Marco de Wit 18 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Aiemmin Laiton Lehti kirjoitti joka viikko jonkun paljastuksen persujen toistuvista takinkäännöistä. Nyt ei enää tarvitse, koska persut eivät enää edes esitä vastustavansa EU:ta, punavihreyttä ja globalismia. Nyt persut ihan avoimesti selittävät yhdessä vihreiden kanssa, että Suomen pitää jatkaa vihreää siirtymää ja seistä yhdessä rintamassa EU- ja Natovaltioiden kanssa.

 

Ei väliä, vaikka Suomi tuhoutuu valtavaa vauhtia sekä taloudellisesti, kultuurisesti että fyysisesti, koska pitäähän meidän uhrautua Ukrainan ja juutalaisten puolesta.

 

Persut ja punavihreät ovat yksimielisiä, että tämä on moraalinen velvollisuutemme. Vain näin voimme näyttää Putinille!

 

 

Lue lisää:

Persuuntunut Suomen Sisu: Vapaus suomalaisille kansoille idässä, muttei lännessä!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Päivän kuva: Persujuoni

 1. Persujen syytä se ettei Suomeen pääse muut ulkomaalaiset kuin terroristit ja elintasopakolaiset.

  Persut ovat terroristijätjestö itsekin. Hullu-Ukko: ”Putin on tapettava.

 2. Mutta me näytimme kuitenkin Putinille! Kaikkein tärkeintä on vihata venäläisiä ja Venäjää! Meidän pitää kuolla juutalaisten puolesta!

 3. Uutiskatsaus: Krista ”Kide” Kiuru palasi äitiyslomalta ja heti ensi töikseen toteutti palatsivallankaappauksen. Hallitusta johtaa ”varjohallitus” jota johtaa sen ”pääministerinä” itse oikeutetusti K. Kiuru.

  Marin on enää pelkkä kulissi ja näyttelyesine. Eihän se uskalla mennä puoluejohtajien vaalikeskusteluihin. Kiertää vain ulkomailla poseeraamassa. Miksi ei ole ulkoministerinä?

 4. Ve­nä­jän vien­ti Eu­roop­paan tä­nä vuon­na, 2022:
  –    pe­rus­tuot­tei­den toi­mi­tus Ve­nä­jäl­tä EU-mai­hin kas­voi 1,5 ker­tai­sek­si
  –    Ve­nä­jän yh­teen­las­ket­tu vien­ti kas­voi 42 pro­sent­tia
  –    kau­pan yli­jää­mä kas­voi 2,3-ker­tai­sek­si, jo­pa 138 mil­jar­diin dol­la­riin
  –    Vla­di­mir Pu­tin Ve­nä­jän St­ra­te­gi­sen Ke­hi­tyk­sen Neu­vos­ton Ko­kouk­ses­sa
  –    https://archive.vn/wip/zatpY

  Eu­roo­pan uni­oni ku­lut­taa edel­leen Ve­nä­jän ta­va­roi­ta ja pal­ve­lui­ta kuin en­nen­kin ja jar­rut­taa sa­mal­la kään­teis­tä kau­pan vir­taa.
  –    Täl­lai­nen epä­ta­sa­pai­no ei voi jat­kua lo­put­to­miin.

  … Va­luut­ta­kurs­sit kyl­lä kor­jaa­vat EU:n ja ve­nä­jän kau­pan epä­ta­sa­pai­non:
  –    Eu­ro ro­mah­taa
  –    ja Eu­roop­pa äkil­li­ses­ti lo­pet­taa KAI­KEN tuon­nin Ve­nä­jäl­tä.
  –    Sii­tä ti­lan­tees­ta sit­ten kaup­pa­vaih­to al­kaa pik­ku­hil­jaa ha­keu­tua uu­del­le luon­nol­li­sel­le ta­sol­le.

  … Eu­ron ja Ve­nä­jän kau­pan ro­mah­duk­sen jäl­keen pe­räs­sä seu­raa USA:n ja Kii­nan kaup­pa sa­maa ku­vi­ota nou­dat­ta­en.

  … Va­paa­seen hin­noit­te­luun pe­rus­tu­va va­paa kaup­pa on ai­na hyö­dyl­lis­tä mo­lem­mil­le osa­puo­lil­le, niin os­ta­jal­le kuin myy­jäl­le­kin.
  –    Kun EU yk­si­puo­li­ses­ti lo­pet­taa ener­gi­an tuon­nin Ve­nä­jäl­tä, sii­tä ai­heu­tuu va­hin­koa Ve­nä­jäl­le,
  –    mut­ta EU:lle ai­heu­tu­va va­hin­ko on vie­lä suu­rem­pi kuin ve­nä­jäl­le ai­heu­tu­va, kos­ka ener­gi­an os­ta­ja pys­tyi SEN LI­SÄK­SI, et­tä mak­soi kaup­pa­hin­nan ener­gi­as­ta, kor­vauk­sen pää­omas­ta ja vie­lä­pä pal­kan työ­voi­mas­ta­kin, te­ke­mään VOIT­TOA kan­san­ta­lou­del­le.

  … Kun EU nyt sul­kee tuo­tan­to­lai­tok­sia sen kus­tan­nuk­set ei­vät pu­toa vas­taa­val­la mää­räl­lä
  –    vaan jos­tain on edel­leen otet­ta­va ra­ha esi­mer­kik­si työ­voi­man yl­lä­pi­tä­mi­seen
  –    tai sit­ten vaan pois­tet­ta­va yli­jää­mäih­mi­set yh­teis­kun­nas­ta ja tyy­dyt­tä­vä pie­nem­pään ta­lou­teen;
  –    Kas­vuun pe­rus­tu­va ta­lous muut­tuu nol­lauk­seen pe­rus­tu­vak­si.

 5. Tämän WEF:in ja Bilderbergin jäsenet ovat kovin uskovaista porukkaa ja heillä on tiedossa sielun kierto ja jälleensyntyminen. Ja jotta se voi totetutua heille, niillä pitää olla ”puhdas karma”. Tämän ne tekee siten että ne kertovat etukäteen suunnitelmansa. Eivät suoraan vaan vihjaillen, mutta niin että se on ymmärrettävissä. Sillä tavoin niidän karma puhdistuu.

  Eli, kun ne sanovat että ”me aiomme tappaa lähes koko maapallon väestön” niin jos kukaan ei vastusta, niin niillä on puhdas omatunto kun ne tappaa västöä.

  Sama rotujen sekotuksissa ja lemmikeissä, energiassa ja kaikessa muussakin YK-hömpässä. Se paljonko ihmiset kärsivät ei koske niitä. Ihmiset ovat vain välinpitämättöämiä siitä miten heitä kohdellaan. Jolloin syy siirtyy ihmisille itselleen.

  Olkaamme siis fiksumpia ja asettukaamme näitä vastaan. Silloin niiden suunnitelmat eivät toteudu. Muussa tapauksessa ne toteutuvat ja ne pääsevät asumaan tulevaisuuden paratiisiin. Me orjinansa.

  1. Tuosta pahasta karmasta kohde puhdistuu vastustamalla.ja paha karma siirtyy takaisin sylttytehtaalle. Se lasketaan synniksi.

  2. Joku vois kertoo niille, että niille on valehdeltu. Ne joutuvat kadotukseen, jos eivät tee parannusta ja usko ylösnousseeseen Kristukseen. Noi karmat ja uudelleensyntymiset on idän uskontoja, eivätkä ne ole totta.

  3. Amerikassaglobalistit palvoo Baalia (”hallitsija”), Lumoajatarta (Baalin rakastajatar, myös nimellä Astarte) ja Molokia (”hävittäjä”), kuunnelkaa mitä tässä ohjelmassa sanotaan. On helppoa nähdä, että elämme ainakin jo Lumoajattaren aikakautta, ehkä myös Molokin. Nämä ovat muinaisia jumalia pienellä j:llä, jotka ovat epäjumalia, henkiä, demoneja.

   https://www.tv7.fi/arkki/yliluonnollista/vieraana-jonathan-cahn_p87540/

   Mutta toivoa on, heidän keskustelunsa siitä jatkuu netissä Sid Rothin sivuilla, sanotaan (sidroth.org).

 6. Tällä hetkellä on menossa sekä kylmä sota, että kauppasaarto. Seuraava vaihe on avoin sota, johon valtiot, Suomi muiden mukana, kokoajan valmistautuvat.

   1. Riippuu vähän siitäkin, mikä on ollut kansalaisen motiivi ottaa rokote, eli miksi ovat kuuliaisia auktoriteeteille. Mutta muutama artikkeli the Expose -mediassa puhuu nyt siitä, että ihmisten persoonallisuus olisi muuttunut piikityksen jälkeen. Jos näin on, ovatko he silloin vastuussa omista ajatuksista, jos heille ei ole kerrottu tuosta mahdollisesta persoonallisuuden muutoksesta piikityksen seurauksena. The Expose on mielestäni kontrolloitu media, mutta se puhuu välillä tottakin, jotta uskottavuus säilyy. Olisiko nämä artikkelit osuneet oikeaan?

    Kuoleeko ihmisillä aivosoluja rokotuksen seurauksena? Kuten jommankumman artikkelin tiimoilta tuolla väitetään.
    https://expose-news.com/2022/12/17/whats-the-covid-jab-doing-to-the-brain/
    – mitä piikit tekevät aivoille?
    https://expose-news.com/2022/12/16/why-do-some-peoples-personalities-suddenly-change/
    – persoonallisuuden muutokset piikin jälkeen

  1. Ai jaa. Eikös se ollut MM-kisakatsomo? Afrikkalaiset hävisivät argentiinalaisille finaalissa yhden maalin erolla.

 7. Nato kuluttaa pikkuhiljaa kaiken aseistuksensa Ukrainan sijaissotaansa, eikä yksittäisillä Nato-mailla ole juuri minkäännäköistä armeijaa saati aseistusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*