5 thoughts on “Salasanaa tekemässä…

  1. Onko kukaan ihmetellyt miksi salasanojen pitää olla vaikeita ihmisille mutta helppoja tietokoneille? Salasanahan muodostuu (riippuu käyttöjärjestelästä) kahdesta neljän bitin HASH-tunuksesta joista toinen on poikkeuksetta vakio. Ei tarvitse arvata kuin toinen.

    Ja muutenkin, miksi ihmisten tarvitsee generoida hirvittävä määrä salasanoja joiden checksummat on valmistajan tiedossa? Sen jälkeen ei tarvitse kokeilla kuin niitä ja kaikkien tilit on auki. Paitsi että mikrosoftille ne ovat jo nyt täysin auki.

  2. Ennen SÄÄDYLLISINÄ aikoina vihkipappi ”PURKI” vihkikaavassa TUOREEN, KAUNIIN, IHASTUTTAVAN, UJON ja HERKÄN (siis kaikkea, mitä enää EI ole) vaimon ”SALASANAN”!!! NYTHÄN ne ovat KAIKKI jo ”HAKKEROITUJA”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*