Marco de Wit 11 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

1960- ja 1970-luvuilla monet taloustieteen nobelistit Friedrich von Hayekista Milton Friedmaniin varoittivat lääkeyhtiöiden tekevän säätelykaappauksen. 2000-luvulla lääkeyhtiöt vihdoin onnistuivat USA:ssa kaappaamaan lääkeviraston.

 

Suomessa moista kaappausta ei ole kuitenkaan tarvinnut tehdä, koska THL on alusta asti ollut lääkeyhtiöiden sivukonttori. Missään muussa maailman maassa lääkärit, viranomaiset ja valtamedia eivät ole niin totaalisesti lääketehtaiden agentteja kuin mitä Suomessa.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Päivän kuva: Myrkkypiikitys

 1. Py­hä­päi­vän epis­to­la: Kiel­let­ty evan­ke­liu­mi
  –    Tuo­maan evan­ke­liu­mi

  Tuo­maan evan­ke­liu­mi on par­hai­ten säi­lyt­tä­nyt al­ku­pe­räi­syy­ten­sä, eh­kä sik­si, et­tä se on ol­lut ran­gais­tuk­sen uhal­la Paa­vin kiel­tä­mä jo tu­han­nen vuot­ta. Näin uu­det ja uu­det hal­lit­si­ja­su­ku­pol­vet ei­vät ole pääs­seet muut­ta­maan si­tä mie­lei­sek­seen po­liit­tis­ten tuu­lien mu­kaan.

  Evan­ke­liu­min kir­joit­ta­ja on Jee­suk­sen kak­sois­ve­li Tuo­mas Di­dy­mos.
  –    Jo pel­käs­tään se, et­tä Jee­suk­sel­la oli ve­li, riit­ti syyk­si kiel­tää evan­ke­liu­mi kir­kon op­pien vas­tai­se­na.

  Kir­kon opit ai­na ohit­ta­vat Jee­suk­sen ope­tuk­sen.
  –    Sii­nä mie­les­sä ajan­koh­tais­ta, kun tä­nä päi­vä­nä val­ti­on, jo­ka on ot­ta­nut kir­kon ase­man, to­tuu­des­ta poik­ke­ava tie­to on ran­gais­tuk­sen uhal­la kiel­let­ty.

 2. Mi­tä uu­si maa­il­man­jär­jes­tys te­kee köy­hil­lä ja ko­dit­to­mil­la: Hei­dät lai­te­taan sii­vo­amaan ydin­so­dan jät­tei­tä.
  –    9 mil­li­on bags of Fu­kus­hi­ma cle­anup ma­te­ri­al con­firm my Ya­ku­za ma­fia re­port

  … niin­hän Ja­pa­nis­sa­kin teh­tiin Fu­kus­hi­ma’n jäl­keen
  –    Ya­ku­za ma­fia ja Is­ra­elin ma­fia yh­dis­ti­vät voi­man­sa
  –    ja sen jäl­keen on­net­to­muu­den seu­rauk­set hä­vi­si­vät niin maas­tos­ta kuin jul­ki­suu­des­ta­kin.

   1. Kiina huolehtii ihmisoikeuksista. On se mahtava valtio. Suomen pitää liittoutua seuraavaksi, KUN USA ON tuhoutunut, KIINAN KANSSA. Se voi olla tulevaisuudessa rajanaapuri muutenkin.

  1. https://expose-news.com/2022/12/10/sinovac-has-received-approval-in-germany-but/

   Sinovac Covid -rokote on saanut hyväksynnän Saksassa, mutta sitä saa antaa vain Kiinan kansalaisille.

   Voisiko olla myös niin, että Kiina itse ei olisi edes hakenut tälle tuotteelle hyväksyntää Saksassa, ja miksi Saksa antaisi sille hyväksynnän nyt, miksei se aiemmin ole kelvannut? Miksi Euroopassa tai Suomessa ei ole lainkaan puhuttu Kiinan rokotteista tähän mennessä? Uskon, että näitä nyt esiin tulevia uutisia Kiinan rokotteista voidaankin käyttää ehkä muokkaamaan ihmisten mielikuvia siitä, että Kiina on ollut mukana WEF:n juonessa alun alkaen tuhoamassa kiinalaisia?

   Olen aiemminkin huomannut, että brittiläinen Exposé luo usein tiettyä mielikuvaa Kiinasta, ilman että se esittäisi muitakin kuin länsimaisten asiantuntijoiden mielipiteitä Kiinasta. Helposti voi käydä niinkin, että jos sortuu jossain vaiheessa valehtelemaan tai liioittelemaan, se vie uskottavuutta koko medialta. Exposéhan tunnetaan lähinnä covid-uutisoinnistaan, ja jos jää kiinni yhdestä valheesta, väitetään, että on valehdellut kaikesta muustakin?

   Mutta voisivatkin nämä Sinovac-injektiot sisältääkin jotain vasta-aineitakin, elimistön puhdistamiseksi jostain aineesta, kuten grafeenista tai metalleista. Jos uskovat, että heihin on tartutettu jotain muuta kuin virus. Nyt uskotaan puusilmäisesti LÄNSIMAISTEN asiantuntijoiden analyyseja kiinalaisten rokotteesta. Joku kyllä kirjoittaa Exposén lukijakommenteissa, että Sinovac sisältää grafeenia ja nanoteknologiaa, mutta ei MAC-osoitteita. Mutta mistä hän sen voi tietää?

 3. Suomessa ”lehdistö” on lahjottu VEROVAROIN; ja lahjontaa vastaanottamattomat KIRISTETÄÄN ”oikeudenkäynneillä” !

  Suomen hallitus ( jallitus ) tilasi 2005 tutkimuksen: Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma; se kertoo kaiken median LAHJONNASTA myötötämieliseksi jallituksille .

  ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE ”; Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.

  Nyt myöhemmin keinovalikoimaan on tullut ”vihapuhelainsäädäntö” ”oikeudenkäynteineen” ja EU-SENSUURI; kesällä voimaansaatettu direktiivi: Operaattoreiden tulee poistaa vihapuhetta ; disinformaatiota yms.

  Ilmastomuutoksen kritisointi on tuon ”lain” nojalla SUORAAN disinformaatiota; joka siis operaattorien tulee poistaa kansan saatavilta.

  Myös seuraavat asiat on ”disinformaatiota”; Hallituksen esitykset 99 – 104 /2022 vp; Tukesin päätös 2305/04.01.04/2020: jotta käsideseissä saa käyttää myös HUONOA etanolia; josta myöhemmissä tutkimuksissa on löytynyt syöpävaarallisia aineita .

  Näistä kielletyistä käsideseistä kertova artikkeli: ”Tutkijat: Syöpää aiheuttavaa kemikaalia löytyy 21 käsidesistä” ; lähde Natural News.

  Ihmisten SUOJAUTUMINEN petosta vastaan siis kielletään EU-direktiivillä ( sensuurilaki ) ja Suomessa viranomaispäätöksellä !

  Tämä episodi ja Tukesin rooli siinä kuuluisi poliisin tutkittavaksi vamman tuottamus / JOUKKOTUHONNAN salliminen !

  Monissa uutisissa on kerrottu syöpien voimakkaasta lisääntymisestä, mutta yksikään LAHJOTTU media ei ole tästä käsidesihommasta kirjoittanut !

  Päätoimittajlle kiitos totuuden julkistuonnista; saatkohan syyteen, jos julkaiset JULKISEN Tukesin päätöksen ja ”taustatiedot” ?

 4. Tämä väite vaatisi todisteita tueksi, ei voi vain sanoa, että lääkärit ovat lääkefirmojen agentteja. Tai THL olisi lääkeyhtiöiden sivukonttoreita. Yhtä hyvin minä voin väittää, että de wit on juutalainen. De witin logiikan mukaan pelkkä väite riittää.

  1. Ensinnäkin viittasin kahteen nobelistiin, joiden kirjoitukset ovat hyvin tunnettuja. Oletko kuullut heistä ja esim. Free to Choose -kirjasta ja TV-sarjasta?

   Toiseksi, on yleistä tietoa, että terveydenhuolto ja varsinkin lääke- ja rokoteteollisuus on keskittynyt vain muutaman jättifirman käsiin luoden jättikartellin. Kukaan ei sitä kiistä.

   Moni taloustieteen nobelisti pitää perusongelmana säätelykaappausta eli lääke- ja lääkärikartellit pystyvät miljardeillaan lobbaamaan säätelyvirastot suojelemaan kartellia. Eli säätelykaappaus:

   1. Verotus suosii jättiyritysten third-payer-mallia tehden kustannuksista epäsuoria nostaen näin hintoja
   2. Jättiyritysten pitkäaikaiset patentit luovat monopoleja nostaen hintoja
   3. Jättiyritysten tukemat ja lobbaamat FDA ja AMA luovat kartelleja nostaen hintoja
   4. Jättiyritysten vastuun rajoitukset ja yleensäkin immuniteetit lisäävät vaarallisuutta

   Tässä klassinen bestseller eli Free to Choose -lähde:
   https://www.americanexperiment.org/milton-friedman-on-the-fda/
   https://thedailyhatch.org/2015/12/14/milton-friedman-on-socialized-medicine/

   1. Akulla on tarkoitus pelkästään jatkuvasti herjata, eikä ole tarkoituskaan käydä mitään rakentavaa keskustelua yhtään mistään, mutta muille on varmasti hyviä vinkkejä ja suosituksia.

    1. Joo, kyllä se Aku taitaa häirikkö olla. Jotkut suvakit alussa tosiaan yrittävät argumentoida, mutta sitten huomaavat heikot tietonsa ja siirtyvät vain häiriköimiseen.

   2. ”Minun ei tarvitse todistella yhtään mitään. Sinun pitää esittää todisteet ja lähteet.”.
    ”Valtio on aina oikeassa. Kyllä sinä varmasti olet tehnyt jotain. Sinun pitää todistaa, että valtio on väärässä, niin sitten asia voidaan ratkaista niin, että myönnetään sinun olleen oikeassa, mutta ketään ei pistetään vastuuseen ja korvausvastuuseen.”.
    ”Valtio ei koskaan tee väärin ja poliisi on aina oikeassa.”

    Näin persut ja suvakit ajattelevat.

    1. ”Näytä joku todiste ja viite.”
     ”Tässä on mRNA-teknologiaa itse kehittänyt ja teknologian aloittanut Robert Malone.”
     ”Ei mitään huuhaa-ukkoja, vaan virallisen valtion ja instituutioiden hyväksymä taho ja auktoriteetti.”
     ”No tässä Bill Gates itse sanoo pitävänsä rokotteita parhaana keinona vähentää ihmisten määrää.”
     ”Ei kun nyt sinä ymmärsit väärin ja irroitit asian asiayhteydestä.”.
     ”No tässä on Klaus Schwab Davaossa kertomassa Great Resetistä ja kuinka et tule omistamaan yhtään mitään ja olet onnellinen.”
     ”Ei kun sinä ymmärsit väärin. Ei hän niin tarkoittanut.
     ”Tässä Nokian johtaja kertoo kuinka kaikilla tulee olemaan kohta päässä mikrosiru ja kommunikoimme niillä, jolloin CIA, MI6 ja Mossad voivat vakoilla kaikkien ajatukset.”.
     ”Sinä ymmärsit taas väärin. Sinä olet niitä folioukkoja ja sekopäitä.”.

     1. Hyvä pointti. Edes alkuperäislähteet eivät käy, koska viranomaiset ovat niitäkin luotettavampia. Tajusin 90-luvulla suvakeilla olevan tämän logiikan, kun pitivät Peter Duesbergia huuhaaukkona. Nykyään sama näkyy myös Robert Malonen kohdalla.

      Toisaalta on hauskaa etsiä mahdollisimman kovat toisinajattelija (varsinkin nobelistit) ja sitten mainita niistä suvakeille. Hauska nähdä miten he ovat ensin ihan puulla päähän lyötyjä, kun tajuavat olleensa valtamedian pimennyksessä. Tosin KOSKAAN ei ole käynyt niin, että sitten heräisivät tai edes valittaisivat vvaltamedian ja yliopistojen yksipuolisuutta. Päinvastoin. Ovat vain kiitollisia, että koulut ja valtamedia ovat suojelleet heitä viha-ajatuksilta.

  2. Aku sinä persuherjaaja et koskaan itse esitä mitään todisteita ja viitteitä, vaan persusuvakkien ja feministien tapaan heität aina jotain ilmaan ja herjailet.

   1. Mitähän herjaamista tuossa minun viestissäni oli, sehän oli vain kriittinen kommentti de witin juttuun. Lukekaa omat kommenttinne ja verratkaa niitä minun kommentteihin, enemmän herjaamista teidän kirjoitelmissanne on

    1. Hyvä, että itsekin myönnät valillä herjaavasi. Sinun pitää muistaa, että tämä kommenttiosio on tarkoitettu vapausmielisten keskustelualustaksi. Muut voivat tulla vain esittämään joitain asiallisia vasta-argumentteja. Sinä olet niiden esittämisen jo lopettanut, joten ikävä kyllä modet alkavat yhä kovemmalla kädellä kommenttejasi poistamaan.

 5. THL sanoi heti plandemian alussa että maskeista ei ole hyötyä ja ne eivät suojaa plörinältä.
  Nyt THL ei suosittele enää lisäpiikkejä plörinään.
  Tähän väliin kyllä mahtui kaikenlaista ihmisten sortoa.

 6. Se olisi parasta kun itse tekisi etanolin. Omilla aivoillaan ajattelevalta ja käsistään taitavalta se onnistuu. Se desi on luonnonoloissa kolmesti kirkastettua.

 7. Iltalehti uutisoi pari päivää sitten, että Kela ei enää ensi vuonna korvaa käyntejä yksityisillä terveystoimijoilla, poikkeuksena psykiatrian erikoislääkärit ja jotkut hammaslääkärikäynnit. Tosi erikoiset valinnat, mutta jokuhan jo epäili, että jatkossa sinut määrätään psykiatriseen arviointiin, jollet ota piikkiä. Tuon hammaslääkärihomman ymmärrän sitten, jos pakolaiset ja laittomat maahantulijat ohjataan suoraan yksityiseen hammashuoltoon kunnissa. Hallitushan kai jo muutti lainsäädäntöä niin, että laittomasti maahantulleet otetaan Suomen terveydenhuollon piiriin. Mihin kuuluu myös hammashuolto:).

 8. ”Älykkäät” ovat aina olleet pahimpia vihollisiasi, mädättäjiä, rajojen avaajia ja riistäjiä. He vainoavat ja murhaavat sinut, sinun perheesi ja lapsesi, sillä he ovat todellisuudessa täysin kyvyttömiä, viallisia ja sairaita ihmisiä, jotka eivät osaa tehdä mitään itse ja huolehtia itse itsestään, heidän pitää riistää sinua ja varastaa sinulta selvitäkseen.

 9. Eikö tuon Tukesin päätöksen voi suoraan laittaa ihmisten luettavaksi; kuinka EU asetuksen 95 vastaisesti käsidesiin voidaan käyttää etanolia, jonka turvallisuutta EI ole varmistettu; tässä julkinen viranomaispäätös lyhykäisyydessään.

  Kun mukaan lisätään Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010; että WHO:lle pitää antaa valta ohi Suomen eduskunnan päättää poikkeusoloista puhutaan jo MAANPETOKSESTA.

  Tämän maanpetoksen käsittely on estetty toisella MAANPETOKSELLA eli Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( maanpetos maanpetoksen tutkinnan estämiseksi; lähde julkinen lakitietokanta Finnlex. )

  Minkä petoksen ”media” tekee jättämättä näin merkittävän lakimuutoksen kansalle kertomatta; media joka saa rahaa verovaroista !

  Syyteilmoitus mm. pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi on toimestani jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005. ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ja asiakirjat tuhottu Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimessa.” ).

  Eoa kansliapäätös 1350/4/08 EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia !

  Tai EOA päätös 876/2/05: Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Nämäkin tiedot TODISTEELLISESTI on 20 – 30 todistajan läsnäollessa annettu Europarlamentaarikko Laura Huhtasaarelle Porissa 3.12. 2022 ; jokohan Suomen ihmisoikeusloukkaukset ovat Euroopan parlamentin käsittelyssä; vai SALATAANKO kaikki !

  Euroopan parlamentissa on 32 000 virkamiestä ja me veronmaksajat MAKSAMME; ilman vastinetta lupauksille kansalaisten IHMISOIKEUKSISTA !

  Kuten huomaatte ISO vaihde on jo laitettu silmään ”edustajien” luokittelemiseksi kansan puolella vai kansaa vastaan !

  Sanon taas ”vihapuhetta”: olen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen suoraan PL 118 §:n mukaisesti …. mikä on rikoslain pykälä, että tätä EI saa kansalle sanoa ja julkaista julkisia ”laillisuusvalvonnan” päätöksiä; jotka todistavat Suomen olevan VIRKAMAFIAN hallussa .

  Youtube fixit 20.10 . 2022 ; kerron lisää petoksista Suomen kansaa kohtaan !

  Suojautukaa EU-mafialta !

 10. Lapset ovat tulleet viime vuosikymmeninä kuin VOODOO -NUKEIKSI! Lääkeyhtiöiden AHNEUS on päästetty valloilleen kuin PANDORAN LIPPAAN avaamisella, jota EI voi enää HALLITA. PAHUUS, VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS IHMISELÄMÄSTÄ, ETIIKASTA ja lopuksi juutalaisten valta nostaa jalkaansa KRISTINUSKON PYHIMPIEN ARVOJEN päälle ja kusta sen päälle SAATANAN SYNAGOOGAN Talmudin RASISMILLA ja JULMUUDELLA tuo MUSTEKALA levittää valtaansa ja TUHOAA elämää. Välittämättä sen surauksista VÄHÄÄKÄÄN, mutta lopulta koittaa KOSTON aika TILINTEON HETKI sen SUURIMMAN VOIMAN taholta, joka EI jätä kiveäkään kääntämättä löytääkseen VÄÄRINTEKIJÄT ja KIEROUTUNEET ihmiset sinne, missä ei ”HIILIJALANJÄLKIÄ” lasketa!!! Täällä on vääryys VALLALLA, mutta kuten KAIKELLA muullakin, sillä on laskettu aika. Mutta kun tuo aika on KULUNUT loppuun. Sen aika on PÄÄTTYVÄ kuin HELVETIN PERISEINÄÄN!!!

 11. Tässä on lähipiiristä jo nyt niin monta -ei syy yhteyttä- että jos jonkun nupikkaan ei uppoo ni hakee vaan lisää niitä piikkejä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*