Marco de Wit 11 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla oleva kahden minuutin video on hyvä esimerkki siitä kuinka helppoa venäläisten on pilkata USA:ta äärisuvakkina ja suorastaan satanistisen mielisairaana maana.

 

EU:ssa sensuroidun RT-kanavan johtajatar tässä naureskelee USA:lle miten he vaihtoivat venäläisen FSB-asekauppiaan USA:n kansallislaulua rasistisena pitävään narkkarilesboneekerittäreen Brittney Grineriin mieluummin kuin amerikkalaiseen valkoiseen sankarivakoojamieheen.

 

 

Johtajatar on tästä amerikkalaisten suvakkiudesta tietysti ihan oikeassa. Ei ihme, että RT on nykyään Suomessakin kielletty. Muutenhan suomalaiset miehet voisivat alkaa miettiä millaisten pervojen ja narkkarien puolella oikein ovatkaan.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys, joskin englanninkielinen tekstitys on jo valmiina ja huomattavasti parempi.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Päivän video: Venäjä pilkkaa pervo-USA:ta

 1. Mitä? Onko EU:ssa viranomaisten sensuuria? Mutta miksi, eihän orjia ole muutenkaan luotu ja koulutettu omien aivojen käyttöön. Ei se haittaa vaikka ei olisi sensuuria, kun orjat eivät osaa ajatella.

 2. Katsaus jalkapallon MM-kisoihin. Kaikki englantia puhuvat/ kaikki suvakismia kannattaneet putosivat ulos välieristä. Kielistä ranska, espanja, kroaatti ja arabia ovat edustettuina mitalipeleissä.

  Lauantaina illalla näkymättömän kumartajat (englanti) putosivat tricolorin edustajille (ranska) , jotka edustavat suuren pankkiiri-illuminati-rotschildien värejä.

  Voittavatko arabit/muslimit ensimmäisen maailmanmestaruuden? Se symboloi jotain imperiumien valtataistelussa.

  Valkoiset läskisuvakit häviävät lopullisesti. Se tapahtuu.

  1. Saattaakohan Marokon joukkueesta löytyä erään Younes Junes Lokan sukulaista? Joka voisi sanoa että ”suvakeilla massiivinen someraivo” Marokon menestyksestä:-| heh heh

 3. Apinamaisesti käyttäytyvät joutuvat yleensä häkkiin. Se on niiden luontainen elinympäristö.

  Tuo tummahko hyvinruskettunut nainen (?) on valkoinen punavihreä läskisuvakki.

 4. Sinänsä täysin loistava video. Venäjällä on noin yleisesti loistavia naisia, toisin kuin suurin osa suomalaisista huorista, joita ei voi edes sanoa naisiksi.

  1. Huumeet, ihmiskauppa, terrori ja varastaminen ovat olleet ameriklalaisen ja brittiläisen saastan arvot koko historian ajan ja heidät on aina tiedetty sairaina rikollisina ja varkaina. Amerikkalainen ja brittiläinen saasta ottaa sen minkä irti saa.

 5. Tuosta näkee mitä arvoa valkoisella heteromiehellä on Bidenin suvakkifeministihallinnolle, joka hallitsee myös EU:ta, Suomea ja Ukrainaa: IHMISARVOTONTA TYKINRUOKAA.

  1. Amerikkalaiset eivät ole valkoisia, vaan mielisairas ja rikollinen sekakansa. He eivät ole ollenkaan kuin valkoiset kansat.

  2. Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia. He ovat aina olleet sairaa sekakansa, jotka vihaavat valkoista rotua ja valkoisia kansoja.

 6. RT on nykyään Suomessakin kielletty. Ei ole jos käyttää VPN myös Trump otti myös kantaa.
  ”Miksi entinen merijalkaväen Paul Whelan ei ollut mukana tässä täysin yksipuolisessa kaupassa? Hänet olisi päästetty ulos pyytämisestä. Mikä ”tyhmä” ja epäisänmaallinen häpeä USA:lle!!!”
  Valkoinen talo antoi seuraavan lausunnon
  ”Henkilökohtaisesti sanottuna Brittney on enemmän kuin urheilija, enemmän kuin olympialainen, hän on tärkeä roolimalli, inspiraatio miljoonille amerikkalaisille, erityisesti LGBTQI+-amerikkalaisille ja värillisille naisille”, lisäsi Jean-Pierre, ensimmäinen musta lesbo.”

  1. Ei tässä kukaan ole Venäjälle muuttamassa, vaan Venäjällä on paljon enemmän hyviä asioita mistä ottaa mallia, kuin sairaista ja rikollisista sekarotuisista amerikkalaisista ja briteistä, jotka ovat aina olleet selvästi totaalisen pahuuden voimia.

 7. Olisipa Suomessakin kunnon oikeita naisia, kuten muissa valkoisissa maissa, mutta ovat lähes kaikki pelkkiä aggressiivisia, vihaavia ja vastenmielisiä, sekä umpilaiskoja narttuja. Sitten ihmetellään miksi ei välitetä kun heitä raiskataan Suomessa. Hahah…

 8. Venäläiset eivät ole mitään hyvyyden sipuleita, eivätkä ole oikeastaan koskaan oikeasti esittäneetkään, mutta on aina ollut selvää, että amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet satanisteja ja totaalisen pahuuden voimia. He ovat valkoisten kansojen ja valkoisen rodun pahimpia vihollisia.

 9. Venäjä ei suinkaan ole mikään oikea ystävä, mutta amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovat ja ovat aina olleet pahimpia vihollisiamme.

 10. Huomatkaa miten joku sairas amerikkalainen tai britti on tehnyt kyseisen meemikuvan. Aina jos et nöyristele, alistu ja tottele amerikkalaisia ja brittiläiset, olet vihollinen, terroristi, rikollinen, epänormaali jne. Historian sairain, rikollisin ja sadistisin sekarotuinen sekakansa uhkailee, herjailee, haukkuu, varastaa ja ryöstää aina muita, moralisoi aina kuinka he ovat parempia ja moraalisempia kuin muut, kuinka heidän pitää levittää ”vapautta” ja ”demokratiaa”, eli omaa mielikuvitusvaltaansa aseiden avulla.

  Laittoman Lehden lukijat tukevat täysillä kaikkien brittien ja amerikkalaisten sekoittumista erittäin älykkäisiin neekereihin. Hyvä vain, että älykkäät neekerit sekoittuvat amerikkalaisiin ja britteihin. Meidän pitää nimenomaan tukea älykkäitä neekereitä asettumaan Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, koska se on heidän oikeutensa. Brittiläisten ja amerikkalaisten pitää aloittaa korvaamaan rikoksensa kymmenien ja satojen vuosien uhreilleen seuraaviksi sadoiksi ja tuhansiksi vuosiksi. Amerikkalainen ja brittiläiset eivät tajua, että heidän rikollisen imperiuminsa romahtaessa heidän korvausvastuunsa tulee vasta alkamaan kaikille heidän uhreille ja se ei lopu koskaan. Rikollinen varastaminen, ryöstäminen ja helppo ympäristö ovat heidän elintasonsa salaisuus.

 11. Tää Jutkurainan sota on ollut Hyvä siinäkin asiassa..Että moni asia tästä Lännen rappiosta…Paljastuu nyt Muillekin…Kuin asiasta Muuten kiinnostuneille..

  Kun sen on kerran Huomannut…Paluuta naiviin Valtio uskollisuuteen…Ei enää Ole..

 12. Parempihan on amerikkalaisen vakoojan on olla VENÄJÄLLÄ kuin MIELISAIRAALA nimeltä ”DEVIL WE TRUST” Amerikassa! Toisin kuin tuo ÄMMÄ, joka EI ole MUUTA kuin TAAKKA koknaise4lle MAAILMANKAIKKEUDELLE saastuttajana kaikin KUVITELTAVISSA olevin tavoin!!! SIVISTYS on enää vain harvoissa ”ILMATASKUISSA” tässä kieroutuneisuuden ja MÄTÄPESÄKKEITÄ täynnä olevassa MAAILMASSA, jossa kerran ILOITTIIN elämän KAUNEIUDESTA ja sen KORKEISTA arvoista, mutta nyt tämä MAA on APINOIDEN PLANEETTA!!!

 13. Amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset, sekä yksi ryhmä tullaan laillisin keinoin eliminoimaan Euroopasta, eikä heistä jää laillisin keinoin mitään jäljelle. Laittoman Lehden lukijat tukevat täysillä Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian täyttämistä älykkäillä neekereillä, sekä heidän oikeuksiaan orjaisänniltään. Totta kai rikollisten brittien ja amerikkalaisten pitää korvata ja maksaa kaikki rikoksensa takaisin korkojen kera, kuten myös suomalaisille, sekä suomalaisten varastettu kultakin kaiken lisäksi.

 14. Laillisin diilit venäläisten kanssa on ainoa keino vapauteen ja itsenäisyyteen. Totta kai Putin tukee laillisin keinoin aitokansallismielisiä Suomessa. Mitään muuta ratkaisua ei ole, sillä ”älykkäät” ovat aina kansansa ja maansa pettureita, mädättäjiä, rajojen avaajia, sekä pahimpia vihollisiamme. Meillä on vain oikea Suomen valkoinen kansa ja taistelemme yhdessä saastaa vastaan.

  Samaan aikaan meidän ei pidä kuitenkaan alistua ja turhaan nöyristellä myöskään venäläisille, mutta heiltä se apu tulee laillisesti tässä asiassa, eikä ole mitään muita vaihtoehtoja. ”Älykkäät” ovat aina vihollisemme puolella, pettävät aina kansansa ja mädättävät henkisellä saastalla.

 15. Jatkossa geenitestit jokaiselle ja jos sinusta löytyy amerikkalaista/brittiläistä, ruotsalaista tai yhden ryhmän perimää, niin laillisesti ulos maasta ja laillisesti laillisille leireille ennen sitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*