Marco de Wit 20 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Toisaalta ovat ns. moralistit, jotka eivät halua liittoutua kenenkään ”epäpuhtaan” kanssa ja toisaalta taas ovat ns. opportunistit, jotka liittoutuvat kenen kanssa tahansa ajaakseen omaa etuaan. Molemmat ovat väärässä, koska eivät ymmärrä offensiivista realismia.

 

Ero on nimittäin tehtävä hyökkäävän ja puolustavan toiminnan kanssa. On nimittäin pakko välillä liittoutua muiden kanssa, jos kyse on defensiivisestä eli puolustavasta toiminnasta.

 

Tämä defensiivinen periaate selittää miksi Laiton Lehti kannattaa VAALEISSA republikaaneja parempana vaihtoehtona kuin demokraatteja. Vaaleissahan on pakko tehdä valinta, jolloin kannattaa valita se vähemmän huono vaihtoehto varsinkin, kun monet republikaanit esim. vastustavat sotahulluutta tai lasten kidnappausta, aivopesua, leikkelyä ja murhaamista.

 

 

Laiton Lehti menee tässä liittoutumisessa kuitenkin vielä pidemmälle eli on valmis YKSITTÄISTILANTEISSA valmis liitoutumaan esim. kommunistien kanssa rauhan puolesta ja islamistien kanssa pridetystä vastaan.

 

Loistava esimerkki sopivasta rajoitetusta liitosta olivat Qatarissa pidetyt jalkapallon MM-kisat, joissa muslimihallitsija esti pridettämisen ja monenlaiset satanistiset mainoskampanjat.

 

Nyt vain pelottaa, että kuinka massiivista mädätystä tulevat seuraavat USA:ssa pidettävät kisat sisältämään. Myös yksi Laittoman Lehden lukijoista on tästä huolissaan:

 

Yhtään Euroopan suvakkimaata ei ollut mitalipeleissä.
Sateenkaariliput pysyivät piilossa. Olivat viimeiset jalkapallokisat, jotka katson mikäli niitä ei järjestetä islamilaisissa maissa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän kuva: Liitto

 1. Pikku hiljaa urheilusta on tullut yhä vahvemmin pelkän politiikan jatke. Samalla yhä useampi jättää sohvaurheilun välistä kun kisoihin saavat osallistua vain tietyn liittouman maat ja yhdet kaikkein parhaimmista urheilijoista, eli slaavit jne. jätetään pois kisoista. Kuka alkaa enää katsomaan tällaisia luuserikisoja?

  1. Vai vielä vain yhden liittouman maat voivat osallistua jalkapallon mm-kisoihin, aika iso on liittouma, Eurooppa, etelä-amerikka, Aasia, Afrikka, Oseania ja Australia sekä pohjois- ja Väli-Amerikka. Venäjä on ihan omasta syystä suljettu ulkopuolelle ja pysyköön siellä. de wit itse on aikamoinen opportunisti, hän liittoutuu vaikka vihaamiensa juutalaisten kanssa, jos se edistää hänen sairaalloista pelkoaan erilaisuutta kohtaan.

   1. Niin? Se on iso liittouma. Nuohan kuuluvat enimmäkseen kaikki yhteen liittoumaan ja heidän vasallivaltioihin. Mikä sinulle Aku on vielä epäselvää?

    Yhdysvallat, Kanada, Euroopan maat, Israel, Saudi-Arabia jne., Japani, Etelä-Korea ja Afrikan maat ovat samaa liittoumaa tai heidän alistamia vasallivaltioita.

    Sitten suljetaan pois maat jotka eivät heille alistu.

 2. Säkkijärvi meiltä on pois mutta jäihän sentään polkka
  –   Jalkapallo meiltä on pois, mutta jäihän sentään pride.

 3. Kun kan­sa al­kaa epäil­lä val­ta­vir­ran uu­ti­sia, vas­ta­taan sii­hen vie­lä en­tis­tä­kin suu­rem­mil­la val­heil­la.
  –    Why the US will Col­lap­se un­der Ci­vil Un­rest
  –    https://archive.today/ky86D

  Tä­män­ker­tai­sen val­heen mark­ki­noin­ti­ni­mi on See!
  –   Kyl­mä­fuu­sio, jo­ka tuot­taa ih­mis­kun­nal­le ikui­sen ja lop­pu­mat­to­man ener­gi­an!
  –   Tä­män va­le­uu­ti­sen jul­kai­se­mi­nen, vaik­ka se oli­si­kin tot­ta, oi­keut­taa kai­ken ener­gi­an­tuo­tan­non tu­ho­ami­sen tä­nä päi­vä­nä, vaik­ka See!-ener­gia saa­daan tuo­tan­toon ai­kai­sin­taan kym­me­nien vuo­sien pääs­tä.

 4. Toistuuko Pearl Harbor Euroopassa.
  –    They Never Teach the Truth
  –    https://archive.today/OST0v

  Roo­se­velt te­ki saar­to­ja ja­pa­ni­lai­sil­le, jää­dyt­ti hei­dän ra­han­sa, ja kat­kai­si hei­dät kai­kes­ta ener­gi­as­ta, kun he kään­tyi­vät os­ta­maan polt­to­ai­net­ta muil­ta kan­sa­kun­nil­ta …
  –    Se, mi­tä teem­me Ve­nä­jäl­le, on täs­mäl­leen sa­mal­la ta­val­la kuin Roo­se­velt koh­te­li ja­pa­ni­lai­sia. Tu­los voi ol­la vain yk­si mah­dol­li­nen: kol­mas maa­il­man­so­ta.
  –    Tä­mä on TA­HAL­LIS­TA ja he yrit­tä­vät pro­vo­soi­da Ve­nä­jää hyök­kää­mään sa­moin kuin ja­pa­ni­lai­set.
  –    On­han se toi­mi­nut en­nen­kin.

  1. Britit ja amerikkalaiset ovat aina olleet surkeita sotimaan oikeita sotia. Todellisuudessa he ovat aina feministiseen tapaan enimmäkseen myrkyttäneet kaivoja, tappaneet nälkään, terroroineet, salamurhanneet, kiristäneet eri tavoin jne.

 5. Monesti ne moralistit sitten kuitenkin haluavat liittoutua aivan kenen kanssa tahansa, kuten suomalaiset ovat nyt liitossa jihadistien ja islamistien, prideväen, feministien, Ukrainan natsien, huumekartellien jne. kanssa yhtä aikaa. Voitteko kuvitella?

 6. Can you tell the name of three great Kings who have brought happiness and peace?
  –   Smo-King,
  –   Drin-King and
  –   Fuc-King.

  Suomeksi:
  –   Vittu, viini, nikotiini,
  –   koululaisen vitamiini.

 7. Suurkiitos kuuluu Qatarille hienoista kisoista kerrankin ilman kumartelua sateenkaarisatanisteille ja Fifalle että mahdollisti myös asian!

 8. Mar­tin Armst­ro­gil­le tar­jot­tiin 10 mil­jar­dia dol­la­ria, jot­ta hän vi­rit­täi­si hu­na­ja-an­san erääl­le ku­nin­kaal­li­sel­le val­ti­on­pää­mie­hel­le.
  –    The Un­told Backd­rop to Jeff­rey Eps­tein

  Ar­tik­ke­lis­sa ovat mu­ka­na me­nos­sa
  –    Na­omi Camp­bell
  –    Do­mi­ni­que St­rauss-Kahn
  –    Ed­mond Saf­ra
  –    El­li­ot Spit­zer, Go­ver­nor of NY
  –    Mau­ri­ce «Hank» Green­berg
  –    El­li­ot Lau­ren­ce Spit­zer
  –    An­na Chap­man
  –    Vla­di­mir Pu­tin
  –    Ja­mes Bond, fik­tii­vi­nen hah­mo
  –    Eps­tein
  –    John F. Ken­ne­dy
  –    Ed­gar Hoo­ver

  Ja vi­deo kau­pan pääl­le.
  –    Jo nyt kannattaa klikata!

 9. Samoin Laittoman Lehden lukijat vastustavat Israelin valtiota ja kannattavat Palestiinaa Palestiinassa, mutta palestiinalaisia ei kuitenkaan koskaan tuoda mihinkään fucking Suomeen. Israelin valtio pitää hajottaa palasiksi. Oli historian yksi pahimmista rikoksista myöntää jonkun terroristivaltio Israelin olemassaolo. Nyt te näette mitä siitä seuraa kun antaa yksittäisille ääri-ääri-juutalaisille terroristeille oman valtion.

 10. GLOBALISTIT särkevät ja HAJOTTAVAT länsimaiset yhteiskunnat RAKENTEELLISESTI ja YHTEISKUNTARAUHALTAAN tarkoituksellisella H A I T T A M A A H A N M U U T O L L A ! ! ! – luodakseen KANSALLISTA hajaannusta eli KANSALLISUUSMIELISYYDEN. Päämääränä se SAMA, jota nuo PASKIAISET tekevät nk. ”Urainan sodassa” Venäjää vastaan eli PYSTYTTÄÄKSEEN NWO:n eli TOTALITÄRISTISEN KOMMUNISTISEN Maa planeetan, joka on vielä PRIMITIIVISEMPI ja Eläimellisempi kuin ITSE kauhukuva elokuva nimeltä: ” A P I N O I D E N P L A N E E T T A ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*