Marco de Wit 19 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

No niin. Nyt on Laittoman Lehden toimistossa juhlat käynnissä.

 

Niinpä on aika kehua kunnolla! Siis Laitonta Lehteä. Nyt nimittäin valtamediakin myöntää Laittoman Lehden olleen oikeassa kahdessa asiassa:

 

a) Turkki ei tule sallimaan Suomen liitymistä Natoon

b) Venäjä tulee jyräämään Naton johtaman Ukrainan 

 

Alla siis pitkä selostus monista Ukrainan sotaa analysoinneista Laittoman Lehden jutuista ja siitä miten ne ovat todella hyvin osuneet oikeaan. Samalla käydään läpi koko sodan juoni alusta loppuun:

 

 

Maailmanennätys sotapropagandassa

 

Laiton Lehti on lukuisin esimerkein näyttänyt miten Suomessa sotapropaganda on noussut maailmanennätyslukemiin. Eli se on vieläkin törkeämpää ja hullumpaa kuin lännessä tai edes Ukrainassa. Tämä johtuu kahdesta asiasta:

 

1. Suomalaisten sopulimainen naivius

Päinvastoin kuin muut eurooppalaiset kansat, niin suomalaiset eivät ole indoeurooppalaisia (arjalaisia), vaan metsästäjä-keräilyyn pisimmäksi aikaa jämähtänyt valkoinen alkuperäiskansa. Suomalaiset ovat pohjoisten olojen takia taistelleet enemmän ankaran luonnon kuin ihmisten kanssa. Näin suomalaisista kehittyi suhteellisen älykäs ja rehellinen kansa, mutta samalla hyvin naivi ja sopulimainen.

Niinpä sekä valtaeliitin että muiden kansojen on helppo hyväksikäyttää ja aivopestä suomalaiset uskomaan vaikka mitä propagandaa.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

2. Venäjän tuhoaminen

Länttä ja Suomea hallitsevat juutalaisoligarkit ovat yhdessä RKP:n ja kätyrikolmikkonsa (Niinistö, Lipponen-Ingman ja Putkonen) kanssa saaneet Suomen luopumaan itsenäisyydestään liittymällä ensin EU:iin, sitten euroon ja lopulta Natokumppanuuteen isäntämaasopimuksineen ja ”lupa tappaa” hybridikeskuksineen.

Se ei kuitenkaan riittänyt sen jälkeen, kun sionistit päättivät totaalisesti saartaa ja hajottaa sekä Venäjän että Kiinan kostoksi palestiinalaisten ja Shia-puolikuun tukemisesta. Niinpä sionistit päättivät tehdä Ukrainasta ja Suomesta sijaistaistelijansa, jotka taistelevat viimeiseen mieheen juutalaisten puolesta.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

3. Suomi nopeasti Natoon

Jotta Suomi saataisiin nopeasti Natoon auttamaan Ukrainaa, niin Suomessa käynnistettiin ennen näkemätön propagandakampanja Nato-agenttikaverusten Pekka Toverin ja Martti Karin johdolla.

 

Tiedustelu-upseerit Pekka Toveri ja Martti J. Kari vaativat lisää sensuuria! Vain semit kannattavat vapautta?

 

 

Varsinkin iltapäivälehdet syytivät päivästä toiseen posketonta propagandaa.

 

 

Valtamediassa Pekka Toveri esitetään puolueettomana asiantuntijana, vaikkä hän on äärinatottaja, jolla kaiken kukkuraksi on vielä amerikkalainen upseerivaimo. Ei siis ihme, että Toverin mukaan Venäjä on koko ollut koko ajan häviöllä. Venäjän rahat, miehet, aseet, ohjukset ja taistelutahto ovat olleet lopussa alusta asti.

 

 

 

Naton ja sen agentin Pekka Toverin ideana on esittää Venäjä toisaalta täytenä hirviönä, mutta toisaalta niin heikkona, ettei siitä ole Suomelle merkittävää sotilaallista uhkaa.

 

 

 

Toverin mukaan Venäjä ei myöskään ikinä käyttäisi edes taktisia ydinaseitaan Suomea vastaan, vaikka Nato toisi sotajoukkonsa ja ydinaseensa Suomeen eli Pietarin porteille.

 

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Jos vain suomalaiset saadaan uskomaan näihin emävalheisiin, niin suomalaiset suostuvat Natojäsenyyteen ilman mitään kansanäänestystä. Niinpä Suomen media tehtiin TÄYSIN yksiääniseksi. Vain natottajat pääsivät ääneen.

 

Oliko Paavo Väyrynen taas oikeassa?

 

 

4. Natsiongelma

Valtamedian on ollut helppo syöttää kaikki CIA/Toverin valheet suomalaisille. Yhdessä asiassa on kuitenkin ollut ongelma. Miten pimittää natsien ja fasistien suuri valta Ukrainassa?

 

 

 

Aikaisempinahan vuosina valtamedia itse kauhisteli Ukrainan natseja varsinkin, kun Ukrainan natsit eli banderiitit olivat toisen maailmansodan aikana vieläkin raaempia kuin pahimmat SS-natsit. Volhynian massamurhassa banderiitit tappoivat jopa kirveillä valtavasti puolalaisia, mustalaisia, juutalaisia ja venäläisiä. Edes naisia ja lapsia ei säästetty.

Natsitkin olivat pöyristyneitä banderiittien raakuudesta. Tästä huolimatta Ukraina jonkin aikaa sitten julisti Stepan Banderan kansallissankariksi.

 

 

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Israel ja sen frontit ADL:stä uuskonservatiiveihin ja uusliberaaleihin antoivat Ukrainan natseille ja fasisteille synninpäästön. Pääasia on, että juutalaisilla ja banderiiteilla on yhteinen vihollinen eli Venäjä.

 

 

 

 

Kyseessä on raassa Lähi-Idässä kehittyneiden juutalaisten ikivanha strategia: Viholliseni vihollinen on ystäväni. Tämän takia juutalaiset ovat vuosituhansien aikana jatkuvasti vaihtaneet liittolaisiiaan ja näillä selkäänpuukotuksillaan saaneet niin monet kansat raivoihinsa. Niinpä ei ollut mikään yllätys, että Israelin johtamat juutalaiset sionistit liittoutuivat tällä kertaa Syyriassa jihadistien ja Ukrainassa natsien kanssa.

 

Päivän sarjakuva: Sionistiyllätys

 

 

5. Venäjän demonisoiminen

Näin valtamedia on viime aikoina alkanut fanittamaan sekä Syyrian jihadisteja että Ukrainan banderisteja.

 

Ilta-Sanomat puolustaa taas jihadisteja

 

Erityisen pitkälle ollaan menty Suomessa, jossa valtamedia kehtaa kääntää kaiken päälaelleen syyttäen venäläisiä natseiksi ja pistäen kaikki jihadistien ja banderiittien rikokset venäläisten syyksi.

Huomionarvoista onkin, ettei missään muualla – ei edes Ukrainassa – niin paljon demonisoida venäläisiä kuin mitä Suomessa.

 

Miksei toimittaja Kreeta Karvala pyydä anteeksi valheitaan venäläisten raiskaamista vauvoista?

 

 

Suomi on myös ainoa maa, jossa valtamedia toistuvasti raportoi Ukrainan sodasta aloittamalla juttunsa puhumalla Venäjän PROVOSOIMATTOMASTA hyökkäyksestä. Tämä on todella lapsellista, koska ensinnäkin valtamedia ei koskaan raportoi USA:n provosoimattomista hyökkäyksistä (esim. Irak, Libya, Syria) edes hyökkäyksinä puhumattakaan provosoimattomina hyökkäyksinä, joita ne todellakin ovat.

 

 

 

Kaksoisstandardin lisäksi väite Venäjän provosoimattomasta hyökkäyksestä on myös selvästi valhe, koska todistettavasti Ukrainan natsit pommittivat Donbassin siviilejä 8 vuoden aikana ja sodan alettua ovat jatkaneet näitä pommituksia lähes joka päivä. Siis ilmiselvästi tähdäten siviilien asuinalueisiin. Tätä Suomen valtamedia ei kuitenkaan voi sanoa, koska tällöin väite provosoimattomasta hyökkäyksestä paljastuisia valheeksi. Niinpä Suomen media – jälleen ainoana maailmassa – ihan tosissaan selittää, että Venäjä itse pommittaa omia siviileitään vuodesta toiseen.

 

Tosin valtamedialla on ollut vaikeuksia löytää yhtään ”asiantuntijaa”, joka moisen emävaleen suostuisi suoraan sanomaan. Niinpä hätään pyydettiin jälleen Iltalehden ”erikoisasiantuntija” – eli ilman mitään koulutusta oleva varastomies – Emil Kastehelmi ja tämän OSINT-ryhmä eli Open Source Intelligence surffariryhmä. Tosin heilläkään pokka ei ihan riittänyt, joten he vain antavat ymmärtää Venäjän pommittavan itse itseään.

 

Iltalehti ja Emil “Varastomies” Kastehelmi pimittävät Ukrainan pommittaneen siviilejä termiittiammuksilla!

 

 

Itse asiassa KAIKKI mitä banderiitit ja länsivaltiot tekevät pistetään Suomen valtamediasssa Venäjän syyksi. Tämän vuoksi VAIN Suomen valtamedialla oli otsaa selittää Venäjän pommittavan hallitsemaansa Zaporizhan atomivoimalaa. Eikä siinä kaikki. Suomen valtamedia on Toverin johdolla edelleen täysin varma myös siitä, että Venäjä räjäytti myös oman kaasuputkensa.

 

 

 

Suomi oli myös ainoa maa Ukrainan ohella, joka täysillä uskoi Ukrainan valheita, että venäläinen ohjus olisi muka iskeytynyt Puolaan tappaen kaksi ihmistä. Tähän vedoten Ukraina sitten yritti saada aikaan kolmatta maailmansotaa suurvaltojen välillä. Todellisuudessa kyseessä oli ukrainalainen ohjus eli haiskahti vahvasti väärän lipun operaatiolta.

 

Onneksi muut länsivallat olivat sen verran järjissään, etteivät uskoneet ukrainalaisia. Suomen valtamedia joutui sitten lopulta myöntämään, ettei kyseessä ollut venäläinen ohjus, mutta tästä huolimatta syyttivät Venäjää.

 

 

 

 

 

Venäjä voittaa varmasti

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, ettei kannata uskoa lännen sotapropagandaa, koska TOTTA KAI Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Laiton Lehti on ollut tästä niin varma, että on alusta asti tarjoutunut lyömään asiasta vetoa. Raukkamaiset natottajat eivät kuitenkaan suostu lyömään vetoa edes pienistä summista. Kuulemma olisi ”moraalitonta” lyödä vetoa sodasta. Niinpä niin. Natottajat ja suvakit ovat nykyään sama asia, joten tietysti he haluavat elää haavemaailmassa ”turvallisissa tiloissaan”.

 

Uskallatko lyödä vetoa Ukrainan puolesta: Venäjä 1,06 vs. Ukraina 7,75

 

Venäjän varma voitto johtuu yksinkertaisesti siitä, että Venäjän resurssit ovat moninkertaiset Ukrainaan verrattuna. Moni valtamediaan sokeasti luottava ei ole tätä kuitenkaan tajunnut, joten tässä peruslähteet:

 

Ukrainan sodan vihalähteet paljastettu: Venäjä voittamassa Pervo-Naton!

 

 

Ja tässä perusfaktat:

 

1. Pakotteet eivät toimi

Monet taloustieteestä mitään tietämättömät luulivat lännen talouspakotteiden romahduttavan Venäjän talouden. Tämä oli tietysti naurettavan idioottimainen väite, koska Venäjä on raaka-ainevalta, jonka tuotteilla on maailmassa valta kysyntä. Öljyä, kaasua, hiiltä, viljaa, lannoitteita ja kultaa aina halutaan kaikkialla varsinkin, kun lännessä vihreä siirtymä vaikeuttaa niiden tuottamista.

 

Lisäksi muut maat ihan oikeasti pelkäävät itsekin joutuvansa lännen pakotelistalle. Esimerkiksi Intian pääministeri joutui aikanaan pakotelistalle ”islamofobiasta”. Lähes kaikkien maailman valtioiden johtajat ovat myös vaarassa joutua pakotelistalle ”homo- ja transufobiasta”. Ei ihme, että Putin on käyttänyt tilannetta hyväksi ja todennut lännen arvomaailman olevan nykyään satanistinen. Näin hän on varmasti saanut monien kehitysmaiden sympatiat puolelleen.

 

Nato ja EU painostavat Ukrainaa lisäämään pridetystä! Oikeisto hiljaa kaikkialla!

 

Käytännössä länsimaiden pakotteet eivät tee muuta kuin auttavat Venäjää nostamalla energia ja raaka-aineiden hintoja samalla, kun ne vievät lännen ja varsinkin länsikaupan varaan itsensä hirttäneen Suomen konkurssiin. Laiton Lehti selitti tämän kaiken heti Ukrainan sodan alussa ja nyt jopa valtamedia joutuu myöntämään, etteivät pakotteet ole Venäjää hidastaneet millään tavalla. Päinvastoin. Lännen talous on romahduksen partaalla kärsien inflaatiosta ja korkeista energian hinnoista.

 

Voittaako Venäjä? Onko Laiton Lehti natottava, putinistinen vai puolueettoman realistinen?

 

 

2. Nato-maa Turkki on de facto Venäjän liittolainen

Valtamedia uskoi Natomaa Turkin sulkevan Bosborin salmet Venäjän kauppalaivoilta ja kääntyvän Venäjää vastaan lukuisten muiden turkkilaisten kansojen kanssa. Nyt on kuitenkin käynyt täysin päinvastoin, kun kaikki turkkilaiset kansat ovat vain lisänneet kauppaa Venäjän kanssa.

 

Kaiken kukkuraksi Putin on taatusti ETUKÄTEEN varmistanut, että Turkki estää Suomen Nato-jäsenyyden, koska Venäjä on luopunut 1000 vuotta vanhasta liitostaan kreikkalaisten, armenialaisten ja kurdien kanssa. Tämänkin Laiton Lehti joutui selittämään suomalaiselle nollatutkijalle.

 

Turkki esti Naton laajentumisen, koska Putin dumppasi lilliputtikolmikon. Dosentti Markku Salomaa pihalla!

 

 

3. Kiina ja Intia Venäjän liittolaisia

Valtamedia uskoi maailman kahden väkirikkaimman maan eli Kiinan ja Intian kääntävän selkänsä Venäjälle, jolloin Venäjä menettäisi suuren osan markkinoistaan. Tämän piti sitten viimeistään romahduttaa Venäjän talous. Kävi kuitenin päinvastoin, kun Kiina ja Intia vain lisäsivät kauppaa Venäjän kanssa. Tämänkin Laiton Lehti ennusti jo Ukrainan sodan alkuvaiheessa.

 

Venäjän vastaiset pakotteet epäonnistuneet. Kiina, Intia ja enemmistö maailmasta tulleet Venäjän tukijoiksi!

 

 

Lisäksi Kiina ja Intia liittoutuivat Venäjän kanssa entistä tiukemmin saadakseen tuhottua lännen vallan eli petrodollarin!

 

Päivän 29 kartta: Ilon päivä! Petrodollari romahtamassa!

 

 

4. Vallankumous ei onnistu

Valtamedia uskoi, että Venäjän talousvaikeudet tulisivat synnyttämään vallankumouksen ja oligarkit kaataisivat Putinin. Laiton Lehti selitti tämän harhaluulon vain todistavan Laittoman Lehden teesin, että lännen ja varsinkin sionistien päämääränä on palauttaa valta Venäjällä juutalaisoligarkeille. Siis samoille juutalaisille, jotka ryöväsivät Venäjän 1990-luvulla.

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

5. Läntinen aseapu ei riitä

Kun Venäjän eristäminen maailmasta ei onnistunutkaan eivätkä juutalaisoligarkit uskaltaneetkaan nousta Putinia vastaan, niin valtamedia pisti kaiken toivonsa läntiseen aseapuun ja ukrainalaisten taistelutahtoon. Valtamedia sitten riemuitsikin, kun Venäjä ei saanutkaan heti vallattua Ukrainaa kokonaan.

 

Laiton Lehti on kuitenkin selittänyt alusta asti, että läntinen aseapu ei voi riittää. Venäjällä on niin massiivinen aseteollisuus, jonka se on jo aktivoinut. Niinpä länsi ei edes teoriassa voi tuottaa tarpeeksi aseita Ukrainalle. Toki länsi on sitten tyhjentänyt asevarastojaan, mutta ne alkavat olla tyhjiä!

 

Tietysti Ukraina voi sitten toivoa länsimaiden antavan kaikki aseensa Ukrainalle, mutta kuka tällaiseen haaveiluun uskoo muuta kuin suomalaiset?

 

 

 

Putinin Master Plan

 

Itse asiassa kaikki menee koko ajan Putinin suunnitelman mukaan.

 

Kenellä paras strategia: Hitlerillä, Putinilla, Bidenillä vai Rothschildeillä? Osa 2. Putin

 

 

Eli tässä se todellinen oikea narratiivi:

 

1. Maasilta Krimille

Putin hyökkäsi Ukrainaan naurettavan pienellä 200 000 miehen armeijalla puhuen ”natsien vastaisesta erikoisoperaatiosta”, koska toisaalta hän pelkäsi totaalista kauppasaartoa ja toisaalta uskoi pystyvänsä salamasodalla shokeeraamaan ja lahjomaan ukrainalaiset kenraalit. Niinpä Venäjä hyökkäsi erikoisesti koko rajan pituudelta kokeillen joka puolelta päästä pian läpi. Tämä onnistuikin tärkeimmässä kohdassa eli etelässä, jossa kenraalit olivat nähtävästi lahjottu.

 

Pääideana oli siis Kiovaa uhkaamalla vetää ukrainalaisten pääjoukot pohjoiseen, jotta Venäjä saa rauhassa vallattua maasillan Krimille. Tämä onnistuikin loistavasti, vaikka älytön valtamedia esitti Venäjän vetäytymisen Kiovan ympäristöstä Ukrainan voittona.

 

Jos joku hyökkää kimppuusi ja leikkaa sinulta toisen jalan ryöstösaaliiksi, niin onko siinä riemuvoitto tai edes ”torjuntavoitto”? Ei tietenkään, mutta niinhän läntinen valtamedia väittää. Ideana on siis muuttaa voiton määritelmää samalla tavalla kuin mitä Suomi teki hävitessään omat sotansa Venäjän kanssa.

 

Tällainen sanakikkailu on ihan sama asia kuin, että kääpiö haastaisi riitaa naapurin jättiläisen kanssa. Ekassa kahakassa kääpiö menettäisi yhden käden, mutta selittäisi voittaneensa tappelun, koska jättiläinen sai mustan silmän. Sitten kääpiö alkaisi heittelemään kiviä naapurijättiläisen päähän ja alkaisi toinen tappelu, jossa kääpiö menettäisi yhden jalan. Tämän jälkeen kääpiö sitten selittäisi kaikille todellisuudessa voittaneensa jättiläisen riemukkaalla torjuntavoitolla.

 

Lisäksi kääpiö selittäisi, että seuraavan kerran toisessa kaupungissa asuva jättiläinen tulee kääpiön tueksi. Näin sitten kääpiö alkaa taas heittelemään yhä enemmän kiviä naapurin jättiläisen päähän ja valmistautuu uuteen tappeluun hyvin itsevarmana. Onhan toisen kaupungin jättiläinen luvannut tulla tukemaan kääpiötä! Lopulta käy kuitenkin ilmi, että toisen kaupungin jättiläinen lähettää kääpiölle vain hiukan rahaa ja pari pesäpallomailaa. Tosin niiden mukana tuli rohkaiseva kirje, jossa jättiläinen muistuttaa kääpiön voittoavan 100% varmasti.

 

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

2. Erityisoperaatio

Valloitettuaan maasillan Krimille Putin sitten kevään aikana korosti maailmalle, ettei erikoisoperaatiossa suuremmin pommiteta siiviilejä eikä tuhota siviilien infrastruktuuria.

 

Miksi Venäjä on pommittanut Ukrainaa niin vähän? (Kuukaudessa saman kuin USA Irakissa 1 päivässä?)

 

 

Putinin mukaan kyseessä ei siis muka ole sota, vaan ainostaan natsien vastainen erityisoperaatio. Näin Venäjän diplomaateilla oli helpompi saada Kiinan, Intian ja Turkin avustuksella 85% maailmasta pysymään de facto puolueettomana eli jatkamaan sekä diplomaattisia että taloudellisia suhteita Venäjän kanssa.

 

Yle vihdoin myöntää enemmistön maailman väestöstä tukevan Venäjää!

 

 

Kaiken kukkuraksi Putin sai tuon ”erikoisen poliisioperaation” puitteissa tekosyyn luoda maailman suurin yksityisarmeija, joka olisi sekä maailman ylivoimaisesti paras että ehdottoman lojaali Putinille.

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

3. Liikekannallepano

Toisaalta tämä Venäjän hitaan sodan eli ”erikoisoperaation” strategia johti siihen, että kevään aikana USA ehti järjestää Ukrainalle käsittämättömän suuren 65 miljardin tukipaketin. Eli enemmän kuin koko Venäjän vuotuinen puolustusbudejetti! Lisäksi Nato otti käytännössä Ukrainan sodanjohdon omiin käsiinsä samalla, kun alkoi lännessä kouluttaa kymmeniä tuhansia ukrainalaisia sotilaita. Kaiken kukkuraksi sitten vielä Natomaista sekä Puola että Romania lähettivät kymmeniä tuhansia OMIA sotilaitaan Ukrainaan.

 

Tässä vaiheessa Putin tietysti tajusi, ettei Naton täysillä tukema Ukraina tule hyväksymään Krimin maasillan menettämistä. Tosin voi olla, että Putin oli Naton reaktion arvannut ja halusikin vain jatkaa sotaa. Samalla hän kuitenkin tajusi, etteivät Venäjän 200 000 sotilasta todellakaan tulisi riittämään sodan voittamiseksi.

 

Putinilla oli kuitenkin yksi suurin ongelma: Suuri liikekannallepano voisi käynnistää kansannousun. Tämän Putin kuitenkin ovelasti ehkäisi kahdella tavalla: Ensinnäkin sotatila mahdollisti vallan keskittämisen yhä tehokkaammin Putinin ja FSB:n käsiin, jollon oppositio oli helpompi tuhota. Toiseksi, Venäjän valtamedia näytti jatkuvasti kuvia ja videoita Ukronatsien hirmuteoista ja Donbassin siviilien jatkuvasta pommittamisesta. Venäläiset on suhteellisen helppo yhdistää korostamalla ulkoista uhkaa, koska Venäjälle on aikojen alusta asti hyökätty toistuvalla syötöllä.

 

Onko Venäjä paranoidi vai ollut hyökkäyksen uhrina jo 10 kertaa (maagisesti?) 100 vuoden välein?

 

Kaiken kukkuraksi Putin saattoi jopa tahallaan antaa armeijalle luvan vetäytyä yllättävällä eli häviömäisellä tavalla Kharkivin alueelta, jotta saataisiin kansa tajuamaan liikekannallepanon välttämättömyyden. Tähän viittaa se, että Venäjällä oli Kharkivin alueella todella vähän joukkoja, jotka sitten kuitenkin hämmästyttävän suunnitelmallisesti ja tehokkaasti perääntyivät Luhanskin alueelle.

 

Nähtävästi ideana olikin alunperin suorentaa rintamaa Kharkivin alueella, mutta se näytettiin ikäänkuin häviönä, jotta kansa saadaan liikekannallepanon taakse. Tähän viittaa myös se, että FSB:n julkkiksen Strelkovin annettiin piti valtavaa meteliä armeijan huonoudesta ja annettiin haukkua koko armeija vaatien samalla liikekannallepanoa.

 

Nato-operaatio onnistui: Venäjän Izyumin rintama romahti! Strelkov oikeassa alusta asti? Venäjälle liikekannallepano?

 

 

Oli miten oli, niin Putin on syksyn aikana saanut järjestettyä sekä 100 000 uutta vapaaehtoista että 300 000 miehen liikekannallepanon ilman suurempia protesteja. Putinille tuli bonuksena vielä, että samalla pakeni kymmeniä tuhansia liberaaleja venäläisiä länteen uusien liikekannallepanojen pelossa. Näin Putin pääsi eroon viimeisistäkin kapinaan mahdollisesti pystyvistä venäläisistä!

 

Nyt siis Ukrainan jyrääminen on varma juttu!

 

Varmistaako osittainen liikekannallepano Venäjälle voiton Ukrainan sodassa? Totta kai!

 

 

 

4. Suurhyökkäyksen valmistelu

Liikekannallepano mahdollistaa venäläisten suurhyökkäyksen, jolla Ukraina taatusti jyrätään. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, koska ensinnäkin lisämiehet pitää saada koulutettua kunnolla ja järjestettyä rintamalle järkevällä tavalla. Lisäksi yli puolen miljoonan miehen armeijan johtaminen ei ole mikään helppo juttu. Niinpä Putin päätti keskittää armeijan yksiin käsiin eli ”Armageddon” Surovikinille.

 

Ukrainan viimeinen epätoivoinen suurhyökkäys alkamassa? Surovikin pysäyttää ja Venäjä liittää Ukrainan itseensä?

 

 

Surovikin tuli jo Syyriassa tunnetuksi siitä, että etenee rauhallisen suunnitelmallisesti, mutta myös murskaavasti. Surovikin onkin lukenut hyvin Sun Tzunsa ja von Clausewitsinsä eli hän ei pätkääkään välitä mediavoitoista ja vihollismaan valtauksesta, vaan hänellä on vain yksi ainoa päämäärä: Tuhota vastustajan armeija. Sen jälkeen sitten tulee automaattisesti myös se mediavoitto ja vastustajan maat.

 

Jopa länsimaissa laajasti myönnetään Surovikin pätevyys, joskin monet valittavat hänen ”brutaaliudesta”.

 

 

Niinpä ensimmäiseksi Surovikin teki venäläisiä suuresti järkyttäneen päätöksen: Lyhensi rintamalinjaa vetäytymällä Khersonista Dnjepre-joen taakse. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, vaan Surovikin on lisäksi rakennuttanut valtavia linnoitteita koko rintaman pituudelta. Läntinen valtamedia on tietysti tulkinnut nämä pelon merkiksi. Todellisuudessa asia on päinvastoin, koska Surovikin ideana on poistaa viholliselta mahdollisuus vastaläpimurtoihin samalla, kun venäläiset tekevät suuret läpimurtonsa.

 

Käytännössä tämä sitten sitoisi Ukrainan joukot samalla, kun läpi päässeet venäläiset panssarinyrkit ajelevat pitkin poikin Ukrainaa. Tätä sitomisstrategiaa tehostaa vielä se, että Surovikin on päättänyt pommittaa Ukrainan infran maan tasalle. Näin Ukrainan on äärimmäisen vaikea enää tarvittaessa siirtää joukkojaan heikoille rintamanosilleen. Venäläisten linnoitteiden valmistuttua Ukraina ei siis enää pystyisi toisaalta enää kunnolla hyökkäämään ja toisaalta se ei infran tuhoutumisen takia pystyisi myöskään enää siirtämään joukkojaan sinne missä venäläiset eniten uhkaavat ja lopulta pääsevät rintamien läpi.

 

Yksinkertainen strategia, mutta se edellyttää myös hyvää logistista verkostoa ja hyökkäyskykyisiä joukkoja. Niinpä Surovikin toisaalta ihan rauhassa rakentelee linnoituksia ja toisaalta organisoi armeijaa. Mitään kiirettä ei ole, koska Ukrainan joukot heikkenevät koko ajan samalla, kun Venäjän joukot vahvistuvat koko ajan. Niinpä yksi asia on varma: Alkuvuoden aikana Venäjä tulee MURSKAAMAAN Ukrainan. Tätä on koko ajan sanonut myös Amerikan ehkä arvostetuin eversti ja sotatieteilijä Douglas Macgregor.

 

Eversti Douglas Macgregor: Venäjä tulee jyräämään Ukrainan!

 

 

Suomen valtamedia on kuitenkin hullun lailla selittänyt, ettei Venäjä juuri hyödy liikekannallepanosta. Yle jopa sai Toverin lisäksi yhden hieman uskottavamman tutkijan toistamaan CIA:n valheita.

 

Tutkija Ilmari Käihkö jatkaa emävalehtelua: Pikku juttu, että Venäjä saa rintamalle 300 000 lisäsotilasta!

 

 

Nyt Yle ja Käihkö ovat kuitenkin kääntäneet kelkkansa. Ei suinkaan sen takia, että olisivat heränneet tai tulleet rehellisemmiksi, vaan koska Ukrainan sotilasjohto ITSE myöntää olevansa pulassa ja Venäjän vahvistuvan koko ajan sekä absoluuttisesti että suhteellisesti. Toisaalta Ukrainan kenraalien rehellisyys ei ole mikään ihme, kun kerran aseet ja varsinkin ammukset alkavat loppua. Tyhjästä on paha nyhjästä.

 

Nyt CIA onkin alkanut tarjota valtamedialle uutta narratiivia: Ukraina olisi voittanut, mutta kiittämättömät länsimaat eivät auttaneet tarpeeksi! Niinpä eilen myös Käihkö sai CIA-kontaktiltaan luvan alkaa puhua totuudenmukaisemmin.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Myös iltapäivälehdistö on alkanut vähitellen muuttaa narratiiviaan.

 

 

Itse asiassa voi olla, että Venäjä ja Kiina ovat ihan tahallaan juonimassa U$raelin päänmenoksi ja Ukrainan sodalla nimenomaan haluavat tönäistä läntisen korttitalotalouden nuriin.

 

Talousromahdus alkoi: USA:n talous alamäessä! Nato hajoamassa?

 

 

Ehkäpä tässä ei ole edes kyse vain Ukrainasta, vaan myös Suomen ja Taiwanin tuhoamisesta sekä koko lännen ajamista kaaokseen. Toivotaan, ettei niin ole.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Yle ja ”tutkija” Ilmari Käihkö käänsivät takkinsa: Venäjä voittaa sittenkin Ukrainan!

 1. >   Ideana on siis muuttaa voiton määritelmää
  >   samalla tavalla kuin mitä Suomi teki
  >   hävitessään omat sotansa Venäjän kanssa.

  Kuka sanoikaan?
  –   So­si­alis­tis­ten Neu­vos­to­ta­sa­val­to­jen Liit­to voit­ti, mut­ta Suo­mi tu­li hy­väk­si kak­ko­sek­si!

 2. >   kääpiö alkaa taas heittelemään yhä
  >   enemmän kiviä naapurin jättiläisen
  >   päähän ja valmistautuu uuteen
  >   tappeluun hyvin itsevarmana

  Bit­bull ter­rier -koi­ral­la on juu­ri täl­lai­set gee­nit
  –   on val­mis tais­te­le­maan kuo­le­maan as­ti vä­häi­ses­tä­kin syys­tä, jos ko­kee isän­tän­sä uha­tuk­si.

 3. Länsi on kaaoksessa ja Suomi on sen kärjessä.

  Ukraina aloitti Itä-Ukrainan siviilien pommitukset ensin. Venäjän oli pakko hyökätä.

  Kohta ollaan kusessa tuon Nato-jäsenyyden kanssa. Siis ollaan jo. Hätäisesti laitettu arvovalta peliin eli kaikki munat ovat nyt samassa korissa

  Maa, joka kohta jää yksin. Kannattiko mennä soitellen sotaan USAn proxyna ja alkaa laittomasti aseistaa Ukrainaa? Ei tietenkään, mutta kun yksi gallup näytti kovaa kannatusta Natolle.

  Miksi edes mitään vaaleja pidetään, kun päätökset tehdään isoissa asioissa pienen otannan gallupeilla? Keiltä kysyttiin?

  Se on sitä Niinistön sääntöpohjaista uuden normaalin demokratiaa.

  1. Kyllä taas lahjakkaasti de wit unohtaa, että venäjä aloitti sodan jo 2014 valloittamalla Donbassin ja Krimin wagnerien avulla ja niiden kieroudella. Minä muistan tuon ennustuksen, että turkki estää Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyyden, nimittäin se on totaalisen väärää ennustus. Venäjä voi suurin miehistötappioin valloittaa Ukrainan mutta koko sotaa se ei ikinä voita. Putin on lukenut valikoiden suninsa ja clausewitzinsä. Yhtenäistä kansaa ei voi voittaa kuin näennäisesti. Sen ovat niin venäjä Afganistanissa kuin Usakin esim. Vietnamissa. Ja mitä hyötyä venäjällä olisi Suomeen hyökkäämisestä. Ei putinkaan niin tyhmä ole, että avaisi uuden rintaman aikana, jolloin joukot on sidottu hyvin pitkäksi aikaa Ukrainaan.

 4. Varsin mainiota kerrontaa jälleen, eikä Purraa mainittu kertaakaan. Ainoa missä tekee mieli panna oma tikku poikittain, on se Kiovaan meno aivan alussa. Kyllä Tsernobyl on ollut silloin kohteena ja se varmistettiinkin sitten. Sama tapahtui myös nopeasti jo maaliskuun alussa Zaporizzjan voimalan suhteen. Syksyllä vielä Venäjä esitti huolia likaisen pommin mahdollisuudesta YK:n kautta. Pelko lienee ollut todellinen, ja helpotus kun IAEA:n tarkastajat eivät löytäneet sellaisesta merkkejä muissa voimaloissa. Lienee ainoa asia koko kahakassa nuo ydin- ja säteilyasiat minkä suhteen ei turvauduttu propagandaan lännen taholta.

  1. IAEAn Rafael Grossi on cabalin jäsen, oli silmä mustana lehdistön ja tv-kameroiden edessä Israelin vierailunsa jälkeen. Lähi-itäläiset ovat tajunneet tämän. Lähti heti tämän jälkeen Ukrainaan.

 5. Vielä on jäänyt Toverin ja Karin työkalupakista mainitsematta se lopullinem ratkaisu, Endlösnung, jolla ryssämperkeleen taisteluhenki saadaan halvaantumaan jo ennen Viipuria. Minäpä kerron: lopullinen ratkaisu ryssän moraalin murtamiseen on, kun Hesarin ja Ylen johdolla koko Suomen kansa kehotetaan kohottamaan katseensa, riisumaan housunsa, laittamaan sormen peräaukkoon, pyllistämäön itäänpäin ja kumartamaan Americkan päin, ja kakkimaan alleen.
  Tämä ääriäärifeministinen kakka-flashmob murtaa ryssän moraalin ja luo taistelutahtoa ukrainalaisiin rotuveljiimme! Heil!

 6. Laittomalle Lehdelle on yritetty pitkään selittää, että Suomea ja maailmaa johtavat vammaiset idiootit, jotka eivät tiedä mistään mitään, jotka ovat aina vain mädättäneet ja pettäneet omaa kansaansa ja rotuaan, sekä ovat koko ajan yrittäneet saada rajoja auki vihollisille.

 7. Kyllä Venäjä olisi pystynyt murskaamaan Ukrainan heti alussa, mutta se olisi tarvinnut siihen koko vakinaisessa palveluksessa olevan armeijansa. Sitä se ei halunnut tehdä, koska se halusi varmistaa, ettei kukaan käytä tilaisuutta hyväkseen ja hyökkää samaan aikaan Venäjälle. Toisaalta Ukrainan jyrääminen olisi herättänyt kansainvälisen myötätunnon ja vastalauseen. Vaikka nato selvästi on haluton avoimeen konfliktiin Venäjän kanssa, olisivat ehkä jotkut natomaat saaneet syyn koota vastaavan liittokunnan kuin esim. Libyaa vastaan. Nyt kun konflikti on rajattu, eivät natomaat kumppaneineen ole saanut syytä käyttää laajempaa sotilaallista voimaa. Samalla nämä ovat voineet säilyttää kulissien takana ainakin haaleat suhteet Venäjään ja jatkaa kaupankäyntiä jonkun bulvaanina toimivan maan kautta. Samalla Venäjä on ostanut aikaa luodakseen tilannekuvan Ukrainan taistelukyvystä, naton ja sen kumppaneiden tavoitteista ja strategiasta sekä Suomen ja Ruotsin roolista. Ilmeistä on, että Suomi ja Ruotsi on asetettu tarjottimelle Ukrainan jälkeen seuraaviksi sijaissodan näyttämöiksi.

  Lisäisin vielä tuohon Turkin rooliin Venäjän liittolaisena, että näkisin sen enemmän pelurina, joka tasapainottelee naton ja Venäjän välillä omaksi edukseen. Venäjä ja Turkkihan sopivat Turkkiin rakennettavasta kaasukesluksesta, jota kautta venäläistä kaasua voitaisiin tuoda Eurooppaanm Kumma kyllä tuo ei aiheuttanut Suomessa mitään kohua, vaikka kyseessä on härski peliliike pakotteiden kiertämiseksi ja panoksena suurella todennäköisyydellä kahden hölmölän turvatakuut. Sillä, että Turkki on jäädyttänyt Suomen ja Ruotsin natojäsenyydet se palvelee myös natoa. Naton voi välttää sodan syttyessä avoimen konfliktin Venäjän kanssa samalla tavalla kuin se on tehnyt Ukrainassa.

  1. Suomi pelinappula gropoliittisessa pelissä. Luuletteko, että kukaan välittää Suomesta kuin vai katteettomien lupausten tasolla. Asevienti pitää lopettaa heti Ukrainaan. Kaikkea tarvitaan kohta itse jos meinataan puolustautua.

   1. Paseja menee, raketinheittimiä menee Ukrainaan. Hornetit seuraavaksi. Kaikkostakin asevarastojen hupeneminen huimaa. Jää kotiin hoitamaan haukkomaan henkeä.

    Suomitontut eivät tajua, että ensi kesään mennessä Suomi on riisuttu raskaista aseista.

    Onko Toveri Putinin agentti? Jos olisin Putin niin oikein yllyttäisin viemään aseet Ukrainaan. Helpompi on Putinin hyökätä Suomeen, kun sillä ei ole aseita eikä ole Naton jäsen.

    Toveri pitää vetää oikeuteen sotarikoksista ja MAANPETOKSESTA. Samoin Niinistö.

 8. Suomi on itse jo täysin köysissä. Maatalous on kriisissä, sairaanhoito on kriisissä, vanhustenhoito on luokatonta, lääkkeitä ei riitä, sähköä ei riitä, koululaitos rappeutuu, hinnat nousevat, velkä räjähtää, matujen katuryöstöt ja jengit riistäytyvät käsistä ja mikä parasta Suomea ollaan vielä viemässä sotaan ja ydintuhoonkin!

  1. Hallitusohjelma on toteutunut. Oma kansa ensin ajattelu on haitallista. Sen etua ei ole ajateltu eikä ajatella punavihersossuhallituksessa.

 9. Eilisessä ”Suuri Venäjä Keskustelu” You-Tuben puolella joukko Venäjän asiantuntijoita taas nolasivat itsensä totaalisesti. PT-Median toimittelija(Salaliittoteoreetikoiden tutkija-asiantuntija), Kokkolan molesteri, KD-Venäjä-expertti ja himoNATOttaja väittivät Venäjän aseiden loppuvan 2-viikon kuluttua, Martti J.Kari on jumala, Yhdysvallat ei uhkaa Venäjää. Baltian maat puolustavat itseään eikä siellä ole paljon jenkkijoukkoja. Kuitenkin NATOttajan puheiden mukaan jenkit puolustavat Ukrainalaisia ja Venäläiset puolustavat Venäläisiä????? Tottakai Venäjä puolustaa omia kansalaisiaan mutta mitä ihmettä jenkit tekee tuolla? Joku sanoisi että hyvää viihdettä. Minulle täyttä paskaa.

 10. Laiton Lehti on taas kerran ollut täysin oikeassa! Ukrainan vähä-älyiset valenatsit pommittavat Donetskin kaupunkia päivittäin ja tämä on kosher-Pekan(Toveri) ja muitten nato-suvakkien mielestä suuri sankariteko. Eilen pommittettiin sairaalaa Donestkissa ja ihmisiä kuoli. Vähä-älyiset suvakit eivät välttämättä ymmärrä, että Venäjä kyllä kostaa kaiken korkojen kera!

  Eikö suvakkien pitäisi viimein alkaa kunnioittaa Venäjän armeijaa? Nimittäin virallisen totuuden mukaan venäläiset varastivat Ukrainalaisten pesukoneet+muut kodinkoneet ja rakensivat materiaaleista ohjuksia, joilla nyt on kohta tuhottu Ukrainan energiaverkko. Kukaan ei ole koskaan tehnyt tällaista innovaatiota aiemmin. Tämä strategia on nerokas!

  Miksi vähä-älyiset ukrainalaiset eivät rakenna tehokkaita ohjuksia pesukoneista ja leivänpaahtimista? Eikö älli riitä?!!

  Se voittaa, jolla on parhaimmat aseet. Pelkkä ”slava ukraini” ja slava nazi” huudot ei riitä!

 11. Kaikki rappio ja saasta on aina lähtenyt ja tulee aina lähtemään amerikkalaisista ja brittiläisistä rikollisista saastoista. Se mitä he ovat ryöstäneet ja varastaneet muilta hankkiakseen itselleen helpon elämän, kuuluu suomalaisille ja heidän lukemattomille muille uhreilleen.

 12. Jos SOTAA käytäisiin pelkällä SUUNSOITOLLA NATO-Ukrainaolisivat katsoneet jo aikaa sitten OMAA SELKÄÄNSÄ!!! LÄNNESSÄ on kadotettu eräs MONOLIITTINEN elementti eli R E E A L I T E E T I T aikaa sitten. EI riitä, että TUNTEE olevansa VOITTAMATON. Täytyy TIETÄÄ olevansa voittamaton. Ja ”tieto” merkitsee tässä tapauksessa SOTILAALLISTA VOIMAA kaikkine siihen kuuluvine osa-aluineen aina HERNESOPPAAN asti!!!

  1. Ihmisten joukkokäyttäytymistä on tutkittu akateemisesti reilun vuosisadan ellei useamman ajan. Tämä ymmärrys on valjastettu viimeistään 1900-luvun alkupuolella ääritehokkaaseen, valtavien ihmismassojen propagointiin ja sotakoneiston hyötykäyttöön.

   Se mitä he tietävät ihmismielen käyttäytymisestä, nimenomaan valtavina lammaslaumoina, lienee jotain sellaista joka valkenee vasta ajan kanssa. Median keskusjohtoisuus on kuitenkin päivän selvää jokaiselle, joka hiukankin ymmärtää katsoa rivien väleihin. Median keskujohtoisuus tullee tässäkin narratiivin kääntymisessä esiin vain päivien viiveellä saman liittouman eri valtioissa ja kun jotain tällaista tapahtuu, niin voi olla varma että se on a) tarkoituksellista ja b) se tähtää johonkin.

   Taas juonitellaan ihmismielen kustannuksella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*