2 thoughts on “Päivän koronasarjakuva

  1. Vaikka sarjakuva antaa ymmärtää ”YLIAMPUVUUTTA”. Sitä HUOLIMATTA kaikki TUO on NYKYMAAILMASSA täyttä TOTTA. Sillä MIKÄÄN ei ole enää TAVALLISTEN ja KUNNIALLISTEN ihmisten KÄSISSÄ vaan VÄÄRYYS ja VALHE hallitsevat nyt MAAILMASSA!!!

  2. Sehän tässä on kummaa, että nämä koronaterrorin käskyttäjät ja sen toimeenpanijat ovat niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Niille piikittäjille annettiin vielä 21 päivän diplomaattinen koskemattomuus, jos potilas sattui kuolemaan siihen piikkiin – niin hänet voitiin merkata kuolleen rokottamattomana. Tässä on tarkkaa siis mietitty se asia, että iso osa rokotekuolemista tapahtuu välittömästi tai muutaman tunni/päivän sisään. Näin toimivat siis meidän omat aidot terroristit. Puheita myöten – kaikki tuli ulkomaisesta komentokeskuksesta; https://crisis.fi/vihan-lietsominen-rokottamattomia-kohtaan-oli-jo-suunniteltu-vuonna-2019%ef%bf%bc
    (Ota Marko tuo linkin juttu omaksi artikkeliksi – se on tärkeä)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*