Marco de Wit 13 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pyrkii aina perustamaan analyysinsä tieteeseen. Käytännössä siis vihatieteisiin ja vihaprofessoreihin.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Sotatieteessä Laittoman Lehden tärkein lähde on tietysti von Clauzevits ja Sun Tzu, koska strateginen ymmärrys on aina sotilaallisen menestyksen edellytys.

 

 

 

Nykyaikaisessa sotatieteessä Laittoman Lehden tärkein lähde on puolestaan eversti Douglas Macgrogor. Hän on juuri sellainen sotilas kuin pitääkin olla: Samalla sekä erittäin miehekkään kova että todella älykäs pystyen yhdistämään sekä käytännön että teorian. Macgregor on nimittäin kuuluisa sekä sotateoreetikkona että sotapäällikkönä, joka johti viimeisintä suurta tankkitaistelua.

 

Tässä on Macgregorin loistava kirja sotastrategiasta. Parasta on, että Macgregor tiivistää kaiken sekä introon että viimeiseen kappaleeseen. Molemmat ovat luettavissa Amazonin esikatselussa!

 

Kuvassa linkki kirjan introon ja viimeiseen lukuun!

 

 

 

Tässä puolestaan loistava haastattelu, jossa Macgregor kertoo kirjastaan, jossa käydään läpi viisi sotastrategian kannalta tärkeää taistelua eli 1914 Belgiassa, 1937 Kiinassa, 1943 Neuvostoliiton rintamalla, 1973 Lähi-Idässä ja lopulta Irakissa 1991, jossa Macgregor oli itse ratkaisevassa roolissa.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Tässä upean herrasmiesmäisessä ja älykkäässä haastattelussa Macgregor arvioi laajasti maailmanhistoriaa ja sotastrategiaa päätyen siihen, että Venäjä tulee jyräämään Ukrainan.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Tässä viimeisin video, jossa Macgregor varoittaa, että epätoivoinen Ukraina ja Nato näyttävät haluavan provosoiden laajentaa sotaa, jotta Natojoukot voisivat pelastaa edes Länsi- Ukrainan.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Eversti Douglas Macgregor: Venäjä tulee jyräämään Ukrainan!

 1. Maa­il­man­so­ta al­kaa he­ti kun Is­ra­eliin saa­daan muo­dos­tet­tua seu­raa­va, re­vi­si­onis­ti­nen hal­li­tus Ben­ja­min Ne­ta­nya­hu’n joh­dol­la.
  –   Hal­lit­si­joi­den Liit­tou­tu­mi­nen Joh­taa Maa­il­man­so­taan

  Thier­ry Meys­san’in
  eri­no­mai­ses­sa ana­lyy­sis­sa tuo­daan esil­le yh­tä­läi­syy­det toi­sen maa­il­man­so­dan ja kol­man­nen maa­il­man­so­dan syt­ty­mi­sen syi­den vä­lil­le.
  –   Toi­ses­sa maa­il­man­so­das­sa oli rat­kai­se­vaa kol­men hy­vin eri­lai­sen hal­lin­non liit­to: fa­sis­mi, nat­sis­mi ja Hakkō ic­hiu.
  –   Kol­mas so­ta al­kaa, kun liit­to saa­daan teh­tyä st­raus­si­lais­ten, uk­rai­na­lais­ten «in­teg­raa­lis­ten na­ti­ona­lis­tien» ja is­ra­eli­lais­ten «re­vi­si­onis­tis­ten si­onis­tien» kes­ken,

  –   ja se ta­pah­tuu muu­ta­man kuu­kau­den ku­lu­es­sa!

  1. Voisiko isä-lapsi -suhde olla yksi täysin arvaamaton tekijä nykyisissä konflikteissa.
   –    Artikkelissa mainittu Vla­di­mir Ja­bo­tins­ky opetti ideologiansa Ben­si­on Ne­ta­nya­hu’lle, joka on Ben­ja­mi­nin Ne­ta­nya­hun isä.
   –    Rinnastaisin tämän seikan toiseen saman ikäluokan merkittävään vaikuttajaan USA:ssa: Bill Gatesiin.
   –    Hänen isänsä oli USA:n merkittävimpiä rotupuhtauden kannattajia.
   –    https://archive.vn/4vYdy

  2. Vastaan tähän Annika Saarikon kommenttiin. Saarikko ja Purra juuri päivällä väittelivät. Saarikko totesi koko energiakriisin olevan Putinin suunnittelemaa. Ylen sivuilla ainakin 23 min jälkeen videolta löytyy.

 2. Kenraali Wesley Clarkin haastattelu Bakhmutin lihamyllystä ei ole saanut montaa katselukertaa. Nyt vasta 144. Valtamediaa katsovat Ukraina-fanit arvatkaa kumpi kärsii pahempia tappioita. Yhden pisteen vihje: vastaus ei miellytä teitä.

  https://youtu.be/r2zUdkWPOwk

   1. Erityisoperaation alussa venäläiset töpeksivät ajamalla pitkissä letkoissa Neuvostoliiton ajan kenraalien käskystä. Siitä ukrainalaiset pääsivät rankaisemaan. Putin tajusi antaa kenkää ja vaihtaa tilalle älykkäämmät ja oppimiskykyisemmät kenraalit. Venäläiset käyttävät ukrainalaisia vastaan Suomelta WW2:ssa opittua mottitaktiikkaa ja tykistökeskitystä lisäten mm. lämpökameradronet paikallistamisen apuvälineiksi.

    Moni ylimielinen suomalainen ilkkuu yhä toisen maailmansodan ”torjuntavoitolla”. Yleistäen suomalaiset ovat muuttuneet pilkkanaurajiksi. Epäilen vahvasti Venäjän sodanjohdon olevan nykyään paljon oppimiskykyisempi kuin maana ihmisiä keskinkertaistavan Suomen sodanjohto.

 3. Siionisti länsi & siionisti Venäjä:

  fight each other until the last Ukrainian. Tuttu juttu, kaikki sodat ovat pankkiirien sotia.

 4. Panssareista tulee aina mieleen kuvat tuhotuista ja palaneista venäläisten vaunuista. Eikös panssarivaunut ala olla muinaishistoriaa sodankäynnissä? Sama kuin Puolan ratsuväki toisessa maailmansodassa.
  Tykistöllä, ohjuksilla ja droneilla Ukrainassakin sotaa käydään.

 5. Natolla on jonkin verran joukkoja ja aseita Ukrainan rajan takana, mutta ei tarpeeksi sellaiseen sodankäyntiin, jota nyt Ukrainassa käydään. Valko-Venäjän alueella on paljon Venäjän armeijaa, joka koko ajan harjoittelee kaupunkisotaa ja pienillä ryhmillä rynnäköintiä. Onko Kiovan valtaus edessä?!!

  Näyttää siltä, että Venäjä pääsee aloittamaan kunnon talvioperaation vielä tämän vuoden puolella. Naton pitää sitten päättää, että sekaantuuko kunnolla taisteluihin. Suomen onni olisi se, että eihän Suomi voi liittyä ”puolustusliittoon”, joka käy hyökkäyssotaa vieraalla maaperällä!

  Mielestäni Suomen pitäisi antaa Erdoganille mitali, koska hän ei hyväksynyt Suomea naton jäseneksi. Naton haave saada Suomi pohjoiseksi rintamaksi Venäjää vastaan voi jäädä vain suvakkien katkeraksi haaveeksi!

  1. Siinä olisi Niinistöllä vaikea kysymys: Kuinka saada suomalaiset sotilaat taistelemaan Baltiaan? Naton ulkopuolisen naan ei tarvitse, mutta Naton jäsenenä on pakko kaikilla asevelvollisilla.

 6. Elon Musk 12.12.2022

  Satojen aktivistityöntekijöiden painostuksesta Twitter poistaa Yhdysvaltain ISTUVAN PRESIDENTIN (!) Trumpin, vaikka he itse myöntävät, ettei hän rikkonut sääntöjä.

  Under pressure from hundreds of activist employees, Twitter deplatforms Trump, a sitting US President, even though they themselves acknowledge that he didn’t violate the rules:
  9.36 ip. · 12. jouluk. 2022

  https://mobile.twitter.com/elonmusk/status/1602387025855885312?cxt=HHwWgMCtzdOg6bwsAAAA

 7. Juutalaiset ovat täydellisiä, jotka eivät koskaan tee mitään väärin, vaan kaikki mitä juutalainen tekee on aina oikein. Juutalaisia vain vainotaan täysin ilman syytä joka mantereella ja kulttuurissa. Kaikki syy on kaikissa muissa, ei ikinä juutalaisissa.

  1. Onko Sanna Marin sitten juutalainen? Hänellä ei ole ollut isää. Onko henki hänet siittänyt? Maskinaama alkaa muistuttaa Jeesusta.

 8. Nyt kun olemme saaneet ensin kestää amerikkalaisen ja brittiläisen vihollisemme, sekä yhden ryhmän valheita menneistä ja nykyisistä sodista, sitten ilmastonmuutoksesta, sitten ”koronasta” ja sitten vuosi ryssittelyä ja Venäjä-vihaa, on aika siirtää amerikkalainen ja brittiläinen, sekä yhden ryhmän saasta laillisesti laillisille leireille. Voimme parantua ja kehittyä vasta kun tämä eläimellinen, sairas ja rikollinen saasta on saatu laillisesti siirrettyä laillisille leireille säilöön, joko Tornion rajan läheisyyteen tai itärajalle pohjoiseen.

 9. Viimeisintä suurta tankkitaistelua, jossa amerikkalaisten ja brittien tapojen mukaan myrkytetään aina maaperä radioaktiivisella säteilyllä ja lukemattomilla. Tämä ja terrori on se heidän todellinen toimintatapansa, johon heidän elintasonsa ja valtansa perustuu. He ovat kyvyttömiä elämään itsekseen ja yksin, jolloin terrorisoivat ja ryöstävät, sekä varastavat aina tarvittavansa. Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian elintaso romahtaa heti kun he eivät saa enää varastettua ja ryöstettyä muilta, joka on näiden kyvyttömien ja sairaiden loisten elinehto.

 10. Amerikkalaiset puhuvat aina ”meidän rahoista, meidän verorahoista”, vaikka kyse on rahoista joita he varastavat ja ryöstävät kaikilta muilta. He pitävät näitä sitten ”heidän” rahoinaan. He eivät koskaan kykene mihinkään yksin ja omillaan. Aina pitää varastaa ja ottaa muilta elääkseen. He ovat orja- ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, joka selittää heidän täysin sairaan, viallisen, sadistisen ja laiskan, sekä epärehellisen ajattelun.

 11. https://youtu.be/R1v8wpScKNI

  Sairas, sadistinen ja rikollinen amerikkalainen ja brittiläinen saasta on tuhonnut ja mädättänyt monia terveitä ja kauniita kansoja, sekä kulttuureja. Oikeassa sotimisessa he ovat aina olleet surkeita. Heidän elintasonsa salaisuus onkin sairas, rikollinen ja sadistinen ajattelu, johon oikeat ja terveet valkoiset kansat eivät pysty samaan tapaan. Läntisen sivilisaation kylmä vesisuihku olikin se, että nämä sairaat ja kyvyttömät torakat ja loiset pääsivät lisääntymään helpossa ympäristössään.

 12. Amerikkalainen, brittiläinen ja yhden ryhmän saasta ulos Suomesta! Lastenmurhaajia ja huumekauppiaiden saastaa.

 13. Amerikkalainen ja brittiläinen saasta kerrallaan Suomi tullaan lopulta vapauttamaan laillisin keinoin. Amerikkalaiset ja brittiläiset lapsia murhaavat terroristisaastat pitävät meitä vapautta ajavina ”terroristeina” ja ”vastustajina”, sekä ”pahoina”.

  Eversti Macgregorin mukaankin vapautta ajavat suomalaiset ovat vain terroristeja, jotka pitää eliminoida pahoina ihmisinä. Hahah.

  1. Teepä se Macgregor. Putin saa hyvän propaganda-aseen: USA tappaa omat liittolaiset eli suomalaiset.

   Minä kun kuvittelin, että vihdoinkin pääsee tappamaan sotarikollisia amerikkalaisia omalla maaperällä. Se on suomalaisten velvollisuus.

 14. KAIKKI muu mitä UKRAINASTA on HUUDETTU! On silkkaa S O T A P R O P A K A N D A A ! ! !

  Jokainen WANHA PIERU, joka ENSINNÄKIN käynyt läpi TAANTUMUKSELLISEN koululaitoksen ja tuntee HISTORIAA edes WWII:n verran. YMMÄRSI heti REAALITEETIT, jotka painavat kuin LYIJYPUNNUKSET! Ettei VENÄJÄ häviä UKRAINALLE sotaa, jos NATO ”auttaa” vain niin LURJUSMAISEN falskisti kuin se VAIN osaa TEHDÄ!!! Mutta JONNET eivät TIEDÄ ja PASKA uppoaa HEIHIN kuin JALAT SEMENTTISOIKOSSA satama-altaaseen miestä myöten!!!

 15. Macgregorin kirjan kannessa muutama amerikkalainen rikollinen on saattamassa seuraavaa CIA:n heroiinilastia pikkulapsille myytäväksi. Amerikkalaiset ovat oikeasti avoimen ylpeitä huumekaupan tekemisestä, massamurhista, terrorismista jne. Niin mutta kun tuolla jossain on paha diktaattori, niin meidän PITÄÄ mennä levittämään sinne MEIDÄN rappiokulttuuria ja saastaa. Hyi vittu mitä eläimiä…

 16. Amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti maailman ainoita eläimiä jotka ovat avoimesti ylpeitä lastenraiskaajia, terroristeja ja huumekauppiaita.

 17. https://youtu.be/nSHcfE2D4RM

  Aiemmin Marco kannatti positiivista eugeniikkaa, eli sitä, että ne joilla oli aseet ja valta ryöstivät tavallisilta ihmisiltä maatilat itselleen ja tappoivat heidät nälkään. Nyt kun rahaeliitti tekee aivan samaa, vastustatko vai oletko edelleen saman positiivisen eugeniikan puolella kuin ennenkin? Vai siirteletko maalitolppia sen mukaan miten sopii? Nythän sinun pitäisi kannattaa rahaeliittiä, koska he tekevät jälleen oikein.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*