Marco de Wit 15 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti ei pidä fasisteista, mutta siitä huolimatta jätti Sinimustat rauhaan, koska ainakin (näennäisesti) puolustavat perheitä ja yrittävät järjestää katuaktivismia. Nyt Sinimustat ovat kuitenkin menneet liian pitkälle: Haluavat älyttömällä tavalla toisaalta avata rajat slaaveille, mutta toisaalta luoda Suur-Suomen hyökkäämällä juutalaisten johdolla Venäjälle. (Juutalaisten yllyttämä invite and invade-strategia) Vielä älyttömämpää on, että samalla Sinimustat vähättelevät tai kiistävät ruotsinkielisen pääoman ja juutalaisoligarkkien globalismillaan kansanmurhaavan suomalaisia juuri nyt Suomessa!

 

Kyse on siis Sinimustien maanpetturuudesta, jossa pyritään ohjaamaan ihmisten mielenkiinto itään älyttömiin itsemurhaaviin sotaretkiin, jotta tietyllä läntisellä (sensuuri) porukalla olisi vapaat kädet sekä ryöstää että kirjaimellisesti tuhota suomalaiset taloushuijauksilla, monikulttuurisuudella ja mädätyksellä. Tämän satanistisen kaupan päälle sitten vielä Sinimustat haluavat tehdä Suomesta idän ja lännen taktisten ydinaseiden taistelukentän, jotta Suomi voisi taistella germaanien ja sionistien puolesta viimeiseen suomalaiseen!

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha juutalaisten puolesta!

 

 

Moni Laittoman Lehden lukija järkyttyi Sinimustien asenteesta.

 

Nimetön:

Miten ruotsalaisten orjuuttamisen ja kirjaimellisesti suomalaisten kansanmurhan voi edes kiistää, kun se on täysin kiistämätön historiallinen tosiasia, kun alkaa käymään läpi minkälaista kirjaimellista murhaa ruotsalaisten valtakausi oli?

Suomalaisten kodeista vietiin miehet ja hevoset, verotettiin hengiltä, sekä tulivat terrorisoimaan ja tappamaan suomalaisia, sekä ryöstivät suomalaisten maat. Kaikki kauppa myös monopolisoitiin kulkemaan ruotsalaisten kautta ja suomalaisia yritettiin estää tekemästä kauppaa VENÄLÄISTEN kanssa. Jos tämä ei ole heidän mielestään täyttä murhaa ja vainoa, niin mikä sitten?

 

Hyvä kysymys. Järkyttävää miten Uudenmaan Sinimustien puheenjohtaja Pyry-Lii Soinio haastattelussaan toistuvasti ja systemaattisesti vähätteli ja suorastaan kiisti ruotsalaisten valtavan suuren roolin suomalaisten kansanmurhaamisessa. Kaksi vaihtoehtoa: Joko Soinio ja Sinimustat on ostettu tai sitten he eivät ole lukeneet historiaa ja kuulleet esim. Nuijasodasta.

 

Toisaalta eivät suomalaiset silloinkaan uskaltaneet ruotsalaisia kritisoida. Eivät saaneet silloinkaan kunnon kapinaa aikaiseksi. Kaikki mitä ruotsalaiset tekevät suomalaisille on käytännössä lopulta OK.

 

Nuijasodan farssi

 

 

 

J-nimetön:

Pyry-lii tuhosi lippu sekoilullaan siinimustien uskottavuuden. Miksi muuten heimoaatteeseen ei mahdu Länsi-Pohjan ottaminen Ruotsilta? Vai onko heimoaate vain kaapuun puettua ryssävihaa ja ohjailtua sellaista?

 

Loistava pointti. Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko Sinimustia ohjaillaan, kuten epäilet tai sitten Soinio ja Sinimustat eivät tiedä mitään Länsi-Pohjan suomalaisista tai edes Norjan ja Ruotsin metsäsuomalaisista. Koulukirjat ja tietysti myös Wikipedia ainakin pimittää miten heitä varsinkin Ruotsissa kansanmurhattiin ihan viime aikoihin asti.

 

Suomalaisia oli nimittäin Ruotsissa todella paljon, joten Ruotsin valtio satojen vuosien ajan yritti kaikin keinoin päästä eroon suomalaisista sekä vainoamalla että tappamalla. Esimerkiksi Pohjois-Ruotsi oli suurelta osin suomalainen vielä muutama sata vuotta sitten.

 

Norrbottenin lääni. Linkki Wikipediaan.

 

 

Meänsuomalaiset

Alunperin ruotsalaiset asuivat nykyisen Tukholman alueella, mutta satojen vuosien aikana he eliminoivat ja työnsivät suomalaisia koko ajan pohjoisemmaksi. Suomalaiset pistivät kuitenkin koko ajan vastan, joten vielä 1800-luvulla suomalaisten Meänmaa ulottui suureen osaan Pohjois-Ruotsia eli Länsi-Pohjaan asti.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Meänmaan kieli on selvästi suomen kieltä.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Suomalaisten kiihtyvästä vainosta huolimatta vielä 1930-luvulla suuri osa Norbottenin läänin pohjoisosia oli väestöltään enimmäkseen suomalainen. Jostain syystä Sinimustat tai muut kansallismieliset eivät tästä välitä ja näin eivät näytä tehneet myöskään mitään karttoja tai ainakaan niitä levittäneet. Niinpä tässä lonkalta heitetty kartta Länsi-Pohjan suomalaisesta alueesta. Eli ne alueet, joissa suomalaiset vielä olivat enemmistönä.

 

 

Linkki Wikipediaan

 

 

Mietippä. Sinimustien ihailemat itsenäisyyden alkuajan kansallismieliset olivat niin raukkoja, etteivät uskaltaneet kunnolla valittaa ruotsalaisille edes Länsi-Pohjan kansanmurhasta! Niinpä meänmaan ruotsalaistuminen vain kiihtyi. Tästä huolimatta meänkieltä löytyy vähemmistökielenä vielä monin paikoin.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

Tässä meänmaan lippu.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

Metsäsuomalaiset

Kaiken kukkuraksi Keski-Ruotsin metsäsuomalaisten kansanmurhaaminen oli vieläkin pahempaa. Itse asiassa paljon pahempaa ja systemaattisempaa kuin mitä suomenkielisten vaino oli ikinä Venäjällä. Tämän takia Ruotsin metsäsuomalaisistakaan ei ole enää mitään jäljellä. Tässä muutamia sitaatteja Wikipediasta:

 

Metsäsuomalaiset (ruots. skogsfinnar, svedjefinnar, suom. kaskisuomalaiset) olivat Ruotsissa ja Norjassa asuneita suomalaisia, joita siirtyi 1580-luvulta alkaen Savosta ja Pohjois-Hämeestä Keski-Skandinavian havumetsävyöhykkeelle uudisviljelijöiksi. Maahanmuuttajat levittäytyivät laajalle alueelle Etelä-Ruotsin Tivedenistä aina Ruotsin Lappiin, ja idässä Pohjanlahden länsirannikolta Gästriklandista Norjan Telemarkiin asti.[2]

Nykyään alueella on yhä jäljellä metsäsuomalaisten rakennuksia ja paikannimiä, jotka muistuttavat suomen kielestä. Alueen kyliä kutsutaan yhä suomalaiskyliksi ja niiden metsiä suomalaismetsiksi. …

1630-luvun alussa jokivarsien viljelijät kävivät vihamielisiksi suomalaisia kohtaan. Ruotsalaiset katsoivat maittensa takana olevien metsien kuuluvan itselleen, eivätkä hyväksyneet sitä, että suomalaiset metsästivät riistan. Metsäsuomalaisten asuttamilla alueilla tehdyt mineraalilöydöt johtivat lisääntyneeseen ruotsalaisten kaivostoimintaan. Vaikka suomalaiset olivat erinomaisia kaivosmiehiä, syntyi suomalaisten ja ruotsalaisten välille lisääntyviä ristiriitoja.[7]

Skandinavian metsäsuomalaisten asemaa vaikeutti entisestään se, että kaskenpoltto ja metsien asuttaminen kiellettiin heiltä kaikkialla Ruotsissa.

 

 

Ainoastaan ne suomalaiset, jotka hankkivat kuninkaan vahvistuskirjan saivat pitää maansa ja asuntonsa. Vuonna 1639 nämä omistusoikeuspaperit nousivat entistä tärkeämpään asemaan. Tuolloin annettiin kuningatar Kristiinan nimissä määräys, jossa määrättiin vangittaviksi kaikki lupakirjatta metsissä asuvat suomalaiset. Myöhemmin annettiin muita käskykirjeitä, joissa suomalaisten pirtit ja viljat määrättiin ilman tuomiota poltettaviksi ja hävitettäviksi.[4]

Vuonna 1646 annettiin julistus, että jokaiselta suomalaiselta, joka ei halunnut oppia ruotsia, on talot poltettava, ja hän on henkipatto jokaisen ruotsalaisen edessä.[8] Suomen kieli oli täydellisesti kielletty ja suomenkielisten kirjojen lukeminen johti joissakin tapauksissa vangitsemiseen vielä 1700-luvulla.[9] …

Vuodesta 1641 alkaen lukuisia metsäsuomalaisia vangittiin ja monet heistä lähetettiin siirtolaisina Uuteen Ruotsiin Delawarejoen varrella Pohjois-Amerikassa. …

Myöhemmin metsäsuomalaiset unohdettiin, kunnes kielitieteilijä Carl Axel Gottlund ryhtyi ajamaan heidän asioitaan. Hän teki vuosina 1817–1821 opintomatkoja Taalainmaan, Hälsinglandin, Värmlannin ja Norjan suomalaismetsiin. Metsäsuomalaisten elinolot järkyttivät Gottlundia ja hän aloitti määrätietoisen työn heidän elinolojensa parantamiseksi.

Gottlund teki muun muassa tarkkoja muistiinpanoja suomalaismetsien asukkaiden kielestä, sukunimistä, ja perinteistä.[13] … Gottlundin mukaan metsäsuomalaisia tai suomenkielisiä oli yli sadassa Keski-Ruotsin pitäjässä. Yhteensä oli 50 000 henkeä, jotka puhuivat ja ymmärsivät suomea.

 

Luku on varmasti alakanttiin, koska suomalaisia vainottiin ja monet pakon edessä pimittivät suomalaisuutensa. Kirkonkirjoittajatkaan eivät suostuneet kirjaamaan suomalaisia nimiä, vaan ne automaattisesti ruotsalaistettiin. Niinpä voidaan arvioida, että jos suomalaisia ei olisi 1600-luvulta asti oltu vainottu, niin normaalin väestönlisäyksen johdosta heidän määränsä olisi kasvanut ainakin yhteen miljoonaan. Tietysti ruotsalaiset tämän tajusivat ja niinpä suomalaiset kansanmurhattiin.

 

Vielä 1950-luvulle asti suomenkielisiä syrjittiin ja vainottiin todella rankasti kaikkialla Ruotsissa. Wikipedia ei tästä kuitenkaan kerro mitään, vaan jotenkin ihan itsestään metsäsuomalaiset vain katosivat:

 

Viimeiset suomea hyvin taitaneet metsäsuomalaiset olivat Johannes Johansson Oinonen eli Niittahon Jussi sekä Karl Persson. He kuolivat vuosina 1965 ja 1969. Nykyisin metsäsuomalaisista on muistona enää suomalaisperäistä paikannimistöä.

 

Mietippä. Ruotsalaiset kyllä saivat satoja vuosia sitten muuttaa Suomeen ja nykyään Sinimustatkin pitävät heitä kuin kukkaa kämmenellä. Suomalaiset eivät kuitenkaan olisikaan saaneet 1500-luvulla muuttaa Ruotsiin, joten heidät kansanmurhattiin eikä heitä muista edes Suomen Sinimustat kansallismieliset!

 

Tämä on kuitenkin vasta alkua kaksoisstandardille: Toisaalta pidetään kovaa meteliä Venäjän suomenkielisistä kansoista, vaikka niillä sentään on jonkinlainen kulttuuriautonomia. Ruotsalaisten todella törkeästi kansanmurhaamista suomalaisista kukaan ei kuitenkaan puhu mitään. Eikä edes Suomessa ja varsinkin Ahvenanmaalla edelleen voimassa olevasta suomalaisia alistavasta Apartheid-politiikasta.

 

Venäläisiä siis uskalletaan kritisoida voimakkaasti ja jopa haastaa sotaa, mutta ruotsalaisia ja RKP-suomenruotsalaisia suurpääomineen ja juutalaisoligarkkeineen ei saa kritisoida läheskään samalla tavalla. Siis vaikka jälkimmäinen porukka on paljon vaarallisempi ja KOKO AJAN globalismilla, koronatyrannialla ja monikulttuurilla kansanmurhaa Suomea!!

 

Tässä vielä unohdettujen metsäsuomalaisten lippu:

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Wikipedia pimittää Länsi-Pohjan ja Keski-Ruotsin metsäsuomalaisten kansanmurhan! (Sinimusta kaksoisstandardi?)

 1. Menee vain entistä paremmaksi mitä enemmän lukee ruotsalaisten saastasta. Hehän ovat koko ajan kertoneet kuinka ruotsalaiset ovat niin paljon osaavampia ja sivistyneempiä, vaikka kyse on siitä miten he suoralla murhaamisella ja vainoamisella, sekä myös talouden monopolisoimalla tappoivat suomalaiset.

  Hävetkää maanpetturit Sinimustat ja teidän ruotsalaiset murhaajat.

  1. Vuonna 1920 oli Norbottenin läänin asukkaista n. 28% suomenkielisiä, eli heitä oli yli 52 000.Näistä yli 30 000 ei osannut ruotsia juuri yhtään! Ensimmäinen suomenkielinen kansakoulu avattiin 1700-l. Lopulla Inkerinmaalle, Venäjälle ja seuraava Pohjois-Ruotsiin 1850-l. Tämäkin kertoo suomenruotsalaisen mafian vallasta Suomessa. Entä sitten Ahvenanmaa? Maakunta on aina laskettu kuuluvaksi Suomeen ja sen alkuperäiskieli on suomi! Kun ahvenanmaalaiset saivat kiristettyä maakunnalle itsehallinnon (joka perustuu vihaan suomenkieltä kohtaan) oli maakunnassa suomenkielisiä 8%. Samalla kun Ahvenanmaasta alettiin tehdä puhtaasti ruotsinkielistä, alettiin Norrbottenissa vainoamaan suomenkieltä, mm. Suomenkielinen opetus lopetettiin. Pelkona oli että suomenkieliset kävisivät vaatimaan itsehallintoa Ahvenanmaan mallin mukaan. Tästä sorrosta ei koulujen historianopetuksessa puhuta mitään. Ei toisaalta ihme maassa jossa edelleen on pakkoruotsi.

 2. Hyvä kirjoitus jossa paljon itselle uutta tietoa ruotsalaisten suomalaisia kohtaan harjoittamasta väkivallasta. Jostain syystä vielä nykyään suomenruotsalaisille (ruotsalaisille) annetaan tässä maassa paremmat lähtökohdat omien koulujen, varattujen yliopisto paikkojen ja työpaikkojen muodossa. Olemme kaukana tasavallasta

  Sinimustien ongelma on että haluavat olla niin varteenotettavia että päätyvät sitten sivistyksessään kaikkeen helvetin typerään touhuun mukaan esim naamavaippailemaan jne. Tuollainen yksittäinen soinio-lii hurri nyt voi eksyä mihin tahansa mukaan

  1. Tasavalta- sanaa ei pidä ottaa kirjaimellisesti. Valta ei jakaudu tasaisesti. Miksi pitäisi? Olisiko Hienoa, jos esim. kokemattomat tyttöset pääsisivät johtamaan pyramidin huipulle? Sitä ei tapahdu tasavallassa, jossa kaikki ovat tasaista harmaata tylsää massaa.

   1. Suomi on korporatokratia. Ja kaiken lisäksi Suomi on vielä täysin ulkomaalaisten yritysten ja pankkien hallussa, mikä tekee tilanteesta vieläkin vaarallisemman, sillä näillä tahoilla ei ole mitään intressiä olla tuhoamatta Suomea tai olla hyväksikäyttämättä kansaamme. Vesa-Ilkka Laurio sanoi demokratian olevan rahvaanvaltaa ja on siinä mielessä oikeassa, että kansa saa pseudodemokraatisessa teatterissa leikkiä äänestystä ja eduskuntaa, jolloin se edes hieman valveutuneekin kansanosan syyttävä sormi osoittaa ministereihin hattupäisten pankkiirien asemesta. TV ja muut mediat komppaavat ja kusetus on valmis ynnä vedenpitävä. Ei harhaanjohtaminen mitään vaikeaa puuhaa ole.

    1. Nyt on sähkökusetus hallituksella. Aikovat sähkölle hintakattoa. Piippuun jää aikomus. Se lykkääntyy vaalien yli ja unohtuu. Mielikuva on tärkeämpi kuin teko poliitikoille. Se on ruotsalaista vallankäyttöä. Kuinka Suomi voi olla itsenäinen, kun ei ole itsenäistynyt edes suomenruotsalaisuudesta?

 3. Ei ruotsalaiset ole saaneet aikaan meille kuin kurjuutta. Se raakuus ja julmuus kestänyt vuosisatojen ajan ja jatkuu vielä. Asian vois muuttaa, meitä olisi varmasti aivan tarpeeksi siihen, silti kukaan ei tee mitään. On ikävää ja raivostuttavaa tietää kuinka vammaiset ruotsalaiset ovat terrorisoineet suomalaisia, on kuitenkin äärettömän tärkeää kun kerrotte totuuksia ruotsalaisten raakuuksista suomalaisia kohtaan, täytyy vain toivoa et suomalaiset uskaltaisivat ruveta olemaan miehiä ja ryhtyisivät puolustamaan niin itseään, perhettään kuin maataankin, kaikkia hörhöjä sekä maanpettureita vastaan. Tuntuu et kaikki vaan odottaa milloin joku muu aloittaa tekemään jotain, esim mielenosoitukset, vaikuttaa siltä et ajatellaan ettei kannata niihin mennä ellei siellä ole jo valmiina tuhansia muita, eihän kukaan mene minnekkään eikä tee mitään jos kaikki ajattelee niin. Todella surullista, ja silti en ole itsekkään yksinään menossa minnekkään uhoamaan, ei hyödyttäisi mitään eikä ketään.

 4. Ruotsalaiset ovat aina käyttäytyneet ylimielisesti suomalaisia kohtaan. Siksi en ostakkaan mitään Biltemasta, Claes Ohlsonilta, Ikeasta, If:istä enkä Vattefallilta. En ole Nordean asiakas enkä omista Telian liittymää. Enkä ikinä tule ajamaan Volvolla. Se on petturuuden huipentuma.

  Enkä muuten puhu ruotsiakaan. Jos ruotsalainen ei osaa saksaa tai englantia niin siinähän pyörittelee silmiään.

 5. Sinimustienkin esikuviin kuuluvalla Akateemisella Karjala-Seuralla on historiansa tiestysti 20-luvun taitteen farssimaisissa heimosotaretkissä ja ryssävihassa, mutta se myös omaksui 20-luvulla ja 30-luvullakin aitosuomalaisuuden ajamisen, jossa nimenomaan vastustettiin ruotsin kielen ja suomenruotsalaisten valtaa ja pyrittiin suomalaistamaan ruotsinkielisiä nimiä kuten jo sortovuosienkin aikaan. Puolueista kovimmin aitosuomalaisuutta kannatti maalaisliitto mukaanlukien tietysti Kekkonen. 40-luvulle tultaessa aitosuomalaisuus taantui takaisin Suur-Suomen ajamiseksi ja ryssävihaksi kunnes lakkasi käytännössä kokonaan kuten sittem lopulta muukin kansallismielinen toiminta.
  Sisällissodan jäljiltähän Suomesta taas oli tulossa käytännössä Saksan alusmaa, jota silloinen ”itsenäisyysmielinen” porvaristo tuki voimakkaasti kun Suomi oli sitä ennen vahingossa saanut itsenäisyyden Venäjän levottomuuksien myötä.

   1. ’No minkä alusmaa nyt ollaan. Kene kieltä puhutaan?’

    Jenkkien tai sitä hallussa pitäviem pankkijutkujen.
    Englantia puhutaan. Yliopistoissakin lähes syrjäyttänyt suomenkielen.

    1. Osuit ytimeen.

     Ruotsalaisvalta on osittain mennyttä aikaa. Niillä on valtaa suomalaisten yli, mutta joutuivat antamaan periksi globalisteille. Nekin kumartavat js nöyristelevät länttä.

 6. Kumpi on pahempi, Itäinen vai läntinen imperialismi? Olisiko aika todeta, että emme tarvitse kumpaakaan.

 7. Herrakansa ei koskaan ole pitänyt suomalaisia minään,sen voi todeta jopa täällä tänäkin päivänä. Katselkaahan ympärillenne, myöskin tarkastuskäynti esim Vaasan suuntaan auttaa

 8. Olivatko suomalaiset sekä raukkoja pelkureita (vihafakta), että ruotsalaisten ostamia? Näin eivät sitten kritisoineet ruotsalaisten kansanmurhaa.

 9. Sinänsä jänskä juttu että Ruotsi ja Russia-sanat ovat samaa alkujuurta. Pohjautuen nimittäin 1000-luvun Roslagenin alueeseen Ruotsin keskiosassa. Ja alueen heimoon, rusilaisiin jotka viikinkiveneineen vaikuttivat vahvasti mm. Laatokalla ja jokia pitkin sitten aina nykyiseen Ukrainaan asti. Slaaviheimot antoivat alueelle nimen Russaja zemlja rusilaisten mukaan, jostapa sitten juontuukin eräs Russia-sana joka on tunnettu Venäjän omakielinen ja myös kansainvälinen nimi. Neuvostoliiton historiankirjoitus vähän vierasti tätä sinänsä varsin aukotonta faktaa. Jota faktaa vahvistaa myös se että suomalaiset nimesivät Pohjanlahden takaisen maan Ruotsiksi rusilaisten mukaan. Onhan tästä jo leikkiäkin laskettu että meillähän onkin ”ryssät” sekä idässä että lännessä.. Suomalaisten antama nimi itäpuolen maalle sinänsä taitaakin juontua rusilaisviikien jokialuksiin, veneisiin>Venäjä ? Eestin kielellä nimi on ”Venemaa”. Lisätietoa löytyy mm. googlaamalla rusit wikipedia. Olen tainnut täällä jossain yhteydessä tästä mainitakin, mutta jos löytyy lehden uusia lukijoita mm. sinimustista ynnä muista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*