35 thoughts on “Päivän kuva: Äärioikeistolaiset terroristit

  1. Amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme ovat menossa seuraavaksi Ghanaan. Trumpikin tulee taas sanomaan: Me haluamme öljyn, antakaa meille öljy.

 1. Suo­mes­sa on on­nis­tut­tu hen­ki­ses­ti ja fyy­si­ses­ti tur­me­le­maan seu­raa­va su­ku­pol­vi.
  –   Pörs­si voi hy­vin, lap­set huo­nos­ti.
  –   No­kia te­kee tu­los­ta, lap­set vä­ki­val­taa.
  –   Vien­ti ve­tää, ka­ka­rat kit­taa ka­dul­la vii­naa.
  Se on tu­los, jo­ta ei edes vii­me so­ta saa­nut ai­kaan.

           Kaari Utrio

  1. Kaari Utrio on jonkinsortin feministi, MUTTA osuu täsmälleen ytimeen. Hölmöläiskansa, nousukkaita, uusrikkaita.

 2. Näiden terroristien valta perustuu tuollaisten taustalla näkyvän kaltaisten ohjus-siilojen verkostoon.

 3. Nämä ovat varmaan niitä jotka eivät vain hyväksy brittejä ja amerikkalaisia, sekä heidän sekaantumisiaan? Näinhän se käytännössä menee, jolloin olet heti terroristi, vastainen, vihollinen, epänormaali jne. He eivät hyväksy sitä, että heidän ei anneta sekaantua ja tulla sekoilemaan kaikkien maihin ja pilaamaan heidän maat, kansat, kulttuurit jne.

 4. Suomessa KAIKKI on jo tehty lahjonnan avulla ”lainsäädännöllä”.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä.

  Ja tehty on: YLE-politiikan välineeksi 2005 – ; PL 118 § 3 momentti SYYTESUOJA ”ylimmille”; miljardivarkaus pankkijärjestelmään ( ”laki 444/2012” /; YEL-järjestelmän rahastojen varastaminen ( HE 99 – 104 /2022 vp ); sähkön hinnan tahallinen nosto romuttamalla Suomen varavoima !

  Tämä kaikki on VALTIO/MAANPETOS !

  Rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla 25.5. 2021; poliisi kirjaa nämä S-diaariin, samaan mihin polkupyörävarkaudet ! ( rikostutkinnan tappolinja )

  1. >   SYY­TE­SUO­JA

   Ny­ky­ään la­kien sää­tä­mi­ses­tä on tul­lut kil­pai­lua sii­tä, ku­ka ove­lim­mal­la ja kie­roim­mal­la ta­val­la saa tah­ton­sa lä­pi.
   –    Syy­te­suo­ja on avoin val­ta­kir­ja ja ke­ho­tus la­kien rik­ko­mi­seen
   –    … ja tie­ten­kin myös oi­ko­tie kii­ve­tä puo­lu­een hie­rar­ki­as­sa.
   –    Ach­tung!

   Ko­ko EU:n kor­keim­man ta­son pää­tök­sen­te­ko ta­pah­tuu «syy­te­suo­jan» ta­ka­na pii­los­sa.
   –    https://arc­hi­ve.to­day/J61DS

   Yk­si mer­kit­tä­vim­mis­tä yh­teis­kun­taa yl­lä­pi­tä­vis­tä te­ki­jöis­tä, kun­nia ja mai­ne on as­kel as­ke­leel­ta tu­hot­tu ot­ta­mal­la val­tio mi­tä mo­ni­nai­sim­pien hui­ja­rei­den ta­kuu­mie­hek­si.
   –    Aja­tel­laan­pa vaik­ka työ­mark­ki­noi­ta. Jos lui­hu työ­nan­ta­ja jät­tää mak­sa­mat­ta pal­kan, ku­ka sit­ten mak­saa?
   –    Va­paas­sa yh­teis­kun­nas­sa palk­ka­ta­kuu kuu­luu am­mat­ti­lii­tol­le, mut­ta meil­lä «po­liit­ti­sen lob­bauk­sen» avul­la voi­ton saa­jak­si on teh­ty am­mat­ti­liit­to ja tap­pi­on mak­sa­jak­si val­tio.

   Työ­nan­ta­jan ei tar­vit­se ol­la kun­ni­al­li­nen pyö­rit­tääk­seen omaa bis­nes­tään,
   –    ei myös­kään lää­kä­rin, lää­ke­teh­taan, po­lii­ti­kon, jne.

   1. Älä koskaan luota ja käännä selkääsi ”älykkäille”, sillä he puukottavat sinua ja lapsiasi heti selkään, mädättävät saastalla ja ovat aina avaamassa rajoja viholliselle, sekä ovat aina päästämässä ulkopuoliset tulemaan maahasi ja yhteiskuntaan. He ovat sairaita ihmisiä, joilla on vialliset geenit ja he ovat pahimpia vihollisiasi.

 5. WhatsApp kieltäytyy Britannian vaatimuksista murtaa salaus

  Verkkoturvallisuuslakiehdotuksen edetessä parlamentin läpi WhatsAppin johtaja Will Cathcart ilmoitti olevansa valmis siihen, että sovellus estetään pikemminkin kuin että tietoturvaa heikennettäisiin.

  Lakiesitys sisältää valtuudet, joiden avulla lainvalvontaviranomaiset pääsevät käsiksi salattuihin viesteihin.

  WhatsApp on kielletty Kiinassa, Syyriassa, Qatarissa ja Arabiemiraateissa.

 6. MV-lehti kirjoittaa tänään, että Ruotsissa on sähköpula, ja lasten on vietävä huopa ja taskulamppu mukanaan kouluun. Tämä johtuu siitä, että sähköt voidaan sammuttaa tulevaisuudessa, aivan kuten kehitysmaissa. Valtioneuvosto ilmoitti perjantaina, että asukkaiden on vähennettävä sähkönkulutusta, muuten maata uhkaa sähköverkon kaatuminen.
  https://mvlehti.net/2022/12/12/sahkopula-ruotsissa-lasten-tuotava-huopa-ja-taskulamppu-mukanaan-kouluun/

  Ja toden totta, suomalaiset tolvanat tosissaan odottavat jo ohjeita viranomaisilta, miten heidän tulisi toimia ollakseen tottelevaisia kansalaisia taistellessaan yhteistä pahaa, ”sähköpulaa”, vastaan. Mutta ei johdu hallituksen toimista, niin ei tälle mitään voi :).

  Samaan aikaan UK laukaisee kansallisen sähköverkon hätäsuunnitelman (raportti)

  Maan kansallinen sähköverkko on ilmoittanut kahdelle hätäapuna toimineelle hiiligeneraattorille, että ne alkavat ”lämmetä”, kun toimitusvajeen pelko tarttuu kylmän kauden aikana.

  ”Varavoimalaitoksia” on kehotettu valmistautumaan valtakunnalliseen toimintaan, jotta yleisö saisi luottamusta. (The Independent)

  Onko Suomella mitään varasuunnitelmia meidän luottamuksemme ylläpitämiseksi?

  1. Samat ohjeet tulleet koululaisille Wilman kautta tänään koko maassa.

   Lamput mukaan, ylimääräistä vaatetta mukaan, ruokaa ei voi lämmittää koululla, omat eväät mukaan, joita ei voi säilyttää koululla, varavirtaa mukaan, ei saa käyttää puhelinta, kun tulee sähkökatko, akut täyteen kotona. Kynttilöitä, sytkäreitä ja ensiapuvälineitä ei sentään ole kehotettu ottamaan mukaan kouluun.

 7. For decades, and to be more exact, for millenia, ever since its birth, Fakesrael has oppressed not only Palestinians and its related peoples, but also other Levantines, Sumerians, Suomi and pretty much all its neighbours. The repression continues today, both within Fakesrael’s borders and in neighbouring and even in most distant countries such as Ukraine, Finland, Americas, China, Russia, Britain, Australia, Africa etc.
  As a result some members of the Suomi Christian nation in Europe, who are currently refugees due to daring to voice their concern about the genocidal, anti-Christian and anti-Suomitic laws and incitements of tallmud, were more than happy to be involved in the critique of the tallmud.

  The main cause of the ”tallmudophobia” is that Fakesrael is so happy to accuse other nations of is Fakesrael itself.
  Fakesrael still wants to see itself as ”God’s people” and as a great power, even though its sinfulness, degradation, decline and ridicule are becoming more evident by the day.
  Political bravado under the guise of diplomacy is a typical example of the institutional oppression and repression that has become so typical of Fakesrael.

  As a state, Fakesrael is like an alcoholic member of the family: awkward, unpredictable and at times violent. Of course, the people who suffer the most are those close to them, namely Fakesrael’s own citizens, but even their neighbours – not even the most distant ones – are not spared violence. How long should anyone put up with this behavior?

  After centuries, millenia of oppression, usury, murder and genocides against non-tallmudists, Fakesrael’s time is over, opening the door to freedom for its peoples, and for it’s neighbors. This is the message of the tallmud critique.

 8. Biden muunsukupuolinen lempivirkamies jäi kiinni toistamiseen matkalaukkuvarkaudesta lentokentällä:

  ”Brintonilla on kaksi maisterin tutkintoa Massachusettsin teknillisestä korkeakoulusta ydintieteen ja -tekniikan alalta. Hänet nimettiin Joe Bidenin hallintoon tammikuussa 2022 ydinenergiaviraston käytetyn polttoaineen ja jätteiden loppusijoittamisesta vastaavaksi apulaissihteeriksi. Marraskuussa ensimmäisen varkaussyytöksen jälkeen hänet määrättiin virkavapaalle.

  Brinton on ensimmäinen avoimesti muunsukupuolinen henkilö Yhdysvaltain hallituksen johtotehtävissä. Hän on toiminut aktiivisesti myös LGBTQ+-yhteisöissä muun muassa Trevor Project -ryhmän ja The Human Rights Campaignin kautta. Hän on näkyvästi ajanut eheytymiskurssien tai konversioterapian kieltoa koko liittovaltiossa.”

  Viihdettä kansalle, I-kakka tänään

 9. Kuvassa oleva suvakkiperhe luultavasti äänestää SDP.a ja ostaa 6€ pizzan arabilta lounaaksi ja ylistää kuinka monikulttuurisuus tekee lähiön rikkaaksi.
  Sitten se asettaa Ukrainan lipun facebook avatareen ja kertoo HS.n mielipidepalstalla että miten monta ohjusta suomalaisten on ostettava Zelenskylle ja valittaa kun rokottamattomat tappaa heidän isomummunsa.
  Ei jatkoon.

  1. Suomi Naton jäsenenä lähettää hävittäjiä Ukrainaan? Ruotsi on kieltäytynyt. Nyt ne yrittävät myydä ajatusta ” Ukrainan taistelu on meidän taistelu”.

   Liittosopimusta ei ole tehty, mutta toimitaan kuin oltaisiin liittolaisia. Noin Niinistö ”johtaa” ulkopolitiikkaa.

   Niinistöläinen johtamistyyli. Toimii kulisseissa piilossa epädemokraattisin keinoin. Ihmiset asetetaan tapahtuneiden tosiasioiden eteen asianomaisten itsensä tietämättä.

 10. Videolla rekrytoinnissa työskentelevä nainen kertoo, kuinka kaasu- ja öljy-yhtiöt hakevat työvoimaa hänen yrityksensä kautta. Nyt näillä kaasu- ja öljy-yhtiöillä on työn alla jonkinlainen succession plan eli menestystekijäsuunnitelma, ja ne käyvät läpi henkilökuntansa rokotustietoja, ja rokotettujen tilalle on tarkoitus löytyä korvaavat työntekijät kolmen vuoden sisällä, vuosien 2023-2025 aikana. Mitä tamä tarkoittaa?
  https://www.youtube.com/watch?v=SPBfzKXqqAU

  1. Se takoittaa sitä, että rokotetut eivät kykene enää töihin tai kuolevat ja firmat menevät konkkaan, koska niin suurta määrää rokottamattomia työntekijöitä tuskin löytyy enää mistään yhdelle alalle. Että sellainen sairas pläni.

  2. Sitä, että rokotteet tappavat valtavia määriä ihmisiä ja heidän pitää löytää valtava määrä ihmisiä tilalle seuraavien 3 vuoden aikana.

 11. Huoneentaulu *********** psykiatrin seinällä:
  ”Do not save ***** in danger of death.
  Show no mercy to the *****.”
  – hikkoth akumx1, tallmud

 12. Suomalaiset eivät ole ja meidän ei pidä koskaan ollakaan venäläisiä ja Venäjän alaisia, mutta meillä ei myöskään ole mitään yhteistä brittien, amerikkalaisten ja ruotsalaisten saastojen kanssa. He ovat aina olleet verivihollisiamme, paljon pidempään kuin venäläiset ovat olleet ja suomalaisilla on kuitenkin enemmän yhteistä venäläisten kuin joidenkin amerikkalaisten, brittiläisten ja ruotsalaisten saastojen kanssa.

  1. Opettivatko muinaissuomalaiset venäläisille miten valmistetaan paloviinaa ja ryypätään? Ei mahdotonta, koska suomalaiset olleet aina kekseliäitä. Siinä hyvä tutkimusaihe kulttuuriantropologeille.

 13. Jokainen voi miettiä kuinka hieno Eurooppa voisi olla, jos brittiläinen ja amerikkalainen, sekä yhden ryhmän saasta ei olisi päässyt koskaan lisääntymään helpossa ympäristössään.

 14. SATANISMIN ”käänteisteorian” MUKAISESTI kuvasta VÄLITTYY paheksuttavaa terrorismia keskellä KIRKASTA päivänvaloa kuin sen sijaan PRIDETYKSET ovat TÄYSIN eri ASIA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*