Marco de Wit 15 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alunperin homot halusivat vain saada olla rauhassa. Heti kun tämä onnistui, niin alkoivatkin vaatimaan kaiken homoihin kohdistuvan kritiikin kieltämistä. (Esim. kuinka suuri prosentuaalinen osa homoista on pedofiilejä verrattuna heteroihin. Tämä tieto löytyi ennen netistä, mutta nyt useimmat hakukoneetkin ovat ne tiedot sensuroineet.) Jos kerrot homoista faktoja niin homot yhdessä valtakunnanvalvojan kanssa alkavat sinua vainoamaan.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Päivän sarjakuva: Homologiikka

  1. Miten niin muka, homoushan on ******* eikä niitä sinne pedon puolelle menemisestä voi syyttää kun enemmistö on kohta jollain tavoin peruskouluikäisistä. Sillanpään alta joutuvat vielä etsimään turvaa ja suojaa teltta pystyssä kun tuollain panetellaan ja lapsia vielä nykyajan kaapista tulijoiden enemmistö.

  2. Ja kuinka moni lesboa leikkivä on vanhemmalla iällä katkera siitä ettei tullut hankittua lapsia? Kuolee yksinäisenä eikä ole kukaan joka hautaan laittaisi.

    No, moni lesbo on viimeaikoina yllättäen parantunut sairaudesstaan. Mm. serkkulikka joka oli niiiiiiin lesboa että. On nyt sitten kaksosten äiti. Eikä halua muistella lesbovuosiaan yhtään. Ja suuttuu aina kun mainitsee aiemmista suhteista. Vaikka oli aikoinaan sitä mieltä että miehet on vain yhden asian perässä.

  3. Tykätkää mitä tykkäätte mut jos Jamppa kairaa Repaa hanuriin niin onhan se nyt ihan pimeetä eli joku on vinksin vonksin.Ja molemmilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*