Marco de Wit 19 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pitää rikollisena huijauksena sitä, että MM-jalkapallokisoissa Ranskan joukkue väittää edustavansa Ranskaa. Siis vaikka se peluuttaa ei-ranskalaisia eli peräti neekereitä.

 

Itse asiassa Ranskalla oli neekerijoukkue. Tämä näkyi hyvin varsinkin pelin ratkaisevalla loppupuoliskolla, kun lähes jokainen Ranskan pelaaja oli neekeri.

 

Mietipä millaisia raukkoja ranskalaisten miesten täytyy olla, että katsovat tällaista sekoilua!

 

 

Onneksi Argentiinan pelaajat sentään olivat kaikki argentiinlaisia. Näin nähtiinkin valkoiset vs. neekerit finaaliottelu.

 

Niinpä Argentiina näytti, ettei tarvitse miljardin neekerin väestöpohjaa pelin dominoimiseen. Maailman ylivoimaisesti parhaan pelaajan, Lionel Messin johdolla Argentiinan peli oli aivan loistavaa. Pian Argentiina olikin kahden maalin johdossa.

 

Aivan pelin lopulla Argentiinan valmentaja teki kuitenkin käsittämättömän virheen eli ei juuri tehnyt vaihtoja. Näin Argentiinan pelaajat alkoivat hieman hyytyä ja Ranska sai tuurilla kaksi maalia yhden minuutin aikana.

 

Näin mentiin sitten jatkoajalle, mutta VIELÄKÄÄN Argentiinan valmentaja ei tehnyt tarpeeksi vaihtoja!!! Tuskin valmentaja oli humalassa, joten ainoa selitys täytyy olla hänen valtava luottonsa tiettyihin avainpelaajiin. Aika kylmäpäistä.

 

Argentiina teki vaihtonsa vasta jatkoajan ensimmäisen puoliskon lopulla. Saman tien nähtiin Argentiinan pelin parantuminen ja maali oli koko ajan lähellä. Pian Messi tekikin aivan uskomattoman upean maalin.

 

Tämän jälkeen yksi argentiinlaispelaaja teki kuitenkin typerän käsivirheen ja Ranska tasoitti pilkulta.

 

Niinpä jouduttiin rangaistuspotkukilpaan. Tässä vaiheessa kaikki jo tiesivät Argentiinan voittavan, koska nuorien neekeripoikien hermot eivät taatusti kestäisi. Näin kävikin ja Argentiina sai hyvin ansaitun voiton!

 

Kermana kakun päällä, että jumalainen Messi sai sen ainoan asian mikä häneltä puuttui: Maailmanmestaruuden!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Jalkapallon MM-kisoissa Argentiina voitti finaalissa Neekeriranskan!

 1. Itse arvasin myös rankkikisan lopputuloksen. Neekereiden ÄÖ lisättynä hermon hallintaan tiesi Ranskan tappiota.

 2. Ei kukaan jaksa seurata jotain ”Ranskaa”. Amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme, sekä yhden ryhmän tuhoama pilaama maa. Yhdysvallat ja Iso-Britannia pitää saada mahdollisimman täyteen erittäin älykkäitä neekereitä ja sekoittaa Yhdysvallat ja Iso-Britannia erittäin älykkääseen neekerivereen. Ainoastaan näin tulee vihdoin rauha maailmaan.

 3. No sentään Marcokin katsoit futista, vaikka aiemmin hiukan dumasit sitä sirkushuviksi. Ja tosiaan oikea joukkue voitti, ihan pelillisistä ansioista. Toki hyvä myös meidän valkoiselle itsetunnolle.

 4. Täydellinen paketti tuo Argentiina ja heille mestaruus on ansaittu ja kuuluu. Messi ansaitsi lopullisen kruunun uralleen. Kovia äijiä koko joukkue, eikä menestys tuohon jää. Uusi argentiinalaisukupolvi nousee Messi(aa)n perässä.

  Tuohon ihonväriin kiinnitin myös huomion. Peli oli Argentiina vs. Afrikka. Taas mustat pojat hyytyivät rankkarikisassa.

  Kas kun kukaan studiokommentaattoreista ei ehdottanut Suomen jalkapallon menestykseksi Ranskan reseptin kopioimista. Olisivat edes ehdottaneet, että haetaan Nigeriasta, Ghanasta, Etelä-Amerikasta ja Lähi-Idästä lahjakkaita nuoria pelaajia Suomeen.

  Voisi olla yhdistetty Pohjolan joukkue, jonka tähtenä loistaisi tulevat vuodet Norjan viikinki Haaland, joka on jo nyt Mbappen vertainen huippupelaaja.

 5. Afrikan mustien edessä polvisteleva Englannin joukkue passitettiin ajoissa kotiin. Onnekseen sielläkin on runsaasti neekereitä joiden edessä voi polvistua ja konttailla.

  1. Yhtään Euroopan suvakkimaata ei ollut mitalipeleissä.
   Sateenkaariliput pysyivät piilossa. Olivat viimeiset jalkapallokisat, jotka katson mikäli niitä ei järjestetä islamilaisissa maissa.

 6. Briteilläkään ei ollut tarpeeksi mustia joukkueessa. No mitä väliä, rankkareilla olisivat kuitenkin hävinneet.

 7. Oli de witin pelianalyysi taas hyvin ohut ja asiantuntematonta. Hän hekumoi vain Ranskan kahden pelaajan epäonnistumisella rankkarikisassa niinkuin epäonnistuminen olisi kiinni vain ihonväristä. Hän unohti lahajakkaasti Mbabben loistavan pelin, joka jätti messin varjoonsa. Mbabbe tykitti neljä maalia pelissä ja oli kentän kuningas. Argentiinan maalivahti pelasti maalle maailmanmestaruuden. Siitä kunnia hänelle, ei messille.

  1. A. ei jättänyt. B. Messi on jalkapallon Messias, Leijonakuningas.

   Lion=leijona, Messi= Messias. Nimi on enne.

   1. Kipa on Messillä ollut päässä ja käynyt seinällä nyökkäämässä. Ronaldo ei sellaista laita päähänsä vaan näkee bluffin läpi.

    1. En tiennytkään. Onko linkkiä. Tosin Ronaldo on kyllä varmaan ihmisenä konservatiivisempi eli valistuneempi. Laiton Lehtikin julkaisi yhden jutun siitä miten Ronaldo on pridettäjiä vastaan, yms.

     Lisäksi Portugalissa on tietysti vähemmän juutalaisia kuin Argentiinasta, jota alunperin suunniteltiin juutalaisten luvatuksi maaksi. Taitaa argentiinassa olla satoja tuhansia juutalaisia. Peroni piti ne kurissa jonkin aikaa, mutta on niilla silti paljon valtaa ja varmaan liitoutuneet ADL:n kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*