Marco de Wit 19 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ikävä kyllä tässä videossa ei ole suomenkielistä tekstitystä, mutta ei tarvitsekaan. Siinä minuutissa käydään läpi useita brändejä, jotka olivat yhteistyössä natsien kanssa. Tässä ei tietysti ole mitään omituista, koska se tapahtui lähinnä ennen toista maailmansotaa. Lisäksi mitä pahaa on esim. myydä vaatteita?

 

Esimerkkeinä tietysti Ford, IBM, Porsche ja varsinkin upea Hugo Boss, jonka ansiosta saksalaiset sotilaat ja varsinkin natsit olivat vaatteiltaan niin tyylikkäitä.

 

Hugo Boss ei myöskään koskaan suostunut pyytelemään anteeksi, että natsit tykkäsivät tilata häneltä vaatteita. Juutalaiset kuitenkin ulisivat kymmeniä vuosia, että miten Boss kehtasi tehdä natseista tyylikkäitä. Vasta Bossin jälkeläiset suostuivat pyytämään anteeksi ja hekin vasta 2011.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Päivän video: Bossit

 1. 6. Soros
  –   Soros Confessed to Confiscating Holocaust Victims’ Assets Without Remorse
  –   https://archive.vn/Nlscw
  –   Vuon­na 1990 teh­dys­sä haas­tat­te­lus­sa So­ros yl­pe­änä ker­toon va­ras­ta­neen­sa ho­lo­kaus­tin uh­rien omai­suuk­sia.

  So­ros ym­mär­si ke­hi­tyk­sen suun­nan.
  –   Ny­ky­ään ko­ko «län­ti­nen ar­vo­maa­il­ma» pe­rus­tuu va­ras­ta­mi­sel­le (val­ti­oi­den kas­vu), va­leh­te­le­mi­sel­le (vir­tu­aa­li­to­del­li­suus) ja glo­ba­li­saa­ti­ol­le (ty­ran­nia).
  –   Why tur­bo-ca­pi­ta­lism wants to de-ch­ris­ti­ani­ze the west

 2. No ei ole vielä Bossilta pyydetty sateenkaariväelle univormuja. Ai niin, ne esiintyvät vain melkein alasti ja olisivat univormussa kuin liian pieneen kuoreen sullottuja makkaroita.

 3. BP myi natsien sotakoneistolle öljyä ja IBM ( Gatesin suku) reikäkorttikoneita, joiden avulla toisinajattelijat ja muut napattiin ja kidutettiin hengiltä nälällä ja pakkotyöllä.

  Sitä paitsi USA muonitti ja aseisti neukkujen suurhyökkäyksen Suomea vastaan kesällä 1944.

 4. Pitääkö valtavia rikoksia tehneiden yksittäisten juutalaisten hallitsemien yhtiöiden hävetä ja pyytää anteeksi? No ei tietenkään.

 5. Kansallissosialismi oli tuolloin valtavirtaa ja erinomainen vastakohta kommunismille. Oli täysin luonnollista tehdä yhteistyötä kolmannen valtakunnan kanssa.

  Tosiasia on, että jos ryhtyi nuivaksi kansallissosialismia kohtaan, niin sitten löysi itsensä hyvin nopeasti suljetusta työleiristä, jossa myös asiakkaita eheytettiin henkisesti!

  1. Vai oliko tarkoituskin pistää ihmiset valitsemaan totalitarismin vivahteiden väliltä, eikä heille annettu vaihtoehtoa valita vapautta ja itsenäisyyttä? Kaikki olivat ja ovat saman rahaeliitin johtamia liikkeitä.

 6. Juu, juutalaiset ei halua muistella Hugon panosta vaatetukseen. Niitä kaavakirjoja kiertää vieläkin maailmalla ja jos perustaisin pukimoa, niin hankkisin sellaisen välittömästi. Ajatonta ja tyylikästä.

 7. Saksalaiset olivat WWII:ssa TYYLIKKÄITÄ ja TEHOKKAITA niin kauan kuin sitä KESTI. Ovatkohan JUUTALAISET pyytäneet anteeksi KAVALTAMIAAN rahoja ”PUNANISKOILTA” WWII:n jälkeen? Oletettavasti on SUUREMPI rikos TAKAVARIKOIDA edm. rahat ja omaisuus kuin viedä HENKI! Olen kuullut jurnutusta siitäkin. VAIN ”punaniskojen” on PYYDETTÄVÄ anteeksi kun heidät ”KÄÄNNETÄÄN”!!! ELLET tee niin. Olet ANTISEMINISTI!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*