Marco de Wit 13 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on ihmetellyt kansanedustaja Ano Turtiaisessa muutamaa asiaa:

 

 

1. Kieltäytynyt kritisoimasta persujen äänestyskoneita

Ano ei ole kritisoinut sen enempää persujen takapiru Matti Putkosta kuin hänen johtamiaan persujen äänestyskoneita. Itse asiassa Ano ei ole protestoinut äänestyskoneita sanallakaan. Ei persujen jäsenenä eikä sen jälkeenkään. Siis vaikka persut itsekin myöntävät, ettei heidän äänestyskoneillaan voi tehdä äänten tarkistuslaskentaa.

Ano kyllä vastustaa USA:n äänestyskoneita, mutta persujen ja keskustan äänestyskoneista hän on hiirenhiljaa. Tämä oli se asia, joka sai vuosi sitten hälytyskellot soimaan Laittoman Lehden toimistossa. Niinpä silloin kirjoitimme Anosta ensimmäisen kriittisen jutun.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

2. Kieltäytyi kritisoimasta persuja näiden vaatiessa Naton pedofiilien hakemista Suomeen

Ano oli myös kovin hiljainen, vaikka persut nimenomaan vaativat Afganistanin Pohjoisen Liiton lisäpedojen hakemista armeijan koneilla Suomeen.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

3. Kieltäytyi kritisoimasta kovaa persuja näiden päästäessä protestoimatta koronatyrannian läpi tuplasti

Persut eivät perustusvaliokunnassa protestoineet natsipassia. Ossi Tiihonen suuttui tästä niin paljon, että erosi persuista. Ano ja Hirvisaari eivät persujen petturuudesta kuitenkaan halunneet pitää meteliä.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

4. Yhdessä persujen ja polpon kanssa yritti kaikin tavoin estää Convoy-mielenosoituksen

Ano aktiivisesti pyrki estämään Convoy-mielenosoituksen herjaamalla ja uhkailemalla kansallismielisiä. Kukaan ei olisi valittanut, jos Ano ja VKK olisivat halunnut pysyä erossa Convoysta. Sen sijaan Ano kuitenkin hyvin aktiivisesti pyrki yhdessä persukaverinsa Mauri Peltokankaan ja polpon kanssa estämään koko tapahtuman.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

5. Väittää Venäjän olevan Ukrainassa ”rauhantehtävissä”.

Kansallismielisten ei pitäisi olla sokeasti sen enempää Naton/Ukrainan kuin Venäjänkään puolella, vaan korostaa Suomen puolueettomuuden tärkeyttä. Venäjää nuoleskelemalla Ano tuhoaa aitokansallismielisten maineen. Luonnollisesti natohimoinen valeoppositio persut kiittää Anoa, koska haluavat ihmisten joutuvan keinotekoiseen Nato vai Venäjä -valintatilanteeseen.

 

VKK:n pj. Ano Turtiainen Supon vasikka? Estää suuren vaaliliiton ja väittää Venäjän olevan Ukrainassa rauhanturvaajana!

 

 

Eikö vaikutakin siltä, että Ano tekee kaikkensa auttaakseen valeoppositio persuja samalla kun tekee parhaansa sabotoidakseen aitokansallismielisiä sekä kaduilla että kabineteissa? Tämä johtopäätös vahvistuu, kun tajuaa kaksi äärimmäisen sabotoivaa faktaa:

 

 

1. Esti aluevaaleissa VKK:n vaalikampanjan

Ano ja lähes koko puoluejohto kieltäytyi asettumassa ehdolle ja antoivat vaalijohtajuuden Hirvisaarelle, joka esti vaalikampanjan.

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

2. Kieltäytyy suuresta vaaliliitosta

Ano kieltäytyy suuresta vaaliliitosta, vaikka se on ainoa keino luoda persuille uskottava vaihtoehto ja saada jytky.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Tahallista sabotointia todistaa myös yksi lisäfakta. Nimittäin se, että tässä sabotaasissa Anoa oli koko ajan yllyttämässä hänen läheinen ystävänsä ja VKK:n vaalipäällikkö eli ex-persu James Hirvisaari. Tästä Laiton Lehti pitkään varoitti, mutta kukaan ei uskonut.

Kuukausi sitten eli juuri VKK:n vaalikampanjan alettua Hirvisaari näytti oikeat karvansa, kun äänekkästi erosi VKK:sta ja alkoi ihan avoimesti liputtamaan persujen puolesta!

 

Miksi James Hirvisaari erosi VKK:sta ja auttaa persuja? Sekopää vai persumyyrä?

 

 

Jotkut ovat kuitenkin ottaneet yhteyttä Laittomaan Lehteen ja puolustaneet Anoa. Kuulemma Hirvisaari oli ovelana miehenä hämännyt ja huijannut Anoa! Toimihan Hirvisaari puolueen avainhenkilönä eli sekä eduskuntaryhmän sihteerinä että vaalipäällikkönä. Näinollen Hirvisaarella oli helppoa sabotoida koko puoluetta ja huijata Anoa. Lopulta Ano kuitenkin tajusi Hirvisaaren persupetturuuden ja sen jälkeen on alkanut käyttäytymään paljon järkevämmin.

 

Ai onko? No, mitäs sanotte tästä ihan uudesta videosta? Siinä Ano Turtainen ja Jouko Piho kertovat profetioistaan! Itse asiassa Ano pistää vielä paremmaksi kuin Piho. Ano selittää saavansa profetioita JOKA PÄIVÄ!

 

Katso itse, jos et usko.

 

 

 

Tämä on hieman noloa myös Laittomalle Lehdelle, koska se on korostanut uskovais-strategiaa. Eli ainoa keino tuhota suvakit on saada ihmiset ainakin jonkin verran uskovaisiksi, koska vain näin he voivat vastustaa suvakkien ja valtamedian aivopesua. Onhan nimittäin suvakkiuskin uskovaisuutta. Tuleen on vastattava tulella. Ihmiset ovat aina uskovaisia suuntaan tai toiseen.

 

 

Tohtori Dutton: Mielisairaita suvakkeja vastaan tarvitaan Pyhä Sota

 

 

Toisaalta ei Duttonkaan varmaan tarkoittanut, että ääri-ääriuskovainen puoluejohtaja selittää saavansa Jumalalta päivittäin profetioita. Jotain rajaa!

 

Amerikassa evankelis-strategia on toiminut loistavasti ja nyt uskovaiset ovat merkittävä tekijä Amerikan politiikassa saaden kaikki republikaanit paljon konservatiivisemmiksi. Tämä on ollut kuitenkin mahdollista vain, koska evankelisen johtajat ovat tajunneet edes yrittää esiintyä normaalin oloisena. Eihän nimittäin sekopäisiä profeetta-hihhuleita kukaan äänestä!

 

 

Turtiainen on eri mieltä. Hänen mukaansa VKK:n kannatus on jo valtava, mutta valtamedia on vain saanut sen pimitettyä. Kuulemma Ano on tehnyt tarkkoja laskelmia, jotka todistavat galluppien eli mielipidetiedustelujen pimittäneet VKK:n valtavan kannatuksen kohtaan Muut. Katso itse video, jos et usko!

 

Herää kysymys, että jos VKK:n kannatus on niin suurta, niin miksei VKK kerro ketkä ovat sen eduskuntavaaliehdokkaat?? Ei niitä ainakaan VKK:n sivuilta löydy.

 

 

Kuvassa linkki VKK:n kotisivuun

 

 

Toisaalta on Anolla tietty logiikka. Ei tarvittu paljon vaaliehdokkaita aluevaaleissakaan, joten eihän niitä tarvita eduskuntavaaleissakaan. Profetiat ovat nimittäin luvanneet suurvoiton!

 

Itse asiassa VKK tulee voittamaan myös presidentinvaalit. Profetioiden mukaan Pihosta tulee presidentti!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Ano Turtiaisen ja VKK:n uusi vaalistrategia: Luottaa profetioihin!

 1. Ano ottaa haastatteluihinsa itsensä näköisiä keski-ikäisiä tukevahkoja silmälasipäisiä kaljupäisiä miehiä jotka on hyväksytty VKK:n ehdokkaiksi. Yhdennäköisyys on silmiinpistävää. Jokseenkin huvittava yksityiskohta. Kuvitelkaa eduskuntaan vaikka kaksikymmentä Ano-kloonia.

 2. Marco et ehkä ole tullut ajatelleeksi tai pidä tästä ajatuksesta, mutta monet sinua pitkäön seuranneet pitävät sinua pimeässä loistavana lamppuna, jolla on kyky puhua profeettojen kielellä.

   1. Ihmisten taso on vain vajonnut niin alas. Todellisuudessa tavalliset ihmisetkin voivat olla paljon järkevämpiä kuin yhteiskunnan ja maailman johdossa olevat vammaiset idiootit. He eivät todellisuudessa ole mitään ”älykkäitä”, vaan uhkailemalla, kiristämällä ja aseilla pitävät valtaa. Siinä kaikki. Et tarvitse mafian pyörittämiseen mitään hirveän suurta älykkyyttä.

 3. Laittoman Lehden lukijoissa on paljon aitoja vanhoilliskristittyjä, mutta päivittäisiä profetioita ja ei tarvitse muita kuin rukoilla… Mitä ihmettä…

  Nämä kaksi ovat selvästi valekristittyjä, jotka ajavat mm. satanistisen Israelin valtion etuja.

   1. No ei tosiaan voi kukaan tietää totta vai ei. Pyhä maa on ajanlaskummekin alkupiste. Lisäksi se on koko ihmiskunnan ja biosfäärin alkupiste.
    Pyhä maa on kaiken alku kun luomistyö aikanaan tapahtui. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mannerliikunnot
    Jos nuo kartat on näkemättä, niin kannattaa jo katsoa ja miettiä. Oli vain yksi maailman napa, ja se on ollut jossain Pyhän maan alueella. Kun eri mantereet sitten ovat muodostuneet ja erkaantuneet, on erilaiset kasvit ja ihmiset jo levinneet eri maanosiin. Kyse ei ollut jostain ihme evoluutiosta, että ihmisiä vain alkoi jostain lammikoista ympäri maailmaa kehittyä kaloista tai ties mistä. Ihminen on aina ollut jonkinlainen ihminen.

    Ano sanoi lukevansa päivän sanaa, saavansa profetioita LÄHES päivittäin, ja sekin on vain tuollaisen leppoisan keskustelun retoriikkaa. Ei Piho viisaana sitä sanatarkasti ota, eikä Ano niin luullut. Kun vilpittömästi katsoo koko videon, ei ole vaikea ymmärtää.

 4. Monet uskovaiset ovat järkeviä ja hyviä ihmisiä, mutta tällaiset jotka haluavat valtaan ja esille ovat useimmiten pelkkiä teeskentelijöitä.

  1. Ei tarvitse tehdä muuta kuin rukoilla ja loput tapahtuu itsestään. Tämähän se on se Anon sanoma mitä hän aina toistaa…

 5. Turtiaisen profetiat=”Roid rage”-kohtauksia?!!

  Suomeen siirretyt naton pedo-afgaanit ovat kaikista pahimpia ja alinta saastaa. Nämä tekivät pahimmat sotarikokset naton puolesta, jotta natoa ei voisi syyttää niistä. En yhtään ihmettelisi jos näitä pedo-afgaaneja aletaan kohta siirtämään Ukrainaan taistelemaan. Pedo-afgaaneja on ympäri länsimaita ties kuinka paljon!

  1. Missä on ne USA:n Afganistaniin jättämät 70 miljardin modernit aseet?

   Sekin oli valeuutinen.

   Luulisi, että kumpikin olosi kiinnostunut niistä. Vai nappasiko Kiina ne?

   Ei niitä aseita ollut olemassa. Näin meille valehdellaan.

   1. >   70 mil­jar­din mo­der­nit aseet?

    Sa­ma jut­tu kuin Uk­rai­nas­sa:
    –    Ra­hat asei­den os­toon kyl­lä mak­set­tiin, mut­ta sii­hen se sit­ten jäi.
    –    Sit­ten kek­si­tään täl­lai­sia «aseet jäi­vät Af­ga­nis­ta­niin» -ta­ri­noi­ta, joil­la mil­jar­dien ka­val­luk­set pei­tel­lään.

  1. Ano myy vaan niitä oheistuotteita faneilleen? Onko mukana ollenkaan tosissaan. Ottaa ne rahat mitkä saa, ja lähtee amerikoihin kun putoaa eduskunnasta. Sääliksi käy huijattuja. Onko noin?

 6. Muistaakohan kaikki enää senkään kun muuan Seppo Lehto kävi vierailemassa eduskunnassa, tullen tapaamaan etenkin Hirvisaarta jota tervehti ”morotus-tervehdyksellä” joka sattuu olemaan sama kuin erään menneen valtakunnan käsiliike. James Hirvisaari sai sitten sen takia lähtöpassit persujen eduskuntaryhmästä? Mitäköhän muuten ns. valtavirta tykkää S. Lehdosta nyt? Mies on jo pitempään ollut aktiivisen, jopa aggressiivisen nato-myönteinen.

  1. Nykyään natsit ovat ihan ok, koska natsit on saatu Venäjää vastaan. Tärkeintä on vihata Venäjää ja venäläisiä. Rahaeliitti, suvakit, natsit, islamistit, jihadistit, sekä seksuaalivähemmistöt ovat tehneet yhteisen liittouman Venäjää vastaan. Voitko kuvitella? Tämä on onnistunut hyvin pitkälti lännen tiedustelupalveluiden, Mossadin, suuren rahan ja valtamedian avulla.

 7. https://youtu.be/snsOSDc8Tkk

  Romanovien perheen viimeinen joulu 1917, ennen verivihollistemme rituaalimurhaa. Nyt samat rituaalimurhaajat ovat sekarotuisten Donald Trumpin ja Joe Bidenin, sekä sekarotuisen Boris Johnsonin johdolla murhaamassa suomalaiset.

  Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia, vaan sekarotuinen kansa, jossa on afrikkalaista, lähi-itäläistä ja yhden ryhmän perimää.

 8. VKK:n johto sabotoi joka ikisen vaalin joka tulee vastaan ja kun VKK siitä huolimatta onnistuu melko hyvin joissain vaaleissa, epärehellinen rikollinen Ano Turtiainen yhdessä James Hirvisaaren kanssa keksivät, että tämä on Jumalan johdatusta ja mitään vaalimainontaa ei tarvita. Ei hätää, kaikkein tärkeintä on vain rukoilla. Totaalisen ketkuja valekristittyjä.

 9. Olettekos huomanneet uutista tästä?

  https://pbs.twimg.com/media/FjzHxUrWAAYkMic?format=jpg&name=large

  Valtioneuvoston päätös 15.9.2022
  Digitaalinen henkilöllisyystodistus käyttöön ensi vuonna.

  Valtioneuvoston sivut:
  https://valtioneuvosto.fi/-//10623/digit
  antaa ilmoituksen, että sivu on pois käytöstä 404

  Ainakin OP on ilmoittanut asiakkailleen, että ottavat käyttöön ensi vuonna. Ilmeisesti ilmoitus on ollut pankin sivuilla, jos on hoksannut mennä sinne lukemaan. Mites muut pankit

 10. Suomalaiset KANSALLISMIELISET odottivat saavansa Ano Turtiaisesta KANSALLISMIELISTEN johtavan POLIITIKON taistelussa GLOBALISTEJA ja MAANPETTUREITA vastaan! Mutta MITÄ saimme? UUDEN ”niilo ylivainion”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*