Marco de Wit 18 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koko juoni on hyvin yksinkertainen: Rothschildien ja Rockefellerien johtamaa valtaeliittiä on hyvin vaikea kaataa niin kauan kuin sillä on oma U$raelin/Naton/petrodollarin suojelema monopolistinen vähimmäisvarantopankkijärjestelmään perustuva rahakone.

 

Myös Teräsmies tämän tietää.

 

 

Lue lisää:

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän sarjakuva: Valtaeliitin perusjuoni

  1. Ei ole ei. Jos suomalaiset puhaltaisivat yhteen hiileen niinkuin saksalaiset, maamme pelastuisi todella nopeasti ja helposti. Mutta kun meillä on paljon ihmisiä jotka provosoituvat viher-kommunistien huutelusta ja alkavat tapella niiden kansssa, niin se syö energiaa.

    Toinen ryhmä on nämä ahneet jotka kuvittelevat rikastuvansa nopeasti kuten amerikkaalaiset. Niiden vuoksi Suomi menettää paljon verovaroja koska ne tekevät kupruja. Niiden kanssa ei tulisi toimia lainkaan. Jostain syystä kuprun tehneiden ympärillä liehittelee kasa ihmisiä.

    Ja sitten tuo ”oligarkkien juonet”. Nehän kertoo etukäteen mitä ne aikoo tehdä meille, pitääkseen sielunsa puhtaana ja karman poissa. Vain näin ne pystyvät siirtymään kuoleman jälkeen seuraavaan kehoon ja myös valitsemaan sen. Meidän tulee vain kuunnella niitä ja vastustaa niiden tekoja, eikä ruveta öyhöttämään ja marssimaan itsetehtyjen lakanoiden kanssa.

    1. Saksa on miehitetty maa, kuten Suomikin. Neukkulan miehitys vaihtui kovempaan Euroliiton totaaliseen miehitykseen.Ei siitä ole mitään etua, me vain maksamme EU:lle eikä mitään saada takaisin.

    2. Vihervassari-idioottien haukkuminen on tosi hauskaa ja kehittävää. Vaiko eikö saa idiootteja ja aidosti mielisairaita haukkua? Hullutkin ovat viisaampia kuin nuo.

  2. USA:ssa on tuhopoltettu jo 106 osavaltiollista sähkökeskusta eikä kukaan ”TIEDÄ” mistä nämä palot johtuvat ja ”MIKSI”? Sama on lihanjalostustehtaiden ja elintarvikevarastojen kanssa. Maailmalla TEURASTETAAN kokonaisia populaatioita KANOJA ja ANKKOJA, koska MUKA ”lintuinfluenssa”. Malesiassa tai jossain muussa Aasian maassa YK:n ”Terveystarkastajat” hääräsivät SUUREN kananrehulastin kanssa satamassa. Kun rehuerä oli hyväksytty ja jaettiin alkutuottajille ympäri maata. Pian alkoi kanoja ym. kasvatettavia lintuja KUOLLA massoittain kautta maan, minne tuo erä oli jaeltu. Heräsi epäily, että koko REHULASTI oli M Y R K Y T T E T T Y ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*