Marco de Wit 16 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten juutalaiset sionistit pyrkivät Nato- ja Ukraina-nyrkeillään tuhoamaan palasiksi sekä Venäjän että Kiinan, koska nämä tukevat palestiinalaisia ja shia-puolikuuta.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut miten Suomen kansallismieliset persuista sinimustiin ovat hypänneet juutalaisten kelkkaan ja haluavat Suomenkin mukaan Venäjän vastaiseen saartoon ja hyökkäykseen, vaikka se vain antaisi lisää voimaa läntiselle globalismille.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

 

Itse asiassa sinimustat ovat innostuneet niin paljon juutalaisten kanssa liittoutumisesta, että itsenäisyyspäivänä Pyry-Lii Soinio puheessaan vaati Suur-Suomen toteuttamista. Tämän takia hän on myös vaatinut Suomea hyökkäämään Venäjälle. Monet kansallismieliset näyttävät olevan Nato-huumassaan samaa mieltä.

 

Onko Suur-Suomessa mitään järkeä? Yksinkertaista. Pitää vain tehdä perusanalyysi:

 

1. Päämäärä: Suomensukuisten kansojen itsenäisyys ja vapaus

 

2. Este: Idän ja lännen imperialismi

 

3. Ratkaisu: Imperialismin tuhoaminen itsenäistymällä

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

4. Itsenäisyydellä ja vapaudella on kuitenkin KOVA KIIRE

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

 

Tämän mennessä kaikki on siis selvää eli kaikki rehelliset kansallismieliset voivat olla yksimielisiä. Siihen se yksimielisyys kuitenkin jää, koska erimielisyyksiä tulee strategiasta. Eli millä tavoin pitäisi toimia itsenäisyyden ja vapauden toteuttamiseksi? Tässä tulee vastaan muutama ongelmakohta:

 

1. Rauha vai sota

Pitääkö imperialistien eli sekä ryssien että bryssien kimppuun hyökätä väkivaltaisesti? Tähän on helppo vastata, koska suomalaiset ovat erittäin pieni kansa ja lisäksi suomalaisilla ei ole sopivaa luonnetta laajan salamurha- ja terrorikampanjan järjestämiseksi.

 

2. Puolueettomuus vai liittoutuminen

Pitääkö Suomen saada jotkut muut kansat auttamaan Suomea eli pitääkö liittoutua? Tähän yksi fakta (vain 5 miljoonaa suomalaista) ja offensiivinen realismi antaa vastauksen: Pienten maiden pitää välttää liittoutumista viimeiseen asti, koska muut kansat ajattelevat vain omaa etuaan. Pikkukansa joka perustaa tulevaisuutensa liittoon puhumattakaan liittoumaan on tuhon tiellä.

 

Kaikista hulluinta pikkukansan on liittoutua toisen imperiumin kanssa toista imperiumia vastaan, koska tällöin helposti jää niiden puristukseen ja jomman kumman huoraksi. Tämä koskee varsinkin Suomea, joka on myös maantieteellisesti lännen ja idän imperiumien välissä. Suomi onkin jo tuhannen vuoden aikana toiminut idän ja lännen taistelutantereena ja pingispallona.

 

Naton kanssa liittoutuminen on aivan yhtä järjetöntä kuin lähteä innoissaan sotimaan oman orjaherran kanssa toista orjaherraa vastaan, koska tällöinhän voi vain hävitä. Jos oma herra voittaa, niin joudut yhä syvemmälle orjuuteen. Jos taas vieras orjaherra voittaa, niin hän luultavasti tappaa sinut tai orjuuttaa vielä pahemmin. Kaikissa tapauksissa sinä olet se joka häviää.

 

Sen enempää pikkupoikien kuin pikkumaidenkaan ei kannata lähteä hyökkäilemään, koska he häviävät aina jättiläisille. Samoin myös jättiläisliittolaisen helmoista uhoaville kääpiöille käy aina lopulta huonosti. Katso vaikka Viroa.

 

Offensiivisen realismin yksi liittoumien laista onkin: Sitä suurempi suu mitä pienemmät rahkeet. Eli vähän kuin koira, joka isäntänsä suojissa haukkuu kovasti isommilleen, mutta yksin on niin kilttiä poikaa.

 

 

3. Kapina vai alistuminen

Paras ja oikeastaan ainoa tapa saavuttaa itsenäisyys ja vapaus on omassa maassaan kapinoida imperialisteja eli orjanomistajia vastaan. Tämä on suhteellisen helppoa, jos vain kansan saa tajuamaan, että orjuudesta on mahdollista vapautua. Kapina on siis ensisijaisesti valistus- ja organisoitumiskysymys. Kapinaa helpottaa entisestään se tosiasia, että imperialistien valta perustuu epävakaaseen rahakoneeseen ja siitä seuraaviin toistuviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin kriiseihin.

 

Ei tarvita muuta kuin kolme asiaa: Riittävästi rehellisiä totuusaktivisteja, hyvin organisoitunut suuri vaaliliitto ja syvä talouskriisi.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Sinimustien virhe

Sinimustilla on kuitenkin täysin päinvastainen strategia: Ensinnäkin he haluavat sotaa. Toiseksi he haluavat Suomen liittoutuvan juutalaisjohtoisen Nato-koalition kanssa. Kolmanneksi he eivät halua niinkään kapinoida juutalais-germaanista globalistista länsi-imperiumia vastaan kuin hyökätä sen kanssa Venäjälle ja rakentaa Suur-Suomi.

 

Sinimustien strategia on sekä pikkupoikamaisen typerän naivi että myös maanpetturimainen. Suomi on kuolemassa kulttuurimädätykseen, monikulttuurisuuteen ja dysgeniikkaan. Aikaa ei ehkä enää ole kuin 10-20 vuotta pelastaa Suomi, koska toisaalta globalistit voimistuvat koko ajan ja toisaalta suomalaiset heikentyvät ja degeneroituvat koko ajan.

 

Nyt on todella kiire. Ei siis todellakaan ole aikaa lähteä isottelemaan ja sotimaan, vaan pitää pelastaa Suomi. Eihän kuolemansairaskaan lähde sotimaan, vaan pistää ensin itsensä kuntoon.

 

Ratkaisu

Niinpä suomalaisten pitää huolehtia, että Suomi itsenäistyy läntisen imperiumin ikeestä. Tämä saattaa lisäksi hyvinkin synnyttää dominoefektin sekä toimimalla esimerkkinä muille kansoille että myös kaatamalla nykyisen korttitalomaisen globalistisen rahajärjestelmän eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmän.

 

Imperiumeja ei siis tarvitse tappaa sodalla, vaan riittää kansan ryhdistyminen ja vetämällä imperialisteilta pois rahakone. Simppeliä, mutta totta. Sotahulluus on oikeasti hulluutta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Onko Suur-Suomi -ajattelu kansallismielisyyttä vai maanpetturuutta?

 1. Suursuomi ajattelu oli sellainen oman aikansa suuruudenhullu juttu. Ei se nyt noita sinimustia mitenkään leimaa. Ryssälle uhoaminen on helppoa ja hauskaa mutta Marco ja moni muu on oikeassa sillä saattaa olla todella iso hinta jos touhu lyödään yli ja Suomi oikeasti vedetään johonkin ww3 kahinaan ja mahdollisesti jopa aloitukseen. Pitäisi olla enemmän malttia nyt kaikilla, hengitystä nenän kautta ja tajuta että erittäin vaarallista ja tulenarkaa peliä pelataan.

  Minun mielestä liiallinen ryssä viha öyhöttäminen on vähän kuin suvakkien hyvesignalointia, ei sitä uhoa tarvitse kuitenkaan lunastaa niin syntyy beta miesten kesken kisa että kuka on eniten lähdössä taas heimosotimaan.

  1. Jos haluaa lunastaa uhonsa, niin sitten pitää lähteä Donbassiin, jossa veri punnitaan.

   Rintama on nyt auki, mutta jostain syystä suomaöaiset pedonatottajat, kuten mm. Pyry-Lii Soinio ja kosher-Pekka Toveri jänistävät ja eivät uskalla lähteä Donbassiin taistelemaan!

   Todellisuudessa kaikki pelkäävät Venäjän aseita!

    1. Venäjä on jo tehnyt maailmanennätyksen ohjusten ammunnassa. Suvakit on nyt hätätilassa!

     Lisää ohjuksia tulee satamaan ja kukaan ei sitä pysty estämään.

  2. ”Saattaa olla”. Ei saata olla, vaan ON. Ne 100 000 sankarivainajaa eivät ole kertomassa. Oliko kovaa, oliko kovaa, kehtaatte edes kysellä.

   Tyhmän päästä valuu järki ulos kuin vesi vesilinnun selästä. Ei sinne järkeä pysty kantamaan, kun sulut ja estot on päällä.

   OIKEA PALOMUURISUOJAUS. Niin pahasti kansa on aivopesty, että enemmistön aivoihin on asetettu oikealle tiedolle PALOMUURI.

 2. Nyt on selkeää tekstiä. Oli aikanaan ilahduttavaa nähdä kaikki tapahtumat, joissa Oulun parikin oli aktiivisesti mukana. Niillähän on ollut vaikutuksensa, mutta nyt Sinimustien ääriltä , ehkäpä Uudenmaaan akselin taholta löytyvä vimma vapauttaa suomalais-ugrilaisia kansoja tms, koota ne ehkä yhteiseen kansallisperheeseen tai jotain ja vielä kostaa Venäjälle Neuvostoliitonkin aikaiset teot, mikä ei tietysti ole täysin tuulesta temmattua, mutta kuitenkin ei ei ei. Vaikkapa Viro. Heillä ei ole tätä väestönvaihdon ongelmaa samalla tavoin… vielä ainakaan, ja niinpä kansallistuntoinen nuorisonsa vedättää, ehkäpä vilpittömästi-kin Suomen aktivisteja mukaan. Sellaiseen voimien tuhlailuun ei ole nyt aikaa tosiaan.

  Monokulttuurissa vähäteltiin lipun polttoa. Tässä ei vaan ole enää lipun poltosta kyse. Luulin ensin polttajan olevan Virosta, mutta asia olikin pahempi. Venäjän karjalainen pakolainen sen teki ja majailee Suomessa ehkä edelleen. Siellä on fsb:llä jo kaikki tiedot näistä. Lietsovat sotaa Karjalaan.
  NAto lietsoo myös sotaa ja iltalehdet tekee otsikoita. Kun hulluus vallan saapi…

  Tuolla kohdassa kolme lopussa on mainittu kolme asiaa ja siinä se voisi olla. Nyt on se Momentum, jahka vaalit ehditään käydä ilman mitään poikkeustilaa.

  1. >   jahka vaalit ehditään käydä
   >   ilman mitään poikkeustilaa

   It­se EN pi­dä nor­maa­le­ja vaa­le­ja mah­dol­li­se­na.
   –    Jo pel­käs­tään «hal­li­tus­ta lä­hel­lä ole­via» osuus­kaup­po­ja ja iso­ja vaa­li­ra­hoit­ta­jia on niin mon­ta kon­kurs­si­ti­las­sa, et­tä tar­vi­taan ISO «el­vy­tys»pa­ket­ti ja se vaa­tii poik­keus­la­kia.

   Vaa­lien lop­pu­tu­lok­sen on miel­ly­tet­tä­vä na­toa
   –    ja täs­tä seu­raa, et­tä enin­tään pos­ti­vaa­lit voi­daan sal­lia. «Ki­ris­ty­neen kan­sain­vä­li­sen ti­lan­teen» vuok­si na­to-ar­mei­jan on «suo­jat­ta­va» ää­nes­tys­lip­pu­jen kul­je­tuk­set ja la­jit­te­lu­kes­kuk­set.
   –    Hal­li­tus ei voi kä­vel­lä na­ton tah­don yli.

  2. Onko kysytty suomalais-ugrilaisilta haluavatko liittyä suomalaiseen perheeseen. Punavihreiden suvakkimädättäjien joukkoon. Vastaus olisi: EI. Aika nihkeästi venäläinen väestö suhtautui suomalaisten miehitykseen jatkosodan aikana Itä-Karjalassa.

   Sinimustat ovat suvakkien kätyreitä. Ette tunne ettekä opi historiasta mitään. Turha teidän on kansallismielistä esittää.

   Entä jos annetaan ihmisten ja rajojen olla rauhassa? Jos haluatte turpiinne ottaa, niin menkää nyrkkeilykehään. Vai onko otettu jo liikaakin? Saakelin aivovammaiset idiootti-nulikat.

 3. Kiitos Marco, kirjoitat tänään suorastaan nerokkaita ajatuksia. Tästä olen kuitenkin eri mieltä… (lainaus) Paras ja oikeastaan ainoa tapa saavuttaa itsenäisyys ja vapaus on omassa maassaan kapinoida imperialisteja eli orjanomistajia vastaan. Tämä on suhteellisen helppoa, jos vain kansan saa tajuamaan, että orjuudesta on mahdollista vapautua. Kapina on siis ensisijaisesti valistus- ja organisoitumiskysymys.

  Avainsanoina tässä ovat ”jos vain”, koska niin ei tapahdu! Mediapooli hallitsee (auktoriteettiuskovaisten) suomalaisten mielipiteen muodostusta ja muokkausta ~98%:sti. Eri mieltä olevien määrä näkyy puoluegallupien kohdassa ”muu”. Suomalaiset eivät siis valistu eivätkä ainakaan organisoidu… kaatamaan rahakonetta, hallitusta, EU/Nato-liittoutumista. Valistuksen, organisoitumisen puuttuessa mitään järjestelmää kaatavaa suurta vaaliliittoa ei siis synny koskaan, ei edes pientä. Eli ehdottamasi kohta 3 ”Kapina vai alistuminen” ei tule vapauttamaan suomalaisia globalistien kuristusotteesta, vaan kyllä tästä on (talousromahduksen jälkeen) jollain tavoin verisempi sotku tulossa. Toivottavasti tuo verisyys jää silti minimaaliseksi.

  1. Kieltämättä tuo mahdollisuus on olemassa. Toivottavasti olet väärässä. Osittain myös kyse sattumasta eli löytyykö hyviä organisaattoreita ja organisaation rahoittajia. Toisaalta voi tietysti olla, että dysgeniikka ja degeneraatio on mennyt liian pitkälle. Tämän takia jutussa korostettiinkin kiirettä ja ydinasioihin eli pääuhkiin keskittymistä sotauhon sijasta.

   1. Yhteiskuntasopimuksen palauttaminen ja globalistien kehittäminen orjuutussysteemien eliminointi.

 4. Kyllä se vaan on tyhmyyttä.

  Olkaamme kuten Krimiläiset jotka äänestivät pitääkseen kiinni edes siitä pienestä elintasosta mikä niillä oli. Ettei sekin menetetä kuten Ukrainan muille osille kävi. Ja Eu tukirahat vei se Peter Waltzman.

 5. Homma EU-Suomessa tulee menemään näin: parasiitit ja pankkiirit imevät kansaa, kaikki kallistuu, korruptio rehottaa, PISA-tulokset laskevat, terveydenhuolto rapautuu, Suomeen tulvii ukrainalaisia, somaleja, afgaaneja, albaaneja, perulaisia jne. Ilmoitan sitten jos tähän tulee muutosta joskus. Seuratkaa palstaa.

  1. Miten niin ”tulee menemään” tai ”kohta ollaan”. Noita kansallismieliset tykkäävät hokea koko saan.

   On jo MENTY ja OLLAAN jo. Varmaan vuosisatoja olleet samat kuviot vsllanpitäjät vs. ”kansa”. Ei ole mitään uutta.

   Historia toistuu kolmen sukupolven sykleissä: rakenna, säilytä, tuhoa. Nyt eletään Suomen kohdalla kolmatta sykliä. Esivanhempien ja vanhempien työt tuhotaan.

 6. Hyvä kirjoitus👍. Suomi voisi oikeastaan vetää ovelasti laajentumisajatusten sijasta supistumislinjaa. Esim. Ruotsilta voitaisiin kysyä kiinnostusta Ahvenanmaan ostoon. Venäjälle voitaisiin kaupata joitakin pohjois-Lapin osia. Tarkoitus olisi hämätä käänteispsykologian kautta. Periaatteena näyttää, että meillä on varaa voimme antaa naapureillemme liiastamme. No taka ajatuksena olisi vastapuolen sisuunnuttaminen osoittamaan, että itseasiassa heillä on vielä enemmän varaa alueluovutuksiin kuin meillä. Ja siinä kohtaa asioiden kehittyessä voisimme todeta, että kyllä Viipuri itseasiassa kiinnostaisi.

  1. Unohdit yksityisomistuksen Lapista. Vai meinasitko, että yksityiset myisivät suoraan Venäjän federaatiolle maitaan?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*