Marco de Wit 18 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut, että suomalaiset ovat geneettinen poikkeus. Lähes kaikki muut eurooppalaiset kuuluvat indoeurooppalaisiin (arjalaisiin) kansoihin paitsi suomalaiset. Tämän vuoksi valtion on niin valtavan helppo aivopestä suomalaisia.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Periaatteessa tämä suomalaisten sopulimaisuus on hyvä juttu, jos kansan johto pyrkii ajamaan suomalaisten parasta. Se on kuitenkin erittäin huono juttu, jos ulkomaalaiset hallitsevat sekä kansan johtoa että valtamediaa. Nykyään molemmat ovat pitkälti sionististen juutalaisoligarkkien käsissä, kuten Laiton Lehti on lukuisilla jutuillaan osoittanut.

 

Persuuntunut Suomen Sisu: Vapaus suomalaisille kansoille idässä, muttei lännessä!

 

 

Mutta mitä sitten voi tehdä, jos valtamedia levittää valheita ja jopa painostaa kansalaisia ottamaan myrkkypiikin?

 

Yksinkertaista: Luodaan kansallismielisten oma media kahdella tavalla:

 

1. Digitaalinen vaihtoehtomedia

 • nykyään helppo perustaa pienellä rahalla
 • ongelmana sensuuri

 

2. Postiluukkuihin jaettava totuuslehtinen

 • esim. taitettu A4 nykyään halpa tuottaa
 • kallista jakaa miljoonaan talouteen. Edellyttää vapaaehtoista jakajaverkostoa

 

 

Tosin voi olla, että suomalaiset ovat tähänkin liian laiskoja. Onneksi on vielä toinenkin vaihtoehto järjestää jakaminen: Suuri vaaliliitto!

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Ehdokkailla olisi motiivi jakaa vaalilehtistä ympäri Suomea varsinkin, jos sen takasivulla on ehdokkaiden kuvat ja ehdokasnumerot.

 

Ei ole vaikea kuvio toteuttaa. Mielenkiintoista nähdä onnistuisiko tämä esim. Vapauden Liitolta. Jos jakaa vaalimainoksia, niin miksei samalla jakaisi vaalilehteä?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Miten Suomi pelastetaan? Totuuslehtiset postiluukkuihin!

 1. Vapauden liitto on valitettavasti tynkä koska kuten täällä todennut:

  Ossilla ei ole näkyvyyttä
  Ossilla ei ole karismaa
  Ossi ei puhu radikaaleja kuten Marco
  Kukaan ei tiedä mistä tuossa on kyse

  Enkä vihaa hanketta. Toivon onnea ja menestystä jos Ossi ei ole takinkääntäjä. Valitettavasti luulen että on. On ex persu, on todennäköisesti vmuurari ja on perseillyt vkkn kanssa. On rikastunut huuhaalla ja hyvä eli sopimuksilla. Ihmettelen marco ihastustasi vaikka olet aina niin kriittinen kaikkia hahmoja kohtaan joilla teot ovat ristiriidassa puheiden kanssa

  1. Vielä ei tiedä onko Ossi lintu vai kala. Katsotaan mitä tapahtuu. Tämän takia LL yrittää kehittää objektiivisia mittareita.

   Toivo elää, vaikka toki on selvä, ettei Ossikaan uskalla persuja tosissaan vastustaa. Ei esim. uskalla puhua sen enempää pedoafgaaneista kuin äänestyskoneistaaan. Toivottavasti joku niistä uskaltaa pienpuolueiden tentissä puhua.

   Itse asiassa äänestyskoneiden tuomitseminen on varmasti yksi parhaista ellei peräti PARAS keino saada ihmiset lopettamaan persujen ja keskustan äänestäminen. Ehkä juuri sen takia VKK ja yksikään muu pienpuolue ei suostu asiasta puhumaan.

   1. Tai sitten syynä puhumattomuuten on ollut se, että äänestyskoneista puhumisesta tehtiin naurunalaista silloin Usan vaalien aikana, Suomessakin sai leiman ”trumpisti”, minkä kokkarit lanseerasivat persuista, jotka tuolloin väittivät Usan äänestyskoneita peukaloitavan, ym vaalivilpeistä. Teatteria persuilta, mutta eihän me sitä silloin tajuttu. Nyt ei enää kehdata puhua mitään äänestyskoneista tai -vilpeistä, ettei mene poliittinen uskottavuus, vaikka aihetta puheeseen olisi. Vaatii kanttia pystyä olemaan pilkan kohteena ja jatkaa puhumista siitä huolimatta. Kehtaako joku puolueen puheenjohtaja enää tehdä sitä? Media on ylimpänä ivaamassa, jos joku uskaltaa nostaa asian esille.

   2. Totta, unohdin äänestyskoneet. Ossi hyväksyi hämyisen Putkos tuloksen ja siinä se. Sitten ajettiin pois persuista vaikka keräsi 30?% puoluejohtaja kisassa. Surullinen puolue tuo persu puolue nykyään

 2. Ja mitä tuo A4-saaste tarkoittaa? Siinä on sloganeita jotka ei tarkoita mitään ja joilla tavallinen kansalainen ei tee mitään.

  Ei ole yhden yhtä lakipykälää eikä ole yhden yhtä esimerkkiä miten tehdä kanteluita tai valituksia. Eikä edes joukkokanteen pohjaa. Jaanalta ole niitä kysellyt ja odotellut, mutta vaikka lakinainen onkin, ei sieltäkään kuulu mitään.

  Kaikki vain haluaa valtaan ja naamansa kuviin mutta mitä sitten? Mitä sen jälkeen kun istuttaisiin Arkkaadianmäen pulpetissa? Valtioneuvostolta tulee vain vahvistettavat lakiesitykset ja siinä se. Vai onko se valta ja rahavirrat niin merkittävä houkuten että kaikki sinne haluaa? Joskus tuntuu että kaikkein epätoivoisimmat ja ulosotossa olevat sinne haluavat eniten. Kuvittelevat elämänsä pelastuvat.

  Fiksuja sinne pitää saada, oikeasti fiksuja. Nehän päättää toimillaan koko kansamme kohtalosta.

  Jos nyt katsoo kuvituskuvan paperin lauseita, niin kaikki niistä ovat jo suomalaisen oikeuksia. Mitä virkaa on tuollaisella paperilla?

  1. Saaliinjaolle ne menevät ja hakemaan helppoa suojatyöpaikkaa. Kuten Ano sanoi, eduskunnassa vain sovelletaan direktiivit laeiksi. Ei siellä mitään tehdä oma-aloitteisesti, kun Suomi on luovuttanut valtansa EU:lle aikoja sitten, ulkoaohjattu maa.

  2. Aivo… Olet oikeassa, että Vapauden Liiton mainos on liian abstrakti ja liian mainoksen oloinen. Tämän takia vaalilehti (taitettu A4) olisi paljon parempi vaihtoehto. Varsinkin, jos siinä tuomittaisiin äänestyskoneet demokratian vastaisena. Olisi helppo yhdellä sivulle tuomita USA:n, persujen ja keskustan äänestyskoneet varsinkin, kun niillä ei voi tehdä äänestyslaskentaa, kuten Ossi Tiihonen on kertonut.

   Fakta on, että 99% persujen ja keskustan äänestäjistä EI TIEDÄ niiden puoluekokouksissa käytettävän äänestyskoneita. Jos tietäisivät ja jos joku niitä kritisoisi, niin useampi prosentti ei enää äänestäisi näitä puolueita, vaan Vapauden Liittoa, jos se profiloituisi äänestyskoneiden vastustajana. Jostain syystä Vapauden Liitto ei sitä kuitenkaan ole tehnyt.

  1. Jep. Olet oikeassa. Laittoman Lehden toimituksessakin ollaan oltu shokissa, ettei Vapauden Liitto suostu vaalilehtiä luomaan, vaikka se on nykyään hyvin halpaa. Siis jos tekee vain taitettuja A4-lehtisiä, joissa siis olisi neljä sivua. Takasivulla voisi olla maakunnan vaaliehdokkaat, jotta ehdokkailla olisi motiivi levittää lehtisiä postiluukkuihin. Näin myös ohitettaisiin valtamedian valtava valta.

   1. Hei Marco, kuten hyvin tiedät valtamedian globalistipropaganda jatkuu 24/7. Se että joku marginaalipuolue onnistuisi jakamaan ympäripyöreitä vaalisloganeita sisältävän lappusen puoleen Suomen postilaatikoista pari kuukautta ennen vaaleja ei Suomea pelasta.

    Alkuperäinen visioni ei ollut rajoittunut vaalilehtien toteuttamiseen, vaan siihen että organisoitaisiin toistuvasti pitkin vaalikautta jaettava anti-globalistisia / nationalistisia välähdyksiä sisältävä A4 niistä asioista joista valtamediat vaikenevat. Esimerkiksi tuo tämänpäiväisen ”persujuoni” uutisen laatikkokuva esittäisi mainiosti sitä miten globalistit näivettävät demokratiaa kahmimalla suomesta poliittista päätäntävaltaa. Kuvaa voisi täydentää toisella laatikkokuva esittäisi sitä miten suomalaisten budjettivalta omien verovarojensa käyttöön hupenee pitkin eurooppaa kylvettäviin ja monen vaalikauden päähän ulottuviin tukipaketteihin. No juu, ehkäpä tähän A4 jaon organisointiin voidaan palata myöhemmin. Melko varmaa on silti se että vapaudenliitto ei saa sitä tehtyä ja vaalitulokseksi saadaan tuttuun tapaan ”pienpuolueet zero poang”.

 3. Onko Ossi ollut missään kontaktissa Ilkka Tiaisen kanssa? Jos on edes puhunut Tiaiselle tai katsonut tämän suuntaan, niin Ossin poliittisen uran voidaan katsoa päättyneen jo.

 4. https://youtube.com/shorts/PvAJ7iyARb4

  Avioliitot joissa sekä mies, että nainen ovat molemmat avioliittoon asti neitsyitä, ovat onnellisimpia avioliittoja.

  Varsinkin naisen parisuhteet ja seksisuhteet ovat tärkeitä. Mitä enemmän naisella on ollut suhteita, sitä epätodennäköisempää on, että parisuhteesta ja avioliitosta tulee onnellinen ja onnistunut.

 5. Olen lähettänyt jo keväästä asti jaossa olleen ”Tärkeä tiedote kansalaisille” – tiedotteen myös toimituksen sähköpostiin . ( onko sensuroitu matkalla ? )

  Ei ole vaikeaa tiedottaa kansaa tällä tiedonannolla, joka on myös Laura Huhtasaarelle Porissa jaettu 20 – 30 paikallaolijan todistaessa asiaa .

  Pitääkö maksaa; ja kuinka paljon, että julkisia eduskunnan tietoja tässä lehdessä julkaistaan . ”Hätäpankkijärjestelmä”; yrittäjien eläkevarojen kaappaus; ihmisten tekeminen ihmisoikeudettomiksi 2011 …

  Tuossa tiedonannossa on myös puh. nro ; joten voi soittaa.

  Ossikaan ei ole tätä tiedonantoa sellaisenaan suostunut julkistamaan.

  Eli käykö kuten; Timo Soinin; Jussi Halla-Ahon yms. kohdalla : kriittiset tiedot pidetään itsellä, jotta niillä voidaan joskus itselle hallituspaikka kiristää ?

  10 vuoden aikana monet tahot ovat saaneet dokumentteja, joista valtamedia vaikenee … vielä YKSIKÄÄN taho ei ole niitä suoraan suostunut ihmisille kertomaan sellaisenaan … tieto tietona.

  Kansa voi ottaa vallan vain, jos se saa tiedon KAIKISTA valtiohallinnon tekemistä RIKOKSISTA Suomen kansaa kohtaan .

  Vaikka aikaa menisi; vielä TIETO saavuttaa Suomen kansalaiset SUUNNITELMALLISESTA sensuurista huolimatta !

  2005 hallituksen tilaama tutkimus : ”Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma”.

  ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Tämä SUUNNITELMALLINEN demokratian alasajo Suomessa siis aloitettiin ( lue jatkettiin ) 2005 tarkan suunnitelman seuraamisella.

  YLE-vero; syytesuoja ylimmille: PL 118 § 3 momentti .

  Kun yksikin PUOLUE viralliseen ohjelmaansa ja ”mainoksiin” laittaa vaatimuksen PL 118 §:n 3 momentin purkamisesta voi varovaisesti katsella siihen suuntaan; vielä YKSIKÄÄN ei tätä ole uskaltanut tehdä; joten jään yhä odottamaan todellisia TOTUUDEN airuita .

  Valta tulee muutamien vaalien aikana vaihtumaan, mutta todellista VIRKAMAFIAN paljastumista ja tuomioita saamme vielä tovin odottaa; piikkihaitat ehtivät sitä ennen paljolti korjata satoaan; ja lisää puukataan: ”Tutkijat: Syöpää aiheuttavaa kemikaalia löytyy 21 käsidesistä”. Tukes päätös 20.11. 2020 / 2305/04.01.04/2020;
  kulutukseen saadaan käsideseissä saattaa alkoholia, jonka turvallisuutta EI ole testattu tai se ei ole EU-direktiivi 95 mukaista . ( voi itse lukea julkisen päätöksen ).

  ”Salaliittoteorioiden” tueksi löytyy mielenkiintoista aineistoa, jota valtamedia SALAA kansalaisilta !

 6. Vapauden liitolla olisi mahdollisuus olla johtava ja ehkä järkevin itsenäisyyspuolue vaaleissa kun Natostakin saadaan vielä todennäköinen vaaliteema aikaiseksi kiitos Unkarin ja varsinkin Turkin, joka ei ole vielä minkäänlaista aikataulua lyönyt pakkoratifiointiin.

 7. Kyllä se on NYT vain niin, että pian koittavan JUHLAKALUN syntymäjuhlan ISÄ voi enää tämän maan PELASTAA, sillä SUOMALAISTEN pitäisi olla KENGISSÄ yhtä TULISIELUISESTI ja PERIKSIANTAMATTOMASTI kuin v. 1939 Talvisodassa OLI! Nyt U H K A ei tule ulkoa vaan SISÄLTÄPÄIN maanpetturipoliitikkojen TOIMESTA, jotka ovat LIITOSSA globalisti-EU:n, NATO:n ja VISVA-USA:n kanssa TARKOITUKSENA tuhota, ryöstää ja M U R H A T A tämä pohjoinen ISÄNMAAMME, jota NORMAALIT ihmiset RAKASTAVAT yli KAIKEN!!!

 8. Sensuuri kovenee: vain duckduckgo.com ”löytää”, kuinka pizer on jäänyt kiinni housut kintuissa; se on väärentänyt USA:n virastoille annettua dataa; joten sen SYYYTESUOJA ei olekkaan voimassa ja jopa Kalifornian kuvernööri on tehnyt tutkintapyynnön tästä asiasta virallisille tahoille . Nyt USA:n lääkevirasto ilmeisesti ryhtyy pesemään omia kätösiään; antoi juuri piikitysluvan 6 vuostiaille; miten mahtaa käydä.

  Tämä todiste ( striimattu etäyhteyskeskustelu) siis vesittää syytesuojan; ja tätä Suomen ”lehdistö” peittelee ”sähkö-episodin” takana !

  Kaikki suuret hakukoneet ovat mukana peittelyssä !

  Suomeen ja THL:seen tämä iskee kuin miljoona volttia.

  Pakkopiikitetyt hoitajat, jotka saivat haittoja ovat oikeutettuja RIKOSOIKEUDELLISEEN korvaukseen; maksaako Ursula kaikki ?

 9. Olisi hyvä, jos ns. meidän miestemme joukossa olisi muutama varakkaampi henkilö, jotka kykenisivät yrityskaupoilla ottamaan valtamediaa haltuunsa ja sitä kautta levittämään sanomaamme laajemmalle yleisölle. Esimerkkiä voidaan hakea vaikka Yhdysvalloista, jossa konservatiivien omistama Sinclair Broadcast Group on ostanut useita ns. tavallisia tv-kanavia, joiden kautta se jakaa totuudenmukaista informaatiota suurelle yleisölle tavallisen hömppäviihteen ohessa. Tämä on itse asiassa huomattavasti toimivampi malli kuin joku Fox Newsin kaltainen suoranainen propagandakanava, jonka perään kansallismielisten piireissä on monesti mm. Hommaforumilla haikailtu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*