Marco de Wit 15 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on ollut Suomen ainoa media, joka on johdonmukaisesti vuodesta toiseen vastustanut avoimia rajoja eli massamaahanmuuttoa. Kaikki muut mediat ja järjestöt ovat vastustaneet massamaahanmuuttoa vain vihollisilleen samalla, kun ovat kannattaneet massamaahanmuuttoa omille liittolaisilleen ja lemmikeilleen.

 

Esimerkiksi suvakit eivät halua päästää Suomeen massoittain valkoisia ”rasistisia” buureja ja kansallismieliset puolestaan eivät halua päästää Suomeen massoittain mustia neekereitä. Toisaalta taas suvakit haluavat päästää Suomeen massoittain ”hyviä” valkoisia ja kaikki mustat, kun taas ”kansallismieliset” haluavat massoittain venäjävastaisia, kuten Venäjää vastaan sotivia Naton Pohjoisen Liiton pedoafgaaneja, islamistisia tsetseenejä, georgialaisia ja ukrainalaisia.

 

Tämä näkyi hyvin Ukrainan sodan alkaessa. Lähes kaikki persut, sinimustat ja jopa Rajat Kiinni -aktiivit liittoutuivat suvakkien kanssa avaten ukrainalaisille Suomen rajat TÄYSIN eli kuka tahansa saa tulla Ukrainasta Suomeen. Ainoastaan Laiton Lehti on koko ajan vastustanut avoimia rajoja ja massamaahanmuuttoa.

 

Heti Ukrainan sodan alettua Laiton Lehti vaatikin rajoja kiinni.

 

Pako Kiovasta ja Ukrainasta jatkuu. Suomen rajat laitettava kiinni!

 

 

Laiton Lehti oli järkyttynyt siitä, ettei YKSIKÄÄN muu media tai edes näkyvä kansallismielinen aktivisti vaatinut rajoja kiinni. Tämä todistaa jälleen suomalaisten kuvottavaa itsetuhoisuutta. (Ja tietysti myös sitä Laittoman Lehden vuosia korostamaa asiaa, että TOTTA KAI hyvin suuri osa kansallismielisistä aktivisteista ja järjestöistä on Supon ja monenlaisten lännen, idän ja sionististen tiedustelupalvelujen hallinnassa.)

 

Niinpä sitten Suomeen virtasi kymmeniä tuhansia ukrainalaisia, vaikka Suomi on hyvin kaukana Ukrainasta. Ukrainalaiset olisivat hyvin voineet jäädä naapurimaidensa pakolaisleireille, mutta sen sijaan lähtivät kauas Suomeen elintasosurffareiksi naivien hölmöläisten maahan.

 

Ei auttanut, vaikka Laiton Lehti myös varoitti, että kymmenien tuhansien ukrainalaisten joukossa olisi taatusti paljon muslimeja, mustalaisia, venäläisiä, juutalaisia, mafiosoja ja sionistien Gladio-agentteja, jotka tulisivat luomaan Suomeen prostituutioon ja huumeiden kauppaamiseen erikoistuneita Naton suojeluksessa olevia mafiajärjestöjä.

 

Ukrainan ”pakolaiset” myyvät itseään!?! Persut liitossa Ukrainan mafian kanssa?

 

 

Kaiken kukkuraksi ”kansallismielisiä” ei tippaakaan kiinnosta, että ylivoimaisesti suurin osa Ukrainasta tulleista KIELTÄYTYY TYÖSTÄ. Tämä osoittaa jälleen miten suomalaisilla on jokin pakonomainen halu elättää muiden maiden kansalaisia.

 

Kansallismieliset eivät nykyään eroakaan mitenkään suvakeista. Itse asiassa kansallismielisillä sekä rajat että piikki on nyt vieläkin enemmän auki kuin suvakeilla!

 

Huomaa miten alla olevassa jutussa oli pakko käyttää kysymysmerkkiä, jotta ”kansallismieliset” eivät saisi järjestettyä Laittomalle Lehdelle taas syytteitä ja muita hyökkäyksiä. Kansallismieliset raivostuvat jopa suvakkeja enemmän, kun kutsuu ukrainalaisia ********.

 

 

Loisiiko noin 40 000 ukrainalaista pakolaista Suomessa? Vain noin 3 000 on ilmoittanut työnhakijaksi!

 

 

Tämäkään suvakkihulluus ei kuitenkaan riitä Sinimustille ja muille kansallismielisille, vaan menevät vieläkin pidemmälle kuin suvakit. Kansallismieliset haluavat nimittäin myös lähettää Suomen aseetkin Ukrainaan!! Siis vaikka – tai koska – muiden länsimaiden asevarastot ovat jo lähes tyhjiä niiden jo lähetettyä rahansa ja aseensa Ukrainan juutalaisoligarkeille! (Tietysti ilman audittia eli minkäänlaista kirjanpitoa, joten osa aseista onkin mennyt lopulta mafialle myös Suomessa.)

 

Samalla kun muualla maailmassa kansallismieliset ovat heräämässä Natohuumasta, niin Suomessa mennään vain entistä hullummaksi.

 

Ron Paul: Amerikkalaiset kääntymässä Ukrainan sotaa vastaan!

 

 

Hulluuden huippu on sitten vielä, että kansallismieliset haluavat sekaantua Ukrainan sotaan, jotta suomalaiset voivat kuolla viimeiseen mieheen juutalaisten puolesta! Tämä siitä huolimatta, että jokainen joka vähänkään tajuaa geopolitiikkaa, niin heti huomaa sionistien käyttävän sekä Ukrainaa että Suomea sijaistaistelijoinaan.

 

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Kaikista hulluimpia maanpettureita ovat tietysti Sinimustat, jotka haluavat HYÖKÄTÄ Venäjälle aivan Uralille asti luodakseen pitkään haaveilemansa Suur-Suomen!

 

Suur-Suomi Uralille asti?

 

 

Hulluin näistä sotahulluista sinimustista on tietysti Pyry-lii Soinio, jota Miki Sileoni pehmohaastatteli pari päivää sitten.

 

Sinimustien Uudenmaan pj. Pyry-lii Soinio: Naton mädätys ja transukenraalit ei ongelma!

 

 

Vaikka Miki yritti toistuvasti pimittää Soinion sotahulluuden ja liiton suvakkien kanssa, niin tästä huolimatta Soinio paljasti monta asiaa:

 

1. Venäjä totaalisen paha

 • Suomen lähdettävä sotimaan Venäjää vastaan

 

Kuvassa linkki twiittiin

 

 

2. USA/Nato ei paha

 • haastattelussa Soinio toistuvasti vähätteli Naton pahuutta, vaikka se on pankkiirien ja sionistien johtama kansanmurhaorganisaatio sekä taloudellisesti, kulttuurisesti että sotilaallisesti. Edes Naton transukenraalit eivät saa Soiniota tuomitsemaan Natoa.

 

3. Ruotsalaiset ei pahoja

 • haastattelussa Soinio toistuvasti kiisti Ruotsin riistäneen Suomea satoja vuosia ja yrittäneen tuhota koko suomalaisuuden. Siis vaikka tänäkin päivänä ruotsinkielinen pääoma ja juutalaisoligarkit sekä ryöstävät että kansanmurhaavat Suomen pakkosyöttämällä pakkoruotsia, mädätystä ja monikulttuurisuutta.

 

4. Ukrainalaiset enkeleitä

 • haastattelussa Soinio lapsellisesti oli täysin naivi ukrainalaisten suhteen, vaikka luulisi hänen tietävän slaavien kansanluonteesta. Täysin älytöntä, että etnonationalisti haluaa Suomen täyteen slaaveja. Vielä älyttömämpää, että Soinio kuvittelee ukrainalaisissa ja venäläisissä olevan jotain eroa. Itse asiassa, jos jotain eroa on, niin nimenomaan ukrainalaiset ovat juonimpia ja vaarallisempia!

 

 

Kyllä. Tuo nelikohtainen lista on oikeasti Soinion geopoliittinen maailmankatsomus, jonka suuri osa Sinimustista, persuista ja muista ”kansallismielisistä” jakaa. Lue Laittoman Lehden yllä oleva juttu ja katso haastattelu, jos et usko.

 

Sileonin haastattelussa Soinio ihan oikeasti selittää, että rajat pitää TÄYSIN aukaista kaikille halukkaille ukrainalaisille. Siis vaikka sadoille tuhansille. Itse asiassa Soinio oli valmis myös aukaisemaan rajat myös sadoille tuhansille venäläisille, kunhan ne aktiivisesti vastustavat Putinia!

 

Normaalisti Laiton Lehti ei korvaansa lotkauttaisi moisille äärimmäisen lapsellisille ja suorastaan mielisairaille puheille, mutta Soinio ei ole mikään yksittäissekoilija. Hän on Sinimustien johtoporukkaa, jota Sinimustat nimenomaan tyrkyttävät puhumaan julkisuuteen eli suuret linjat on taatusti sovittu etukäteen. Lisäksi suuri osa muistakin kansallismielisistä ja varsinkin persuista jakaa Soinion hulluuden. Nykyään persujen lehtikin promoaa Suur-Suomi porukkaa.

 

Persujen Suomen Uutisten Matias Turkkila sensuroi natokriitikoita ja haastattelee Suur-Suomi fanaatikkoa!

 

 

Sileonin haastatellessa Soiniota nähtiinkin jälleen suomalaisten uskomaton naivius yhdistettynä puolisuomalaisille yleiseen maanpetturuuteen. Puolisuomalaiset Sileoni ja Soinio nimittäin ihan tosissaan selittävät, ettei nykyisen 40 000 ukrainalaisen ja tulevaisuudessa jopa moninkertaisen määrän maahan päästämisessä ole mitään ongelmaa!! Slaavit eivät kuulemma ole mikään ongelma eivätkä ukrainalaiset muka koskaan voisi olla viides kolonna.

 

Haastattelua seurannut yleisö oli myös järkyttynyt Soinion logiikasta.

 

 

 

Haastattelussa näkyikin kirkkaasti Soinion lapsellisuus. Hänelle ei oikeasti tule mieleen, että TOTTA KAI ukrainalaiset pyrkivät maksimoimaan valtansa Suomessa. Kaiken lisäksi ukrainalaiset myös pyörittävät täällä omaa mafiaansa ja toimivat sionistien Gladio-fronttina ja muina terroristeina.

 

Itse asiassa slaavit jyräävät naivit ja pehmot suomalaiset mennen tullen monella muullakin tavalla. Onkin hulluuden ja sadismin huippu päästää ja suorastaan kutsua Suomeen vielä kaikista väkivaltaisimmat slaavit eli banderiitit!! Yksi asia onkin varma: Sinimustista ja varsinkin lapsenkasvoisesta Soiniosta tulee näiden banderiittien huoria!

 

Kannattaa nimittäin muistaa, etteivät luonnollisten rajojen ja kylmän ilmaston suojaamat suomalaiset ole koskaan olleet raakoja. Edes Suomen sisällissodan aikana ei saatu kunnon teurastuksia ja massamurhia aikaiseksi, vaikka toisaalta saksalaiset ja toisaalta juutalaiset bolshevikit yllyttivät parhaansa mukaan nynnerömäisiä suomalaisia tekemään edes jotain.

 

Suomalaiset hyviä sotilaita, mutta huonoja kapinallisia?

 

 

Ukraina puolestaan on tuhansien vuosien ajan ollut lukemattomien kansainvaellusten taistelutanner, jossa ihmiset ovat oppineet äärimmäisen juonikkaiksi ja raaoiksi. Niinpä ukrainalaiset ovatkin vieläkin raaempia kuin venäläiset! Tämä nähtiin, kun ukrainalaiset banderiitit teurastivat toisen maailmansodan aikana esim. Volhyniassa kymmeniä tuhansia puolalaisia, juutalaisia, mustalaisia ja venäläisiä. Siis OIKEASTI teurastivat kirveillä, jne. naiset ja lapset mukaanlukien. Hulluimmat SS-natsitkin kauhistuivat ja oksensivat, kun näkivät banderiittien iloittelun tulokset.

 

Itse asiassa banderiittien takia Neuvostoliitto voitti sodan. Hitler ei nimittäin luottanut pätkääkään äärimmäisen juoneihin ukrainalaisiin ja varsinkaan banderiitteihin, vaan uskoi heidän puukottavan Saksaa selkään heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Näin monien kansallismielisten haaveilemaa liittoa Saksan ja Ukrainan kansan välille ei koskaan syntynyt. (Hitler oli muuten pitkälle oikeassa tässäkin, koska lännestä kerätyt SS-joukot säilyivät viimeiseen asti lojaaleina, kun taas idästä kerätyt SS-joukot aina tilaisuuden tullen puukottivat saksalaisia selkään.)

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Mietipä. Sileoni oli yksi aktiivisimmista Rajat Kiinni -aktiiveista ja Soinio on Rajat Kiinni-porukasta kehittyneen Sinimustien johtoporukkaa! Nyt molemmat ovat innoissaan avaamassa rajoja sekä verenhimoisille banderiiteille että massiiviselle matuaallolle! Harva olisi arvannut miten nopeasti heidän takki kääntyy.

 

Soinio jopa selittää, ettei sillä niin väliä, vaikka ylivoimaisesti suurin osa ukrainalaisista on työstä kieltäytyviä elintasosurffareita! Olisikin kiva tietää missä menee raja? Kuinka monta ukrainalaista suomalaisten pitää elättää? Tämä matuaalto on paljon suurempi kuin edellinen. Nyt ollaan nimittäin jo lähestymässä 50 000 ja se voi vielä helposti tuplaantua varsinkin, kun Venäjä pommittaa Ukrainaa kivikaudelle! Mitä jos Venäjä lisäksi vielä jyrää Ukrainan ja sitten vielä sadat tuhannet ukrainalaiset päättävät lähteä Suomeen, kun kerran täällä naivien hölmöläisten maassa otetaan heidät avosylin vastaan ja piikki on auki.

 

 

Nyt siis Sinimustatkin ovat liittoutuneet vihreiden kanssa varmistaakseen ukrainalaisille Euroopan suurimmat tukiaiset! Itse asiassa Soinio on jopa suvakkeja innokkaampi aukaisemaan Suomen rajat slaaveille. Tosin hänellä on hulluudessaan mielenkiintoisen lapsellinen logiikka. Suomalaisten pitää kuulemma sallia ukrainalaisten (ja tarvittaessa myös antiputinististen venäläisten) invaasio, koska se auttaa Ukrainaa sotimaan Venäjää vastaan! Pitääkö siis Suomen mennä konkkaan, slaavilaistua ja kärsiä erittäin raakalaismaisesta slaavimafiasta, jotta saadaan heikennettyä Venäjää?? (Tosin se ei edes siitä heikenny, vaan päinvastoin, mutta siitä toiste.)

 

Miksei vaan voida pysyä puolueettomana ja pysyä erossa Itä-Euroopan ikuisesta verikoston kierteestä? Ai niin. Orjakansa suomalaisten tehtävä on aina elättää muita ja lopulta kuolla sekä ukrainalaisten että juutalaisten puolesta.

 

 

Mikä selittää kansallismielisen sotahulluuden? Kolme asiaa:

 

1. Logiikan puute

Sinimustat eivät voi tuomita sionisteja ja germaaneja tai edes ruotsalaisia kansanmurhaajina samalla tavalla kuin venäläisiä, koska sitten ihmisillä heräisi kysymys: Miksemme vain voi pysyä itsenäisenä ja puolueettomana maana tuomiten sekä idän että lännen puhdistaen molempien kätyrit Suomesta?

 

Ei. Ei puolueettomuus käy, koska kuulemma Suomen pitää liittoutua germaanien, ukrainalaisten ja juutalaisten kanssa ja hyökkäämään Venäjän kimppuun. Vain tuhoamalla Venäjä moniin palasiin on mahdollista saada itsenäisyys mareille ja muille suomenkielisille kansoille. Tämä on nimenomaan se juutalaisen valtamedian logiikka, jota myös persut ja Sinimustat kannattavat.

 

Mutta hetkinen! Miksei ENSIN puhdisteta Suomea kaikkien matujen ikeestä??

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

Sitten kun Suomi on saatu täysin puhtaaksi ja itsenäiseksi, niin sen jälkeen oltaisiin niin voimakkaita, että voitaisiin alkaa marien ja muiden Suomen sukulaiskansojen vapauttamisoperaatio.

 

Itse asiassa se vapauttaminen olisi siinä vaiheessa helppoa ja jopa automaattista, koska itsenäinen Suomi olisi niin loistava esimerkki itsenäisyyden ja vapauden hyödyistä, että se saattaisi hyvinkin synnyttää dominoefektin Euroopassa ja koko maailmassa. Tätä vapauden dominoefektiä voimistaisi vielä todennäköinen korttitalomaisen rahakoneen eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmän kaatuminen, joka todennäköisesti tuhoaisi sekä U$raelin ja koko globalistisen rahajärjestelmän ja siten myös USA:n ja Venäjän imperiumit.

 

Valtakaavio: Hallitseeko maailmaa WEF vai U$rael?

 

 

 2. Älyn puute

Itsenäisyysstrategia ei kuitenkaan tulee Sinimustille mieleen yhdestä syystä: Se edellyttäisi älyä ja sivistystä. Päinvastoin kuin eurooppalaisilla ja jopa amerikkalaisilla, niin suomalaisilla kansallismielisillä ei ole mitään aitoa älymystöä, vaan incelimäisiä rappio- ja ryyppyjengejä.

 

Sarastus-lehden Timo Hännikäinen syyttää Laitonta Lehteä antisemitimistä! Hännikäisellä homokompleksi?

 

 

Tästäkin Laiton Lehti on valittanut jo vuosia, kun se on ihmetellyt suomalaisen älymystön tietämättömyyttä revisionistisesta historiasta, rationalistisesta taloustieteestä ja jopa evoluutiopsykologiasta. Niinpä Laittoman Lehden missiona on yrittää opettaa Suomen kansallismielisille edes jotain tieteen aakkosia.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Opetusmissio onkin osittain onnistunut. Esimerkiksi Sinimustien johtaja Tuukka Kuru oli vielä muutama vuosi sitten neolibertaari äärinatottaja, joka hysteerisenä näki antisemiittejä joka paikassa. Tosin paljon ei ole muuttunut, koska Kuru ja käytännössä kaikki muutkin kansallismieliset edelleen kannattavat liittoa sionistien kanssa. Kuulemma ongelmana ovat vain liberaalijuutalaiset, joten sionistijuutalaisten kanssa kannattaa tehdä liitto venäläisiä vastaan!

 

Eikö olekin mielenkiintoista miten tietyt henkilöt ja järjestöt aina päätyvät liittoon sionistien kanssa oli sitten tilanne mikä tahansa. Joka tapauksessa hukkaan ovat siis menneet sekä evoluutiopsykologian että offensiivisen realismin opetukset!

 

 

3. Huijarigeenien käsky

On siis todella ymmärrettävää, että sekä persujen että niiden de facto nuorisojärjestö Sinimustien nuorten poikien älyllinen taso on niin katastrofaalista pyörien lapsellisen ryssävihan ympärillä. Pyry-Lii Soiniolla saattaa kuitenkin olla tähän myös henkilökohtainen motiivi tai peräti geneettinen käsky.

 

Soinio ei nimittäin ole suomalainen eikä edes puolisuomalainen. Hänen isänsä on kanadan-ranskalainen (tod.näk enimmäkseen germaani ja hiukan kelttiä), mutta eronnut pian Pyry-Liin äidistä, jonka geneettisestä taustasta ei ole tietoa. Tosin Pyry-Lii kaltaisen omituisen nimen antaminen pojalleen kertoo ehkä jostakin vähemmän suomalaisesta taustasta. (Kaiken kukkuraksi Pyry-Lii itse vielä omituisesti kirjoittaa nimensä eri tavoin eri paikoissa. Tällaista sekopäistä meinikiä on Suomen ”kansallismielinen” liike täynnä.)

 

Selvää kuitenkin on, että Pyry ei ole geneettisesti suomalainen, vaan ENEMMISTÖ hänen geeneistä on muualta kuin Suomesta. Voisiko tämä yhdessä germaaneille yleisen ylimielisyyden kanssa selittää miksi Pyryllä on niin valtava halu korostaa venäjävihaansa? Tämä selittäisi pari asiaa:

 

a) Valesuomalainen

Venäjävihan avulla Soinio pystyy esiintymään enemmän suomalaisena kuin mitä onkaan. Tätä samaa temppua myös suomenruotsalaiset ja juutalaiset ovat aina käyttäneet. Itse asiassa suomenruotsalaisten ja juutalaisoligarkkien pääkätyrit Niinistö, Lipponen-Ingman ja Putkonen ovatkin kaapanneet Suomen.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

Soinin ja Putkosen johdolla persutkin rakennettiin ruotsinkielisten johtamaksi valeoppositioksi. Myös Halla-aho-Bergroth ja Purra ovat nimenomaan ruotsinkielisten kätyreitä.

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

b) Hämäys

Soinio vie huomion pois germaanien ja tietyn porukan rikoksista. Siis vaikka nämä edelleenkin yrittävät tuhota suomalaista kansaa vielä paljon enemmän kuin venäläiset!

 

Toisaalta Soinion toiminta on ymmärrettävää. Kukapa sitä omaa oksaansa sahaisi.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 1. >   avaten ukrainalaisille Suomen rajat
  >   TÄYSIN eli kuka tahansa saa tulla
  >   Ukrainasta Suomeen

  Vii­su­mi­va­paus luon­nol­li­ses­ti kä­si­tel­tiin edus­kun­nas­sa lail­li­ses­sa jär­jes­tyk­ses­sä.
  –    En­nen pää­tös­tä asi­as­ta käy­tiin pit­kä ja mo­ni­puo­li­nen kes­kus­te­lu, jos­sa esi­tet­tiin nä­ke­myk­siä niin puo­les­ta kuin vas­taan.

  1. Ukrainan passin saa sieltä ja sitten reitti Suomeen on auki. Porsaanreikä päästä Suomeen ihan kenelle tahansa. Ukrainan passi järjestyy vaikka rahalla.

 2. >   suurin osa ukrainalaisista on työstä
  >   kieltäytyviä elintasosurffareita

  Hal­li­tus tu­lee muo­dos­ta­maan näis­tä uk­ro­nat­seis­ta omat po­lii­si­jou­kot. Mal­li ote­taan USA:sta ja CIA:sta.
  –    Hir­mu­hal­lin­to tar­vit­see nat­sien kal­tai­set suo­ja­jou­kot ja se on saa­vu­tet­ta­vis­sa an­ta­mal­la val­ti­on suo­ja kai­kil­le, jot­ka hal­li­tuk­sen ni­mis­sä va­ras­ta­vat, ryös­tä­vät ja rais­kaa­vat suo­ma­lai­sia.
  –    Ai­van ku­ten CIA USA:ssa.

  1. Janus Putkonen varoitti äärioikeiston ja natsiporukan noususta jo kaksi vuotta sitten sekä ukrainalaisten azovien nousussa Suomessa. Hänellä oli ilmeisesti sisäpiirin tietoa, kun on asunut Ukrainassa useita vuosia ja nähnyt mitä Ukrainan natsitouhu on. Se porukka hyökkää Venäjälle ja Suomi kansana ja kulttuurina tuhotaan siinä sodassa.

   Stalin asutti muuten Karjalan ukrainalaisilla. Eli itärajan takana ei ole karjalaisia eikä venäläisiä, vaan ukrainalaisia. Tekeekö Ukraina ja Nato Suomesta ja Venäjän Karjalasta TOISEN UKRAINAN; POHJOIS-UKRAINAN.

   Se edellyttää Suomen kaappauksen ja täyden sodan sekä Venäjän hajoamisen.

  1. https://mvlehti.net/2022/12/15/ruorsin-armeijan-komentaja-valmistautukaa-suursotaan-venajan-ja-naton-valilla/

   Jutussa on videoinkki, jossa paljastetaan USA:n ja NATO-Suomen hyökkäys itä-Karjalaan koko rajan pituudelta Muurmanskin -Pietarin välisen tien ja rautatien katkaisemiseksi. Videon lopussa noin 5 minuutin kohdalta alkaen. Suomi ja Ruotsi NATOON huhtikuussa 2023. Sitten alkaa suursota, jossa ollaan mukana.

   Tuotako haluatte natottajat ja sinimustien kannattajat?
   Se on ihan teidän syytä.

 3. Joo ei menny kauaa kun toi hassuttelu alkoi, että näköpiiriin rupesi ilmaantumaan naisia muksun kanssa, sellaisia pellolta revittyjä puoliryssiä juutalais tvistillä, ei epäilystäkään. Joo joo… Ja rumia ei voi muuta sanoo, nyt lähi viikkoina on alkanut tulla sitten ukot perässä, vähän sen koomikon näkösiä mut köyhempiä. Mutta eikös UKRAINALAISET ole vannonut puolustavansa maataan viimeiseen asti, niinhän se näyttelijäkin on vannonut vai ottaako ne valmiiksi pakkia ja tulee puolustamaan meitä. Tänne siis ryömii taistelukuntoisia miehiä. Yksi asia on varmaa, hullummaksi menee !

  1. Ukrainalaisten matujen mukana tulee myös paljon tauteja, kuten tuberkuloosia, hepatiittia ja tietenkin hiviä! Yäääkh!!!

   Minä näin alkusysksystä Oulussa kerjääviä ukrainalaislapsia. En ole koskaan nähnyt aiemmin Suomessa kerjääviä lapsia!

 4. Näillä poliitikkoa leikkivillä on aina sama ongelma, mikä erottaa heidät TAVALLISESTA KANSASTA.

  1. EIVÄT OLE TEHNEET PÄIVÄÄKÄÄN REHELLISTÄ TYÖTÄ.
  2. PERUSKOULUN JÄLKEEN EI MITÄÄN AMMATILLISTA KOULUTUSTA
  3. ELÄNEET ÄIDIN JA KELAN RAHOILLA
  4. ASEPALVELUS SUORITTAMATTA
  5. EIVÄT OSAA SUOMEN KIELTÄ KUNNOLLA

  Nuo kaikki osoittavat suurta halveksuntaa suomalaisuutta kohtaan.

 5. Noi Sinimustat ei vielä arvaakkaan minkälaista tuhoa tuo Pyry teki isänmaallisten riveille. Minä ja useat jotka aiemmin ovat jopa olleet Sinimustien jäseniä, ovat nyt kääntäneet selkänsä.

  Olisi luullut että Tuukka olisi kommentoinut edes jotain tähän lipun polttamiseen, mutta ei sitten niin mitään. No, tämäkin tempaus tulee maksuun seuraavissa vaaleissa. Koskan kukaan itseään Isänmaalliseksi kutsuvat ryhmä ei ole virallisesti ottanut mitään kantaa näin tyhmään temppuun.

  Taidan äänestää SDP:tä.

   1. Jos tämänkin jutun kirjoittaja omaisi yhtään todellista arvostelukykyä ja metsän näkemisen puilta niin tällaista kansallismielisten kesken hajoittavaa turhaa kiihottamista harjoittavaa roskalehteä ei olisi olemassakaan. Sinimusta Liike on ainoa kokonaisvaltaisesti suomalaismielinen puolue. Vähänkin älyllisesti ajattelevan ja itsevarman suomalaisen luulisi tämän ymmärtävän…

  1. Jokainen aidosti Suomen ja Suomalaisten tulevaisuudesta välittävä pysyy kaukana siniMUUSIEN pelleporukasta. Väestönvaihtoa edistävä ”kansallismielisyys” -on perkele aikoihin eletty!

 6. Siminustat markkinoivat puolueensa tiukasti etnonationslisteina, kun keräsivät kannattajia puolueen perustamiseksi.

  Ensimmäinen petos: vaativat rajat auki kaikille ukrainalaisille ja sieltä tuleville.

  Työtä vieroksuvia ei pidä äänestää.

  1. Etnonationalismi on varsin uusi sana.

   Tuon sanan käyttö, on kuin pitäisi Jordan Petterssonia esikuvanaan. Typerää ja harhaanjohtavaa.

 7. Mikä siinä on kun kaikki nämä ”kansallismieliset” puolueet osoittautuvat täysiksi vitseiksi?

  LL:n lukijoille Perussuomalaisten tilaa ei varmaan tarvitse pahemmin selittää mutta mainitaan kuitenkin että persut ovat jo sitä mieltä että poliisin syntyperäisyysvaatimus tuomittavaa rasismia. Kauas on tultu Tony Halmeen aidosta maahanmuuttovastaisuudesta ja eiköhän suurin osa LL:n lukijoista tiedä sen ainoan syyn miksi mikään maa haluaisi poliiseiksi muista maista lähtöisin olevia ihmisiä; ei omantunnon tuskia kantaväestön pamputtamisesta kun käsky siihen tulee herroilta.

  Anon sekoiluja oleellisempaa VKK:ssa puolueena on se että vaikka he saivat yllättävän hyvän äänisaaliin alkuvuoden aluevaaleissa koronatoimien vastustajilta ja/tai persuihin pettyneiltä mutta ainakaan allekirjoittaneen silmissä he EIVÄT halua muutosta mihinkään vaan luulevat pystyvänsä saamaan samojen ihmisten äänet ensi kevään eduskuntavaaleissa ja tästä johtuen haluavat varsinkin koronarajoitusten pysyvän voimassa. Esimerkki teoriastani: miksi ”kulkutautimyönteisten hörhöjen” oikeuksia puolustavana puolueena esiintynyt VKK _EI_ nostanut kissaa pöydälle siitä miten 48a todellakin on koskenut monia muitakin ammattiryhmiä kuin vain hoitajia? Oleellista tässä on se että nämä muut sotelaiset EIVÄT ole olleet missään tekemisissä riskiryhmäläisten tai muiden potilaiden/asiakkaiden kanssa mutta ovat silti olleet lainvastaisesti työnantajien pakkopiikki tai palkattomuus vaatimuksen alla ja mikäli ovat onnistuneet välttämään tuon palkanmaksun katkaisun ovat nyt yli 10 kuukautta olleet esimerkiksi töissä semmoisina aikoina etteivät ole muiden kanssa tekemisissä koska he olisivat ”tartuntatautiriskejä”, ovat joutuneet käymään 72 tunnin välein koronatestissä jossa sitä tikkua tökitään nenään ja esim. sivutoimiset palomiehet eivät saa osallistua ensivastehälytyksiin työnantajien tulkinnan mukaan. Mikäli joku VKK:n kannataja tai edustaja sattuu tämän lukemaan kysyn jälleen kerran; miksi teitä, koronatoimien vastustajien puolueeksi profiloituneita, ei teitä näiden muiden sotelaisten lain vastaneinen ja perusteeton kohtelu ole kiinnostanut? Onko kyse aidosta tietämättömyydestä vai asian täysin tahallisesta maton alle lakaisusta? Mikäli seuraavissa vaaleissa menetätte (mahdolliset) äänet siivoojilta, talonmiehiltä, vartijoilta, toimisto- ja välihuollon työntekijöiltä, pelastustoimelta palomiehiin asti, soten so-puolen väeltä ja kaikilta muilta jota 48a on perusteettomasti koskenut niin miettikääpä mistä se voisi johtua.
  PS. tarjosin kesällä tätä asiaa juttuvinkiksi Ilkka Tiaselle Posi TVseen ja vaikka asia kuulemma välitettiin toimitukseen en ole asiasta juttua vielä nähnyt ja vaikka sellainen joskus tulisikin ei sillä tähän aikaan vuodesta enää ole mitään väliä.

  Mitä sinimustiin ja muihin tulee niin olen kaikille ”kansallismielisille” pienpuolueille sen kannatusilmoituksen täyttänyt siinä toivossa että joku näistä ottaisi tuulta alleen ja muodostuisi varteenotettavaksi vaihtoehdoksi hallitukselle mutta tätä ei näytä tapahtuvan ja kaikki näistä puolueista ovat ainakin jossakin asiassa aivan pihalla vaikka muuten periaatteessa näyttäisivät hallituspuolueisiin verrattuna periaattessa hyvältä. Ilmeisesti kaikki ”kansallismieliset” puolueet ovat sionistien kusetusopeeraatiota? Ja vaikka eivät olisikaan ja SML, VKK, Vapauden Liitto ja muut olisivatkin pyyteettömästi oikealla asialla he kuitenkin kusevat homman sillä että pirstoutuvat aina vain pienempien ryhmiin ja eivät näytä saavan sitä Marconkin rummuttamaa vaaliliittoa aikaan joka olisi se ainoa mahdollisuus tuo vasta-aallon muodostumiseen. Samaan aikaan hallituspuolueet, vaikka nimellisesti olisivatkin miten kovissa riidoissa keskenään, pystyvät tekemään yhteistyötä oleellisiksi kokemissaan asioissa. Esimerkkejä; koronakusetus, 48a ja sote-alan tietoinen alasajo, turveteollisuuden ja maatalouden tietoinen alasajo, täysin turhien hyvinvointialueiden perustaminen että demari- ja kepu poliitikkojen kavereille saadaan hyväpalkkaiset nimelliset virat terveyspalveluiden käyttäjien kustannuksella sekä tietenkin vihreän siirtymän nimissä täysin tietoisesti aiheutettu ”energiakriisi” joka luonnollisesti päättäjien mielestä on Putinin vika. Tähän väliin kysymyksiä mietittäväksi Keskustan kannajille; mitä konkreettista kannattamanne puolue on tehnyt vastustaakseen mitään näistä hulluuksista ja pystyttekö mitenkään puolustamaan sitä että kepu mahdollisti tämän katastrofihallituksen muodostumisen? Miten puolue on puolustanut maanviljelijöiden ja muiden syrjempänä asuvien etuja tämän vuosituhannen puolella?

  Loppuun en voi kuin ihmetellä minkä se vaatisi että tähän maahan saataisiin aidosti kansallismielinen puolue joka ei kumartelisi moskovan, brysselin, washingtonin tai israelin suuntaan vaan rupeaisi kuuntelemaan suomi nimisen maan KANSALAISTEN mietteitä sen sijaan että menisi median(USAn demokraattipuolueen), kansanedustajien(EU:n ja WEF:in) tai esinahattomien tahdon mukaan? Hyvä alku (jota jostain syystä olen VKK:lta päin toivonut) olisi se että joku puolue erehtyisi kysymään KANSAN mielipidettä jonkun isomman gallupin muodossa (tämän gallupin tulisi saavuttaa myös ihmiset jotka EIVÄT ole 24/7/365 somessa) ja mikäli tämmöinen ihme sattuisi tapahtumaan lupaan äänestää kyseistä puoluetta keväällä oli se sitten täyttä totalitarismia ajava SDP, Vihreinä tunnettu terroristijärjestö, selkärangattomien ovimattojen Keskusta, kaiken mahdollisen kansainvälisille yhteisöille myyvä Kokoomus, Persuina ja VKK:na tunnettu valeoppositio tai joku näistä ”kansallismielisistä” pienpuolueista joista ei koskaan tule varteenotettavaa vastavoimaa nykymenolle mutta kaikesta huolimatta vink vink esim. Vapauden Liiton suuntaan, tässä olisi edes jotain konkreetista jota te voisitte TEHDÄ satunnaisten somejulkaisujen lisäksi jota yksikään muu puolue ei ole tehnyt eikä näytä haluavan tehdä.

 8. Sileoni myötäilee( ja sakeimmat uus-nasset persuineen) twitterin puolella julkihomppeli Kostia. Kosti taas kuului teininä Pakoputki-Pekan haaremiin(Miki tehnyt yhden jakson YT:n puolelle). Mikä tämä Mikin fiksaatio on Kostiin. Onko Miki Bi? Onko persut perverssi(piilohomo) puolue? Miksi etnonationalistit ja äärikansallismieliset tykkäävät univormuista(Poliisi, armeija, Tom Of Finland). Ja näitä sitten porukka äänestää.

 9. Mistä hitosta tulee rahat Ukrainan pakolaisten kuluihin? Yksi pakolainen maksaa ehkä 2000 € / kk. Kerrotaan se 50 000:lla niin saadaan kuluiksi n. 100 miljoonaa euroa per kuukausi. Tuon suuruisia rahoja ei ole löytynyt terveydenhuoltoomme eikä maanviljelijöille.

 10. Ukrainan valenatsien esikuva ja suvakkien sankari, eli Bandeera oli verihullu psykopaatti ja jopa saksalaiset eivät kestäneet hänen raakuuksia ja laittoivat Bandeeran keskitysleirille! 50-luvulla KGB eliminoi Bandeeran ampumalla häneen myrkkyluodin! Laiton Lehti voisi tehdä artikkelin Bandeerasta, jossa tulisi hyvin yksityiskohtaisia raakuuksia ilmi. Esim. vauvoja ja pikkulapsia sidottiin tolppiin kiinni piikkilangalla!!!

  Kysymys Soiniolle ja suvakeille! Jos Venäjä on niin paha kuin väitetään niin miksi sinne meni miljoonia sotapakolaisia Ukrainasta?!!

  1. Soinio ei vastaa Kaltaisesi suomalainen on ylimielisille nulikoille pelkkää åaskaa. Nulikat tarvitsevat kunnon selkäsaunan oikein ISÄN KÄDESTÄ.

 11. Ukrainan hakaristiuskontoa harjoittava presidentin puolella eivät ole kuin ainoastaan maan ja rodun petturit.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  Adolf Hitler oli heidän messiaansa ja kirjoitti näin kirjassaan:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
  12.Luku. Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen ensimmäinen kehitysaika:
  -Suuret joukot ovat ainoastaan kappale luontoa, eikä niiden tunne käsitä sellaista, että samat ihmiset, jotka väittävät tavoittelevansa päinvastaista, puristavat toistensa kättä

  Näin näyttävät tekevän sinimustatkin, kun ovat liittyneet hakaristiuskontoa harjoittavan Zelenskyin porukkaan.

 12. Ukrainalaisia ukkoja pyörii isoissa kööreissä läntisessä suomessa. Sotilaskarkurit osasivat Kelä -sanan melko sujuvasti. Naureskelivat vielä avoimesti.Perustoimeentulo odottaa eikä töihin tarvi mennä eli sikäläiseen tulotasoon verrattuna vitun hyvin. On tämä naurettava maa,ei muuta voi sanoa. Nuo pellet Pyry-Liinat reisitaskuhousuineen taasen ovat sieltä pisatestien alimmalta oksalta.Vesipyssylapset.

 13. Luulin ettei Sinimustat olisi ollut ihan samanlainen valeoppositio puolue kuin Persut, mutta erehdyin pahasti.

 14. Sinimustat on asiansa kusseet ja oikeastaan se pahin moka tapahtui kun naamavaippailivat. Kurulla näytti olevan ihan järkevä ote mitä tulee liikkeen rakentamiseen tyhjästä mutta luulisi olevan jotain älyllisempää agendaa kuin Suomen saattaminen globalistien sotapelinappulaksi. Liikaa sekavia hankkeita ja päämääriä liikkeeltä joka ei ole päässyt vauhtiin. Meillä hehkutetaan että Suomella on iso armeija mutta siinähän on koko Suomen geneettinen miespohja. Ei tuollaista ole varaa menettää tai sillä pelata tai uhitella. Ei ole mitään suomen kansaa enää jos nuo miehet menetetään. Kiinnostaako suomalaisia edes suomen kansa vaiko onko tärkeämpää esittää muille jotain mitä ei olla. Sotamahtia.

   1. Ruotsalaiset eivät millään pääse eroon tuosta mielitaudistaan; suomalaisen parhaan miesaineksen tapattamisesta. Pitäisikö hyökätä Ruotsiin ja ottaa Pohjois-Ruotsista meille kuuluneet alueet. Venäjä ei ainakaan sitä vastustaisi.

    Venäjä otti Karjalan, niin otetaan Ruotsilta vanha suomalainen alue Pohjois-Ruotsista. Jos Venäjä karkoittaa suomalaiset Suomesta, niin tehdään Pohjois-Ruotsiin oma uusi valtio. Pannaan vahinko kiertämään. Samalla Ruotsin vuosisataista, tuhat vuotta, vanhaa velkaa saadaan lyhennettyä.

 15. Hirvee kilometrin pituinen jaaritus kun asian voisi todeta parilla lauseella. Joka ikinen joka luulee että vaaleilla ja tällä puoluepelleilyllä tämän uppoavan laivan suuntaa voisi kääntää on joko helvetin lapsellinen hölmö tai sitten maksettu tekemään juuri tätä harhautusta. Näistä pienpuoleista puhuminenkin on pelkkää energianhukkaa.

  Ensin tuhlataan vuosi-pari nimien keräämiseen että saadaan puolue puoluerekisteriin, monet tippuu veneestä jo tässä kohtaa. Sitten alkaa sisäiset tappelut ja mädätys joihin saadaan tuhlattua muutama vuosi lisää. Yleensä mukana on kaikenmaailman pellehahmoja jotka varmistaa ettei kukaan ota vakavasti eikä suuria massoja taatusti ala kiinnostamaan, on valomiekkaa heiluttavaa daamia (Jaana), lääkärinpukuun pukeutuvaa sketsihahmoa (Mikael Kivivuori), Qanon-hörhöjä (Yatzka, Jukka Davidsson), asioita pimittäviä valehtelijoita (Tiihonen) ja mitä millonkin. Yksikään edes näistä pienpuolueista ei keskity ihmisten omien vahvuuksien esiintuomiseen ja vaikkapa omavaraisuuteen, kansalaistottelemattomuuteen sekä ongelmien todellisiin juurisyihin. Ainoa ratkaisu on ”äänestä mua/meidän pellepuoluetta”…sitten ihmetellään kun mikään ei muutu.

  Kun homma sitten menee puihin, perustetaan tuhoutuneille raunioille uusi pellepuolue ja aloitetaan sama ruljanssi alusta. Hohhoijaa…

  1. Kertoisitko missä asiassa Tiihonen on valehdellut? Olisin kiinnostunut lisäämään tietämystäni.

   1. Hän mm. väitti jossain Levelin lähetyksessä että ylikuolleisuus johtuisi suurten ikäluokkien tulemisesta siihen ikään että luonnollinen poistuma selittää luvut. Jo tässä kohtaa oli päivänselvää että ylikuolleisuutta tapahtui ihan kaikissa ikäluokissa eikä vain siellä vanhuspäässä. Sama ilmiö joka maassa missä rokotettuja on paljon. Hän kyllä sitten muutti ääntä kellossa myöhemmin kun asia alkoi olemaan pässinlihaa ja olisi joutunut naurunalaiseksi jos olisi jatkanut tätä väitettään.

    Rinnastan myös valehteluksi sen ettei hän suostu sanallakaan puhumaan – siis edes keskustelemaan – siitä faktasta että mitään SARS-CoV-2 virusta (eikä muitakaan viruksia) ole koskaan eristetty. Hän siis tällä vaikenemisellaan tukee sitä että uusia feikkiviruksia ja variantteja ja sitä kautta feikkirokotteita voidaan lanseerata maailmantapppin eli suomeksi sanottuna hän siunaa vaikenemisellaan tämän kansanmurhan jatkumisen. Ei mikään pikku vaikeneminen siis. Hän usein mainostaa olevansa faktoihin mielipiteensä perustava mutta sitten aivan pokkana ohittaa FAKTAT jotka on kaikkien tarkistettavissa eli että mitään virusta ei ole todistettu olevan olemassa. Toisekseen todistustaakka on sillä joka väittää viruksia olevan olemassa, ei toisinpäin. Eri viranomaistahoille ympäri maailman on lähetetty 211 tietopyyntöä ja pyydetty todisteita Covid viruksen olemassaolosta, tai edes jonkun muun viruksen. Yksikään taho ei ole toimittanut todisteita. Ei kiinnosta.

    https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

    Hän on kontrolloidun opposition gatekeeperi, eli siis valehtelija ja aika vaarallinen sellainen.

    1. Tiihonen on myös aika erikoinen ”kansanedustajaehdokas” siinä mielessä että hän ei kestä mitään kriittistä kommentointia itseään kohtaan. Mitä tuossa olen pannut merkille niin bannailee ihmisiä aika surutta jos joku kehtaa esittää mitään poikkiteloista enkä tarkoita nyt mitään perustrollikamaa tai törkyä. Mitä sille sanan- ja mielipiteenvapaudelle tapahtui? Tiihonenkin taitaa ottaa nokkiinsa vähän kaikesta (vai onko sittenkin kyse siitä että pelkää paljastuvansa huijariksi) ja se riittää bannailun syyksi. Voisi ottaa LL:stä mallia, Marco ottaa kiltisti pataan koko ajan josta täytyy antaa pisteet.

     Yatzka on toinen. Hänen lempilauseensa kaikille häntä kritisoiville tai väärien kysymysten kyselijöille on: ”Ai sä oot niellyt sen mustan pillerin, en keskustele sun kanssa”. Ja bannit ja estot perään. Kuka hullu tässä maailmantilanteessa menee ja äänestää tämmösiä sensuurinatseja? Toivottavasti ei kukaan.

 16. Pikku aasinsiltana Sileoniin ja hänen isänsä synnyinmaahan Argentiinaan. Tuo MM-futiksen loppuotteluun edennyt maa on vaikuttanut Putinin Venäjän ymmärtäjältä. Argentiina oli mm. ensimmäinen maa Venäjän ulkopuolella joka otti Putinin suositteleman sputnik-rokotteen käyttöönsä ja valmistukseenkin eräässä pandemiassa. Argentiinassa on toiminnassa myös suosittu tv-kanava jossa on kuuluvilla semmoisetkin asiantuntijat, jotka ovat katsoneet USAn/naton tunkeutuvan valloitushenkisen läsnäolon olevan tärkeimpiä syitä Ukrainan kriisiin yms.

 17. Israel ensin Liike on osa samoja huijareita kuin Partisaani, pohjosen sohvakaksikko, awakening jengi, persut ja mitä näitä nyt onkaan

  1. Joo, toki. Hollantilaiset ovat puhtaita germaaneja. Friisit ei ehkä niin puhtaita siellä pohjoisessa. Etelässä Zeelannissa ovat myös puhtaita germaaneja varsinkin, kun se on sitä merenkulkuun keskittynyttä raamattu- ja buureiksi siirtyneiden vyöhykettä mistä minunkin geenit puoleksi tulee.

   Se, että minä olen enimmäkseen germaani ei tarkoita sitä, ettenkö uskaltaisi kertoa germaanien huonoista puolista. Päinvastoin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*