Marco de Wit 14 joulukuun, 2022

 

 

Laiton Lehti kertoi kuinka pari nuorta poikaa poltti Suomen itsenäisyyspäivänä Venäjän lipun, koska Suomen puolueettomuuden sijasta haluavat natottaa olemalla Suomea ja Ukrainaa miehittävien juutalaisoligarkkien puolella.

 

Päivän video: Lipun poltto

 

 

Laiton Lehti epäili kyseessä olleen pikkupojat, jotka uskaltavat polttaa lippuja ainoastaan valtamedian ja suvakkien tuella. Niinpä sitten Laiton Lehti ehdotti litmustestiä eli uskaltavatko myös polttaa Suomea kansanmurhaavien kätyrien lippuja.

 

 

Minkä lipun polttaisit? TOP 10 ehdotusta!

 

 

Laittoman Lehden epäilykset on nyt osoitettu todeksi. Kyseiset pikkupojat ihan oikeasti fanittavat mädättävää ja kansanmurhaavaa Natoa!  Tämä kävi nimittäin ilmi Miki Sileonin haastatellessa lippupolton pikkupoikamaista projektin vetäjää, Pyry-lii Soiniota.

 

 

Miki Sileoni haastattelee Pyry-lii Soiniota

 

 

Kertookin aika paljon Sinimustien tasosta, että Soinio on Uudenmaan Sinimustien puheenjohtaja! Lisäksi Soinio on toiminut aktiivisesti persuissa ja on Suomen Sisun nuorisoryhmän puheenjohtaja. Kyseessä ei siis ole kuka tahansa tyyppi, vaan vuosien ajan monenlaisissa kansallismielisissä järjestöissä vaikuttanut henkilö.

 

Soinio myös ihan avoimesti vihaa (siis kirjaimellisesti) venäläisiä ja julistaa älytöntä Suur-Suomi politiikkaa. Näyttää jopa olevan hyökkäämässä ihan Uralille asti.

 

https://mobile.twitter.com/LiiPyry/status/1601481701800423424

 

Soinion twiitti ei jostain syystä aukea. Tämä kuitenkin aukeaa.

 

 

 

Sileoni haastattelee Soiniota hyvin pitkään eli yli puolitoista tuntia. Siinä olisi paljon analysoitavaa monellakin tasolla, mutta ensin muutama huomio:

 

1. Leikkaa partasi Sileoni!

Ei siis millään pahalla, mutta jotain rajaa. Eipä silti. Laiton Lehti ei sitten muuten kovasti haluakaan Sileonia kritisoida, vaikka maanpetturimaisesti nyt haluaakin avoimet rajat kymmenille tuhansille ukrainalaisille. Sileoni on kuitenkin vuosien ajan ollut yksi kaikista ahkerimmista ja rohkeimmista kansallismielisistä aktivisteista. Hän oikeasti yritti vuosia organisoida kaikenlaista katutoimintaa, kunnes huomasi suuren osan aktivisteista olevan todellisia selkäänpuukottajia ja jopa mielisairaita. (Suorapuheisena miehenä Sileoni ohimennen mainitsee tästäkin vihatotuudesta pikkupoikaa haastatellessaan.)

 

Tästä huolimatta Sileoni yritti vuosia tehdä kaikkensa, mutta mikään ei auttanut. Aktivistien taso on yksinkertaisesti niin heikko ja valeoppositio persujen helposti ostettavissa. Tässä mielessä Sileonin natotus on ymmärrettävää. Vihdoinkin suomalaiset on saatu innostumaan ja aktivoitumaan.

 

Lisäksi Sileoni ei oikeasti ole himonatottaja. Hän nimittäin myöntää Naton olevan osa läntistä suvakkimädätystä varsinkin kulttuurisella tasolla. Aiemmin Sileoni oli tästä syystä natokriittinen korostaen Suomen puolueettomuutta ja haluten Suomelle omat ydinaseet!

 

Sileoni onkin ollut niitä harvoja aktivisteja, jotka ovat vuosia varoittaneet putinisteista. Fakta nimittäin on, että Suomen katuaktivistit ovat pitkälle olleet putinistien johtamia. Janus Putkonen ja kumppanit ihan avoimesti fanittavat jopa Neuvostoliittoa! Tätä vastaan Sileoni on vuosia yrittänyt taistella, joskin huonolla menestyksellä ennen kuin epätoivoissaan päätti ryhtyä natottajaksi.

 

MV-lehden putinistit vs. Offensiivinen realismi: Onko Ukrainan sota hyvyyden ja pahuuden välinen sota?

 

 

2. Puolisuomalaiset

Kaikki tietävä jo nimestä, ettei Sileoni ole täysin suomalainen. Hänen isänsä on argentiinalainen. Yllätys sen sijaan oli, ettei haastateltava Pyry-Lii Soiniokaan ole suomalainen. Hänen isänsä on nimittäin kanadan-ranskalainen!

 

No, niin. Tässä nähdään taas se mitä Laiton Lehti on koko ajan sanonut: Suomalaiset ovat maailman huonoimpia kapinoitsijoita. Jos jossain Suomessa joku oikeasti tekee jotain kapinallista ja vieläpä ylpeästi ottaa siitä vastuun, niin voit olla varma kyseessä olevan joku ulkomaalainen tai vähintäänkin puolisuomalainen!

 

Itse asiassa Soinio näyttää olevan tästä itsekin tietoinen, koska siihen viittaa Sileonin haastattelussa. Sileoni ei tästä yleisöä varmasti kiinnostavasta asiasta kuitenkaan halunnut puhua, vaan vaihtoi nopeasti aihetta. Sileoni ei ymmärrettävästi halunnut videolla korostaa sitä hyvin tietämäänsä asiaa, että koko kansallismielisen liikkeen perusongelma on suomalaisten värittömyys, alistuvuus ja passiivisuus.

 

 

Matuvyöryn synnyttäneen Rajat Kiinni -liikkeen aikana johtavat aktivistit usein (kulissien takana) keskustelivat ja valittivat siitä, että miksi AINA kaikkein aktiivisimmat ja kapinahenkisimmät aktivistit olivat vähintäänkin osittain ulkomaalaisia. Vähitellen johtavien aktivistien sisäpiirin vitsiksi muodostui lyödä vetoa sukujuurista, kun joku aktivisti osoitti jotain suurempaa aktiivisuutta ja kapinahenkeä. Vetosummat kuitenkin pienenivät päivä päivältä, koska parhaimmat aktivistit osoittautuivat joka kerta sukujuuriltaan ei-suomalaisiksi tai vähintäänkin puolisuomalaisiksi.

 

Vielä pahempaa oli, että kun vihdoin löytyi joku aktiivisen kapinahenkinen suomalainen, niin pian tämä osoittautui selvästi epätasapainoiseksi. Niinpä sitten alettiin lyömään vetoa siitä onko aktiivinen suomalainen ollut mielisairaalassa, vankilassa, lääkityksessä, alkoholisti, narkkari, homo, tms. Lähes aina näin myös oli.

 

Evoluutiopsykologia selittää tämän ilmiön, koska suomalaiset eivät ole muiden valkoisten tavoin arjalaisia eli indoeurooppalaisia, vaan ikivanha metsästäjä-keräilijäkansa. Tämä selittää kaiken aina älykkyydestä ja rehellisyydestä alistuvuuteen, alkoholismiin ja valtiouskovaisuuteen.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Tämän vuoksi Laiton Lehti ei ole kovasti halunnut kritisoida Sinimustia ja sen johtajaa Tuukka Kurua. Siis vaikka he ovat fasisteille tyypillisesti liitossa sionistien kanssa. Sinimustat ovat kuitenkin saaneet aikaiseksi jotain mikä ei ole aikaisemmin Suomessa onnistunut: Löytämään ja organisoimaan edes suhteellisen tasapainoisia ja kapinahenkisiä nuoria suomalaisia miehiä.

 

Tosin tämä on sitten johtanut siihen, että Sinimustien on ollut aloitettava organisaation luominen täysin tyhjästä ja edettävä hyvin hitaasti. Tuukka Kuru selvästikin tajuaa suomalaisen luonteen perusongelman, mutta pyrkii kääntämään sen vahvuudeksi keräämällä ja opettamalla ympäri Suomea tasapainoisen oloisia nuoria miehiä. Tämä vaatii todella paljon pitkäjänteisyyttä ja on myös hieman nöyryyttävää, koska alkuvaiheessa organisaatio ja äänisaalis tulee evoluutiopsykologisista syistä olemaan todella pieni.

 

Tämä evoluutiopsykologinen ongelma myös selittää (mahdollisten Supo-kontaktien lisäksi) miksi Sinimustat ovat hypänneet juutalaisten ja suvakkien junaan Natotuksessa: Suomalaiset voi nykyään saada aktivoitumaan vain ryssävihalla. Ensinnäkin Venäjä on ihan oikeasti varastanut suomalaisten maita. Tosin niin ovat myös germaanit, jotka lisäksi tälläkin hetkellä miehittävät ja mädättävät Suomea juutalaisoligarkkien johdolla, vaikka tämä ei ryssävihan sokaisemia Soiniota ja sinimustia kiinnostakaan. (Onkohan Soiniokin osaksi myös ruotsinkielistä sukua, kun niin sokeasti ihailee ruotsalaisia? Haastattelussa Soinio koko ajan vähättelee ruotsalaisten satoja vuosia Suomeen kohdistamaaa riistoa, vaikka se jatkuu edelleen ja voi monikulttuurisuudella lopullisesti tuhota Suomen)

 

Toiseksi, vain juutalaisten dominoiman valtamedian avulla Sinimustien on mahdollista innostaa suomalaiset miehet suuremmissa määrin aktivismiin. On siis ymmärrettävää, että Sinimustat ovat suvakoituneet monella tavalla saadakseen lisää aktivisteja ja kannattajia. Tosin ei se silti maanpetturuutta oikeuta. Sionistien kanssa liittoutuminen on erittäin vakava maanpetos. Niin on myös rajojen avaaminen kymmenille tuhansille slaaveille, jotka kaiken kukkuraksi tulevat yhdestä maailman korruptoituneemmasta maasta! (Tästä julkaistaan huomenna toinen juttu.)

 

3. Pedonatottajat

Sinimustien heikosta tasosta kertoo myös se, etteivät he kykene pitäytymään vain venäjävastaisuudessa, vaan suomalaisille tyypillisesti haluavat isotella Venäjälle jonkun suurvallan hameen suojista. Samalla suomalainen kansanluonne on myös niin naivi, että luottaa ”liittolaisiin” eli jopa Natoon. Ihan oikeasti monet sinimustatkin ovat niin naiveja ja tyhmiä, että näkevät Naton pelkkänä neutraalina sotilasliittona, jonka sanaan voi luottaa ja joka ei koskaan mädättäisi. Toiseksi, monet sinimustat kuvittelevat Suomen saavan Natosta vain hyötyä ilman haittoja! Siis vaikka Nato on pääosin sama kuin sionistien hallitsema USA!

 

Täytyy myös olla todella tyhmä, jos ei ole tajunnut sionistien dominoiman Naton olevan sekä globalistipankkiirien että globalistisuvakkien nyrkki. Se on nimenomaan pankkiirien ja sionistien dominoimat länsimaat, jotka ovat kansanmurhaamassa Suomea. Tällä hetkellä länsi on taatusti paljon pahempi uhka suomalaisten olemassaololle kuin itä!

 

Lisäksi se on nimenomaan Nato, joka on liittoutunut jihadistien kanssa ja harjoittaa monenlaista terroria ja Gladio-operaatioita.

 

Yrittääkö Nato manipuloida suomalaisia natomielisyyteen? Gladio tekee hyvää Suomellekin!

 

 

Nykyään Nato ihan avoimesti ajaa sionistien agendaa liittoutuen jopa jihadistiterroristien kanssa mm. Syyriassa, Afganistanissa ja Libyassa. Päinvastoin kuin monet eurooppalaiset fasistit, niin suomalaiset sinimustat ovat ihan täpinöissään, kun pääsevät tukemaan sekä juutalaisia että islamisteja.

 

Päivän sarjakuva: Sionistiyllätys

 

 

Tämän takia natoagentit Halla-aho ja Purra vaativatkin pedoafgaaneja Suomeen. Voikin kysyä missä menee Soinion ja sinimustien raja? Kuinka paljon Naton pitäisi mädättää, että tuomitsivat Naton kansanmurhaorganisaationa? Pedofilia tai edes pedoafgaanien Suomeen kuskaaminen ei selvästikään ole se raja.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Sinimustat ovat muuten olleet Naton pedoafgaaneista ihmeen hiljaa aivan kuten ovat hiljaa myös persujen Matti Putkosesta ja tämän äänestyskoneista. Tosin persuissa vuosia vaikuttanut Soinio saattaa oikeasti olla niin tyhmä, ettei sen enempää pedoafgaanen kuskaaminen kuin persujen äänestyskoneetkaan ole pistäneet hänen hälytyskellojaan soimaan.

 

Itse asiassa vielä vähän aikaa sitten Soinio fanitti Nato-agentti Jussi Halla-ahoa, vaikka tämä on kääntänyt takkiaan ainakin parikymmentä kertaa. Soinio on ollut jo vuosien ajan pakko huomata kuinka Halla-aho on ollut valmis myymään Suomen moneen kertaan, kunhan vain saa Suomen Natoon. Tässä operaatiossa hänellä on ollut apunaan suurmaanpetturi Matti Putkonen äänestyskoneineen. Miksiköhän Soinio tai YKSIKÄÄN lukuisista muista persuista tulleista sinimustista ei koskaan sanallakaan kyseenalaistanut Putkosta ja äänestyskoneita?? Eivätkä kyseenalaista vieläkään, vaikka ne ovat juuri se millä persuista on tehty täysi valeoppositio.

 

 

 

Lisäksi Nato myös ihan avoimesti ajaa monikulttuurisuus, transu- ja homotusprojekteja. Tästäkään Soinio ei voi olla tietämätön, koska Naton monikulttuurisuus- ja pervopropaganda on niin räikeää. Yksi asia onkin varma: Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon tulisi entisestään kiihdyttämään Suomen armeijan mädättämistä!

 

USA “integroi” Suomen armeijaa Naton femakko- ja transujoukkoihin. Pekka Toveri innoissaan!

 

 

Luuleeko Soinio tosissaan, etteikö Naton jäsenyys entisestään kiihdyttäisi USA:n ja Ruotsin mallin omaksumista myös Suomen armeijassa?

 

Ruotsin armeija Naton pervokunnossa

 

 

Toisaalta ehkä Soinio ei pidä pervoilua kovin vakavana asiana. Ainakaan persunuorissa ollessaan hän ei kovasti homokampanjoita protestoinut.

 

 

 

 

 

Nato myös ihan avoimesti pyrkii suvakoimaan Euroopan maiden sisäpolitiikkaa. Esimerkiksi Ranskassa Nato ihan avoimesti tuki Rothschildien kätyriä, Macronia. Samalla se tietysti raivoisasti vastusti Le Peniä, joka kannattaa de Gaullen mallin mukaista itsenäistä puolustuspolitiikkaa. Jopa Puolassa ja Unkarissa Nato on myös ihan avoimesti yrittänyt mädättää pyrkien yhdessä Soroksen kanssa vaikuttamaan vaaleihin.

 

Puolassa tilanne on hyvin vaarallinen, koska siellä konservatiiveja tukevat vain vanhukset ja maalaiset, kun taas länsimielistä oppositiota tukevat nimenomaan kaupunkilaiset ja nuoret. Mädätys onkin mennyt Puolassa jo niin pitkälle, että sielläkin järjestetään pridemarsseja.

 

Miksi Puola sallii Pride-marssit?

 

 

Yllätys, yllätys. Myös Ukrainassa on jo vuosia järjestetty pridemarsseja. Tämän mädätysprojektin takana ovat selvästi sionistit, jotka käyttävät Natoa sekä nyrkkinään että solutukseen.

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Luulevatko sinimustat, että USA, Soros ja muut juutalaisoligarkit ovat pyyteettömästi kaataneet Ukrainaan kymmeniä miljardeja?

 

Juutalaisoligarkki George Soros myöntää: Soros-imperiumi rahoittanut Ukrainaa 25 vuotta!

 

 

Täytyy olla oikeasti tyhmä, jos ei tajua, että TOTTAKAI Nato sekä avoimesti että kulissien takana tukee mädätystä. Se ei halua aitokansallismielisten pääsevän missään valtaan, koska päinvastoin kuin Soinio, niin useimmat aitokansallismieliset eivät ollenkaan hyväksy pedo-Natoa.

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä!

 

 

Päinvastoin kuin suomalais-ugrilaiset unkarilaiset, niin suomalaisille on äärimmäisen vaikeaa seisoa omilla jaloillaan. Vaistomaisesti suomalaiset aina haluavat ”liittoutua” (eli huorata) jonkun suuremman vallan, kuten USA:n ja Naton kanssa. Tämäkin selittyy evoluutiopsykologialla.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIV: Miksi suomalaiset ovat alistuvia ja unkarilaiset itsenäisiä?

 

 

4. Antifa

Niinpä yllättävän moni sinimusta onkin himonatottaja tai ainakin vähättelee Naton vaarallisuutta. Siis vaikka itsekin myöntävät suvakkimädätyksen tulevan nimenomaan Israelista ja LÄNNESTÄ eli varsinkin USA:sta, joka tietysti täysin dominoi Natoa. Jokainen jolla on silmät huomaa tämän väkisinkin Naton transusotilaista!!

 

Natotransut hämmentävät ranskalaisia

 

 

Nykyajan ”kansallismieliset” nuoret miehet on mädätetty kouluissa ja valtamedian avulla niin perusteellisesti, etteivät he pidä edes homotusta ja transuilua minään vakavana ongelmana. Ei varsinkaan Soinio, joka itse myöntää olleensa nuorena Antifa-fani!

 

Mietippä sitä. Ensinnäkin kertoo psyykkisestä epätasapainoisuudesta heilahtaa laidalta toiselle. Toiseksi, kuinka paljon Soinio on ehtinyt pervoilemaan Antifa-aikanaan? Kolmanneksi, Soinio kuvittelee olevansa kristitty konservatiivi ja varmaan onkin VERRATTUNA entiseen Antifa-minäänsä.

 

Tosin ei Soiniota voi kovasti syyttää. Ongelmana on nimittäin, että niin monet sinimustat ovat Soinion tavoin hyvin nuoria eli heiltä puuttuu kunnon elämänkokemus, kuten pitkäaikaisen avioliiton ja lapsien tuoma realismi elämän tosiasioihin. Niinpä heidän on myös helppo katsoa sormien läpi lännen homotusta, transuilua ja monenlaista suorastaan satanistista mädätystä. Tätä pahentaa vielä entisestään se, että myös aitokansallismielisinä esiintyvät kansallismieliset järjestöt ja ”intellektuellit” on mädätetty. Karmea esimerkki tästä ovat tietysti Sisun ja Sarastus-lehden homottavat incelit.

 

Sarastus-lehden Timo Hännikäinen syyttää Laitonta Lehteä antisemitimistä! Hännikäisellä homokompleksi?

 

 

Niinpä ei ole ihme, etteivät Naton transujoukot häiritse myöskään sinimustia! Et usko? No, katsoppas haastattelun kohta 22 minuuttia. Siinä Uudenmaan Sinimustien puheenjohtaja Soinio selittää, ettei se nyt niin vakavaa ole, että Natossa on transukenraaleja.

 

Myös chätissä ihmeteltiin suuresti Soinion asennetta.

 

 

 

Soiniolla oli kuitenkin selitys: Natotransuilussa on kuulemma kysymys vain suvakkipropagandasta, jota ei pidä ottaa niin vakavasti!!

 

Tässä vaiheessa Miki Sileonille tuli kiire vaihtaa puheenaihe pois transuista.

 

Voi minkä teit Miki! Ehkä Soinio oli tulossa ulos kaapista!

 

 

 

 

 

60 thoughts on “Sinimustien Uudenmaan pj. Pyry-lii Soinio: Naton mädätys ja transukenraalit ei ongelma!

 1. Pyydän jo toistamiseen anteeksi että allekirjoitin näiden pedonatottajiksi osoittautuneiden siniMUUSIEN kannattajakortin.

  Hävettää.

  1. Piiiitkään ollaan yritetty varoittaa awakening-jengin yhteydet rappioporukkaan, homottajiin ja alt right feikkihomoporukkaan – kuuroille korville on mennyt ja menee huomennakin.

   1. Piiiitkään on myös Marcoa yritetty varoittaa ja valistaa, mutta ei tuolle umpimieliselle meinaa millään mennä kaaliin…

    Marco: ”…Ranskassa Nato ihan avoimesti tuki Rothschildien kätyriä, Macronia. Samalla se tietysti raivoisasti vastusti Le Peniä…”

    Ja kommentiksi Marcoa mukaellen – Täytyy olla oikeasti tyhmä, jos ei tajua, että TOTTAKAI Rothschildit hallitsevat kulissien takana myös Ransakan oppositiota. Ethän sinä Marco nyt voi olla noin yksinkertainen, ettet päivänselvää valeopposiota – jota LePen edustaa – tunnistaisi? Mikä tästä oikein tekee niin vaikeaa ymmärtää??

    1. Ei ole vaikea ymmärtää. Le Penin porukka on vähän samantapainen valeoppositio kuin persut, mutta lievemmässä muodossa, koska ranskalaisilla on enemmän ylpeyttä ja halua olla de Gaullen hengessä itsenäisempi ja vähemmän sotahullu kuin esim. persut.

     Valeoppositioissakin on eroja.

 2. >   suomalaiset aina haluavat «liittoutua» (eli huorata)
  >   jonkun suuremman vallan, kuten USA:n ja Naton kanssa.
  >   Tämäkin selittyy evoluutiopsykologialla

  Oli­ko Ur­ho Kek­ko­sen su­ku­juu­ret met­säs­tä­jä-ke­räi­li­jöis­sä?
  –   Ai­na­kin hän tun­tui ym­mär­tä­vän mi­tä ul­ko­mai­sen so­ta­voi­man «avu­nan­to ja yh­teis­työ» tar­koit­taa.

  Sai­si­ko­han Kek­ko­ses­ta oi­kein kokonai­sen ar­tik­ke­lin?

 3. Jos Si­ni­Mus­tat si­tä tai Si­ni­Mus­tat tä­tä, se on pie­ni on­gel­ma sii­hen ver­rat­tu­na mi­hin olem­me me­nos­sa lä­hi­vuo­si­na:
  –   Ko­ko län­si­mai­sen si­vi­li­saa­ti­on ro­mah­dus ja tu­ho.

  Yk­si kes­kei­sis­tä on­gel­mis­ta tu­lee ole­maan ko­ko­naan uu­den val­ti­ol­li­sen jär­jes­tyk­sen luo­mi­nen, uu­si jär­jes­tel­mä on luo­ta­va ai­van tyh­jäs­tä, from the sc­ratch!
  –   Kun ko­ko Suo­men hal­lin­to­JÄR­JES­TEL­MÄ ro­mah­taa, mi­tä ti­lal­le?
  –   Sil­loin ei ky­sy­tä ku­ka va­li­taan edus­kun­taan tai mi­tä puo­lu­et­ta kan­na­tat vaan, kun de­mok­ra­ti­aa ei enää ole, kun puo­lu­ejär­jes­tel­mää ei enää ole …

  Suo­mea uh­kaa­va vaa­ra on ek­sis­ten­ti­aa­li­nen ja edes­sä on ko­ko vä­es­tön tu­ho, el­lem­me pys­ty luo­maan yh­teis­työn jär­jes­tel­mää, jos­sa kan­sa pys­tyy har­joit­ta­maan elin­kei­no­ja eli elan­non hank­ki­mis­ta il­man hal­li­tuk­sen oh­jaus­ta,
  –   kos­ka hal­li­tus­ta ei sil­loin ole,
  –   ei ole la­kia
  –   ei­kä EU:ta,
  –   on vain aseet.

  Mut­ta ke­nen aseet?
  –   Ke­nel­lä on Suo­men asei­den «kill switch», ak­ti­voin­ti­koo­di
  –   ja pai­ne­taan­ko hyök­käys­nap­pia ul­ko­mail­ta kä­sin vai­ko Suo­men maa­pe­räl­tä.

  1. Antaa vaan romahtaa. Koronan aikana kaikki jo meni. Nyt kiihtyvä syöksylasku jatkuu.

   Yleensä kaikki kurjuus alkaa sodasta ja loppuu kulkutautiin. Nyt mennään käänteisesti. Kriisi alkoi koronasta. Kriisien päätepiste tällä kerralla on SOTA.

  1. Mielenkiintoista. Ovatko he siis osittain suomenruotsalaisia tai omaavatko paljon yhteyksiä ruotsinsuomalaisiin? Selittäisi kyllä paljon. Kovin ryssävihahan on nimenomaan suomenruotsalaisilla. Haastattelussakin huomasi todella selvästi, että sekä Miki että varsinkin Soinio vähättelivät ja jopa kiistivät suomenruotsalaisten orjuuttaneen Suomea satojen vuosien ajan. Näyttivät myös kiistävän, että suomenruotsalaiset yhdessä juutalaisoligarkkien kanssa ovat tälläkin hetkellä tuhoamassa koko Suomen kansan monikulttuurisuudella.

   1. No itse päättelin että hurreja koska yleensä vähintään ovat alitajuisesti pilaamassa suomalaisten elinmahdollisuuksia ja suhteita itään mutta täydensit että Sileoni on osin argentiinalainen. Sileoni on minusta ok tyyppi mutta ilmeisesti Ukrainan tapahtumat menneet perheen isälle kovasti tunteisiin. Sileonihan väitteli levelissä Putkosen kanssa ja oli aivan ulalla sotaa edeltäneestä vuosikymmenestä joka selittää koska on sitten syönyt liikaa valtamedian narratiiveja. Putkonenkin toisaalta sitten sekosi ja lähti täysillä ylistämään neuvostoliittoa ja näkemään kaikkialla natseja. Hassua miten piiri pyörii, kansallismielisestä tulee globalisti ja toisesta leninisti, toivottavasti tilapäistä hulluutta mutta Putkonen taitaa olla mennyt jäädäkseen ja on minusta nyt mainehaitta kaikkeen mihin koskee

   2. Miten ruotsalaisten orjuuttamisen ja kirjaimellisesti suomalaisten kansanmurhan voi edes kiistää, kun se on täysin kiistämätön historiallinen tosiasia, kun alkaa käymään läpi minkälaista kirjaimellista murhaa ruotsalaisten valtakausi oli?

    Suomalaisten kodeista vietiin miehet ja hevoset, verotettiin hengiltä, sekä tulivat terrorisoimaan ja tappamaan suomalaisia, sekä ryöstivät suomalaisten maat. Kaikki kauppa myös monopolisoitiin kulkemaan ruotsalaisten kautta ja suomalaisia yritettiin estää tekemästä kauppaa VENÄLÄISTEN kanssa. Jos tämä ei ole heidän mielestään täyttä murhaa ja vainoa, niin mikä sitten?

     1. Ruotsi vielä lähetti kaikkein pahimman roskaväkensä Suomeen nimenomaan ryöstämään, terrorisoimaan ja miehittämään Suomen parhaimmat viljelymaat, jota ei ole koskaan ollut kuin murto-osa Suomen pinta-alasta ja ruotsalaiset ryöstivät sen kaiken. Kyllä alkaa kiehumaan yli kun tullaan väittämään ihan muuta ruotsalaisista varkaista ja loisista.

    1. Sama kuin nykyään. Kaupankäynti ja kaikki yhteydenpito on katkaistu muualle kuin länteen. Elämme toista sortokautta.

     1. Tilanne on juurikin kaikilta puolin täysin sama, kuin ruotsalaisten sortokauden aikaan. Itse asiassa se on jopa pahempi mm. nykyteknologian ja sääntelyn jne. avulla, jolloin et yksinkertaisesti voi kiertää laitonta miehitysvaltaa ja sortoa juuri ollenkaan.

     2. Hyvä pointti. Pitääkin käyttää itäinen ja läntinen sortokausi-sanoja. On myös törkeää, että nykyään Suomi pakotetaan käymään huijauskauppaa (huijaus- ja orjadollarilla/eurolla) länteen samalla, kun on kielletty käymästä rehellistä kauppaa (markoilla ja ruplilla) itään!

   3. ”Kovin ryssävihahan on nimenomaan suomenruotsalaisilla.”

    Jo fennomanian aikana suomenruotsalainen eliitti vihasi suomenruotsalaisia, ei suomenruotsalaiset ole ikinä vihanneet ryssiä, se on sama ruotsinkielinen nomenclatura joka vihaa ja puskee ryssävihaa. Kohde vain on vaihtunut.

 4. Naulan kantaan sanottu: ”Vielä pahempaa oli, että kun vihdoin löytyi joku aktiivisen kapinahenkinen suomalainen, niin pian tämä osoittautui selvästi epätasapainoiseksi. Niinpä sitten alettiin lyömään vetoa siitä onko aktiivinen suomalainen ollut mielisairaalassa, vankilassa, lääkityksessä, alkoholisti, narkkari, homo, tms. Lähes aina näin myös oli.”

  Evoluutiopsykologian lisäksi tähän ilmiöön todennäköisesti on syynä myös aakkostoimistot sekä chabadin, antifan ja persujen mustien operaatioiden tiimit, jotka rekryävät näitä kitkuissa mummonsakin myyviä sabotääreiksi lahjonta kiristys uhkailu menetelmällä. Ei näillä tapauksilla koskaan ole rahapulaa, vaikka eivät nosta keskikuukausipalkkaa. Silmiinpistävää heissä on, että lotraavat kalliita päihteitä ja muita hedonisminsa kuorrutuksia, joihin ei kenelläkään tavallisella yrittäjällä tai palkansaajalla ole varaa ja joiden rahoittamiseksi muut tulottomat juopponarkit yleensä myyvät itseään, alkavat liivijengin muuliksi, tai varastavat elektroniikkaa.

  1. Loistava pointti. Kieltämättä on tullut sama mieleen. Jotenkin nämä näkyvimmät kansallismieliset aina myös keksivät jonkun tekosyyn miksi pitää liittoutua sionistien kanssa.

 5. Naton mädätys tarkoittaa suomalaisen sotilaskoulutuksen voimakasta alasajoa. Natomaassa EI OLE MAAN OMAA ARMEIJAA. SE ON NATOARMEIJA.

  SUOMITONTUT EIVÄT TAJUA EDES TUOTA TOSIASIAA. NATO VIE SUOMELTA OMAN KANSANARMEIJAN. Komentokieli on englanti.

  Nykyään Suomea aseriisutaan. Ukrainaan viedään aseet. Kuka teki päätöksen ja onko sitä pohdittu monelta kantilta. Ei kukaan. Niin vain tehdään.

  Taas löytyy Sauli Niinistö sen takaa. Viime viikolla sanoi, että jotain aseita voidaan vielä jättää Suomeen.

  Aivopesty ulkomaille huoraava eliitti kääntää kaiken nurin päin. Muut ensin, Suomi viimeiseksi. Punaviherfeministi Jennikö ohjaa Saulia?

  Miksi suomalaiset ovat globalisteja. Kaikki muutkin ovat, ja se on helppoa.

  Ilman omistus- ja hallintaoikeutta ei ole yksilön oikeuksia eikä ole sananvapauttakaan.

  Marx oli oikeassa. Kaikki riippuu omistusoikeudesta.

  1. Jos Sileoni ei ole himonatottava, niin ehkä ei sitten kannattaisi vaatia Suomea pedofiilirinkejä, huumekauppaa, terrorioperaatioita jne. pyörittävään Natoon Eduskunnan porteilla ja striimeillään.

  2. Onko hänessä Li Anderssonin ja Timo ”Sioni” Soinin parhaat puolet yhdistettyinä? Kyllä Pyri-Lii sopii hyvin soppaan: siellä on jo poliittisessa sopassamme Lulu Ranne, Riikka Slunga-Poutsalo, Simon Jakob Benjamin Elo, Pirkko Ruohonen-Lerner, James Hirvisaari, Ano Turtiainen, Kike Elomaa, Teppana Euro… Hoh-hoijaa.

   Teatteri- ja ravintolabisneksistään koituneita maksamattomia laskuja pakoileva Janus Putkonen kyllä pesi tuon parttaäijän silloin NATO-keskustelussa täysin. En partamiehestä sen enempää tiedä. Putkonen osaa puhua ja tietoa riittää, mutta mies on myös kovanluokan huijari. Älkää unohtako sitä. Puhetaitoja on siis käytetty paljon myös epärehellisyyteen. Putkonen on sovittanut jälkikäteen patriootin ja partisaanin viittansa sen totuuden ympärille, että pakeni ensin Thaimaahan ja sitten Donbasin alueelle, sillä Suomeen ei ole velkojen takia enää asiaa.

   1. Partamiehestä et tiedä(ollut esillä jo monta vuotta erilaisissa tempauksissa) mitään, mutta Putkosesta monen vuosikymmenen taakse. Ketä yrität kusettaa vai oletko homosatanisti?

  1. Mitä voi odottaa parikymppisistä mitään kokemattomista peräkammarin pojista? Uhoavat toisilleen. Zamaa nulikkaporukkaa kuin Adolf Hitler.

  2. Mietin samansuuntaisesti ”mitä toi oikein selittää? onko se täysin idiootti”. No, Ikävä kyllä mielenvikaiset ovat kautta aikojen päässeet vallan kahvaan. Yrittääköhän nää nyt niillä? Sillä ikävä kyllä Pyryn kaltainen idiotismi vetoaa toisiin henkilöihin.

 6. Pikkupoikapuolue, jonka Uudenmaan pj koittaa sovittaa marttyyrin viittaa ylleen. No, myötätuntoa löytyy lähinnä maanpakoon lähteneeltä PT(paskaa tuutista)Median vetäjältä ja tietysti Mikiltä joka ei tule ikinä pääsemään yli Janus Putkosen (LEVELI:n lähetys) nöyryytykseltä jossa Mikiä vietiin kuin pässiä narussa. En yhtään ihmettelisi jos SML:n kerhotilojen seiniltä löytyisi Touko Laaksosen upeita teoksia. Sen verran tuo laivan keula on kääntynyt kohti liberalismia ja globalismia (PEDO & NATO).

 7. Tervemenoa Donbassiin. Siellä pääsee tekemään muutakin kuin polttamaan lippua. Jos pääsee takaisin hengissä ja kaikki raajat tallella, niin silloin reissu olisi onnistunut!

  Mikä mahtaa olla Soinion mielipide Turkista ja heidän rohkeasta johtajasta, eli Erdoganista?

 8. Sinimustat vaikuttaa samanlaiselta valeoppositiolta kuin Persut, pienistä puroista kertyy ääniä globalistien vaalipottiin.

  1. Olen päätynyt samaan lopputulokseen. Myös ”puolueen” syntymisen ajoitus täsmää tähän päätelmään.

 9. Ei ole näkynyt enää mitään mustat kaupassa-juttuja kun ”sinimustat kulkueessa” veti voiton, huuh huuh, sanoisiko vaikka levelin Junnu.

 10. Sinimustat ihan vitsi.Pyry,Severi ja pikku Viljami hakeneet reisitaskuhousut varustelekasta ja treenailleet aikidoa jossain ojanpohjalla.Ideologiakin ihan sekaista. Kertokaa nyt joku läheinen noille terveydenhuollon eri mahdollisuuksista.

 11. Nämä Soinion kaltaset edustaa jotain ihan omaa linjaansa, koska sinimustat ei puolueohjelmassaan kannata Natoa ja on päässyt varmaankin aktiivisuutensa ja kokemuksensa ansiosta piirinsä johtoasemaan ja mukaan toimintaan ylipäänsäkin kuulumalla etnoihin. Onhan puolueessa mukana myös kansallissosialisteja.

  1. Kaikki persut ovat käytännössä varmoja maanpettureita, varsinkin PK-seudulla ovat todella mätiä.

   Varsinkin aktiivien ja johtoasemiin pyrkivien taustoja pitäisi selvittää paremmin, koska Pyry-Liinkin mädätys olisi tullut nopeasti esille, jos olisi vähänkään kaivanut.

  2. Pridettäjät ja homosaation kannattajat, sekä kansallissosialistit yhteisessä rintamassa. Todella vakuuttavaa!

  3. Puolueohjelmalla ei ole niin väliä, jos puolueen johtajat ovat de facto mädättäjiä ja maanpettureita, juuri kuten Jussi Halla-ahon jne. kanssa! Silloinkin jotkut totesivat, että niin, mutta kun ei puolueen ohjelmassa sanota tällaista, samaan aikaan kun Jussi Halla-Aho ja muut ruotsalaiset, sekä maanpetturit mädättivät täysillä.

  4. ”Onhan puolueessa mukana myös kansallissosialisteja.”

   Vähän sellainen vaikutelma jäänyt että se vähemmän älykäs osa kansallissosialisteista jäi Partisaanin ja Sinimustien listoille. Nämä molemmat raunioilta nousseet, ÄÄRIMMÄISEN epäilyttäviä leirejä.

 12. ”Imaami-Mikki”. Onko häneltä tarjolla pukkipalvelua lapsille? Värjää vaan valkoiseksi.

  Mutta mitään valkoista ei saa olla. Kaikki aina mustaa.

  Ukrainalaiset eivät eroa ulkonäöltään suomalaisista. ”Suomalaiset” muutenkin täysin sekakansaa. Ukrainalaiset erottaa suomalaisista vaatteiden väreistä ja ilme on iloinen. Suomalainen kasvatus tappaa kaiken ilon ja lisäksi palvotaan kaikkea synkkää. Himmeää porukkaa.

  Suomalaisia saa pilkata, herjata ja kiihottaa kansanryhmää kohtaan. Ei siitä tule rangaistusta. Ainoa lainsuojaton etninen väestö Suomessa.

 13. Tätä ei tarvinne julkaista, mutta Pyry lienee vain Sinimustien jäsen ja Uudenmaan akselin pj. vaikka en minä näitä tunne ja tiedä.

 14. NATO:lla, Ukrainalla ja EU-Suomella on samat arvot: neekerit ja ”transut” ensin. Näihin on helppo yhtyä. Varokaa kuitenkin AIDS:ia.

 15. Keski-ikäinen suomalainen hallitukseen suuttunut tavantallaaja aikoo olla radikaali ensi vaaleissa ja äänestää PERSUJA. Ne on monet oikeasti vasta sillä tasolla, että uskaltautuvat äänestämään jotain perinteisten puolueiden ulkopuolelta. Pettyvät sitten tietenkin vaalien jälkeen, ja sitten alkavat harkita jotain pienpuoluetta. Too late.

  Keski-ikäiset mammat ei äänestä sinimustia, onneksi.

 16. Myöskin Venäjällä Putinin vahvin tuki on vanhoilla ihmisillä ja maaseudulla päin. Kaikissa maissa maanpetturit ja mädättäjät ovat niin sanottuja ”älykkäitä” ja kaupunkilaisia. Jos ihmisellä on yli 105-110 ÄO, hän on lähes varma kansanpetturi ja mädättäjä. Tämä on kaikkein helpoin tapa erotella saasta oikeista terveistä ihmisistä.

 17. Pyry-lii tuhosi lippu sekoilullaan siinimustien uskottavuuden. Miksi muuten heimoaatteeseen ei mahdu Länsi-Pohjan ottaminen Ruotsilta? Vai onko heimoaate vain kaapuun puettua ryssävihaa ja ohjailtua sellaista?

  1. Loistava pointti! Kannattaa myös muistaa, että Ruotsissa tuhottiin metsäsuomalaiset ja yleensäkin kaikki suomalaisuus paljon tehokkaammin kuin mitä ikinä Venäjällä. Tämän takia metsäsuomalaisten jälkeläisiä ei enää Ruotsista juuri löydy!

 18. Suomalaisissa itsessäänkin on jotain pahasti vialla, jos kerta toisensa jälkeen otetaan samat sabotäärit ja Supon resurssit takaisin sisään, vaikka joistakin tiedetään, että ovat Supon resursseja, niin otetaan silti. Siinä vaiheessa voi syyttää vain itseään.

 19. Suvakit ovat hyvin machiavellimäisiä. He tajuavat, että pridetys, suvakismi ja Nato tuovat heille henkilökohtaisia etuja ja hyötyä ja he eivät välitä yhtään mistään muusta. Tämä saa heidät myös myymään itsensä vihollisille ja tiedustelupalveluille.

 20. Sinimustien johdossa on joitakin tiedettyjä Supon kontakteja. Kuinka hölmöjä suomalaiset oikein ovat? Kerta toisensa jälkeen.

  Marco on ikävä kyllä oikeassa siinä, että jos sinua huijataan kerran, vika on huijarissa ja petturissa. Jos sama henkilö huijaa sinua kerta toisensa jälkeen yhä uudestaan ja uudestaan, vika on sinussa itsessäsi. Supolla ja sionisteilla on ollut valtavan helppo kaapata Suomi haltuunsa, koska suomalaiset ovat oikeasti niin hölmöjä, naiiveja ja auktoriteettiuskoisia. Suomalaiset oikeasti uskovat kaiken, vaikka tietäisivät henkilön olevan huijari ja petturi!

 21. Katsokaapas Sinimustien johtoa muutenkin, niin näette muutenkin tuttua valeoppositiota uusissa paikoissa. Miksi näitä samoja kätyreitä on päästetty kerta toisensa jälkeen aitokansallismielisen liikkeen johtoon?

 22. Sinimustien johdossa on joitain tiedettyjä Supon resursseja. Tästä huolimatta suomalaiset ovat niin hölmöjä, että päästävät heidät kerta toisensa jälkeen ryhmäänsä.

 23. Suomalaiset ovat aina olleet huonoja karsimaan ryhmästään roskaväkeä ja pettureita. Tämä näkyi keskiajallakin ja nyt sama näyttää toistuvan yhä uudelleen ja uudelleen. Monet muut ryhmät ovat olleet paljon tiukempia ryhmänsä sisäisten petturien ja hyödyttömien ihmisten kanssa.

 24. Sileonin HÖYRYÄMINEN on viimeinmkin saanut PARRAN kasvamaan. OUTOA kyllä, sillä NATOTUKSEN luulisi VÄHENTÄVÄN miehisiä piirteitä niin, ettei ”KORPPI KORPIN SILMÄÄ PUHKAISISI!!”

 25. Soinio ei ole sinimustissa mikään piirijohtaja vaan pelkkä jäsen. Uudenmaan akseli on eri porukka ja siinä on johdossa.

 26. Voisiko Laiton Lehti tehdä jutun Operaatio Gladiossa olleesta maanpetturista Lauri Törnistä? Ihmiset kuvittelevat hänen edelleen olleen joku sankari. Siinä onkin oikea vihafakta pureskeltavaksi. Samaan tapaan Saksasta loikkasi ihmisiä osaksi Operaatio Gladiota lännen agenteiksi.

  1. Hyvä idea, mutta Gladiosta on vaikea saada yksityiskohtaista tietoa. Törni oli todellkin monitahoinen mies. Todella rohkea, mutta tosiaan päätyi USA:n sätkynukeksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*