Marco de Wit 11 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään sanonut, että Suomen ainoa rehellinen toimittaja on Mikko Kemppe (vaikka ei olekaan täysi revisionisti). Laiton Lehti on myös sanonut, että Suomen ainoa rehellinen taloustieteilijä on Tuomas Malinen (vaikka ei olekaan täysi praxeologisti.)

 

Niinpä voi odottaa todella kovaa kamaa, kun Kemppe haastattelee Malista. Ikävä kyllä monien herkempien ihmisten kuulo ei kestä ensimmäistä puolta tuntia. Siis ihan vaan äänen laadun takia.

 

Tästä huolimatta tämä haastattelu on niin tärkeä, että ehdottomasti kannattaa kuunnella. (Jos korvasi ovat herkät, niin ääni on hyvä puolen tunnin jälkeen.)

 

Kemppe myös loistavasti antaa haastattelun sisällysluettelon eli voit myös hypätä kaikista kiinnostavimpaan kohtaan.

 

Koko jakson ohjelma:

0:00 – Intro

1:00 – Pelotellaanko meitä sähkökatkoilla?

4:00 – Tuomaksen pyyntö Fingridiltä

5:00 – Mitä Tuomaksen mielestä tulisi tehdä?

6:00 – Tuomaksen viesti STOP-Oil kannattajille?

13:00 – Olisko hyvä, että Fingrid tiedoittaisi tilanteesta selkäemmin?

19:00 – Tulisiko pääministeri asettaa maanpetos syytteeseen?

23:00 – ”Mä olin niitä ensimmäisiä, jotka kirjoitti hallitukselle, että nyt rajat kiinni”

25:00 – Sovittiinko, että media on EU äänestyksen puolella?

27:00 – Pyritäänkö Bilderberg kokouksessa auttamaan maailmaa salassa?

  31:00 – ”Kyllä mä näin sen muutoksen” (Elina Valtosesta)

36:00 – Tullaanko ihmisiä mikrosiruttamaan?

38:00 – Ukrainan sodasta, mistä on kyse?

45:00 – Missä vaiheessa Tuomaksesta tuli ns. ”salaliittohörhöilijä”?

46:00 – Mistä Tuomaksen ”maailma hajosi”?

57:00 – Onko salaliittoja ollut aina?

1:00:00 – Puhuuko Tuomas avoimesti mielipiteistään rahan ja maineen takia?

1:05:00 – Minkälaisia ratkaisuja Tuomas tässä tilanteessa näkee?

1:09:00 – Paasikiven – Kekkosen linja

1:11:00 – Kuinka hyvä ratkaisu euro on ollut Suomen taloudelle?

1:13:00 – Mitä puoluetta Tuomas suosittelisi äänestämään?

1:20:00 – Onko olemassa joku parempi maa kuin Suomi?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Mikko Kemppe haastattelee Tuomas Malista: Pääministeri maanpetossyytteeseen?

 1. Älä ikinä mene hallituksen suosituksiin mukaan, vihreään siirtymään. Toimiva öljylämmitys piti vaihtaa johonkin muuhun, fossiiliauto piti vaihtaa sähköiseen. Molempia siirtymiä hallitus tuki. Entä nyt? Sähkön hinta nostettiin kymmenkertaiseksi ja sähkökatkoja on tulossa talveksi.

  Kannattaako laittaa kaikki munat samaan koriin? Mitä sanoo pankin köyhä sijoitusneuvoja? Älä korjaa sitä, mikä ei ole rikki. Älä kuuntele sireenien kuiskutteluja. Pidä pääsi. Jos menet massan mukana, häviät varmaati, aina.

  1. Benjamin Fulfordin mukaan…Musk/Tesla ovat sisäisesti täysin tietoisia siitä että Sähköautoilu on pelkkä välivaihe….Ennen siirtymistä…Vetyyn

   Koska erikoismetallit Ei tulis millään riittämään..

 2. Nämä Malisen jutut voi lukea muiden kirjoittamana missä tahansa laudalla paljon paremmin jäsenneltynä. Lisäksi mennessään 30-luvun historia viittauksiin paljastaa ettei ole oikeastaan edes kärryillä pelistä, tuossa vaiheessa lopetin kuuntelemisen kun alkoi kaveri rasauttaa ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Olen aina yrittänyt kuunnella tätä touhottajaa ekonomisti taustansa takia mutta harmillisesti ei puhu edes taloudesta paljoakaan. Eikä tee ennustuksia eikä osu niissä maaliin koska ennustaminen on todella vaikeaa

  Ikäänkuin seuraisimme sitten jonkun 40v ukon valaistumista podcast kerrallaan. Ihan hyvä että puhuu ja jaksaa, itse en saa irti tästä mitään jota ei jo viimeistään 2015 oltaisi käyty läpi. Tältä osin pettynyt

  1. Onhan tuo tuollainen ”mä sanoin tän jo 2015” -äijä koko Malinen. Mitäköhän tuo tekee työkseen? Helppohan se on viimeviikon lottonumerot seuraavana launtaina kertoa.

  2. Kyllähän Malinen on viime aikoina levittänyt aika paljon totuuksia, jotka ovat nyt tulossa kovaa vauhtia.

 3. 1. Käsitykseni mukaan suomi on sodassa perustuslain vastaisesti. Esim rikoslaissa osallisuudeksi katsotaan avunanto. Suomi antanut aseita ukrainalle. Sodasta pitäisi päättää eduskunta yhdessä presodenton kanssa.

  2. Suomi aikoo liittyä natoon perustuslain vastaisesti. Perustuslain mukaan sodasta pitäisi päättää eduskunta yhdessä presidentin kanssa.

  Sota määritellääm esim wikipediassa armed attach=war.

  Nato sopimuksen mukaan armed attach yhteen maahan on armed attach kaikkiin maihin. Joten jos vaikka joku hyökkäisi ranskaan, niin se katsottaisiin olevan hyökkäys kaikkiin maihin myös suomeen eli suomen katsottaisiin olevan sodassa. Ilman että presodentti oliso yhdesdä eduskunnan kanssa olisi päättänyt asiasta.

  3. Ministeriö päättänyt 200 miljoonan aseostoista.

  Esim tekijänoikeusmaksujen yhteydessä perustuslaki valiokunta katsoi ettei ministeriö saa päättää luin vähäisehköistä asioista ja katsoinettei ministeriö saa päättää edes 10 miljoonan tekojänoileusmaksuista. Vaan se kuuluu hallitullotulselle. Joten ei minisyeriö saa päättää 200 miljoonan asekaupoista.

  Jne jne jne

  Karu totuus on että se miksi suomell menee päin vittua on se että nämä jotka yrittävät taistella suomen puolesta eivät tajua perustusöaista yhtään mitääm, ei vaikka 100 kertaa kertoisi.

  Varsinkaan gallupeiden merkitystä perustuslakitulkintoihin on ihan mahdoton ymmärtää.

  Josnjoku haluisi suomeen mujtolsen, niin tekisi kansalaisaloiyteen: kansan mielipidettä on kysyttävä asioista joista eduskunta päättää. Kysyminen vaikka samalla softalla kuin kansalaisaloitteet tehdään

  1. ”Käsitykseni mukaan suomi on sodassa perustuslain vastaisesti”

   Kyllä, ala-asteella ymmärretään, että Ihmisten tappaminen on väärin. Se ei valitettavasti riitä, sillä eduskunta ja presidentti eivät ymmärrä mitä puolustus on ja miksi puolustusvoimat ovat olemassa.

  2. Jonkun pitäisi niinkuin

   1. Ruveta tajuumaan perustudlakia

   2. Rupee tekemään perustuslaki rikkomuksille jotain, tuoda ne esille.

   Tai kansalaisaloiye: kansalaisten mielipidettä kysuttävä kaikista asioista jlista eduslunta päättää

   Pian on miuten kaikki suomalaisten rahat lahjoiteltu muille maille ja perustuslaki raiskattu joka reikään.

   Ehkä myös suomi hölmöt pistetty eturintamalle tylinruuaksi.

 4. Ei lehdistö ”mennyt” mukaan tähän se LAHJOTTIIN: Suomen jallituksen 2005 tilaama tutkimus : ”Media ja demokratia; kriittinen näkökulma”. ( poimintoja )

  ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.”

  Milloinka se YLE-veron sunnittelu ja totetutus nyt aloitettiinkaan ?

  ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”

  Usein ennen ”vaaleja” lehdistö on saanut 20 – 30 miljoonan LISÄ-lehdistötuen ”normaalin” tuen lisäksi; samalla lehdistöä on KESKITETTY voimakkaasti samojen omistukseen.

  Esimerkiksi Maaseudun tulevaisuuden linja muuttui radikaalisti, kun se ryhtyi ”yhteistyöhön” suuren mediakonsernin kanssa.

  Suuri-”media” sai samalla uskottavuutta, jonka vanha lehti on tutkivalla journalismilla luonut; kun oma uskottavuus sakkaa pian kokonaan.

  Nyt valheet uppoaa paremmin myös maaseudulla !

  Maanpetos-syytteeseen löytyy paljon lukuisampikin joukko : Laki 444/2012 3 miljardin omaisuusmassa varkaus pienyrityksiltä; YEL-rahastojen kaappaus ( He 99 – 104 / 2022 vp paketista ). Pl 118 § 3 momentin hyväksyvät .( ei ihmisoikeuksia kansalaisilla ); vallan antaminen WHO:lle … Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 … poikkeusoloja koskevan perustuslain pykälän muutos … WHO valtaan Suomessa ohi EDUSKUNNAN !

  Kansan kurjistaminen EU-metsädirektiivillä : YLE teksti-TV 6.12. 2022 ”Metsädirektiivi”: ”Komisiio on laatinut listan eniten metsäkatoa aiheuttavista tuotteista. Niihin kuuluu muiden muassa palmuöljy, karjatuotteet, soija, kahvi, kaakao, puutavara ja kumi.

  Nämä tuotteet kielletään EU-maissa mikäli ne on tuotettu alueilla, joista metsäpeite on poistettu joulukuun 2020 jälkeen.

  Näiden tuotteiden HINNAT siis tulevat nousemaan huomattavasti, koska Marin ”unohti” antaa eduskunnalle mahdollisuuden antaa Ruotsin tapainen vastine asiaan; ja olla hyväksymättä tätä Suomea KURJISTAVAA lakia; siis MAANPETOSTA !
  Mutta eihän MAANPETOS voi olla Suomessa noudatettavaa ”lainsäädäntöä” muutenkaan ?

  1. Uraani unohtui listasta EU-idiooteilta.

   Maaseudun Tulevaisuus muuttui pari vuotta sitten viherakkojen hömppälehdeksi, kuin HS:n maalaiserkku nyt. Suunnannut lehtensä kohdeyleisöksi kaupungista maalle muuttaneet itufeministisinkut.

   Eihän MT ajanut aiemminkaan kuin etelä- ja lounaissuomalaisen viljan suurviljelijän asiaa, kärjistetysti. Koko muu Suomi oli sille pelkkää ilmaa.

  1. Eikös Malinen ole sen analyysiyhtiön johtaja ja kuka niistä kartoituksista ja analyyseistä sitten maksaa.. miksei pankitkin mutta vaikka joku iso korporaatio kuitenkin.

  2. Tuomas Malinen hillui pitkään mm Ajatuspaja Liberan porukoissa joka jos joku on globalistien äänitorvi. Siellä vaikuttaa sellaisia nimiä kuten Anne Berner, Elina-Bilderberg Valtonen, Vesa Puttonen, Viron ex-jenkkipressa Toomas Ilves jne jne.

   Malinen lässyttää itsestäänselvyyksiä mutta ei mene koskaan todellisiin juurisyihin eli veikkaan että kontrolloidun opposition narsistinen wanna-be ”asiantuntija” jonka tehtävä on nuoleskella just Marco de Wittin kaltaisia kuutamolla olijoita ja leikkiä jotain vastavoimaa joihin ihmiset sitten lataavat toivonsa.

   https://www.libera.fi/libera/

  3. Se on ihan hyvä pitää mielessä. Hän ei koskaan paljastaa takanaan olevia ”osakkaita” ja mitkä sivut hallitsevat yksityistä rahakonetta. Iso H kysyi Maliselta haastattelussa, että ketkä hallitsevat tätä rahakonetta, niin Malinen vaihtoi heti puheenaihetta ja totesi, että se ei ole tärkeää. Todennäköisesti Malinen on jonkinlainen amerikkalaisten Rockefellerien fontti, jopa lopulta haluaa itse rahakoneen täyteen hallintaansa. Kannattaa siis kuitenkin pitää mielessä, että Malinenkaan ei ole aivan täydellinen ja ratkaisu, mutta ainakin hän varoittaa ihmisistä tulevan orjia ja miten, sekä tuo tärkeitä asioita esille.

   1. Ihan tavallinen ”holokausti”-uskovainen Malinen on. Lämpimikseen puhuu. Jos ei voi syyllisiä kaiken takana mainita, niin voisi ihan yhtä hyvin pitää suunsa kiinni silloin.

  4. Malinen on samoja huijareita kuin kaikki muutkin, et voi ikinä saada oikeutta systeemissä jota rikolliset johtaa.

   Sinulla on kaksi vaihtoehtoa joko uskoa poliittiseen (ja rikolliseen) muutokseen joka ei ikinä ole tulossa, tai sitten uskoa totuuteen joka tulee Jeesuksen Kristuksen pelastussanoman kautta.

  5. Systeemi heittää uusia sankareita ja vapaamuurareita niin kauan kuin jengi uskoo näihin huijareihin. Malinen, Aki Nummelin, Junes & Kuru jne..

 5. Suomi ei todellakaan ole maailman fiksuinta.
  Suomalaiset ovat jossain määrin neuroottisia ja perfektionistisia versus konservatiiviset eurooppalaiset.
  Toisin sanoen luonnolliset, pitkäjänteiset eurooppalaiset pitkässä juoksussa voittaa nopeaälyiset ja tarmokkaat suomalaiset.

 6. Pääministeri syytteeseen. Lipponen on ilmeisesti jakanut palveluksiaan itään sekä länteen. Aho vain itään? Sipilä junaili Fennovoiman ydinvoimahankkeen hankeen. Jos venäläiset olisivat rakentaneet Ol3, niin olisiko se valmistunut aikataulussa? Valittu kansa tietysti maksaa nyrkkejä taskussa puristellen ja herrojaan kiroten.

 7. Suomalaiset ovat Vähäälyisiä…Väittäköön ÄO taulukot mitä haluaa..Se että keikkuu jonkun PISSA tutkimuksen ”kärjessä”… Ei kerro MITÄÄN itse Älykkyydestä..

  Älykäs Ihminen pystyy Itse hahmottamaan Ympäristöään 24/7…Ilman mitään Paskamedian tilanneraporttia…Ja sen perusteella tehdä KAIKEN tarvittavan turvataskseen sen Oman yhteisönsä eloonjäämistä…

  Se EI tässä Sontiaisyhteisössä toteudu..Missään

 8. Huomasitko Marco miten kontrolloitu oppositio sinimustaliike provosoi Venäjää?

  Aika pitkään ollaan yritetty kertoa Tuukka Kuru & Junes huijareist, olet itse ollut (sionisti) Israel ensin porukan keskustelusuissa ja nyt monen vuoden jälkeen olisi syytä herätä siihen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*