatinut listan eniten metsäkatoa aiheuttavista tuotteista. Niihin kuuluu muiden muassa palmuöljy, karjatuotteet, soija, kahvi, kaakao, puutavara ja kumi.

  Nämä tuotteet kielletään EU-maissa, mikäli ne on tuotettu alueilla, joissa metsäpeite on poistettu joulukuun 2020 jälkeen.

  Yritysten on varmistuttava, ettei tuotteiden valmistus edistä metsäkatoa.

  Siis AINAKIN noiden tuotteiden ja niiden johdannaisten hinnat tulevat nousemaan EU-alueella, koska ”luvallisia” myyjiä maailmassa on taas paljon vähemmän.

  EU siis pelastaa ”maailman” ja TAPPAA omia kansalaisia !

  Suomen ”perustuslaki” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ai unohtiko ”lehdistö” uutisoida tästä 2011 tehdystä ”perustuslain” muutoksesta eli VALTIOPETOKSESTA ?

 4. Toi oli tosi hyvä artikkeli ja hienoa, että unz julkaisi sen. Ja varmasti asiaa, kun heti alko bittitulitus.

 5. Iltasatu holohöpöcaustista -artikkeli tekisi poikaa. Mistään väestörekisteristä ei koskaan kipapaita ole miljoonia hävinnyt. Auttasko hesari tai maikkari. Tosin yliautuaalta Beniltä vois kysellä…hmm. Tuleeko totuus julki vai maksellaanko maailmanlaajuisesti vain ikikorvauksia luvatun pusikon ruinareille? Ja miks vitussa Israel pelaa futiksen EM-kisakarsinnoissa . Pelailkoon paimentolaisten kanssa kuten Jemeni ja LahjusQatar siellä omalla mantereellaan.

  1. Erittäin hyvä kysymys miksi Israel on EM-kisoissa ja jossain Euroviisuissa. Israelin valtio ei ole millään tavalla eurooppalainen valtio.

 6. https://mobile.twitter.com/GoldTelegraph_/status/1601213701381820418

  KIINAN XI KEHOTTAA PERSIAN LAHDEN MAITA KÄYTTÄMÄÄN SHANGHAIN PÖRSSIÄ JUAN ENERGIASOPIMUKSIA VARTEN.

  BEIJING, 9. joulukuuta (Reuters) – Kiinan presidentti Xi Jinping sanoi Riadissa perjantaina, että Kiinan ja Persianlahden maiden olisi hyödynnettävä Shanghain öljy- ja kaasupörssiä täysimääräisesti foorumina öljy- ja kaasukaupan juanimaksujen suorittamiseksi.

  Xin vierailu ajoittuu aikaan, jolloin Riadin pitkäaikainen liittouma Washingtonin kanssa on kärsinyt ihmisoikeuskysymyksistä, energiapolitiikasta ja Venäjästä sekä Persianlahden epäilyistä, jotka koskevat tärkeimmän turvallisuustakuun antajan Amerikan sitoutumista alueeseen.

 7. Kaikkein TERÄVÄHAMPAiSIMMAT pedot ovat KAIKKEIN herkkänahkaisimpia, koska MUITA tottuneet RAATELELIJAT eivät ITSE omaa PAKSUA NAHKAA!!! Pienikin naarmu siinä KIRVELEE kuin SUOLA haavassa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*