12 thoughts on “Päivän video: Rotutappelu

    1. Kohdassa 0:40 olisi ollut mahtava sauma potkaista naamaan kunnolla. Siihen olisi loppunut otuksen amok. Ajattelin ensin sen olevan liian jämerä voimakeino, mutta läskikasahan käy päälle ihan tosissaan loppuun asti. Itsensä puolustaminen lienee Briteissäkin vakava rikos? Suomessa se on ainakin.

      1. Suomalainen EI saa puolustaa itseään, perhettään, heimoaan, kansaansa, maataan, kieltään, kulttuuriaan, omaisuuttaan. Valittu kansa, jota maanpetturit vievät helvettiin.

    2. Joo pataan vaan,ei tommonen Mäkkärin määkyvä Madonna mitään ymmärrä. Ykkösellä otsaan niin alkaa tajuamaan jotain…sitten kun heräilee.Eikä kävelykään tuolle vartalolle myrkkyä olisi. Tai taitaisi ollakin.

    1. Osas puolustusliikkeet mutta shitin värinen mies on aina eri elukki, viidakkotesto vailla älykapasiteettia.

  1. ”K***********” bussiin EI kaikilla ole PÄÄSYÄ!!! Saksassa junan konduktööri hakattiin sairaalaan kun hän PYYSI KOHTELIAASTI siirtymään junan uloskäynnin edestä pois KAHTA afrikkalaista!!! Ruotsissa on joitakin lähijunaliikenteen asemien kohdalla pysähtymistä, koska ”VIIDAKKORUMMUT” ja niiden ”kumusta” johtuvat ”levottomuudet”, jossa henkilökuntaa ja muita ihmismoisia matkustajia ”rikastetaan”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*