Marco de Wit 18 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alunperin Laiton Lehti fanitti Valta Kuuluu Kansalle -puoluetta, mutta vähitellen alkoi epäilemään johdetaanko puoluetta profetioiden avulla.

 

Uskomattomin asia VKK:n sekoiluissa on, ettei se kotisivuillaan kerro edes eduskuntavaaliehdokkaidensa nimiä! VKK:n väki ei kuitenkaan ole tästä huolissaan, vaan nähtävästi luottaa puskaradioon. Ovathan profetiat luvanneet todellisen äänivyöryn.

 

 

Ano Turtiaisen ja VKK:n uusi vaalistrategia: Luottaa profetioihin!

 

 

Niinpä nyt VKK aikoo pistää epäilijöille jauhot suuhun: Se kysyy itse kannattajiltaan tietävätkö he VKK:n eduskuntavaaliehdokkaiden nimiä.

 

 

 

Kukaan ei ole kirjoittanut kommentteihin yhtään ainoaa nimeä. Ainakaan Laiton Lehti ei ole saanut tietää yhdestäkään nimestä. Paitsi ehkä VKK:n profeetan, Jouko Pihon nimen. Tosin hänkään ei ole ihan varma tapaus, koska nimeä ei puolueen sivuilta löydy.

 

Yksi kommentoija ihmetteleekin miksei VKK kerro eduskuntavaaliehdokkaiden nimiä kotisivuillaan.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

Toisaalta ei tässä ole mitään hätää. Profetiat ovat jo luvanneet VKK:lle jytkyn eduskuntavaaleissa. Myös presidentinvaaleissa Jouko Piho tulee voittaman ylivoimaisesti.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Hulluuden huippu: VKK ei vieläkään kerro eduskuntavaalien ehdokkaidensa nimiä kotisivullaan!

 1. On tuossa jotain hyvää.

  Tehnyt gallupin.

  Laitonlehti ei ole koskaan tehnyt yhtä ainutta galluppia, vaikka on ”sananvapauden puolella loppuun asti”.

  Vaikka ei tiedä missä menee sananvapauden raja kulkee eikä koskaan järjrstänyt yhtään galluppia.

  Ps.
  Euroopan ihmisoikeussopimuksen mukaan sananvapauteen voidaan tehdä poikkeksia jotka ovat hyväksyttäviä demokraatisessa yhteiskunnassa.

  Demokratialla tarkoitetaan kansan enemmistön hyväksyntää, ja sen voi gallupeilla selvittää.

  Ehkä joskus vielä, vuonna 2040 välähtää…

  1. Sinä ja sun hassut gallupit. Vieläpä tänne, jotta suvakkitrollit ja muut silakkaparvet sekä tiedustelupalveluiden botit pääsevät vaikuttamaan sinuun.

   1. Olisihab se suuri edistysaskel.

    Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.
    Kukaan ei vain ole huomannut kysyä 100 vuoteen että mikä se kansan tahto on.

    Kansan tahto vaikuttaa perustuslain tulkintaan, koska demokratian tarkoitis on toteuttaa kansan tahtoa.

    Demokratia (kreikan sanoista demos, ’tavallinen kansa’ ja kratos, ’valta, hallita'[1]) eli kansanvalta on kansan valtaan perustuva valtiojärjestys. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovallan edustajat nousevat kansan joukosta ja että hallintovalta toteuttaa kansan tahtoa

    1. Sen huomaa, että kansan keskeltä tontut on valittu päättämään. Ei torpparin ja mäkitupalaisten jälkeläisissä ole johtaja-ainesta. Tyrivät kaiken. Punakapinakin meni niiltä perseelleen 1918, eivätkä saaneet silloin Suomea osaksi Neuvostoliittoa. Kokoomus ei saanut Suomesta Saksan vasallivaltiota, kun kuningaskunta-aate ei toteutunut.

     IHAN SATTUMALTA SUOMESTA TULI TASAVALTA. Se kesti 19.9.1944 asti. Sen jälkeen punikit ja kokkarit pääsivät syömään Suomen tasavaltaa.

    2. Platonin teos ”Valtio” ja intialainen kastijärjestelmä. Sieltä parempi malli ns. demokratian tilalle. Eihän taviksilla ole älyä eikä suhteita asioiden hoitamiseksi. Tarvitaan kastijärjestelmä ja seulontajärjestelmä parhaiden tyyppien valitsemiseksi johtamaan. Ei tarvita äänioikeutta eikä ns. kansan demokratiaa, joka johtaa sekasortoon ja idiootit johtoon.

     1. Oletteko tyhmiä vai esitättekö vain kun sekoitatte sivustojen nettikyselyt ja henkilöllisyydet tarkistavat kattavat äänestykset keskenään?
      Teidän logiikalla tosiaan Natoon liittymisen mandaatti saadaan Iltalehden kyselyllä.

     2. Voisihan joku tehdä kansalaisaloitteen:
      Kansalaisten mielipidettä on kysyttävänasioista joista eduskunta päättää. Samalla softalla kuin kansalaisaloitteetbtehdäön.

      Itse veikkaan että vuonna 2069 jolain välähtää: pitäskö kansalaisten mielipidettä kysyä jos kerran demokratian tarkoitus on toteuttaa kansanmtahtoa. joku saamhistoriallisen älynväläyksen.

 2. Tarkoitus on kaikin voimin imeä kannatusta ja sitten neutraloida ääniä, sekä tuhota ihmisten toivon rippeet. Sitten jos tuleekin paljon ääniä, voidaan selittää, että profetiat pitivät paikkansa!

 3. Marco on valitettavasti oikeassa että VKK hoitaa asiansa niin huonosti ettei taida olla sattumaa.

  En pääse anon pää sisällen yhtään, tyyppi pitää hienoja puheita eduskunnassa ja muuten asiat ei etene. Se viimeinen miekkari jossa rautatientori oli tupaten täynnä, se oli se kohta missä alkoi mennä jyrkästi alamäkeen ja ano muuttui hankalaksi. Se miekkari oli helvetin hyvä ja säikäytti varmasti eliitin. Miksi ano muuttui tuossa kohtaa vaikeaksi? Ei edes ollut paikalla ja en puhu convoysta, convoy tuli sen jälkeen

  Anon pitäisi tulla esiin ja kertoa miten VKK aikoo jatkaa että asiat olisi kaikille selvät. Marco muistaakseni kritisoinut että se valta siinä puolueessa on johdolla

  1. Jos viitsit edes vilkaista VKK:n säännöt, niin näet. Yleensäkin ennen kuin arpoo puolueiden ja ehdokkaiden välillä, niin on aiheellista tutustua niihin.

   Mutta eihän nykyihminen viitsi, ei kiinnosta, ei jaksa. Eikä peruskoulussa opeteta historiasta eikä poliitiikasta mitään. Kokkarit eivät halua sitä ja punavihervassarit jo 60-luvulta alkaen veivät omat ideologiat kaikkiin aineisiin, paitsi ei kemiaan ja fysiikkaan.

   Pikkuvinkkinä, se näyttävät kaikki samanlaisilta. Puolueet ovat uskonlahkoja ja kun pääsevät valtaan, ne muuttuvat mafiaperheiksi ja sitten alkaa porsastelu ja lobbareille nöyristely.

 4. Hal­lin­to on JO ro­mah­ta­nut.
  –    Nyt tais­tel­laan vain sii­tä, ku­ka eh­tii va­ras­ta­maan eni­ten en­nen lai­van up­po­amis­ta.
  –    Pien­puo­lu­een vaa­lei­hin osal­lis­tu­mi­nen tar­jo­aa vain hel­pon tien ään­ten­las­ki­joil­le ään­ten ma­ni­pu­loi­jil­le va­ras­taa ää­niä.

  1. Meinaatko, että pienpuolueiden äänet hylätään ja kirjoitetaan uudet numerot suurpuolueiden edustajille. Ehtiihän se Tietoenator vielä puljata äänet senkin lisäksi.

   1. Jos ha­lu­taan et­tä lu­vut täs­mää­vät, on ää­rim­mäi­sen pal­jon hel­pom­pi vaih­taa ää­niä kuin kek­siä nii­tä tyh­jäs­tä.

    Täs­tä syys­tä on ERIT­TÄIN TÄR­KE­ÄÄ, et­tä pai­kal­lis­ta­son ään­ten­las­ki­jat, siis las­ki­jat ää­nes­tys­pai­koil­la, te­ke­vät OMAT MUIS­TIIN­PA­NOT las­ken­nas­sa sa­duis­ta lu­vuis­ta, esi­mer­kik­si ää­nes­tys­pai­kan ko­ko­nai­sää­ni­mää­räs­tä ja muis­ta vas­taa­vis­ta tu­lok­sis­ta, jot­ka ovat jul­ki­sia.

    Lu­ku­ja on sit­ten syy­tä ver­ra­ta «vi­ral­li­siin».

    On syy­tä etu­kä­teen ja jul­ki­ses­ti sel­vit­tää mi­tä tie­to­ja saa yk­si­tyi­ses­ti tal­len­taa ja mi­tä ei. Ai­na­kin it­se väit­täi­si, et­tä jo­kai­ses­ta al­le­kir­joit­ta­mas­taan pa­pe­ris­ta saa ot­taa ko­pi­on it­sel­le, kos­ka muu­ten­han tuos­ta al­le­kir­joi­tuk­ses­ta tu­lee sel­lai­nen, jo­ta ei pys­ty jäl­ki­kä­teen oi­keu­des­sa vah­vis­ta­maan; val­ti­on suo­rit­ta­ma al­le­kir­joi­tus yk­si­lön puo­les­ta.

 5. Onneksi olen aina ennen tukipaperin allekirjoitusta seurannut minkälaista menoa ja mitä toimenpiteitä kukin ”kansallismielinen” ryhmä tekee/toteuttaa. Ja pitkään teki mieli allekirjoittaa Sinimustien paperi, mutta onneksi ei tullut. Ei tullut myöskään VKK:n eikä Vapauden liiton.

  Ne kaikki ovat höpötystä täynnä mutta mitään konkreettista ei ole millään niistä. Ei yhden yhtä ideaa miten Suomi saataisiin nousuun tai miten asioita muutettaisiin paremmiksi. Ei edes budjetteja ole viitsitty perata läpi ja etsiä säästökohteita, vaikka tällainen yksityshenkilö löytää niistä miljarditolkulla säästettävää, joka ei kirpaise köyhää.

  IPU:ssa oli mahdollisuus ennenkuin ne naiset pilas sen. Ja se oli sitten siinä.

  1. Ossi Tiihoselle pitää ainakin tässä vaiheessa nostaa hattua yrittämisestä ja periksiantamattomuudesta. Varsinkin VKK:n johto on täysin läpi, umpimätä, vaikka aktiivien joukossa on varmasti ollut paljon hyviä ja hienoja ihmisiä, joita VKK:n johto ja pankkiirit ovat hyväksikäyttäneet.

   1. Niin kai niin… demokratian nimissä Ossi määrää minkälaisia vaalikuvia kenestäkin otetaan ja sen että ketkä pääsevät ehdolle. Ehdoton vaatimus oli tyhjä rikoshistoria. Vaikka ”sopivilla” se sitten saakin olla.

    Siitäpä kohti tulevaisuutta, epätasa-arvoisessa yhteisössä.

 6. Milloinkohan teille hyvät ihmiset menee kalloon, että se äänestäminen ei auta nyt enää yhtään mitään. Milloin teidän kalloon menee, että siellä ei ole yhtään edustajaa joko pitää sinun puoliasi. Milloin teidän kalloon menee, että tätä takin kääntöä on katsottu kerta toisensa jälkeen, eikä se lopu koskaan. Ainoa vaihtoehto on tarttua aseeseen ja ajaa tämä soluttauja porukka pois meidän maastamme

  1. Aseen kanssa? Helpoin keino joutua napatuksi. Montako meinasit ampua ja mitä sitten? Sinutko ihmiset ottaisivat sen jälkeen johtajakseen?

   1. Suomalaiset eivät ole tajunneet, että täällä on kerätty pyssyjä pois kansalaisilta tämän hallituksena aikana, aselupia on otettu pois enemmän kuin koskaan aiemmin. Tästä oli muistaakseni mtv:n uutisissa (oli telkkarissa siinä alapalkissa) viime vuonna. Sama juttu Usassa.

    Usassa on ollut sopivasti niitä ryöstöjä, aina kun ovat halunneet kiristää aselakeja (pyssyt pois kansalta, niin ei pysty kapinoimaan). Metsästyskiväärejä on kerätty kansalaisilta pois, koska sellainen oli yhdellä ihmisiä kaupassa ampuneella maahanmuuttajalla kuvissa. Oli edellisenä päivänä mennyt rajan yli Usahan, ja somessa ihmettelivät, mistä oli ehtinyt sen erikoisaseen jo hankkia siinä ajassa. Tuli ihan varta vasten ampumaan kauppaan Usan puolelle ja jäämään kiinni:D? Usassa kansalaiset alkoivat keräämään lyijyä itselleen varastoon jo pari vuotta sitten. Suomessakin muutama ampuminen uutisoitu tässä lähiaikoina…

    Heittävät kyynelkaasua ikkunasta, niin ei paljon aseet auta. Aika vanhaa porukkaa suomalaiset ovat, joten fyysinen vastarinta taitaa olla huono idea.

    1. Ne, joilla on luvallisia aseita EIVÄT MENE MIEKKAREIHIN JA VÄLTTÄVÄT PIDÄTETYKSI JOUTUMISTA. Miksi? Poliisi tulee kotiin ja vie aseet pois. Loppuu metsästysharrastus siihen.

   2. ***** kanssa, ******** kanssa, miten jumalauta se enää eroaa siitä miten nuo kusipäät meitä kyykyttää. Ainoa ero on, että heitä ei nappaa kukaan

 7. VKK kerää hirveän määrän aina lapsellisia Nato/EU/Ukraina trolleja herjaamaan itseään niin jo senkin perusteella toivoisin puolueelle menestystä, jos eivät kokoajan sekoilisi ja sabotoisi itse itseään.

 8. VKK:n EI itäisi olla niin INNOSTA jäykkänä SOTKEMASSA omia VAALI ASIOITAAN, sillä G L O B A L I S T I T kyllä HOITAVAT sen puolen! YHDETKÄÄN vaalit eivät tule ENÄÄ olemaan R E H E L L I S E T vaan PÄINVASTOIN mahdollisimman E P Ä R E H E L L I S E T ! ! ! Pyydän anteeksi, mutta vain TYHMIMMÄT ilmaiset ”muoviämpärit” KUVITTELEVAT toista ja muuta!!! Turha on KEUHKOTA Suomensukuisista VALTAKUNNIKSTA, koska niiden KAIKKIEN aika on OHI kuin HUORAN siveyslupausksen 30-vuoden ”uraputkella”. Nyt VALTA karsitaan vain YKSIIN käsiin kuten KOMMUNISMISSA aina on ollut ja on TULEVA nytkin. JUHLIKAA, jos PYSTYTTE. Vielä YKSI kunnon SUOMALAINEN joulu kunnes MIELELTÄÄN SAIRAAT globalistit ja ITSE Rooman Vatikaanin PAAVI kieltävät senkin, vaikka sitten ”ILMASTONMUUTOKSEN” tai TULEVAN ihkaoikean NÄLÄNHÄDÄN syystä. Jolloin ONNEKKAIMPIEN joulupöydässä on ”KINKKU”, jolla on PITKÄ ja SUOMUINEN HÄNTÄ!!! Vain HE jo kaiketi edesmenneet TIETÄVÄT, mitä NÄLKÄ on. Nimittäin WWII:n Leningradin kaupungin asukkaat kun Saksan armeija piiritti Leninin nimikkokaupunkia, Jopa LAPSET olivat VAARASSA kun heidän äitinsä laittoi tämän asialle kaupungille, sillä TUORE liha oli kysyttyä kun NÄLKÄ kurni suolissa! Punahilkka satu REALISIOITUI todellisuuteen niin hyvin, ettei mokomasta lurituksesta ollut enää mielenkevennykseksi.

 9. Laiton lehti on enemmän kiinnotunut kritidoimaan muita kuin edistäämään omaa idelogiaansa (valta kuuluu kansalle=Sveitsin malli)

  Laiton l saarnaa yhtä ja tekee toista. Skitsofrenia johtaa skitsofreniaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*