Marco de Wit 12 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on alusta asti muistuttanut, että ilmastonmuuton on täysin normaalia. Ensinnäkin sää vaihtelee joka päivä. Toiseksi pitkän aikajakson ilmaston lämpötilan vaihtelut ovat normaaleja, koska auringon lämpötila on vaihteleva. Tämän takia keskiajalla Grönlantikin oli niin lämmin, että viikingit pystyivät viljelemään siellä maata satoja vuosia.

 

Vihafakta: Ilmastonmuutos on normaalia

 

 

Globalistit ovat kuitenkin kehittäneet valheen ihmisen suuresta vaikutuksesta ilmastoon, koska näin voivat luoda totalitaristisen maailmanvaltion.

 

Ilmastohuijaus. Osa 6: Kadonneen lämmön metsästäjät

 

 

Myös persut ovat nykyään ilmastouskovaisia. Muutos tapahtui Halla-ahon johdolla, mutta viimeisen parin vuoden aikana Riikka Purra on tehnyt persuistakin ihan fanaattisen punavihreän puolueen. Tämä on myös sopinut Jussi Halla-aholle, koska tämä tekee mitä tahansa vähentääkseen idänkauppaa ja luodakseen Venäjä-vastaisen rintaman ”vihreän siirtymän” nimissä.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on jo vuosia huomannut tämänkin persujen takinkäännön.

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

Nyt globalistit ovat saaneet valeoppositio persujen ja valtamedian avulla yleisen mielipiteen niin totaalisesti haltuunsa, ettei ilmastohuijausta saa enää vastustaa. Vaalikoneessakaan ei enää saa olla skeptinen ilmastonmuutoksen suhteen. Se on kuulemma ”virheellistä” ja ”hyvän tavan vastaista”.

 

Vaalikone salaa sensuroi Marco de Witin mielipiteen ilmastonmuutoksesta “virheellisenä”!

 

 

Onneksi Simo Ruoho on uskaltanut taistella totuuden puolesta ilmastohuijareita vastaan.

 

Simo Ruoho haastaa Tampereen ilmastohysteeriset poliitikot julkiseen väittelyyn

 

 

Nyt Simo Ruoho on Vapauden Liiton ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Samalla hän edelleen jatkaa vihafaktojen kertomista.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Simo ”G-index” Ruoho tykittää jälleen: Virallinen ilmastotiede täynnä huijareita!

 1. Hienoa työtä Simo! (((Globalistien))) valheita vastaan on taisteltava kaikilla rintamilla. Ilmastokusetus on äärimmäisen härski huijaus jonka avulla ei pelkästään ryöstetä kansalaisten omaisuutta vaan sitä käytetään vallan siirtämiseen erittäin ihmisvihamielisten tahojen käsiin. Kyse on kommunistisen maailmanvallan luomisesta ja sen emme saa antaa tapahtua!

 2. Aurinko. sanotaas vielä kerran : aurinko. Mokoma lämpöpallo on kaiken takana. Kaikki muu satuilu on paskaa. Huikeen hönö ihmiskunta. Näi o.

 3. On tulossa kunnon talvi, sillä viimeksi on näin laajalla alueella lunta ollut 1967. Se tarkoittaa sitä että napapiirin ulkopuolisilla alueilla auringon säteilystä palaa 95% takaisin kun sulassa maassa se on 30%.
  https://principia-scientific.com/snow-extent-in-northern-hemisphere-now-highest-since-1967/?fbclid=IwAR0xt74ZhYmlDgKkOIkECikaSJosdVTsksj6MV8Vw8BP7Nogo9xhco69HOg
  Toinen seurattava sivu on pohjoisen jää tilanne seuranta sekä Grönlannin lumitilanne. Vuosi 2020 oli leuto talvi, niin jää pinta-ala oli miljoona km2 pienempi ja tilavuus 2000 miljoonaa km3 vähemmän.
  Grönlannissa sataa lunta, niin paljon kuin koskaa.
  http://polarportal.dk/en/sea-ice-and-icebergs/sea-ice-thickness-and-volume/

 4. Jep, täyttää paskaa kaikki hiilinielut sun muut hiili-fossiilinet diibadaapat. Täytyy olla näinä päivinä aivan helvetin tyhmä jos noihin enää lähtee mukaan kukaan.

 5. Sinä ja muut yksinkertaisesti kuolette jos uskotte näitä ”älykkäinä” itseään pitäviä. He ovat aina mädättäneet omaa kansaansa, avanneet rajoja vieraille ja murhaavat, sekä ovat murhanneet kansasi lapsia. Tämä on se mitä he tekevät ja ainoa asia mitä he ovat koskaan osanneet. He eivät osaa rakentaa itse yhtään mitään, vaan ainoastaan tuhota, mädättää ja murhata.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*