22 thoughts on “Päivän kuva: Ötökät

  1. Sairaita ja mielisairaita niistä tulee.

   Onhan tuossa se pointti, että ne jalostetut kloonatut ovat lyhytikäisiä, niin ei tarvitse vakuutusyhtiöiden niille eläkkeitä maksella. Elävät nelikymppiseksi ja sitten niille ei ole käyttööä orjatyövoimana. Joutaa sitten poistoon. Kertakäyttöhyödyke. Tuotto maksimiin, kulut minimiin. Sellainen on hyvä työntekijä.

   Kloonattu työihminen, jolla ei ole omaa minää, tahtoa ja joka on nöyrä valvottava. Se kapitalis- kommunistinen unelmaihminen on kuin työmuurahainen. Ollaanko jo sellaisia?

 1. Tie­sit­kö, et­tä uk­rai­na­lai­set käyn­nis­ti­vät Kuu­ban oh­jusk­rii­sin vuon­na 1962.
  –    US to Hand Pat­ri­ot Mis­si­les to Uk­rai­ne? What In­sa­ni­ty!

  … Uk­rai­nal­la ei ole his­to­ri­al­li­ses­ti kos­kaan ol­lut omaa ra­haa.
  –    Ai­noa ra­ha, jos­sa Uk­rai­na mai­ni­taan oli Sak­san nat­si­hal­lin­non, «Reichs­kom­mis­sa­ri­at Uk­rai­ne’n», val­mis­ta­ma «Uk­rai­nan rup­la», jo­ta käy­tet­tiin mie­hi­te­tyl­lä alu­eel­la 1941 – 1944.

  1. Kynnysmatto, jolla ei ole omaa tahtoa. Kuten kolmannen sukupolven itsetuho-Suomi. Itsenäisyyden ajan kolmas sukupolvi, joka on ollut vallassa EU-ajan on termiittisukupolvi.

  1. Raamatussa Jumala satoi ohjeet ihmiselle mitä tulee syödä. Eikös hyönteiset muistuta demoneja? Hyönteisten syöminen on siis satanismia.

    1. Kummastako suista puhut? Vanhasta- vaiko uudesta testamentista? Vanha on juutalaisten tekemä ja uusi on Jeesuksen tekemä. Ja niiden välillä on hirvittävä ero.

     Johtuisikohan että historian mukaan tällainen Jeesus kävi Intiassa hengellisessä opissa ja sen jälkeen se alkoi saarnata sitä juutalaisille. Josta ne suuttui ja tappoi sen. Eli, periaatteessa kristinusko on alisteinen hindulaisuudelle.

 2. Luin jokin aika sitten amerikkalaisilta sivustoilta, että Ivermektiini olisi nyt hyväksytty sellä koronan hoitoon. Sehän ajaa loisia (tai jotain muuta sinne kuulumatonta pois elimistöstä). Taisi olla Merckin tuote, mutta nyt Pfizer on valmistanut jonkun lääkkeen, missä on samaa vaikuttavaa ainetta. Todennäköisesti Suomi ostaa sitten Pfizerin kehittämää valmistetta, hinta tietenkin potenssiin 100. Pitäähän kaupan kannattaa. Hyvä syy patistaa kansalaiset syömään loisia.

  1. Älä levitä harhaoppeja ivermektiinistä. Tuohon nuhaflunssaan ainoa oikea lääke on lepo ja D-vitamiini.

 3. Suomeenhan koitettiin jo ötökkäruokaa muutama vuosi sitten promota, että lopulta se jouduttiin vetään kaupoista pois kannattamattomana.

 4. Taas yksi syy lisää karttaa HYÖNTEISIÄ syöviä uusmarxilaisia kommunistisia suvakkifeministejä. He levittävät myös fyysisiä sairauksia, ei vain mielisairauksiaan.

 5. Jos to­ra­kat oli­si­vat eri­no­mai­nen ra­vin­non­läh­de, niin ih­mi­nen oli­si op­pi­nut nii­tä syö­mään jo vii­meis­tään vii­mei­sen mil­joo­nan vuo­den evo­luu­ti­on ai­ka­na.
  –    Mut­ta ei: to­ra­kan­syö­jät kuo­li­vat su­ku­puut­toon ja lo­puil­le jäi ge­neet­ti­seen koo­diin in­ho kai­ken­lai­sia ötö­köi­tä koh­taan.

  Mut­ta ai­na­han si­tä voi ko­keil­la: pa­ko­te­taan ih­mis­kun­ta syö­mään to­ra­koi­ta ja kat­so­taan sit­ten jäi­kö hen­kiin.

 6. Ne syö jotka haluaa pelastaa maailman. Minä syön pihviä. Elämässä on vähän nautintoja joten edes se mitä pistää suuhunsa, sen pitää olla hyvää.

 7. Ei pidä kuunnella mitä jtalaisten ohjaamat opettelijat sammakoitaan suistaan päästelevät. Siinä menee pienten lasten tulevaisuuskin hyrskyn myrskyn.

 8. Esimerkiksi heinäsirkoista tiedetään vielä, että niissä on erittäin usein vaarallisia loisia. Nam nam nam.

 9. Jo pari vuotta sitten HULLUSSA Amerikassa oli High Schoolissa oppilaille annettu tehtävä, jossa pitikehitellä ”Bisnes -malli” VAUVA HAMPURILAISTEN myymiseksi Kiinaan. New York Times teki jutun, jossa se lanseerasi KANNIBALISMIA ”ilmastonmuutoksen” suitsemiseksi sekä maailman SYÖTÄVÄN HYVÄN VÄESTÖN nälänhädän lievittämiseksi!
  Eli UKKALA BUKKALA!!! M A I S K I S ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*