Marco de Wit 13 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eiköhän näillä henki lähde!

 

Kanadassa hallitus jo suosittelee ihmisille itsemurhaa. Valtio maksaa kulut. Suomessa ei tarvitse suositella, koska itsemurha on muutenkin rakas kansantraditio.

 

Jos suomalaisella menee tarpeeksi huonosti, niin hän ei suinkaan kapinoi ja tapa syyllisiä vaan itsensä.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Päivän kuva: Helpotusta!

 1. On nuo partaterät kohtuuttoman kalliit, mutta silti nopein keino toteuttaa itsemurha. Pää täyteen ensin ja sitten juuri ennen sammumista viiltää ranteet auki. Edes kuolee onnellisena.

  Olisi se myös polttoitsari vaihtoehto. Huoltoasemalla pumpusta valuttaa bensaa päälleen ja vahingossa sytyttää tulen. Räjähtävä lähtö.

 2. Valtiovallan edustajille jotka suojatyöpaikoissaan tätäkin mainiota artikkelia lukevat joudun toteamaan etten ole lähdössä. Jos tulee vaikkapa piinallinen syöpä tms muutama rikastuttaja lähtee mukana.Voitte kutsua vaikkapa valkoiseksi tilintasaajaksi. Toisaalta kunto mitä mainioin ja noussee vielä talven puuhissa. Mainoksesta puuttuu Breiviikin käyttämät pakettiauton laajennuskemikaalit.

 3. Ja se joka itsensä haulikolla ampuu, se tulee velvoittaa siivoamaan se huone sen jälkeen.

  On meinaan sitten sen verra verta ihan joka paikassa että sitä huonetta siivoaa viikon. Eikä aina edes riitä.

 4. Muisten yli 30-vuoden takaa kuin erään kauppaketjun Market mainosti maakuntalehdessä RAILAKKAASTI
  H I N T A R A I S K A U K S E S T A ! Siitäpä nousi tuolloin oikeutettukin PAHENNUKSEN ilmaisujen VYÖRY. Sen seurauksena kauppaketju pyysi ANTEEKSI huonoa ”sanavalintaa MARKKINOINNISSAAN! Tuolloin Suomi oli liki puhdas MATUISTA ja RAISKAUS katsottiin TUOMITTAVAKSI ja syvää PAHENNUSTA herättäväksi yleisessä yhteiskunnallisessa ilmapiirissä, jolloin VALKOINEN MIES oli pääosaltaan VASTUUSSA tuosta MATALAMIELISESTÄ ja KUNNIATTOMASTA teosta. Kun ”KULTAMUNAT” saapuivat Suomeen. Asenne MUUTTUI ”yksittäistapauksiksi” ja ”RASISMIKSI” sekä ”KULTTUURIPOHJAISEKSI” ynnä SUOMI-NAISTEN omaksi SYYKSI!!!

 5. (((SDP))) tahtoo sähkön hinnalle ylärajan. Ihmiset ovat tähän asti maksaneet sähköstään 4–7 snt/kWh ja nyt ylärajaksi haluttaisiin 20 senttiä. Eikö ole mahtavan jalo ja upea teko? Sähkön hintasi (kulutus) on viisinkertaistunut ja sinun pitäisi kumartua SDP:n jalkohin kiittämään tästä! ”No, onneksi hinta on nyt vain 25 senttiä, eikä vaikkapa 55 senttiä — se vasta kauheaa olisi! Kiitos, Sanna!” Huomautus: yksikään suomalainen hallituspuolue tai poliitikko ei päätä yhtään mistään. EU-Suomessa valtiomuoto on korporatokratia eli suuryritysten ja pankkien valta. Jokainen eduskunnassa oleva on näiden pankkien hyväksymä ehdokas. Pankkien valtaa vastustavia tahoja ei eduskuntaan eikä hallitukseen päästetä ja kun pankit sekä suuryritykset säätävät lait rahan voimalla, niin ei ole mitään keinojakaan kansalaisilla tai poliitikoilla korporatokratiaa vastustaa. Todellinen eliitti ei tule koskaan päästämään irti vallastaan. He ovat valmiita tekemään aivan kaiken mahdollisen asemansa säilyttämiseksi.

  Samalla tavalla USA:ssa leikkipresidentti (kaikki siellä ovat sätkynukkeja ja kipapäitä: Trump, homo-Obama jne.) Biden ”laski bensan hintaa”. Oikeastihan Amerikassa käytettiin reservejä ja hinnat saatiin täten ”tippumaan”. Eli sama kun 200-kiloinen hoikka amerikkalainen käy vääntämässä 10 kilon aamuköntsät ja hihkaisee sitten: ”Honey, I’ve lost some weight!” (Kulta, olen laihtunut!) Maailman suurimmat öljyntuottajat, Venäjä ja Saudi-Arabia, ovat OPEC:issa päättäneet, että öljyntuotantoa vähennetään 8 %. Tuosta Bidenin ”sankariteosta” tulee hieman mieleen se palopäällikkö, joka kävi öisin itse sytyttämässä tulipaloja, jotta pääsi sitten sammuttaessaan niitä leikkimään sankaria. Berlinin-muurinkin rakensivat (((N-liitto))) ja (((USA))) ja sitten jalouttaan repivät sen alas, kun se lehmä oli lypsetty kuiviin.

  Suomessa on tänään 14.12.2022 jännät paikat: riittääkö sähkö. Tämä on sitä uutta normaalia: ongelmia ei yritetä ratkaista, vaan yritetään vain roikkua mukana. Todellinen ongelma on sähkön vähyys, mutta EU-Suomessa ongelmaksi on maalattu sähkön liiallinen kulutus. Toki EU-Suomessa on aivan liikaa porukkaa — sen verran myönnän toki kulutuksen liiallisuuden: 1990 väkiluku oli 4,9 miljoonaa ja nyt se on 5,6 miljoonaa. Eli 30 vuodessa on tullut 700 000 maahanmuuttajaa, ”pakolaista” ynnä muuta kansainvälistä avuntarvitsijaa. Muistutus: EU-Suomessa ei noudateta Suomen (perustus)lakia, vaan kansainvälisoikeudellisia sopimuksia ja velvoitteita. Toistan: sopimuksia ja velvoitteita, ei lakeja. Suomen ongelma on tänne charter-lennoilla 30 vuoden aikana lennätetys somalit, irakilaiset, afgaanit ynnä muut vastaavat, jotka synnyttävät jokainen neljä lasta. (Somalinaisen synnytysluku Suomessa 4, suomalaisen 1,34.)

  EU-Suomea ikuisen kasvun utopiaan ei vie se, että meidät hukutetaan räjähtävästi lisääntyviin kehitysmaalaisiin, joista suurin osa on eläkeläisiä ja muita Kela-rahan saajia. ”Säästötalkoot”; leikkaukset, irtisanomiset tai mikään muukaan ei koskaan toimi, sillä olemme aina uudestaan saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*