14 thoughts on “Päivän video: Uraliin!

 1. Venäjä antoi Suomelle itsenäisyyden, mutta miten Suomi kiitti siitä. Suomi halusi liittyä Adolf Hitlerin, joka ihaili Lähi-Idän arjalaisia, kelkkaan sotimaan Venäjää vastaan. Venäjä vaati turvatakuita, ettei Suomi näin tee, mutta Suomi ei niitä antanut. Tai oikeamminkin Suomen päättäjät.
  https://www.sodanjaljet.fi/talvisota/erkon-vaimon-sota/

  Tuskin nykyään monikaan ymmärtää, että hakaristiuskontoa harjoittavat lähi-itäläiset huijasivat valkoiset tappamaan toisiaan ja saivat siitä hyödyn. Nykyään on menossa samanlainen vaihe Zelenskyin ajamana. Eli valkoiset pistetään sotimaan toisiaan vastaan ja toiset korjaavat potin.

  1. Kielenhuoltovinkki kaikille kommentoijille: suomessa ei nimiin ja otsikoihin laiteta kuin yksi iso kirjain sanaan ”Lähi-itä”, sillä se on yksi sana, joka on yhdistetty yhdysviivalla. Amerikkalaiset kirjoittavat sen muodossa Middle East. Lähi-idässä asuu lähi-itäläisiä. Vakiintuneet termit — kuten vaikkapa Pohjois-Afrikka — kirjoitetaan isolla myös alkuosaltaan. Pohjois-Afrikassa asuu pohjoisafrikkalaisia. Esim. pohjois-Lohja ei ole mitenkään vakiintunut käsite, joten siinä alkuosan määre pienellä. Ja alun varsinaiseen asiaan palatakseni, myös tapetilla nyt paljon ollut Sinimusta liike kirjoitetaan juurikin noin eli ei isolla molempia sanoja, sillä olemme Suomessa ja kirjoitamme suomea.

  2. Kova hinta saatiin maksaa ja alueluovutukset lopulta kun Suomea ei kiinnostanut neuvotella. Ukrainalla on vähän sama mentaliteetti nyt että antavat vain aseiden puhua.

   1. Saksa ei kykene valmistamaan kranaatteja. Ampumatarvikkeita on kahdeksi päiväksi. Lisäksi pula on miehistöstä. Miksi ääliösuomaalaiset halusivatsuomalaiset Natoon? Minkä hinnan olette ääliöt maksamassa kun kunnolla räsähtää?

    Tarkemmin ajatellen väestönvaihto Suomeen EI OLE HUONO IDEA.

    1. Koska suomalaiset ovat idiootteja ja pelkureita huoria, jotka eivät koskaan halua seisoa omilla jaloillaan, haluavat aina tietää mitä mieltä muut ovat ja haluavat liittoutua hinnalla millä hyvänsä muiden kanssa.

  3. Se oli laiton bolsevikkihallitus joka vallankaappauksella anasti vallan tsaarilta ja vain siinä toivossa vahvisti Suomen itsenäiseksi, että Suomi tunnustaa bolsevikit lailliseksi hallitsijaksi ja liittyy Neuvostoliittoon, jos punikit olisivat voittaneet Suomessa. Karmea virhe Leninille, mutta hieno ”huijaus” suomalaisilta. Stalin piti Suomen itsenäisyyttä laittomana ja hyökkäsi Suomeen 30.11.1939. Suomi lunasti itsenäisyyden vasta talvisodan kautta Itsenäisyys otettiin osittain pois 19.9.1944 ja lopullisesti 1.1.1995. Kärjistetysti noin.

 2. Suomen hyökkäyksen takana olivat ulkomaalaiset metsäteollisuuden pohatat jotka lupasivat kenraaleille ne maat jotka ne saa vallattua. Ja kenralithan kiimoissaan luulivat rikastuvansa. No, toisin kävi. Ei olisi kannattanut kuunnella ruotsalaisia eikä punjalostuspatruunoita.

  1. Samalla siinä ohessa tapattivat ne, jotka olisivat olleet parasta työvoimaa puunjalostusketjussa. Tuhansia suomenhevosia myös meni.

 3. Uusi puolustusministeri Mikko Savola ehdottaa Naton arktista koulutuskeskusta Suomeen. Ovat ne Keskustassakin ihan sotapsykoosiin addiktoituneita. Maanpettureita ovat. Ja vielä entinen valtapuolue.

  Älkää vaan äänestäkö enää ikinä kepua. Kepu tuottaa kipua. Ylimielinen kakkapuolue.

 4. On puhuttu paljon siitä kuinka Suomi EI osaa pitää KANSALLISESTI puoliaan kansainvälisissä suhteissa MAAILMANNÄYTTÄMÖLLÄ. SUUR-SUOMI oli nimenomaan tuolloin aivan OIKEANLAISTA käytöstä mitä KAIKKI muutkin maailman valtiot ovat HARJOITTANEET läpi maailmanhistorian. Eikä YKSIKÄÄN noista maista HÄPEÄ eikä DISSAA itseään oman VALTANSA levittäytymispyrkimyksistä SOTILAALLISIN ja POLIITTISIN keinoin. KOMMUNISTIT ja NEUVOSTOLIITTO WWII:N päätyttyä aloittivat VIHANPIDON Suomen silloista politiikkaa VASTAAN Saksan liittolaisena TOSIASIALLISENA pyrkimyksenä hankkia TALVISODASSA menetetyt alueet talaisin. Mitkä NEUVOSTOLIITTO siltä RYÖVÄSI Saksan kanssa tehdyn ETUPIIRIJAKO -sopimuksen perusteella. Adolf Hitler ensin ajatteli antaa Suomelle LENINGRADIN ja KUOLAN NIEMIMAAN, mutta myöhemmin hän antoi salaisen KÄSKYN valmistella Suomen LIITTÄMISESTÄ osavaltioksi Saksan Valtakuntaan. NYT Suomi aikoo ALOITTAA sodan VENÄJÄÄ vastaan vain ja AINOASTAAN globalistien ja NWO:n R A K K I K O I R A N A , joka on umpikieroutunut ISÄNTÄ käskyttänyt käymään UHRIN kimppuun ILMAN, että mainittu S U O M I siitä MITÄÄN itse HYÖTYY vaan se on UUSI ”Ukraina”. Joka POLTETAAN loppuun MOLEMMISTA PÄISTÄ ! ! !
  PIRU PERIKÖÖT SUOMEN POLIITTISET PÄÄTTÄJÄT!!!

  1. JOs Venäjä valloittaa Suomen, armeijan rippeillä on oikeus ottaa alueet Pohjois- ja Keski-Ruotsista itselleen ja perustaa luvattuun maahan uusi valtio. Aivan kuten juutalaiset tekivät palestiinalaisille. Vahinko kiertämään.

   Sitä paitsi suur-Tukholman aleueelle muslimit voivat perustaa oman valtion, niin Ruotsi joutuu käymään kahden rintaman sotaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*