Marco de Wit 17 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laittomalle Lehdelle on tullut valituksia siitä, että se on viimeiset pari päivää kirjoittanut useampia analyysijuttuja Sinimustista. Toisten mielestä kansallismielisten ei pitäisi ”riidellä” keskenään. Toisten mielestä taas Sinimustat ovat niin seinähulluja ja julkisuudenkipeitä nulikoita, ettei heidän sekoiluille pitäisi antaa mitään huomiota.

 

Myönnettäköön, että molemmilla kriitikoilla on pointtinsa. Toisaalta Laiton Lehti syyttää itseään jostain vielä suuremmasta virheestä. Jos Laiton Lehti olisi nimittäin aiemmin läksyttänyt Sinimustia pikkupoikia elämän tosiasioilla eli historian faktoilla, niin ehkä he olisivat ottaneet edes vähän opiksi eivätkä olisi tulleet sotahulluiksi sekoilijoiksi.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

 

Kyse on nimittäin paljolti myös Sinimustien todella nuoresta iästä ja siten ihan puhtaasta tietämättömyydestä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että Suomessa ei ole mitään kansallismielistä älymystöä, vaan enintään jotain kansallismielistä retoriikkaa viljeleviä ryyppy- ja rappioporukoita.

 

Karmein esimerkki tästä on kansallismielisen ”sivistyneistön” Sarastus-lehden homottava inceli päätoimittaja, Timo Hännikäinen. Hän näkee venäläisiä joka kulman takana, mutta on kovin hiljaa Suomea raiskaavasta RKP:n ruotsinkielisestä rahaeliitistä ja raivostuu totaalisesti, jos uskalletaan puhua näiden pomoista eli juutalaisoligarkeista.

 

Sarastus-lehden Timo Hännikäinen syyttää Laitonta Lehteä antisemitimistä! Hännikäisellä homokompleksi?

 

 

Niinpä ei ole ihme, että Hännikäinen on takapiruna ja varapuheenjohtajana tehnyt parhaansa mädättääkseen myös kansallismielisyyttä vaalimaan perustetun Suomen Sisun. Ketään siis tuskin yllättää, että Suomen Sisu on ollut innoissaan avaamassa rajoja kymmenille tuhansille slaaveille ja heidän seassa tulleille tuhansille muslimeille, mustalaisille ja venäläisille.

 

On muuten vain ajan kysymys milloin Ukrainan sadat tuhannet mustalaiset tajuavat Suomessa olevan piikki auki. Ukrainalaiset varmaan ostavat heille lentoliput suoraan Suomeen. Tai ei sittenkään. Ovela juutalainen Zelensky on varmaan jo pyytänyt Suomen femakkohallitusta maksamaan mustalaisten matkaliput. Ohisalo on jo hankkimassa rahoja sekä kirjoittamassa matka- ja tukiohjeita varsinkin, kun monet Ukrainan mustalaiset ovat muslimeja.

 

Jos Nato käskee, niin Sisu varmaan ottaa avosylin vastaan myös mustalaiset. Tämän vuoksihan Suomen Sisu myös protestitta hyväksyi Suomeen pedoafgaanit. (Onkohan näillä sisulaisilla joku verivala, jossa vannovat ikuista uskollisuutta persuille eivätkä ikinä sanallakaan kritisoi niiden pedoafgaaneja, homonationalisteja eivätkä varsinkaa messiastaan Matti ”CIA” Putkosta ja tämän äänestyskoneita.)

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Moni toivoi, että pari viikkoa sitten käydyissä Sisun vaaleissa johtoon olisi noussut Nico Saramo ja hänen aitokansallismielisempi nuorisoporukkansa. Myös Laiton Lehti on aiemmin fanittanut Saramoa hänen yrittäessään opettaa persuille edes nationalismin aakkosia.

 

Johtaako Halla-ahon suosittelema Kanadan malli kansanmurhaan?

 

 

Tosin ehkä sittenkin parempi, ettei Saramo noussut Sisun puheenjohtajaksi. Vaaleissa Saramon voittanut suvakki Kristian Viding ei sentään kuumeisesti haaveile Suur-Suomesta ja yritä saada Suomea idän ja lännen ydinaseiden taistelukentäksi.

 

Suuruudenhulluna kääpiönä Saramo nimittäin ihan oikeasti haaveilee Suur-Suomesta. Kaikki muu kuin totaalinen sotahulluus on nimittäin ”tappiomielialan” lietsomista.

 

Tässäkin nähdään taas, että mitä pienempi mies, niin sitä suuremmat puheet. Helppo sitä on 150 senttisen huudella, kun ei taatusti huolita rintamalle. (Tosin Nato-armeija varmaan näön vuoksi ottaisi sinne naisten, homojen ja transujen sekaan, kunnes parin päivän jälkeen kotiutettaisiin tusinan mitalin kanssa.)

 

Kuvassa linkki twiittiin

 

 

 

Suuruudenhulluudessaan Saramo on myös jatkuvasti piirtämässä koko maailmankarttaa uusiksi.

 

 

 

 

Saramolla on röyhkeä kaksoisstandardi:

 

1. Valloittajakansat vs. alkuperäiskansat

Saramolla on otsaa vaatia Kuril-saaria Japanille, vaikka todellisuudessa japanilaiset ovat kansanmurhanneet Hokkaidon ja pohjoisen saariston ainut lähes sukupuuttoon. Saramon fasistisen näkemyksen mukaan valloittajakansoilla on oikeus eliminoida alkuperäiskansat ja valloittaa niiden alueet.

 

 

Ainujen alkuperäiset alueet. Kuvassa linkki Wikipediaan.

 

 

2. Suomalaiset vs. saamelaiset

Saramolla on tietty sairas logiikka: Jos japanilaisilla on oikeus valloittaa ainujen alueet, niin suomalaisilla on myös oikeus valloittaa saamelaisten alueet. Alkuperäiskansojen kuuluukin alistua kehittyneemmille valloittajakansoille. Toisaalta venäläisellä valloittajakansalla ei ole oikeutta valloittaa suomalais-ugrilaisten alkuperäiskansojen alueita, koska sehän olisi väärin!

 

Ovat suomalaiset kansanmurhanneet saamelaiset? Suur-Suomi vai Suur-Saame?

 

 

3. USA vs. Venäjä

Saramon moninkertainen kaksoisstandardi vain nousee entistä hullummaksi. Saramo nimittäin jatkuvasti valittaa siitä, että Venäjä alistaa alkuperäiskansoja, mutta ei sanaakaan siitä miten japanilaiset ja germaanit (USA, Englanti) ovat alistaneet alkuperäiskansoja ihan tappomeiningillä. Itse asiassa KOKO USA on 250 vuoden aikana alkuperäiskansoilta varastettua maata.

Miksei Saramo vaadi Amerikkaa intiaaneille? Saavatko intiaaniheimot itsenäiset valtiot vai eivät? Jos saavat, niin saavatko ne kutsua itseään suojelemaan venäläisiä ja kiinalaisia ydinaseita ja joukkoja. (Jotka muuten ovat geneettisestikin lähempänä intiaaneja kuin mitä germaanit.)

 

 

4. Ruotsi vs. Venäjä

Saramo valittaa kovasti siitä, että suomensukuisia kansoja on vainottu Venäjällä, mutta kovin hiljaa siitä miten niitä on vainottu Ruotsissa ja Norjassa. Venäläiset ovat sentään antaneet edes jonkinlaisen autonomian joillekin suomensukuisille kansoille, kun taas Norja ja varsinkin Ruotsi ovat monin paikoin ELIMINOINEET suomenkieliset.

Karmeimpana esimerkkinä metsäsuomalaiset, joita vainottiin ihan 1960-luvulle saakka sukupuuttoon.

 

Wikipedia pimittää Länsi-Pohjan ja Keski-Ruotsin metsäsuomalaisten kansanmurhan! (Sinimusta kaksoisstandardi?)

 

Saramo vaatii sotaa, jotta saadaan Karjala takaisin. No, miksei hän vaadi myös Norjalta Ruijanmaata ja Ruotsilta edes Länsi-Pohjaa takaisin? Jos ei sitä uskalla, niin uskaltaisiko vaatia edes Ahvenanmaata? Tai edes tehdä jotain suomalaisiin sekä Ahvenanmaalla että Suomessa kohdistuvan Apartheid-politiikan lopettamiseksi?

Toisaalta onhan sitä paljon helpompaa huudella kauas Uralille kuin oikeasti nousta lähellä olevia oman maan vallanpitäjiä vastaan.

 

 

4. Ruotsi vs. Suomi

Saramo jatkuvasti valittaa venäläisistä, mutta on kovin hiljaa siitä miten Suomessa on päivänselvä suomenruotsalaisten johtama monikulttuurisuus- ja Apartheid-politiikka, jolla suomalaisia kansanmurhataan. Saramoa ja Sisulaisia ei oikeasti huolestuta kuinka lähellä Suomen lopullinen tuho on sekä kulttuurimarxismin, dysgeniikan että maahanmuuton takia.

Ai niin. Ei dysgeniikka ole niin vakavaa ainakaan niissä ”homonationalistien” ryyppyjuhlissa. Eikä se massamaahanmuuttokaan niin vakavaa ole. Saramohan haluaa persujen tavoin avata rajat Naton liittolaisille aina pedoafgaaneista kymmeniin tuhansiin slaaveihin!

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

5. Juutalaiset vs. goyimit

Saramo jatkuvasti valittaa venäläisistä, kun kerran juutalaismedia, ruotsinkieliset ja polpo siihen yllyttää. Hän ei kuitenkaan uskalla sanallakaan puhua Suomea kansanmurhaavista juutalaisoligarkeista ja U$raelista. Sen sijaan hän yllyttää valkoisia keskinäisiin sotiin.

 

Toisaalta onhan sitä kääpiön helpompi Naton helmoista räksyttää venäläisille, kuin nousta Suomen ja valkoisten todellisia murhaajia vastaan.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Suomen Sisun Nico Saramo: Suur-Suomi pystyyn ja liitto Komin mongolidien kanssa!

 1. Jos Venäjä valloittaa Suomen, armeijan rippeillä on oikeus ottaa itselleen alueet Pohjois- ja Keski-Ruotsista ja perustaa sinne uusi valtio. Samoin juutalaiset tekivät palestiinalaisille. Se on sääntöpohjaista kansainvälistä toimntaa ja ihan laillista. Israel oli jo ennakkotapaus.

  Sitä paitsi muslimit voivat perustaa oman valtion suur-Tukholmaan ja Etelä-Ruotsiin, niin Ruotsi joutuu kahden tulen väliin ja suomalaisten voitto toteutuu.

  Turha sitä Karjalaa ja Siperiaa on enää havitella, joulutonttukin sen tajuaa. Pitää mennä valloittamaan maita sinne missä vastus on heikkoa. Näin imperialistit toimivat. Venäjä ei ainakaan vastusta, jos suomalaiset ottavat lännestä sen mikä sille perintöoikeuden perusteella kuuluu.

  Venäjäkin perusteli aluevalloituksia Suomelta sillä, että Karjala ym. olivat joskus kuuluneet venäläisille. Ruotsista iso osa on kuulunut suomalaisille vuosituhansia jo aikojen alusta.

  Ruotsi on heikkouden tilassa, eikä se selviä.

  1. Mitään oikeuksia ei pidä antaa pikkupoikamaiselle suuruudenhullukääpiölle!

   On yleistä tietoa, että kääpiöt ovat hyvin epäluotettavia ja vaarallisia! Stop kääpiöt!

   1. Taitaa olla Leninin mitoissa ja on samaa näköä ja ilmeisesti melko lailla kaljukin. Sehän piileskeli Suomessa ennen vallankumousta. Liekö ruiskauttanut jonkun punapiian tiineeksi Tampereella? Ja sitä rataa sitten…

 2. Jos Japani kuuluu Japanin valloittaneille maanviljelijöille, niin keille Korea sitten kuuluu, japanilaisille? Vai Etelä-Korealle? Ja pitää julistaa sota Pohjois-Koreaa vastaan?

  Kuuluuko Ukraina puolalaisille, juutalaisille, briteille, saksalaisille, tanskalaisille, norjalaisille, ruotsalaisille, venäläisille vai kasakoille? Kuuluuko Ukraina sitten myös Venäjän kasakoille, jotka ovat ukrainalaisia ja ovat nyt vain palanneet Ukrainaan?

 3. Mikä on tilanne Norjassa tällä hetkellä? Ei paljoa kuule uutisia, mutta joku varoitteli jo, että Norjan lohen saatavuus on vaarassa Venäjän ja Norjan välisen kiistelyn seurauksena. Kansalaiset ovat kai halunneet jossain vaiheessa irti Natosta, mutta onko soraäänet vaiennettu? Onko Norja samanlainen asevarustusvarikko kuin Taiwan? Joku norjalainen mies on isompi johtaja wef:ssä (muistelen, että joku operationaalinen johtaja) ja kuuluvathan Haakon ja Mettekin nuoriin globaaleihin johtajiin.

  Tämä allaoleva linkki on Norjan valtamediaan, mutta seuraako kukaan täällä mitään norjalaisia vaihtoehtomedioita? Kuitenkin aika paljon suomalaisia on Norjassa töissä.
  https://www.vg.no/

  Tai, mikä on tilanne Islannissa?

  Samoin ihmetellyt, kun Suomesta lähti vuonna 2020 ihmisiä Unkariin ja Puolaan, olivat saaneet vihiä, että tilanne Suomessa menee todella pahaksi, mutta ei ole kuulunut sieltä mitään näissä vaihtoehtomedioissa. Luulisi, että kertoisivat, mikä tilanne siellä on.

 4. Poitsut kun vähän kasvaa, niin ehkä siinä sivussa järkikin. Tai sitten ei, vähän niinkuin on käynyt sinimustien Siitoimelle joka vetää joka viikko vagina monologeja oululaisen ex- kunnanvaltuutetun kanssa, jonka mielestä toisen maan lipun polttaminen oli ”hyvä läppä”. Ei tämänkaltaisilla ulostuloilla tätä maata uudelleen rakenneta. Siihen tarvitaan järkeä, ei niinkään tunnetta.

 5. Ottais toikin hatun päästään ja menis töihin. Mitä työtä se on tehnyt tähänastisen elämänsä aikana? Ollut kesätöissä kaupan kassalla?

  Noin tyhmiä ajatuksia tulee vain silloin kun ei tiedä todellisuudesta mitään. Silloin eletään omassa mielikuvitusmaailmassa. Ja sitä Sinimustat ikävä kyllä ovat. Abstrakteja ajatuksia ilman todellisia toteuttamisen mahdollisuuksia.

 6. Suomessa on sähkön kanssa ongelmia.

  Ehdotankin että tehdään suomesta kaarnavene suurvalta.

  Kansalaiset voisivat puukolla vuolla kaaranaveneita ja niillä maksaa suomen 160 miljardin velat pois.

  ( Itse en ole missään nöhnyt ideoita tai laskelmia miten suomi maksaa velat pois)

 7. Suomen Sisua ei koskaan tarkoitettu vaalimaan yhtään mitään, vaan se oli alusta asti vieraiden valtojen hallitseman valeopposition puuhakerho.

 8. JONNET eivät tiedä SITÄ, että NYT kyhätään NWO:ta eli ”THE NEW WORLD ORDER” elikkä ”UUTTA MAAILMANJÄRJESTYSTÄ”, josta jo Yhdysvaltain presidentti wanha Bush kertoi pitämässään puheessa USA:n Kongressissa v. 1991 liittyen Pesrsianlahden sotaan, jossa Irakin diktaattori Saddam Hussein (1937-2006) karkotettiin Kansainvälisen Liittouman sotavoimin Kuwaitista, jonka hän miehitti. Eli on AIVAN TURHAA uneksia SUUR-SUOMESTA tai mistään muustakaan ”kinkeripiiristä”, koska TEKNORAATTI-KOMMINISTI-SATANISTIT ”vilttiketjuineen” haluavat YHDEN MAAILMANHALLITUKSEN ja P I S T E . Siksi piti saada Donald Trump POIS, Bolsonaro POIS, Vladimir Putin pitää saada POIS, Xi Jingping pitää saada POIS, Iki-ihana MELOONI pitää saada POIS, Viktor Orban pitää saada POIS sekä ent. Japanin pääministeri Shinzo Abe MURHATTIIN, koska PATRIOOTTI!!!

  1. Marinin täystuhoporukka saadaan kohta POIS.

   Älkää enää ikinä äänestäkö sossukoita. Jos se on hallituksessa, Krista Kiuru kiusaa lapsia ja mummoja päivin ja öin. Ja oppivelvollisuus jatkuu kaikilla kolmekymppiseksi, josta 10 vuotta on ILMAISTA TYÖHARJOITTELUA globalistiriistoyrityksissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*